Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα,

(δε βρηκα στην αναζήτηση παρομοιο θεμα, αν υπαρχει παρακαλω σβήστε αυτό το trhead)

εχετε αγορασει απο πουθενα και γενικα ξερετε τι παιζει με αυτα;

εχω τις βασικες γνωσεις αλλα διαβασα καπου για χωριτικοτητες που εχουν οποτε θα πρπει να επιλεξω "προσεκτικα"..

εχω ενα htc one x και τα θελω κυριως για το αυτοκινητο, σπιτι για ενεργοποιηση bt/wifi/sounds κτλ

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Παιδια καλησπερα.προταρηςστο αντροιντ,εχω ενα ταμπλετ κ τωρα θα παρω και κινητο με αντροιντ. Ηθελα να ρωτησω το εξης.εφοσον ειμαι συνδεδεμενος με gmail acount καο πατησω να κανει συγχρονισμο....τι ακριβως μπορω να συγχρονισω? Επαφες,τι αλλο?

απο οσο ξερω συγχρονιζονται αυτοματα στον χαρτη τα αγαπημενα σημεια...λογαριασμος youtube ολα κανονικα...ημερολογιου επισης...κατι αλλο δεν βρισκω στο κινητο μου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Θελω να κανω update σε ice και θα κανω εργοστασιακες ρυθμισεις. Μηπως ξερει κανεις που βρισκεται το αρχειο που αποθηκευονται οι κωδικοι των wifi για να το βρω και να το επαναφερω μετα την αναβαθμιση? Edited by thmls

Guest YiorgosA

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Έχει ένας φίλος το HTC Desire HD, και θέλει να εξάγει τις επαφές του, και να τις εισάγει στο outlook.

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη δωρεάν εφαρμογή, που να κάνει export σε csv;

Έχει δοκιμάσει να τα συγχρονίσει μέσω outlook, και στους δυο υπολογιστές του, αλλά το gmail δεν συγχρονίζει με τίποτα. Με τίποτα όμως!!

Υπάρχει καμιά λύση, γιατί το παιδί θέλει να αλλάξει το τηλ, και δεν μπορεί να γράψει 600 επαφές 1-1.

Μολις αγορασα android κινητο. Στα emails εβαλα ενα λογαριασμο hotmail που εχω ομως ουτε στελνει ουτε δεχεται emails. Μπορει κανεις να βοηθησει? Μηπως δεχεται μονο gmail?

Παιδια ειχα το νοκια ν97 μινι κ πηρα το motorola razr i. Πως μπορω να μεταφερω τις επαφες?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Hamurabi

• Administrators
Παιδια ειχα το νοκια ν97 μινι κ πηρα το motorola razr i. Πως μπορω να μεταφερω τις επαφες?

Στείλε τις με bluetooth.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Θελω να κανω update σε ice και θα κανω εργοστασιακες ρυθμισεις. Μηπως ξερει κανεις που βρισκεται το αρχειο που αποθηκευονται οι κωδικοι των wifi για να το βρω και να το επαναφερω μετα την αναβαθμιση?

Αν είσαι rooted μπορείς με έναν file explorer που υποστηρίζει root access να πας εδώ /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf

Αν ανοίξεις το wpa_supplicant.conf θα δεις ότι υπάρχουν όλοι οι αποθηκευμένοι κωδικοί σου.

Παιδιά εγώ προσπαθώ να προσθέσω επ συμβάν και δέχομαι μήνυμα σφάλματος: Δεν υπάρχουν ημερολόγια. Και λέει παρακάτω το ημερολόγιο δενείναι ορατό. Πως το κάνω ορατό;

Ρε παιδες, τι θα γινει με αυτο το play? Με την εφαρμογη του?

Οσο παει και φουσκωνει, οσο παει και μεγαλωνει!

Δεν φτανει που καθε φορα που συνδεομαι(μια φορα το διμηνο ειναι αληθεια), εχει να κατεβασει updates, που αντιθετα με αλλες εφαρμογες που ανανεωνονται αλλα δεν αυξανουν σε μεγεθος, αυτο μεγαλωνει σε μεγεθος, επιπλεον, τελευταια παρατηρησα και 2η εφαρμογη, 'services' ή καπως ετσι το λεγε!

Σε λιγο θα θελει τη μιση μνημη του κινητου το play!!!!

Ελεος google, ελεος!

Ειδικα σε κινητα με μικρη εσωτερικη μνημη, και το ρημαδι θελει μονο εσωτετικη και δεν μετακινειται ουτε με link2sd, το προβλημα ειναι μεγαλο.

Αμα θελω 10mb μονο για το play, κλαφτα χαραλαμπε.

Εχω βρει την κομπογιαννιτικη λυση, μετα απο καθε συνδεση/ανανεωση στο play και αφου τελειωσω με ανανεωσεις και οτι εχω να κατεβασω, να απεγκαθιστω το play, καθως πλεον και το 'services'!!!! Και μενω με το εργοστασιακο play. Οταν ξανασυνδεθω με play φυσικα, ξανα μανα, κατεβαζει τα κερατα του. Και ουτω καθεξης.

Οσο 'λιτη' ειναι google σαν φιλοσοφια σε ολα της, τοσο το αντιθετο κανει με το play. Κανονικο φουσκωτο βαριδι.

Τα ίδια έπαθα και γω φίλε μου και μέχρι να καταλάβω γιατί φoυσκώνει, το έκανα επεγκαταστάσεις και επαναφορές με Titanium.

Προσωρινά το αντιμετωπίζω όπως και εσύ. Επειδή όμως τα έχω παρμένα με το όλο τσίρκο της Google, την έχω κάνει για windows με την πρώτη ευκαιρία. Φαίνεται ότι το όλο περιβάλλον και περισσότερο οι εφαρμογές που διακινούνται, είναι στημένα για παιδάκια (το πουλάκι τσίου). Δικαιολογείται αυτό άλλωστε και από τις τιμές που πωλούνται (ή μάλλον χαρίζονται).:lol::lol::lol:

Ρε παιδιά, σε συσκευή με Android, σε έκδοση Gingerbread 2.3.6, πού είναι η επιλογή για τη μεταφορά των εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη, όχι στην εξωτερική sd, σε αυτή που αναφέρεται σαν usb storage;
Huawei Nova 5T

Ρε παιδιά, σε συσκευή με Android, σε έκδοση Gingerbread 2.3.6, πού είναι η επιλογή για τη μεταφορά των εφαρμογών στην εσωτερική μνήμη, όχι στην εξωτερική sd, σε αυτή που αναφέρεται σαν usb storage;

δεν υπάρχει, μονο από ICS και μετά. Κάντο με το linksd

Guest YiorgosA
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Έχει ένας φίλος το HTC Desire HD, και θέλει να εξάγει τις επαφές του, και να τις εισάγει στο outlook.

Υπάρχει κάποια αξιόπιστη δωρεάν εφαρμογή, που να κάνει export σε csv;

Έχει δοκιμάσει να τα συγχρονίσει μέσω outlook, και στους δυο υπολογιστές του, αλλά το gmail δεν συγχρονίζει με τίποτα. Με τίποτα όμως!!

Υπάρχει καμιά λύση, γιατί το παιδί θέλει να αλλάξει το τηλ, και δεν μπορεί να γράψει 600 επαφές 1-1.

Εδώ κανείς μια βοήθεια;

Εδώ κανείς μια βοήθεια;

βασικα το gmail εχει επιλογη στα contacts για export σε outlook csv. το εχει δοκιμασει;

Αν είσαι rooted μπορείς με έναν file explorer που υποστηρίζει root access να πας εδώ /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf

Αν ανοίξεις το wpa_supplicant.conf θα δεις ότι υπάρχουν όλοι οι αποθηκευμένοι κωδικοί σου.

Αν δεν ειμαι? Δεν γινεται

Για να κάνω αγορά από το google play πρέπει οπωσδήποτε να βάλλω αριθμό χρεωστική ή πιστωτικής κάρτας;Δεν δέχεται paypal;

Όχι !! δεν μπορείς με paypal .

Samsung galaxy s21+

Γεια σας και από εμένα.

Αγόρασα ένα xperia tipo με Android 4 ...

Όταν ανοίγω το τηλ μου βγάζει το λογότυπο της cosmote , όμως έχω αλλάξει εταιρία:happy: .

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα τα απεγκαταστήσω;

Guest YiorgosA
βασικα το gmail εχει επιλογη στα contacts για export σε outlook csv. το εχει δοκιμασει;

Καλησπέρα φίλε μου. Βασικά δεν του εμφανίζει όλες τις επαφές στο gmail που έχει περασμένες στο τηλ, παρά μόνο 30-40 μόνο όσες έχουν e-mail adress.

Γεια σας και από εμένα.

Αγόρασα ένα xperia tipo με Android 4 ...

Όταν ανοίγω το τηλ μου βγάζει το λογότυπο της cosmote , όμως έχω αλλάξει εταιρία:happy: .

Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα τα απεγκαταστήσω;

Αν δεν είσαι rooted δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Και επειδή δεν σε κόβω και πολύ έμπειρο, καλύτερα να μην χάσεις άσκοπα χρόνο για να αλλάξεις μια ασήμαντη εικόνα.

Παιδιαμοταν συνδεω το κινητο μου με το pc με καλωδιο,το βλεπει κανονικα το pc αλλα δε μουχει πουθενα επιπογη για eject ή safe remove για οταν θελω να το βγαλω.τι κανω?
Hamurabi

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned