Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Σε γαλαξια 2 δν μπορω να συνδεσω το μπλε δοντι του αυτοκινητου με το κινητο. Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?

Μήπως χρειάζεται κάποιο reset το bluetooth του αυτοκινήτου σου;

Modpic.gif

Μόλις αγόρασα το SGN και θέλω να περάσω οτιδήποτε είχα περασμένο στο iPhone 3GS στο νέο μου τηλέφωνο. Γίνεται;
-Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold -

Παιδιά επειδη δεν τα παω καλα με τα 3g δικτυα για μεταφορά δεδομένων και ειδικά εδω που μενω το 3g ειναι άστα να πανε θέλω να ρωτήσω εξης:

Tα 170mb free που εχει το πρόγραμμα μου ειναι αρκετά για ανανέωση καιρου και mail ανα δυο ωρες ?

Και γενικά πως μπορώ να μην ξεπερνάω mb που εχω , πρέπει να μιλησω με την εταιρία (cosmote) γιαυτό?

Samsung galaxy s21+

Παιδιά επειδη δεν τα παω καλα με τα 3g δικτυα για μεταφορά δεδομένων και ειδικά εδω που μενω το 3g ειναι άστα να πανε θέλω να ρωτήσω εξης:

Tα 170mb free που εχει το πρόγραμμα μου ειναι αρκετά για ανανέωση καιρου και mail ανα δυο ωρες ?

Και γενικά πως μπορώ να μην ξεπερνάω mb που εχω , πρέπει να μιλησω με την εταιρία (cosmote) γιαυτό?

υπεραρκετά.και βάζεις έναν data manager (πχ 3Gwatchdog) όπου βάζεις όριο το 170ΜΒ και μετα σ ενημερώνει οτι το ξεπερασες ή κλείνει τα δεδομένα δικτύου

υπεραρκετά.και βάζεις έναν data manager (πχ 3Gwatchdog) όπου βάζεις όριο το 170ΜΒ και μετα σ ενημερώνει οτι το ξεπερασες ή κλείνει τα δεδομένα δικτύου

Να σαι καλα για την απάντηση !

Να σου πω την αλήθεια δεν ημουν σίγουρος αν φτανουν και ειχα σκοπό να βαλω με ενα extra πρόγραμμα αλλα 300mb .

Samsung galaxy s21+

Να σαι καλα για την απάντηση !

Να σου πω την αλήθεια δεν ημουν σίγουρος αν φτανουν και ειχα σκοπό να βαλω με ενα extra πρόγραμμα αλλα 300mb .

για κακο 3g μια χαρα ειναι

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ρε σεις θυμηστε μου λιγο πως επιλεγω εναν συγκεκριμενο ηχο να χτυπαει οταν με παιρνει μια συγκεκριμενη επαφη..

Το ειχα κανει αλλα κατι παιχτηκε και χτυπαει με το κανονικο ηχο.

Ρε σεις θυμηστε μου λιγο πως επιλεγω εναν συγκεκριμενο ηχο να χτυπαει οταν με παιρνει μια συγκεκριμενη επαφη..

ανοιγεις την επαφή,πατάς μενου,και ήχος κλήσης

• Administrators
Μόλις αγόρασα το SGN και θέλω να περάσω οτιδήποτε είχα περασμένο στο iPhone 3GS στο νέο μου τηλέφωνο. Γίνεται;

Οτιδήποτε δεν μπορείς μιας και μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικά λειτουργικά. Επαφές, calendar ωστόσο μπορείς μέσω του gmail για παράδειγμα.

Modpic.gif

ανοιγεις την επαφή,πατάς μενου,και ήχος κλήσης

Μπαινω στην επαφη αλλα το μενου που ειναι?

thanks

Μπαινω στην επαφη αλλα το μενου που ειναι?

thanks

το μενού ειναι πλήκτρο στη συσκευή σου

πιεσμενα πανω στο αρχειο του ηχου εκει στην μουσικη που τα ανοιγεις για να παιξουν και ορισε το για ηχο κλησης

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ξέρατε τη σελίδα http://crowdin.net ?

Είναι ένα πρότζεκτ για τη μετάφραση εφαρμογών (android και μη), αν ο developer θέλει μπορεί να μεταφράσει την εφαρμογή του από εκεί με τη βοήθεια του κοινού αφού όποιος θέλει μπορεί να μεταφράσει κομμάτι-κομμάτι ή ακόμα και να ψηφίσει ποια από τις μεταφράσεις είναι καλύτερη.

Για κάποιο λόγο το crowdin δεν έχει και το καλύτερο search, βάζω εδώ εφαρμογές που πέτυχα και χρειάζονται μετάφραση στα ελληνικά ή αξίζουν την προσοχή μας.

Tapatalk

titanium backup

Go Launcher

Go SMS

Go Weather

Go Locker

Nova Launcher

Miui Rom

aTorrent

exDialer

MX Player

Μπορεί ο οποιαδήποτε να κάνει μετάφραση; ;

Να το βάλουμε σε διάφορα Android forum; :thumbup:

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Μια απορία και από εμένα που μου έχει σπάσει τα νεύρα

Γιατί λαμβάνω αλλά δεν μπορώ να στείλω email από την Gmail εφαρμογή μου :confused::banghead:

Φτιάχνω το email μου του κάνω αποστολή βγάζει το εικονίδιο του συ χρονισμού αλλά δεν πάει ποτέ στον παραλήπτη :rolleyes:

Αντίθετα λαμβάνω όλα τα email κανονικά.

Το βρήκα δεν ήταν τσεκαρισμένο να συχρονιζει το φάκελο με τα εξερχόμενα ;)

Edited by lokigr

Htc Wildfire S

Hboot-1.08.0099

RADIO-7.53.39.03m

ROM:Wildchild v 2.0

Το crowdin.net δεν είναι η μοναδική σελίδα που προσφέρει αυτή τη λειτουργία. Και όλα τα projects δεν είναι κατ' ανάγκη δημιουργημένα από τους developers της εκάστοτε εφαρμογής, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα τη δυσκολία ενημέρωσης των μεταφράσεων. Για παράδειγμα για το Go Sms υπάρχουν 3,4 διαφορετικά projects(μεταξύ των οποίων και το επίσημο όμως). Το καλύτερο λοιπόν, για να μην πηγαίνει χαμένος ο κόπος, είναι η επικοινωνία με τους developers της εφαρμογής πρώτα, και η ενημέρωση προς/από αυτούς για το ότι υπάρχει project για την εφαρμογή τους, ώστε να μπορούν να ενσωματώνονται οι μεταφράσεις στις ενημερώσεις της εφαρμογής.

Επίσης, όσον αφορά το tapatalk, οι δημιουργοί έχουν ήδη φτιάξει project για τη μετάφραση της εφαρμογής τους εδώ:

http://www.getlocalization.com/tapatalk/

και το έχουν ανακοινώσει εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1757974&highlight=tapatalk+translation

Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε και με διάφορους developers και να ζητήσετε να βοηθήσετε με τη μετάφραση των εφαρμογών τους στα ελληνικά κι αν ενδιαφέρονται (λογικά θα χαρούν κιόλας) να σας καθοδηγήσουν με το πως και τι χρειάζεται!
Τhe end of an era...

Τον nova launcher εδώ και λίγες εβδομάδες τον μετέφρασα πλήρως ;)

Επίσης πέρισυ μετέφρασα πλήρως τον ADW Launcher EX, μια custom rom για το xperia x8 , και φέτος τα NS Tools για το Nexus S

Πολύ χρήσιμη σελίδα και καλό είναι να προσφέρει όποιος μπορεί.

Edited by jimdem582

Επίσης οι περισσότερες εφαρμογές όλη την ώρα αναβαθμίζονται και χρειάζονται διαρκώς μετάφραση των νέων επιλογών. Καλό είναι όσοι έχουν όρεξη να ρίχνουμε ένα χεράκι για να έχουμε ελληνικά σε όσο το δυνατόν περισσότερες εφαρμογές ;)

μέσα στην κάρτα μνήμης υπάρχουν χύμα τα backup αρχεία (βλέπε backup.jpg). τι αρχεία είναι αυτα; τα χρειάζομαι;

στη διαδρομή clockworkmod/backup υπάρχουν 2 φάκελοι με τις εξής ονομασίες 2011-09-24.14.48.41, 2012-02-16.15.36.02

σε κάθε φάκελο υπάρχουν τα παρακάτω αρχεία (βλέπε clockwork.jpg) με διαφορετικές ημερομηνίες/χωρητικότητες στον κάθε φάκελο. η ίδια ερώτηση και για αυτά. αν και φανταζομαι ότι έστω τον έναν φάκελο τον χρείαζομαι, καθώς είναι το backup που πήρα αμέσως μετά το root. σωστα;:worry:

καλησπερα!! να ρωτησω!! οταν ανοιγω την συλλογη που ειναι μεσα φωτογραφιες και βιντεο, εχει και ενα φακελο που λεει αμεση μεταφορτωση. ξερετε πως τον σβηνουμε??

• Administrators
καλησπερα!! να ρωτησω!! οταν ανοιγω την συλλογη που ειναι μεσα φωτογραφιες και βιντεο, εχει και ενα φακελο που λεει αμεση μεταφορτωση. ξερετε πως τον σβηνουμε??

Με έναν file manager πχ. ES File Explorer.

Modpic.gif

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned