Hamurabi Δημ. December 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2012 To motorola razr i που αγορασα εχει nfc αλλα εχει και τα smart actions ποθ κανουν κατι παρομοιο. Μπορεις να του βαλεις π.χ. οταν το gps σε βλεπει στη ταδε οδο να ενεργοποιειται το wifi, να γινεται αθορυβο το κινητο και οτι αλλο θες. Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimoko Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 να ρωτησω και γω κατι αμα ξερεται.εχω κατεβασει κατι παιχνιδια full εκδοση οχι απο το market,για να τα δοκιμασω.ενω τα περναω στο τηλεφωνο κανονικα και τα τρεχω με εναν filemanager οταν γινεται η εγκατασταση και παω να τα παιξω ενω ξεκιναει υστερα μου κολαει και με πεταει στην αρχικη οθονη του τηλεφωνου.ξερεται γιατι μου το κανει αυτο?εχω το samsung s3 με 32 μνημη.εχω κατεβασει και το λειτουργικο.4.1.1.εχω κανει και rout και δεν ξερω τι συμβαινει.το παιχνιδι που βαζω να παιξει ειναι το fifa 12 και το need for speed most wanted.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasi Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 να ρωτησω και γω κατι αμα ξερεται.εχω κατεβασει κατι παιχνιδια full εκδοση οχι απο το market,για να τα δοκιμασω.ενω τα περναω στο τηλεφωνο κανονικα και τα τρεχω με εναν filemanager οταν γινεται η εγκατασταση και παω να τα παιξω ενω ξεκιναει υστερα μου κολαει και με πεταει στην αρχικη οθονη του τηλεφωνου.ξερεται γιατι μου το κανει αυτο?εχω το samsung s3 με 32 μνημη.εχω κατεβασει και το λειτουργικο.4.1.1.εχω κανει και rout και δεν ξερω τι συμβαινει.το παιχνιδι που βαζω να παιξει ειναι το fifa 12 και το need for speed most wanted.ευχαριστω. Μήπως η έκδοση που έχεις βάλει (το apk) δεν ειναι για αυτη την συσκευη και έχεις βάλει για αλλα κινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. January 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2013 Δοκίμασε με την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων Καλησπέρα και καλή χρονιά. Είχα δοκιμάσει και παλαιότερα, αλλά ξαναδοκίμασα και τώρα μετά το μήνυμα σου. Και με την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα, δηλ. για κάποιους παραλήπτες το sms δεν φεύγει ποτέ αλλά παραμένει συνέχεια "σε αποστολή" Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Και η πλάκα είναι πως τα δίκτυα δίνουν πάλι τη βιντεοκληση ως χρόνο ομιλίας... Σονυ Neo V κ εγώ και δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Να κάτι αυτονόητα που με κάνουν να διστάζω να πάω σε android. Και αν πάω θα είναι σε 500 ευρώ συσκευή.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimoko Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 αυτο δεν το ειδα απλως κατεβασα το παιχνιδι για android συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Someone Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Απορία: Γίνεται με κάποιο τρόπο τα αρχεία προς εγκατάσταση απ'τις εφαρμογές/παιχνίδια που βάζω στο κινητό μέσω play store να τα αποθηκεύσω στο pc (ή στο κινήτο και μετά να τα μεταφέρω στο pc μου τέλος-πάντων) ? (για να μην τα πολυλογώ θέλω να έχω μαζεμένα κάπου τα .apk ώστε όταν κάποια στιγμή κάνω format το κινητό να μη τα ψάχνω ένα-ένα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Titanium backup Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Απορία: Γίνεται με κάποιο τρόπο τα αρχεία προς εγκατάσταση απ'τις εφαρμογές/παιχνίδια που βάζω στο κινητό μέσω play store να τα αποθηκεύσω στο pc (ή στο κινήτο και μετά να τα μεταφέρω στο pc μου τέλος-πάντων) ? (για να μην τα πολυλογώ θέλω να έχω μαζεμένα κάπου τα .apk ώστε όταν κάποια στιγμή κάνω format το κινητό να μη τα ψάχνω ένα-ένα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Το κανει και αυτόματα το πλει στον λογαριασμό σου. Όταν ξανασυνδεθεις θα τις εγκαταστήσει όλες αυτόματα. Για εφαρμογες εκτος πλει αλλα και ρυθμίσεις αυτών η μονή λύση είναι το τιτανιουμ που λεει ο φίλος άνωθεν. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Titanium backup Ποια είναι ακριβώς η επιλογή μέσα από το TB, γι' αυτή τη δουλειά; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ποια είναι ακριβώς η επιλογή μέσα από το TB, γι' αυτή τη δουλειά; Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Καλησπέρα! Πήγα πριν μερικές μέρες στα public και είδα σε ένα stand κάτι που πρέπει να ήταν προπληρωμένες κάρτες, για αγορές κομματιών, εφαρμογών κλπ. Υπάρχει κάτι ανάλογο για το Google Play Store; Θα την πολύ πιο βολικό από το να πρέπει να γεμίζεις στην τράπεζα τη χρεωστική. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!! :) Κανείς; ( 10 χαρακτήρες ) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Noμίζω πως για Αμερική και Αγγλία υπάρχουν τέτοιες προπληρωμένες κάρτες. Για τη χώρα μας δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 Αν δε κάνω λάθος, ο Someone ρώτησε πώς μπορεί να κρατάει τα .apk των εφαρμογών του για γρήγορη εκτέλεσή τους αργότερα, και ο zxr τού απάντησε ότι μπορεί να το κάνει με το TB. Επειδή δεν γνώριζα ότι η εφαρμογή σού δίνει τέτοια δυνατότητα (έχω αγορασμένη την Pro έκδοση, btw), ρώτησα πώς ακριβώς το κάνεις. Στον οδηγό που υπάρχει στο link που έδωσες, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πώς γίνεται αυτό. Μήπως δεν κατάλαβα κάτι; :O Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Παιδιά Χρόνια πολλά Υπάρχει εφαρμογή που σε περίπτωση που χάσω το τηλέφωνο να μπορώ να το βρω ακόμα και αν είναι κλειστά τα data; είχα το cerberus αλλά δεν δουλεύει αν δεν έχεις τα data οn:mad: Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Παιδιά. Σε καποιες εφαρμογες πατησα.απτις ρυθμισεις εκαθαρηση δεδομενων Τι ακριβως σβήνει αυτο?δημιουργω πρόβλημα στα προγραμματα? Οχι δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.. σβηνεις έτσι την cache που είναι προσωρινή μνήμη αποθήκευσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Αν δε κάνω λάθος, ο Someone ρώτησε πώς μπορεί να κρατάει τα .apk των εφαρμογών του για γρήγορη εκτέλεσή τους αργότερα, και ο zxr τού απάντησε ότι μπορεί να το κάνει με το TB. Επειδή δεν γνώριζα ότι η εφαρμογή σού δίνει τέτοια δυνατότητα (έχω αγορασμένη την Pro έκδοση, btw), ρώτησα πώς ακριβώς το κάνεις. Στον οδηγό που υπάρχει στο link που έδωσες, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πώς γίνεται αυτό. Μήπως δεν κατάλαβα κάτι; :O Εγώ κατάλαβα οτι ήθελε ενα πρόγραμμα ωστε να κανει backup τις εφαρμογες του στο pc ή στο τηλέφωνο ώστε να τις περνάει όποτε τις χρειαζεται . Γιαυτό τον λόγο αναφέραμε το titanium ως την καλύτερη εφαρμογη για backup . Και από όσο γνωρίζω δεν έχει επιλογή για να μεταφέρεις τις εφαρμογές στο pc ,κάτι το οποίο θεωρώ ότι δεν σου χρειαζεται από την στιγμή που έχεις ένα πρόγραμμα σαν το titanium. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Κανείς; ( 10 χαρακτήρες ) να αλλα δε δουλευουν εδω δυστυχως. :p http://img37.imageshack.us/img37/5024/img20121227173527.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 (edited) Noμίζω πως για Αμερική και Αγγλία υπάρχουν τέτοιες προπληρωμένες κάρτες. Για τη χώρα μας δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο... Βλακεία. Και θα ήταν και win - win. Και πιο εύκολο για εμάς να αγοράζουμε εφαρμογές, χωρίς την παρεμβολή τραπεζών και πιο γρήγορα κέρδη για τις εταιρείες. να αλλα δε δουλευουν εδω δυστυχως. :p http://img37.imageshack.us/img37/5024/img20121227173527.jpg Ακριβώς αυτές τις κάρτες είδα ( για το iPhone ) ! :) Ας ελπίσουμε να έρθουν κι αυτές της Google. P.S.: Δηλαδή ούτε οι κάρτες για το iPhone δε λειτουργούν στην Ελλάδα; Edit: Και ένα καινούριο πρόβλημα, σχετικά με την εφαρμογή facebook. Στο πρώτο login, το οποίο απέτυχε, εμφάνισε μήνυμα: Facebook authentication failed. Το 2 πέτυχε, αλλά έλειπε η λίστα των φίλων μου μαξ από τις ρυθμίσεις η επιλογή της διαθεσιμότητας του messenger. Το 3 απέτυχε, αλλά με μήνυμα: connection timeout. Το 4 πέτυχε, αλλά πάλι τα ίδια με το 2. Έκανα και ένα restart ανάμεσα στις προσπάθειες, αλλά τίποτα. Η εφαρμογή έχει όλα τα updates της και η συσκευή είναι galaxy s advance, με stock gingerbread 2.3.6. Edit.2: Άκυρο. Με το 5ο login διορθώθηκε. :confused: Edited January 2, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Παιδιά Χρόνια πολλά Υπάρχει εφαρμογή που σε περίπτωση που χάσω το τηλέφωνο να μπορώ να το βρω ακόμα και αν είναι κλειστά τα data; είχα το cerberus αλλά δεν δουλεύει αν δεν έχεις τα data οn:mad: To cerberus δεν ανοιγει τα data με καποιο sms command? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το Tapatalk για το Note II μου, αλλά στις κριτικές διαβάζω ότι έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες, συγκεκριμένα με το γράμμα "φ". Αν μπορούν αυτοί που το έχουν να μου πουν αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και πόσο σοβαρό είναι. Γενικά αξίζει σαν εφαρμογή ή υπάρχει κάτι καλύτερο; Στο iPhone, που είχα πριν, το Tapatalk είναι μονόδρομος για forums και δουλεύει άψογα. Ισχύει το ίδιο και στο Android; Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 To cerberus δεν ανοιγει τα data με καποιο sms command? Εγώ πιστεύω ότι είναι άχρηστο το να θέλεις να ενεργοποιήσεις τα data σου. Το πιο πιθανό είναι αυτός που θα έχει τη συσκευή σου, να έχει βγάλει την SIM σου, οπότε τα data ούτως ή άλλως δεν θα μπορούν να ενεργοποιηθούν. Η εφαρμογή αν δε κάνω λάθος ενεργοποιεί αυτόματα το GPS, μόλις προσπαθήσεις να εντοπίσεις τη συσκευή σου απο τον web browser του pc σου, όποτε εκτός και αν βρίσκεται σε κάποιο υπόγειο, είσαι καλυμμένος. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το Tapatalk για το Note II μου, αλλά στις κριτικές διαβάζω ότι έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες, συγκεκριμένα με το γράμμα "φ". Αν μπορούν αυτοί που το έχουν να μου πουν αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και πόσο σοβαρό είναι. Γενικά αξίζει σαν εφαρμογή ή υπάρχει κάτι καλύτερο; Στο iPhone, που είχα πριν, το Tapatalk είναι μονόδρομος για forums και δουλεύει άψογα. Ισχύει το ίδιο και στο Android; Σε μενα ειναι αψογο! Ολη μερα το λιωνω, ατο προτεινω. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2013 Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Σκέφτομαι να αγοράσω το Tapatalk για το Note II μου, αλλά στις κριτικές διαβάζω ότι έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες, συγκεκριμένα με το γράμμα "φ". Αν μπορούν αυτοί που το έχουν να μου πουν αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και πόσο σοβαρό είναι. Γενικά αξίζει σαν εφαρμογή ή υπάρχει κάτι καλύτερο; Στο iPhone, που είχα πριν, το Tapatalk είναι μονόδρομος για forums και δουλεύει άψογα. Ισχύει το ίδιο και στο Android; Μια χαρά δουλεύει...το χρησιμοποιώ συνέχεια.. και δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με το φφφφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts