Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To motorola razr i που αγορασα εχει nfc αλλα εχει και τα smart actions ποθ κανουν κατι παρομοιο. Μπορεις να του βαλεις π.χ. οταν το gps σε βλεπει στη ταδε οδο να ενεργοποιειται το wifi, να γινεται αθορυβο το κινητο και οτι αλλο θες.
Hamurabi

να ρωτησω και γω κατι αμα ξερεται.εχω κατεβασει κατι παιχνιδια full εκδοση οχι απο το market,για να τα δοκιμασω.ενω τα περναω στο τηλεφωνο κανονικα και τα τρεχω με εναν filemanager οταν γινεται η εγκατασταση και παω να τα παιξω ενω ξεκιναει υστερα μου κολαει και με πεταει στην αρχικη οθονη του τηλεφωνου.ξερεται γιατι μου το κανει αυτο?εχω το samsung s3 με 32 μνημη.εχω κατεβασει και το λειτουργικο.4.1.1.εχω κανει και rout και δεν ξερω τι συμβαινει.το παιχνιδι που βαζω να παιξει ειναι το fifa 12 και το need for speed

most wanted.ευχαριστω.

να ρωτησω και γω κατι αμα ξερεται.εχω κατεβασει κατι παιχνιδια full εκδοση οχι απο το market,για να τα δοκιμασω.ενω τα περναω στο τηλεφωνο κανονικα και τα τρεχω με εναν filemanager οταν γινεται η εγκατασταση και παω να τα παιξω ενω ξεκιναει υστερα μου κολαει και με πεταει στην αρχικη οθονη του τηλεφωνου.ξερεται γιατι μου το κανει αυτο?εχω το samsung s3 με 32 μνημη.εχω κατεβασει και το λειτουργικο.4.1.1.εχω κανει και rout και δεν ξερω τι συμβαινει.το παιχνιδι που βαζω να παιξει ειναι το fifa 12 και το need for speed

most wanted.ευχαριστω.

Μήπως η έκδοση που έχεις βάλει (το apk) δεν ειναι για αυτη την συσκευη και έχεις βάλει για αλλα κινητα?

Δοκίμασε με την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων

Καλησπέρα και καλή χρονιά.

Είχα δοκιμάσει και παλαιότερα, αλλά ξαναδοκίμασα και τώρα μετά το μήνυμα σου.

Και με την στοκ εφαρμογή μηνυμάτων εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα, δηλ. για κάποιους παραλήπτες το sms δεν φεύγει ποτέ αλλά παραμένει συνέχεια "σε αποστολή"

Μύρων

Και η πλάκα είναι πως τα δίκτυα δίνουν πάλι τη βιντεοκληση ως χρόνο ομιλίας... Σονυ Neo V κ εγώ και δεν...

Να κάτι αυτονόητα που με κάνουν να διστάζω να πάω σε android. Και αν πάω θα είναι σε 500 ευρώ συσκευή..

Καλησπέρα παιδιά. Απορία: Γίνεται με κάποιο τρόπο τα αρχεία προς εγκατάσταση απ'τις εφαρμογές/παιχνίδια που βάζω στο κινητό μέσω play store να τα αποθηκεύσω στο pc (ή στο κινήτο και μετά να τα μεταφέρω στο pc μου τέλος-πάντων) ? (για να μην τα πολυλογώ θέλω να έχω μαζεμένα κάπου τα .apk ώστε όταν κάποια στιγμή κάνω format το κινητό να μη τα ψάχνω ένα-ένα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα παιδιά. Απορία: Γίνεται με κάποιο τρόπο τα αρχεία προς εγκατάσταση απ'τις εφαρμογές/παιχνίδια που βάζω στο κινητό μέσω play store να τα αποθηκεύσω στο pc (ή στο κινήτο και μετά να τα μεταφέρω στο pc μου τέλος-πάντων) ? (για να μην τα πολυλογώ θέλω να έχω μαζεμένα κάπου τα .apk ώστε όταν κάποια στιγμή κάνω format το κινητό να μη τα ψάχνω ένα-ένα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το κανει και αυτόματα το πλει στον λογαριασμό σου. Όταν ξανασυνδεθεις θα τις εγκαταστήσει όλες αυτόματα.

Για εφαρμογες εκτος πλει αλλα και ρυθμίσεις αυτών η μονή λύση είναι το τιτανιουμ που λεει ο φίλος άνωθεν.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Titanium backup

Ποια είναι ακριβώς η επιλογή μέσα από το TB, γι' αυτή τη δουλειά;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ποια είναι ακριβώς η επιλογή μέσα από το TB, γι' αυτή τη δουλειά;

Διάβασε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171

Samsung galaxy s21+

Καλησπέρα! Πήγα πριν μερικές μέρες στα public και είδα σε ένα stand κάτι που πρέπει να ήταν προπληρωμένες κάρτες, για αγορές κομματιών, εφαρμογών κλπ. Υπάρχει κάτι ανάλογο για το Google Play Store; Θα την πολύ πιο βολικό από το να πρέπει να γεμίζεις στην τράπεζα τη χρεωστική.

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!! :)

Κανείς; ( 10 χαρακτήρες )

Huawei Nova 5T

Noμίζω πως για Αμερική και Αγγλία υπάρχουν τέτοιες προπληρωμένες κάρτες. Για τη χώρα μας δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο...
Τhe end of an era...

Αν δε κάνω λάθος, ο Someone ρώτησε πώς μπορεί να κρατάει τα .apk των εφαρμογών του για γρήγορη εκτέλεσή τους αργότερα, και ο zxr τού απάντησε ότι μπορεί να το κάνει με το TB.

Επειδή δεν γνώριζα ότι η εφαρμογή σού δίνει τέτοια δυνατότητα (έχω αγορασμένη την Pro έκδοση, btw), ρώτησα πώς ακριβώς το κάνεις. Στον οδηγό που υπάρχει στο link που έδωσες, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πώς γίνεται αυτό. Μήπως δεν κατάλαβα κάτι; :O

Παιδιά Χρόνια πολλά

Υπάρχει εφαρμογή που σε περίπτωση που χάσω το τηλέφωνο να μπορώ να το βρω ακόμα και αν είναι κλειστά τα data; είχα το cerberus αλλά δεν δουλεύει αν δεν έχεις τα data οn:mad:

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Παιδιά. Σε καποιες εφαρμογες πατησα.απτις ρυθμισεις εκαθαρηση δεδομενων

Τι ακριβως σβήνει αυτο?δημιουργω πρόβλημα στα προγραμματα?

Οχι δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα.. σβηνεις έτσι την cache που είναι προσωρινή μνήμη αποθήκευσης..

Αν δε κάνω λάθος, ο Someone ρώτησε πώς μπορεί να κρατάει τα .apk των εφαρμογών του για γρήγορη εκτέλεσή τους αργότερα, και ο zxr τού απάντησε ότι μπορεί να το κάνει με το TB.

Επειδή δεν γνώριζα ότι η εφαρμογή σού δίνει τέτοια δυνατότητα (έχω αγορασμένη την Pro έκδοση, btw), ρώτησα πώς ακριβώς το κάνεις. Στον οδηγό που υπάρχει στο link που έδωσες, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πώς γίνεται αυτό. Μήπως δεν κατάλαβα κάτι; :O

Εγώ κατάλαβα οτι ήθελε ενα πρόγραμμα ωστε να κανει backup τις εφαρμογες του στο pc ή στο τηλέφωνο ώστε να τις περνάει όποτε τις χρειαζεται .

Γιαυτό τον λόγο αναφέραμε το titanium ως την καλύτερη εφαρμογη για backup .

Και από όσο γνωρίζω δεν έχει επιλογή για να μεταφέρεις τις εφαρμογές στο pc ,κάτι το οποίο θεωρώ ότι δεν σου χρειαζεται από την στιγμή που έχεις ένα πρόγραμμα σαν το titanium.

Samsung galaxy s21+

Κανείς; ( 10 χαρακτήρες )

να αλλα δε δουλευουν εδω δυστυχως. :p

http://img37.imageshack.us/img37/5024/img20121227173527.jpg

Noμίζω πως για Αμερική και Αγγλία υπάρχουν τέτοιες προπληρωμένες κάρτες. Για τη χώρα μας δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο...

Βλακεία. Και θα ήταν και win - win. Και πιο εύκολο για εμάς να αγοράζουμε εφαρμογές, χωρίς την παρεμβολή τραπεζών και πιο γρήγορα κέρδη για τις εταιρείες.

να αλλα δε δουλευουν εδω δυστυχως. :p

http://img37.imageshack.us/img37/5024/img20121227173527.jpg

Ακριβώς αυτές τις κάρτες είδα ( για το iPhone ) ! :) Ας ελπίσουμε να έρθουν κι αυτές της Google.

P.S.: Δηλαδή ούτε οι κάρτες για το iPhone δε λειτουργούν στην Ελλάδα;

Edit: Και ένα καινούριο πρόβλημα, σχετικά με την εφαρμογή facebook. Στο πρώτο login, το οποίο απέτυχε, εμφάνισε μήνυμα: Facebook authentication failed. Το 2 πέτυχε, αλλά έλειπε η λίστα των φίλων μου μαξ από τις ρυθμίσεις η επιλογή της διαθεσιμότητας του messenger. Το 3 απέτυχε, αλλά με μήνυμα: connection timeout. Το 4 πέτυχε, αλλά πάλι τα ίδια με το 2. Έκανα και ένα restart ανάμεσα στις προσπάθειες, αλλά τίποτα. Η εφαρμογή έχει όλα τα updates της και η συσκευή είναι galaxy s advance, με stock gingerbread 2.3.6.

Edit.2: Άκυρο. Με το 5ο login διορθώθηκε. :confused:

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Παιδιά Χρόνια πολλά

Υπάρχει εφαρμογή που σε περίπτωση που χάσω το τηλέφωνο να μπορώ να το βρω ακόμα και αν είναι κλειστά τα data; είχα το cerberus αλλά δεν δουλεύει αν δεν έχεις τα data οn:mad:

To cerberus δεν ανοιγει τα data με καποιο sms command?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλημέρα και Καλή Χρονιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω το Tapatalk για το Note II μου, αλλά στις κριτικές διαβάζω ότι έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες, συγκεκριμένα με το γράμμα "φ". Αν μπορούν αυτοί που το έχουν να μου πουν αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και πόσο σοβαρό είναι. Γενικά αξίζει σαν εφαρμογή ή υπάρχει κάτι καλύτερο; Στο iPhone, που είχα πριν, το Tapatalk είναι μονόδρομος για forums και δουλεύει άψογα. Ισχύει το ίδιο και στο Android;

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

To cerberus δεν ανοιγει τα data με καποιο sms command?

Εγώ πιστεύω ότι είναι άχρηστο το να θέλεις να ενεργοποιήσεις τα data σου.

Το πιο πιθανό είναι αυτός που θα έχει τη συσκευή σου, να έχει βγάλει την SIM σου, οπότε τα data ούτως ή άλλως δεν θα μπορούν να ενεργοποιηθούν.

Η εφαρμογή αν δε κάνω λάθος ενεργοποιεί αυτόματα το GPS, μόλις προσπαθήσεις να εντοπίσεις τη συσκευή σου απο τον web browser του pc σου, όποτε εκτός και αν βρίσκεται σε κάποιο υπόγειο, είσαι καλυμμένος.

Σκέφτομαι να αγοράσω το Tapatalk για το Note II μου, αλλά στις κριτικές διαβάζω ότι έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες, συγκεκριμένα με το γράμμα "φ". Αν μπορούν αυτοί που το έχουν να μου πουν αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και πόσο σοβαρό είναι. Γενικά αξίζει σαν εφαρμογή ή υπάρχει κάτι καλύτερο; Στο iPhone, που είχα πριν, το Tapatalk είναι μονόδρομος για forums και δουλεύει άψογα. Ισχύει το ίδιο και στο Android;

Σε μενα ειναι αψογο! Ολη μερα το λιωνω, ατο προτεινω.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Μια χαρά δουλεύει...το χρησιμοποιώ συνέχεια.. και δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με το φφφφφφ

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned