Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα με κάποιον τρόπο (δεν θυμάμαι τώρα...) τις επαφές μου από το outlook στο τηλέφωνο και αναρωτιέμαι πως μπορώ να τις περάσω στο google;

Το smooth calendar δείχνει και της ίδια ημέρας τις καταχωρήσεις.

Σωστά και εγώ αυτό χρησιμοποιώ αλλά δε παύει να υπάρχει bug ή feature ;;; :p στo default widget του android

Καλησπέρα ... μόλις πήρα και εγω το πρώτο μ android . καποιες αποριες...

κατεβάζω απο το μαρκετ καποιες εφαρμογές οπως π.χ μια για να εμφανίζοντε τα μηνυματα οπως στο iphone . ολα οκ την κατεβαζω την κανω εγγατάσταση την τρεχω βλεπω ετσι οπως πρεπει τα μηνυματα αλλα μετα κλείνει η εφαρμογη και πηγαίνοντας στα μηνυματα εμφανιζοντε οπως πριν... αν καταλαβα καλα για να είνια μονιμη η αλλαγη πρεπει να κανω πρώτα root ?

η αλλαγη της rom τι προσφερεί εκτος απο δυνατότητα o/c του επεξεργαστη....?

Υ.Γ σορρυ αν ξαναεγιναν οι ερωτησης απλα μετα απο 100 σελιδες reading για το κινητο (χ5) δεν ειχα κουραγιο για αλλες τοσες

Καλησπέρα ... μόλις πήρα και εγω το πρώτο μ android . καποιες αποριες...

κατεβάζω απο το μαρκετ καποιες εφαρμογές οπως π.χ μια για να εμφανίζοντε τα μηνυματα οπως στο iphone . ολα οκ την κατεβαζω την κανω εγγατάσταση την τρεχω βλεπω ετσι οπως πρεπει τα μηνυματα αλλα μετα κλείνει η εφαρμογη και πηγαίνοντας στα μηνυματα εμφανιζοντε οπως πριν... αν καταλαβα καλα για να είνια μονιμη η αλλαγη πρεπει να κανω πρώτα root ?

η αλλαγη της rom τι προσφερεί εκτος απο δυνατότητα o/c του επεξεργαστη....?

Υ.Γ σορρυ αν ξαναεγιναν οι ερωτησης απλα μετα απο 100 σελιδες reading για το κινητο (χ5) δεν ειχα κουραγιο για αλλες τοσες

Εσύ απλά άνοιξες την μαμίσια εφαρμογή μηνυμάτων γι'αυτό σου φαίνεται ότι δεν σώθηκαν οι αλλαγές. Πήγαινε στην μαμίσια και από ρυθμίσεις βγάλε να πέρνεις ειδοποιήσεις και απλά από εδώ και στο εξής χρησιμοποιείς αυτή που κατέβασες. :)

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Μόλις αγόρασα το Wildfire S και παρατήρησα οτι δεν υπάρχουν τα ελληνικά σαν γλώσσα επιλογής μέσα στης ρυθμίσεις. Υπάρχει μήπως τρόπος να τα περάσω χωρίς να χρειαστεί να κάνω (για πρώτη φορά) τη διαδικασία του root? Ακόμη δεν το έχω συνδέσει με υπολογιστή επειδή φορτίζει, οπότε συγχωρείστε με εαν υπάρχει ήδη κάποιο update για αυτό το πρόβλημα κι ακόμη δεν το έχω δει.

Καλησπέρα σε όλους και όλες.

Μόλις αγόρασα το Wildfire S και παρατήρησα οτι δεν υπάρχουν τα ελληνικά σαν γλώσσα επιλογής μέσα στης ρυθμίσεις. Υπάρχει μήπως τρόπος να τα περάσω χωρίς να χρειαστεί να κάνω (για πρώτη φορά) τη διαδικασία του root? Ακόμη δεν το έχω συνδέσει με υπολογιστή επειδή φορτίζει, οπότε συγχωρείστε με εαν υπάρχει ήδη κάποιο update για αυτό το πρόβλημα κι ακόμη δεν το έχω δει.

MoreLocale2 Στο Market.

Tην κατεβάζεις την σετάρεις και είσαι έτοιμος, απλή διαδικασία. :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την γρήγορη απάντησή σου :)

Κι εγώ σαν Apple Geek αρα τελείως noob στα android, θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμη. Στα notifications, πάνω οι εφαρμογές, "τρέχουν" οι απλά είναι shortcut λόγω του οτι άνοιξαν πρόσφατα? Αν τρέχουν, πως μπορώ να της κλείσω έτσι ώστε να μην γεμίζει η RAM?

Όχι δεν είναι αυτές που τρέχουν, απλά οι πιο πρόσφατες εφαρμογές που έχεις χρησιμοποιήσει. Όσο για τον task killer που λες, σου προτείνω να μην τις πειράζεις τις εφαρμογές. Εκτός αν κάποια σου δημιουργεί πρόβλημα.

γεια χαρα εχει κανεις στο κινητο του (vodafone) ιντερνετ ?

εχει τιποτα κρυφες χρεωσεις ?

χρεωνεσε 1 ευρω την ημερα και μπορεις να μπεις οτι ωρα θες και οσες φορες θες ?

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-internet/internet-oli-mera/

• Administrators
γεια χαρα εχει κανεις στο κινητο του (vodafone) ιντερνετ ?

εχει τιποτα κρυφες χρεωσεις ?

χρεωνεσε 1 ευρω την ημερα και μπορεις να μπεις οτι ωρα θες και οσες φορες θες ?

http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-internet/internet-oli-mera/

Αυτό με το 1 ευρώ την ημέρα ισχύει και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Modpic.gif

Νομιζω υπαρχει οριο στα δεδομενα που μπορεις να κατεβασεις παντως

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Νομιζω υπαρχει οριο στα δεδομενα που μπορεις να κατεβασεις παντως

10 mb.. μετα συνηθως περιοριζεται τραγικα η ταχυτητα.

Tapatalked from my GT-I9100

παιδια αν και δεν ειμαι αρχαριος στο android εχω την εξης απορια καθε φορα που σεταρω τον λογαριασμο μου google για να μπω στο market μετα απο factory reset μου λεει αν θελω να δημιουργει αντιγραφα ασφαλειας εγω καθε φορα λεω "ναι" αλλα δεν εχω βρει τον τροπο να κανω restore αυτα τα αντιγραφα ασφαλειας ξερετε τι παιζει?
υπογραφή εκτός ορίων

Καλημέρα. Έχω την εξής απορία: πώς ξέρω αν μια payware εφαρμογή από το market μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλο κινητό και όχι να δεσμεύεται με το IMEI μιας συσκευής;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

• Administrators
Καλημέρα. Έχω την εξής απορία: πώς ξέρω αν μια payware εφαρμογή από το market μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε άλλο κινητό και όχι να δεσμεύεται με το IMEI μιας συσκευής;

Απλά έτσι δουλεύει το market. Οι εφαρμογές που αγοράζεις δεν είναι device dependent, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό.

Modpic.gif

Απλά έτσι δουλεύει το market. Οι εφαρμογές που αγοράζεις δεν είναι device dependent, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε συσκευή με τον ίδιο λογαριασμό.

Δηλαδή για κάποια navi προγράμματα που διάβαζα παράπονα ότι είναι κλειδωμένα για ένα IMEI ήταν εκτός Market με δικό τους apk;

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

εγώ έχω επιλέξει να μην γίνετε backup το κινητό μου στο gmail λογαριασμό. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά δηλώσω πάλι τον ίδιο gmail λογαριασμό, θα έχω πρόσβαση στις εφαρμογές που είχα πληρώσει ? ( παρόλο που έχω επιλέξει να μην γίνετε backup ο λογαριασμός)

• Administrators
Δηλαδή για κάποια navi προγράμματα που διάβαζα παράπονα ότι είναι κλειδωμένα για ένα IMEI ήταν εκτός Market με δικό τους apk;

Όπως για παράδειγμα το Don't Panic από mireo.

εγώ έχω επιλέξει να μην γίνετε backup το κινητό μου στο gmail λογαριασμό. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά δηλώσω πάλι τον ίδιο gmail λογαριασμό, θα έχω πρόσβαση στις εφαρμογές που είχα πληρώσει ? ( παρόλο που έχω επιλέξει να μην γίνετε backup ο λογαριασμός)

Οι εφαρμογές σου είναι αγορασμένες με ένα gmail account. Όταν θα ξαναβάλεις τον λογαριασμό σου στη συσκευή θα έχεις πρόσβαση και στις εφαρμογές σου.

Modpic.gif

Σαν ομοιοπαθής και εγώ, ζητάω την βοήθεια σας. Έχω μέσο kies (Firmware 2.3.3 & Gingerbread BVJV7)

Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΟ μενού και το σημαντικότερο 3 φορές είχα battery drain και το κινητό έσβησε από 100% φορτισμένο κατά την διάρκεια της νύχτας με δυσάρεστες συνέπειες για την δουλειά μου.

Ποια Rom μου προτείνετε όπου θα εξαλειφθεί το πρόβλημα της μπαταρίας και θα έχει ελληνικό μενού το κινητό (αν είναι εφικτό). Με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και ας μην είναι η πιο "φρέσκια". Έχω βαρεθεί να κάνω restart προληπτικά για να κλείνω ενεργοβόρες εφαρμογές του παρασκηνίου που τις παρακολουθώ με το Watchdog.

Ένας φίλος μου προτείνει την xxjvq. Εσείς ποια έχετε εγκαταστήσει μέσο odin και λύσατε το πρόβλημα????

Αν μπορείτε πείτε μου που θα βρω και το LINK για να κατεβάσω την αντίστοιχη ROM.....

Από εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=846913) ??? Ευχαριστώ προκαταβολικά

Edited by agiannako

Πως ακριβως μπορει να γινει αυτο ?

Εχω το pc με cosmote internet on the go και θελω μεσω wifi να παρει ιντερνετ το android μου...

Εχω vista οποτε το connectify οπως και το virtual router δε δουλευουν (θελουν 7).

Καποιος οδηγος ?

μηπως το thread δεν ανηκει σε αυτο το αρχαριων στο οποιο μεταφερθηκε ... ? Δε βλεπω καμια απαντηση αλλωστε ? Και μαλιστα αν κρινω απο το ψαξιμο που εκανα στο internet μαλλον δεν ειναι καθολου αρχαριων το θεμα...αλλα εντελως εξειδικευμενο και με βαθιες τεχνικες γνωσεις πανω στο android

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

• Administrators
μηπως το thread δεν ανηκει σε αυτο το αρχαριων στο οποιο μεταφερθηκε ... ? Δε βλεπω καμια απαντηση αλλωστε ? Και μαλιστα αν κρινω απο το ψαξιμο που εκανα στο internet μαλλον δεν ειναι καθολου αρχαριων το θεμα...αλλα εντελως εξειδικευμενο και με βαθιες τεχνικες γνωσεις πανω στο android

Όσοι διαβάζουν στα πιο εξειδικευμένα θέματα, διαβάζουν και το συγκεκριμένο. Μικρή σημασία έχει το που βρίσκεται η ερώτηση. Αν κάποιος γνωρίζει... θα απαντήσει εδώ.

Modpic.gif

Έχει κανονικό ημερολόγιο. Δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείς...

εαν επιλεξεις ημερολογιο εχει 2 επιλογες για το google και ενα τις microsoft και δεν μπορω να βρω για αυτο το λεω . να κατεβασα την εφαρμογη https://market.android.com/details?id=de.carknue.gmon2&feature=search_result και θελω να ρωτησω τον χαρτη που μπορω να τον βρω οπως εμφανιζεται εδω ; https://market.android.com/details?id=de.carknue.gmon2&feature=search_result . επισης θελω να μου εξηγησει καποιος τα δεδομενα που γραφει εδω https://market.android.com/details?id=de.carknue.gmon2&feature=search_result . το -69dBM τι σημαινει; μας δειχνει την αποσταση απο την κεραια; ή οχι ; . μου ειχανε πει οτι εαν ειναι μεγαλο ο αριθμος τοσο κοντα ειμαστε στην κεραια που μας εξυπηρετει. ενω αντιθετα εαν ειναι μικρος ο αριθμος τοσο μακρια βρισκομαστε απο τον σταθμο βασης ισχύει αυτο; . οποιος μπορει να μου εξηγησει τι ακριβως ειναι τα υπολοιπα που εμφανιζονται στην παραπανω σελιδα. επισης απο κατω εμφανιζει τα cells αυτο τι σημαινει; . οτι μας δειχνει τις κεραιες που περνουμε σημα; και εαν ειναι πολλες απο ποιες περνουμε;΄το CID/PSC τι ειναι; το LAC?. ΚΑΙ ΤΟ RXL?. ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Υπάρχει περιορισμός αποστολής 1 μηνύματος ανά ήμερα. Κρίμα...

Είσαι σίγουρος; Στην αρχή δεν υπήρχε αυτός ο περιορισμός και ήταν απεριόριστο το πρόγραμμα. Άλλαξε κάτι και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Εγώ το εγκατέστησα πριν λίγες μέρες και είχε αυτόν τον περιορισμό.το λέει και στην περιγραφή της εφαρμογής στο μάρκετ.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned