Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αντε και το εκανα root...τι θα κερδισω σβηνοντας εφαρμογες?απο που μπορω να το κανω κιολας..

Χωρο στην εσωτερικη μνημη τηλεφωνου..;)

Κατεβασε το titanium backup,μπες στην εφαρμογες και βρες αυτες που θες να σβησεις.πατα πανω τους και μετα απεγκατασταση

Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ok, το πέρασα και πέρασα και τα plugins. Στην αρχική περιγραφή ίσως θα ήταν καλό να αναφέρεται ότι αφού στηθεί το πρόγραμμα πρώτα θα χρειαστεί να κατεβάσουμε τον Chianfire 3D driver και θα κάνει reboot η συσκευή μας. Μετά περνάμε τα plugins.

Τώρα ποιο παιχνίδι μπορώ να παίξω που δε μπορούσα πριν? Πηγαίνω στο android market και βλέπω παιχνίδια που δε μπορούσα να παίξω να λένε ότι δεν υποστηρίζονται από την συσκευή μου HTC HD2. Πως μπορώ να τα δοκιμάσω?

πχ. θέλω να παίξω αυτό

https://market.android.com/details?id=com.glu.android.zombsniper&feature=search_result

αλλά μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Αν πάω από το market μέσω της συσκευής δεν υπάρχει καν στην αναζήτηση αυτό το παιχνίδι.

Edited by karhariasgr

το chainfire ειναι για τα παιχνιδια της nvidia(tegra games)

αυτο που αναφερεις δεν εχει καμια σχεση....

αφου ειναι free ψαξε να το κατεβασεις απο καπου αλλου...σιγουρα καπου θα το βρεις...

παντως ειναι και μαμω τα παιχνιδακια...το εχω λιωσει στο s2

Sent from my iphone 4

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Καλημέρααααααααααααααα παιδιά!

Πήρα χθες το καινούριο μου κινητάκι και προσπαθώ να περάσω διάφορες εφαρμογές της καθημερινότητας μου.

Όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά το google+ μου λέει ότι δεν μπορώ να το κατεβάσω στην χώρα μου.

Ξέρει κανείς γιατί;

EDIT:

ΟΚ το έστειλα με email στο κινητό μου και το έκανα εγκατάσταση!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ωραια..και το εκανα και αυτο!εχω και αλλη ερωτηση :P

εφ'οσων μπορω να ελευθερωσω την μνημη με αυτον τον τροπο..οι custom roms σε τι χρησημευουν???????τι παραπανω θα μου δωσουν που δεν μπορω να το κανω μονος μου ,χωρις καποιο κυνδινο?

καλησπέρα!

εγκατέστησα, ως αρχάριος, στο Asus EeePC έναν "κλώνο" (http://www.android-x86.org) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το λογισμικό κ την ταχύτητα.

θα ήθελα τη βοήθειά σας, ει δυνατόν, στα ακόλουθα προβλήματα:

- δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο (φυσικό κ στην οθόνη). προσπαθώ να κατεβάσω από το market, με εγγραφή κλπ, αλλά μου βγάζει το μήνυμα "Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό."

- ενώ βλέπει το usb stick και την κάρτα SD, ο σκληρός δίσκος είναι άφαντος.

- πως μπορώ να συνδέσω εκτυπωτή και εξωτερικό cd recorder?

σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

παιδιά μπορούμε να κατεβάσουμε απο καπου καποια παλιότερη έκδοση της εφαρμογής του Facebook για Android; εχω την εντυπωση οτι οι παλιότερες εκδόσεις δούλευαν καλύτερα..

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

παιδιά μπορούμε να κατεβάσουμε απο καπου καποια παλιότερη έκδοση της εφαρμογής του Facebook για Android; εχω την εντυπωση οτι οι παλιότερες εκδόσεις δούλευαν καλύτερα..

Sent from my Samsung Galaxy S II using Tapatalk

Google search:-)

Sent from my GALAXY S II

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Google search:-)

Sent from my GALAXY S II

ναι το βρηκα!

ζορίστηκα λιγο(γιατι τα περισσότερα λινκ απο τις παλιες εκδοσεις ειναι νεκρα) αλλα τα καταφερα!

βρηκα την 1.5! θελω να δοκιμάσω αν δουλευουν οι ειδοποιήσεις!:)

ωραια..και το εκανα και αυτο!εχω και αλλη ερωτηση :P

εφ'οσων μπορω να ελευθερωσω την μνημη με αυτον τον τροπο..οι custom roms σε τι χρησημευουν???????τι παραπανω θα μου δωσουν που δεν μπορω να το κανω μονος μου ,χωρις καποιο κυνδινο?

αυτονομια-ταχύτητα

για παράδειγμα στο xperia x10 που είχα με stock rom το mobile πήγαινε το 1 μέρα ενώ με custom 2.επίσης η διαφορα της ταχύτητας στην stock με την custom ήταν γη με ουρανό

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Aν δεν ξέρεις τι πειράζεις, είναι επικίνδυνο. Μην περάσεις σε custom roms αν προηγουμένως δεν έχεις διαβάσει και δεν έχεις κατανοήσει την όλη διαδικασία ;)
Τhe end of an era...

καλησπέρα!

εγκατέστησα, ως αρχάριος, στο Asus EeePC έναν "κλώνο" (http://www.android-x86.org) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από το λογισμικό κ την ταχύτητα.

θα ήθελα τη βοήθειά σας, ει δυνατόν, στα ακόλουθα προβλήματα:

- δεν έχω ελληνικό πληκτρολόγιο (φυσικό κ στην οθόνη). προσπαθώ να κατεβάσω από το market, με εγγραφή κλπ, αλλά μου βγάζει το μήνυμα "Δεν υπάρχουν τηλέφωνα Android τα οποία να σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό. Συνδεθείτε με διαφορετικό λογαριασμό."

- ενώ βλέπει το usb stick και την κάρτα SD, ο σκληρός δίσκος είναι άφαντος.

- πως μπορώ να συνδέσω εκτυπωτή και εξωτερικό cd recorder?

σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δεν είναι κλώνος...

Προσπάθησε να βρεις κάποιο πληκτρολόγιο και να το κατεβάσεις σε μορφή apk, μετά να το περάσεις.

Ο σκληρός δίσκος είναι ntfs και το Android 2.x δεν υποστηρίζει επίσημα ntfs. Google it για κάποια ανεπίσημη λύση.

Δεν το βλέπω να γίνεται αυτό...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Οταν περναει καποιος στο κινητο του νεα rom, χανονται ολα (εφαρμογες, ρυθμισεις κινητου κλπ) ή οχι;

για να μπει custom rom πρεπει να εχω root ετσι?και κατι αλλο..για να κανω root σε μια custom rom Που ειναι βασισμενη σε 2.2.2 και την v10c για το optimus black (βλεπε nova 8) πρεπει να εχω 2.2.2 v10c η απλα το οτι ειναι βασισμενη σε αυτην μου "λεει" οτι θα ειμαι v10c αφου την περασω στο κινητο??

Καλησπέρα

Χρειάζομαι λίγο τη βοήθεια σας,

Μέχρι ποια εκδοσή Android μπορεί να φορέσει το παλιό x10mini pro? Τώρα φοράει 2.1

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Θα ηθελα να βλεπω στην πρωτη πανω γραμμη της επιφανειας εργασιας, εκει που φαινεται η μπαταρια, το σημα κλπ καθως και τα notofications, να φαινεται αν πιανω 3g σημα ή οχι. Δεν το δειχνει αυτο , το android εξ'ορισμου; Πρεπει να βαλω ειδικο προγραμμα να μου δειχνει αν πιανω 3g ή οχι;

Mια απορία...το epinephrine για msn είναι καλό;;;Έχω linux και γενικά τον τελευταίο καιρό δεν μου τα λένε καλά οι client

Παιδιά έχω πρόβλημα με το msn (emsn)... Δεν κάνει log in....Ενώ με το κινητό με βάζει αμέσως (epinephrine) στο pc δεν μπορώ να μπω...Δοκίμασα μετά με το amsn πάλι τα ίδια....Εκεί που κάνει log in με πετάει έξω μετά από λίγο και μου λέει ότι ήδη χρησιμοποιείται...Το θέμα είναι ότι δεν χρησιμοποιείται από αλλού (από το κινητό ήδη δεν είμαι μέσα στο msn ), άλλαξα και τον κωδικό και πάλι τίποτα...

Αντιμετωπίζει κανένας παρόμοιο πρόβλημα με τους client;;;;

Το emesene δεν με βάζει καν...ακόμη και τώρα....Έβαλα το amsn και τελικά μπαίνω μόνο που σήμερα που μπήκα δεν μου έβγαλε κάποιες επαφές που χα και μου εμφάνισε κάποιες που τις είχα διαγράψει ότι με πρόσθεσαν στο msn και αν τους αποδέχομαι....

Eντωμεταξύ οι επαφές που δεν βλέπω το epinephine μου τις δείχνει αλλά σαν να τις έχω αποκλείσει.....

edit: Αφού μπήκα στο msn μέσω windows στην αρχή μου εμφάνισε πόσες επαφές σαν αποκλεισμένες και μετά ούτε καν δεν μου τις εμφάνιζε...Εγκατεστησα ξανά το amsn και μπήκα στις ρυθμίσεις όπου τις είχε διαγράψει, όχι απλώς κάνει block....Τώρα στο κινητό έβαλα το mercury...Υπάρχει θέμα με το epinephrine στο να κλέβει στοιχεία;;;Άλλη εξήγηση δεν βρίσκω...

Edited by enigma84

Καλησπέρα σας,

Έχω το εξής πρόβλημα, αγόρασα ένα κινητο lg optimus one p500 με το android 2.3.3 αλλά είναι όλα στα αγγλικά (στις γλώσσες δεν υπήρχε η ελληνική) μπορώ με κάποιο τροπο να βάλω την ελληνική εκδοση; Κι αν δεν γίνεται αυτό αν εγκαθιστούσα το android 2.2 για το συγκεκριμένο τηλεφωνο θα βοηθούσε;

Καλησπέρα σας,

Έχω το εξής πρόβλημα, αγόρασα ένα κινητο lg optimus one p500 με το android 2.3.3 αλλά είναι όλα στα αγγλικά (στις γλώσσες δεν υπήρχε η ελληνική) μπορώ με κάποιο τροπο να βάλω την ελληνική εκδοση; Κι αν δεν γίνεται αυτό αν εγκαθιστούσα το android 2.2 για το συγκεκριμένο τηλεφωνο θα βοηθούσε;

Το δοκίμασα ήδη αλλά δεν έκανε τίποτα το σπουδαίο. Μόνο που άλλαξε τα ονόματα κάποιων εφαρμογών από τα αγγλικά στα ελληνικά. Άμα άλλαζα λογισμικό θα έφτιαχνε?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned