Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους

Η φίλη μου αγόρασε το x10 mini, και όντας άσχετοι από android κατάφερα να βρω κάποια πραγματάκια και να το στήσω λίγο, αλλά έχω πολλές απορίες. Για την ακρίβεια μου άρεσε τόσο πολύ που σκέφτομαι και εγώ την αγορά android. Έχουμε και λέμε:

-Στο handsent sms υπάρχει επιλογή για αποστολή αναφοράς? Νομίζω πως την ενεργοποιήσα αλλά δεν είμαι σίγουρος.

-Με το astro file manager πρόσεξα πως σαν home root ας πούμε έχει την sd κάρτα. Το κινητό έχει 2.1 μέσα αν δε κάνω λάθος, αλλά τα προγραμμάτα οι φωτός κτλ που αποθηκεύονται? Ας πούμε τα mms, στην sd? Τα apps? Από τον υπολογιστή με drag and drop είναι πολύ εύκολο, αλλά και πάλι δε κατάλαβα που χωρίζεται εκεί η sd με τη μνήμη του συστήματος, για να ξέρω που σώζω. Μου έκανε εντύπωση οτι σαν χωρήτικότητα μου έδινε 1,8 gb, δηλαδή τα 2 gb default sd που έρχονται με το κινητό αλλά δεν μου δειχνε "δεύτερη¨κάρτα των Χ MB ας πούμε, για την εσωτερική μνήμη του κινητού. Σαν να κάνεις drag and drop απευθείας στη κάρτα.

-Ζήτησα να μου στείλουν τις ρυθμίσεις για mms κτλ, αλλά πρόσεξα πως όταν κλείνω το 3g είτε από τις ρυθμίσεις (αυτό το wcdma) είτε από το quick settings app, τότε δεν έρχονται τα mms. Μου έκανε πολύ εντύπωση γιατί χρόνια τώρα τα κινητά μου τα λειτουργώ σε gsm only για το θέμα μπαταρίας και δεν είχα πρόβλημα ποτέ.

-Τέλος η γερή ερώτηση: με τις κρυφές χρεώσεις τι παίζει? Για παράδειγμα απενεργοποίησα την αποστολή πληροφοριών στη sony ericsson που είχε προεπιλεγμένη. Επίσης βλέπω το σηματάκι του wcdma πάνω αραιά και που να κουνιέται. Έχω κατεβάσει το 3g watchdog, το οποίο ας πούμε μέσα σε μιαμιση μέρα έχει δει να μπαινοβγαίνουν 7 mb, έχω στείλει κυρίως ΠΡΟΣ το κινητό πολλά mms για να το τεστάρω, από αυτό μόνο καμιά κλήση αν έγινε η κανά sms. Δεν ξέρω από που προκύπτουν αυτά. Είναι με κάρτα το κινητό, τα χρεώνεται στη κάρτα αυτά? Δε μπορώ να καταλάβω. Πχ το facebook app από την ώρα που συνδεθήκαμε, φαίνεται να είναι συνέχεια μέσα και να κάνει updates, αλλά πως τα καταφέρνει? μας χρεώνει? δεν έχω βρει και τρόπο να βγω από το λογαριασμό...

Τέλος με 200 ευρώ πιο all around android να κοιταξω που να αναβαθμίζεται να είμαι παραμετροποιήσιμο κτλ? Αν δε μπορέσει να απαντήσει κανείς θα φτιάξω νέο τοπικ παιδιά λόγως της "επείγουσας" κλήσης για βοήθεια στο θέμα των χρεώσεων :p

1) Στο handcent υπάρχει επιλογή για αναφορά. Επειδή δε χρησιμοποιώ την εφαρμογή, δεν ξέρω ακριβώς, αλλά νομίζω είναι στις ρυθμίσεις->ρυθμίσεις αποστολής.

2) Οι εφαρμογές (και τα δεδομένα τους) αποθηκεύονται στη μνήμη του κινητού. Όλα τ'άλλα αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης! Οπότε για φωτογραφίες και τέτοια, ψάχνεις μόνο στην κάρτα μνήμης. Και το drag n drop στην κάρτα μνήμης γίνεται. Δε νομίζω να μπορείς να γράψεις στη μνήμη του κινητού χωρίς διακαιώματα root. Αυτό το root μη σε απασχολεί ακόμα για το τί είναι...

3) Δε νομίζω να μη γίνεται να δεχθείς mms με 2g δίκτυο αλλά επειδή δεν έχω τη συσκευή σου, υπάρχει συγκεκριμένο θέμα εδώ, oπότε απευθύνσου εκεί, μήπως αυτό έχει να κάνει με κάποιο bug ;)

4) Οι χρεώσεις δεν είναι κρυφές. Κλείσε τον αυτόματο συγχρονισμό από ρυθμίσεις->λογαριασμοί & συγχρονισμός. Επιπλέον κλείσε και τη σύνδεση στο internet γιατί και μόνο που το έχεις ανοιχτό και βλέπεις να συγχρονίζει, μεταφέρονται δεδομένα που σημαίνει χρέωση!!! :!: To πως κλείνει δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια γιατί δεν ξέρω καν την έκδοση λογισμικού που έχεις, πάντως νομίζω είναι στο ρυθμίσεις->ασύρματο & δίκτυα->ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας->κίνηση δεδομένων!

5) Εγώ θα κοιτούσα το zte blade αλλα αυτό είναι θέμα που συζητιέται εδώ!

6) Με το νέο θέμα δε θα κέρδιζες κάτι, άσε που θα το συγχώνευε κάποιος mod με το υπάρχον. Αν κάποιος ξέρει να απαντήσει, να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνει είτε εδώ, είτε σε καινούριο θέμα :p

Για οποιαδήποτε άλλη απορία, εδώ είμαστε! :)

Τhe end of an era...

1) Στο handcent υπάρχει επιλογή για αναφορά. Επειδή δε χρησιμοποιώ την εφαρμογή, δεν ξέρω ακριβώς, αλλά νομίζω είναι στις ρυθμίσεις->ρυθμίσεις αποστολής.

2) Οι εφαρμογές (και τα δεδομένα τους) αποθηκεύονται στη μνήμη του κινητού. Όλα τ'άλλα αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης! Οπότε για φωτογραφίες και τέτοια, ψάχνεις μόνο στην κάρτα μνήμης. Και το drag n drop στην κάρτα μνήμης γίνεται. Δε νομίζω να μπορείς να γράψεις στη μνήμη του κινητού χωρίς διακαιώματα root. Αυτό το root μη σε απασχολεί ακόμα για το τί είναι...

3) Δε νομίζω να μη γίνεται να δεχθείς mms με 2g δίκτυο αλλά επειδή δεν έχω τη συσκευή σου, υπάρχει συγκεκριμένο θέμα εδώ, oπότε απευθύνσου εκεί, μήπως αυτό έχει να κάνει με κάποιο bug ;)

4) Οι χρεώσεις δεν είναι κρυφές. Κλείσε τον αυτόματο συγχρονισμό από ρυθμίσεις->λογαριασμοί & συγχρονισμός. Επιπλέον κλείσε και τη σύνδεση στο internet γιατί και μόνο που το έχεις ανοιχτό και βλέπεις να συγχρονίζει, μεταφέρονται δεδομένα που σημαίνει χρέωση!!! :!: To πως κλείνει δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια γιατί δεν ξέρω καν την έκδοση λογισμικού που έχεις, πάντως νομίζω είναι στο ρυθμίσεις->ασύρματο & δίκτυα->ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας->κίνηση δεδομένων!

5) Εγώ θα κοιτούσα το zte blade αλλα αυτό είναι θέμα που συζητιέται εδώ!

6) Με το νέο θέμα δε θα κέρδιζες κάτι, άσε που θα το συγχώνευε κάποιος mod με το υπάρχον. Αν κάποιος ξέρει να απαντήσει, να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνει είτε εδώ, είτε σε καινούριο θέμα :p

Για οποιαδήποτε άλλη απορία, εδώ είμαστε! :)

Πως μπορώ να δω ποια έκδοση έχει? θεωρητικά παίρνει μέχρι και την 2.1 από οτι βλέπω στο επίσημο σαιτ του!

-Αν διακόψω τη μετακίνηση δεδομένων και συγχρονισμού και internet, θα μπορώ να παίρνω MMS αλλά δε θα έχει άλλα πάρε δώσε με έξτρα χρεώσεις( θα το δοκιμάσω το mms anyway)? Υποθέτω με wifi θα δουλεύουν κανονικά όλα, ακόμα και αν έχω απενεργοποιήσει τη μεταφορά δεδομένων. Έτσι?

-Ο αυτόματος συγχρονισμός ήταν ήδη απενεργοποιήμενος, αλλά τα δεδομένα "ανοιχτά"!

-Στους λογαριασμούς/συγχρονισμο, είχε και κάτι δεδομένα φόντου ενεργοποιημένα... αυτό να το αφήσω? έχουμε κατεβάσει διάφορα live wallpapers, αλλά όχι με ενημερώσεις τίποτα widgets για news ή κάτι τέτοιο, μόνο γραφικά.

-Τα δεδομένα περιαγωγής που είχα απενεργοποιήσει, τι είναι?

Σε ευχαριστώ πολύ για τα λινκς, θα τα μελετήσω!

γνωρίζει κανείς αν μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές μου με το fb?? manually δηλαδή γιατί οι επαφές μου έχουν άλλο όνομα από ότι στο fb...

αν μπεις μεσα στην επαφη πανω πανω δεξια σου λεει συνδεδεμενο ή μη συνδεδεμενο πατα εκει μετα στο προσθηκη επαφης πηγαινε στο Facebook και βρες το ατομο που θες και συγχρονησε το με την επαφη που θες !

Πως μπορώ να δω ποια έκδοση έχει? θεωρητικά παίρνει μέχρι και την 2.1 από οτι βλέπω στο επίσημο σαιτ του!

-Αν διακόψω τη μετακίνηση δεδομένων και συγχρονισμού και internet, θα μπορώ να παίρνω MMS αλλά δε θα έχει άλλα πάρε δώσε με έξτρα χρεώσεις( θα το δοκιμάσω το mms anyway)? Υποθέτω με wifi θα δουλεύουν κανονικά όλα, ακόμα και αν έχω απενεργοποιήσει τη μεταφορά δεδομένων. Έτσι?

-Ο αυτόματος συγχρονισμός ήταν ήδη απενεργοποιήμενος, αλλά τα δεδομένα "ανοιχτά"!

-Στους λογαριασμούς/συγχρονισμο, είχε και κάτι δεδομένα φόντου ενεργοποιημένα... αυτό να το αφήσω? έχουμε κατεβάσει διάφορα live wallpapers, αλλά όχι με ενημερώσεις τίποτα widgets για news ή κάτι τέτοιο, μόνο γραφικά.

-Τα δεδομένα περιαγωγής που είχα απενεργοποιήσει, τι είναι?

Σε ευχαριστώ πολύ για τα λινκς, θα τα μελετήσω!

1) Ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο->πληροφορίες λογισμικού (ή κάπως έτσι) για την έκδοση του λογισμικού...

2) Για τα mms δεν ξέρω συστυχώς. Απευθύνσου στο θέμα του x10 mini που σου έδωσα σε link και θα σε κατατοπίσουν πλήρως εκεί! ;)

3) Καλό αυτό αλλά δε φτάνει από μόνο του όπως σου είπα και πρίν :)

4) Εγώ προσωπικά το έχω αφήσει το"δεδομένα φόντου". Γενικότερα όπως είπες κι εσύ, πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν το internet. Χρησιμοποίησες για να κατεβάσεις τα live wallpapers, όπως και για το facebook πχ...

5) Έχει να κάνει αν δεν κάνω λάθος με τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών δεδομένων στο εξωτερικό ;)

Τhe end of an era...

1) Ρυθμίσεις->σχετικά με το τηλέφωνο->πληροφορίες λογισμικού (ή κάπως έτσι) για την έκδοση του λογισμικού...

2) Για τα mms δεν ξέρω συστυχώς. Απευθύνσου στο θέμα του x10 mini που σου έδωσα σε link και θα σε κατατοπίσουν πλήρως εκεί! ;)

3) Καλό αυτό αλλά δε φτάνει από μόνο του όπως σου είπα και πρίν :)

4) Εγώ προσωπικά το έχω αφήσει το"δεδομένα φόντου". Γενικότερα όπως είπες κι εσύ, πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν το internet. Χρησιμοποίησες για να κατεβάσεις τα live wallpapers, όπως και για το facebook πχ...

5) Έχει να κάνει αν δεν κάνω λάθος με τη δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών δεδομένων στο εξωτερικό ;)

3)δε κατάλαβα για πιο πράγμα μιλάς

ευχαριστώ για τα υπόλοιπα, το φόντο δείχνει να λειτουργεί κανονικά ενώ τα δεδομένα πλέον δε φαίνονται να ανταλάσσονται(δεν εμφανίζονται πάνω δεξιά τα σηματάκια upload/download με G/H/E σήμα!)

αν μπεις μεσα στην επαφη πανω πανω δεξια σου λεει συνδεδεμενο ή μη συνδεδεμενο πατα εκει μετα στο προσθηκη επαφης πηγαινε στο Facebook και βρες το ατομο που θες και συγχρονησε το με την επαφη που θες !

να 'σαι καλά αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσες και έτσι το κατάφερα κάπως αλλιώς...

έκανα sync all το fb και ύστερα one by one τις επαφές που ήθελα!

έχω εμπειρία 2 ημερών με το android οπότε θα έχω πολλές απορίες!

Παιδια σημερα βρηκα την εξης εφαρμογη online sports !

Ειναι μια εφαρμογη η οποια δειχνει live αγωνες τους παιζει μεσω flash player οποτε δεν θα παιζει σε ολα τα android κινητα .

Παντως σε Desire HD παιζει γιατι το δοκιμασα !

Και οσο αναφορα την ποιοτητα της εικονας εμενα μου φανηκε πολυ καλη ! Οποιος ενδιαφερεται ας την κατεβασει απο market !

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Υπαρχει προγραμμα να δειχνει πλανητες κλπ;
Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android

Οι καλύτερες εφαρμογές lifestyle

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

3)δε κατάλαβα για πιο πράγμα μιλάς

ευχαριστώ για τα υπόλοιπα, το φόντο δείχνει να λειτουργεί κανονικά ενώ τα δεδομένα πλέον δε φαίνονται να ανταλάσσονται(δεν εμφανίζονται πάνω δεξιά τα σηματάκια upload/download με G/H/E σήμα!)

Το 3 που δεν κατάλαβες πήγαινε στο "-Ο αυτόματος συγχρονισμός ήταν ήδη απενεργοποιήμενος, αλλά τα δεδομένα "ανοιχτά"!" ;)

Αν δεν εμφανίζονται τα G/H/E πάνω, δε γίνεται χρήση internet ;)

Τhe end of an era...

εχω διαβασει οτι το android δεν χρειαζεται καποιο task manager. αν ομως θελω να μεγιστοποιησω την διαρκεια της μπαταριας τοτε πιστευετε οτι ενας task manager σαν τον ATK θα βοηθουσε; δεν θα τον ειχα συνεχεια ανοιχτο σαν application αλλα μονο το widget και ανα 2ωρο πχ θα κανω ενα task killing.τι λετε;

εχω διαβασει οτι το android δεν χρειαζεται καποιο task manager. αν ομως θελω να μεγιστοποιησω την διαρκεια της μπαταριας τοτε πιστευετε οτι ενας task manager σαν τον ATK θα βοηθουσε; δεν θα τον ειχα συνεχεια ανοιχτο σαν application αλλα μονο το widget και ανα 2ωρο πχ θα κανω ενα task killing.τι λετε;

Λέμε όχι γιατί μόλις πατάς πάνω στο widget και κλείσουν οι ανοιχτές εφαρμογές, οι περισσότερες θα ξανανοίξουν από μόνες τους με αποτέλεσμα αυτό το άνοιξε-κλείσε να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Απλά για ό,τι θες να κλείνεις θα πηγαίνεις στη διαχείριση εφαρμογών στις ρυθμίσεις (υπηρεσίες που εκτελούνται) και θα κάνεις εκεί τα κουμάντα σου.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

να 'σαι καλά αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσες και έτσι το κατάφερα κάπως αλλιώς...

έκανα sync all το fb και ύστερα one by one τις επαφές που ήθελα!

φιλε ο τροπος που σου ειπα ειναι κατα τη γνωμη μου ο πιο ευκολος αλλα αφου τα καταφερες αλλιως κανενα προβλημα !

έχω εμπειρία 2 ημερών με το android οπότε θα έχω πολλές απορίες!

μην αγχωνεσαι και εγω ετσι ημουν στην αρχη !

Το 3 που δεν κατάλαβες πήγαινε στο "-Ο αυτόματος συγχρονισμός ήταν ήδη απενεργοποιήμενος, αλλά τα δεδομένα "ανοιχτά"!" ;)

Αν δεν εμφανίζονται τα G/H/E πάνω, δε γίνεται χρήση internet ;)

σε ευχαριστώ πολύ από οτι φαίνεται είναι σεταρισμένο όσο πρέπει για τη χρήση του πλέον το κινητό.

όμως τώρα γλυκάθηκα και εγώ! τρελαίνομαι για αυτή τη παραμετροποίηση που δέχονται αυτά τα κινητά, χωρίς πολύ κόπο. Υποθέτω πως μπορείς να κατεβάζεις και από μόνος σου προγράμματα από το internet και να τα περνάς με usb έτσι? οχι μόνο μαρκετ. Δυστυχώς δε θα μπορούσα να δώσω τώρα πάνω από 200 ευρώ σε vodafone ή πλαίσιο... άραγε υπάρχει κάτι καλό μέχρι αυτή τη τιμή? Δε βρίσκω κάτι άλλο, ίσως το wildfire αλλά παίρνω διάφορες γνώμες και δεν θα θελα να έχει χειρότερη οθόνη απο το lg arena..

Καλησπέρα και από μένα!

Εδώ και λίγο καιρό πηρα ένα archos 101.του έχω περάσει την 2.2 και η απορία μου είναι το πως θα περάσω το yahoo mail μου στο ηλικία ταχυδρομείο. Gmail και εταιρικό mail τα περασα με την μια.το yahoo όμως δεν μπορώ.

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα και από μένα!

Εδώ και λίγο καιρό πηρα ένα archos 101.του έχω περάσει την 2.2 και η απορία μου είναι το πως θα περάσω το yahoo mail μου στο ηλικία ταχυδρομείο. Gmail και εταιρικό mail τα περασα με την μια.το yahoo όμως δεν μπορώ.

το email σου ειναι yahoo.com...;εαν ναι ετσι ητσν κι εμενα και το αλλαξα σε yahoo.grvγιατι δεν το αναγνωριζε...δοκιμασε ομως πρωτα την εφαρμογη yahoomail απο το μαρκετ.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Έχω κάνει ρουτ το κινητό και έχω εγκαταστήσει το market enabler. Γνωρίζει κάποιος τις ρύθμισεις που πρέπει να κάνω;

Έχω κάνει ρουτ το κινητό και έχω εγκαταστήσει το market enabler. Γνωρίζει κάποιος τις ρύθμισεις που πρέπει να κάνω;

Πηγαίνεις στην δεύτερη καρτέλα που έχει τους carriers, κρατάς πατημένο έναν (πχ [us] Verizon) και επιλέγεις fake this provider now. Θα ζητήσει Root access και είσαι έτοιμος. Μετά ανοίγεις το Market και λογικά θα δεις τις paid apps. ;)

Edited by Villis
--- Sony Xperia 5 II ---

σε ευχαριστώ πολύ από οτι φαίνεται είναι σεταρισμένο όσο πρέπει για τη χρήση του πλέον το κινητό.

όμως τώρα γλυκάθηκα και εγώ! τρελαίνομαι για αυτή τη παραμετροποίηση που δέχονται αυτά τα κινητά, χωρίς πολύ κόπο. Υποθέτω πως μπορείς να κατεβάζεις και από μόνος σου προγράμματα από το internet και να τα περνάς με usb έτσι? οχι μόνο μαρκετ. Δυστυχώς δε θα μπορούσα να δώσω τώρα πάνω από 200 ευρώ σε vodafone ή πλαίσιο... άραγε υπάρχει κάτι καλό μέχρι αυτή τη τιμή? Δε βρίσκω κάτι άλλο, ίσως το wildfire αλλά παίρνω διάφορες γνώμες και δεν θα θελα να έχει χειρότερη οθόνη απο το lg arena..

Samsung Galaxy 3

Δες το εδώ.

Είναι best value for money :cool:

Μπορείς να περάσεις και εφαρμογές μέσω usb (ή card reader) απλά πρέπει να ενεργοποιήσεις το "άγνωστες εφαρμογές" από ρυθμίσεις->εφαρμογές!

Για αναζήτηση κινητού, υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για να απευθυνθείς και είναι εδώ!;)

Τhe end of an era...

μπορω να εχω την γλωσσα του κινητου στα αγγλικα και να γραφω ελληνικα στο πληκτρολογιο η πρεπει να ειναι ελληνικη η γλωσσα του κινητου?

μιλαω για ελληνικης αντιπροσωπειας htc κινητο

μπορω να εχω την γλωσσα του κινητου στα αγγλικα και να γραφω ελληνικα στο πληκτρολογιο η πρεπει να ειναι ελληνικη η γλωσσα του κινητου?

μιλαω για ελληνικης αντιπροσωπειας htc κινητο

και βεβαια μπορεις...δεν εχει σχεση η γλωσσα που εχεις στο κινητο με την γλωσσα του πληκτρολογιου...μπορει να εχεις κινεζικα στα μενου και να γραφεις στα ελληνικα και το αντιστροφο.

Ηρακλής!

και βεβαια μπορεις...δεν εχει σχεση η γλωσσα που εχεις στο κινητο με την γλωσσα του πληκτρολογιου...μπορει να εχεις κινεζικα στα μενου και να γραφεις στα ελληνικα και το αντιστροφο.

οκ ρωτησα γιατι στο hd2 μου δεν γινεται να εχω αγγλικα στο μενου και να γραφω ελληνικα!

οκ ρωτησα γιατι στο hd2 μου δεν γινεται να εχω αγγλικα στο μενου και να γραφω ελληνικα!

δεν γνωριζω τι γινεται στο HD 2 αλλα στα nature android, μπορεις να το κανεις κι εχω την εντυπωση οτι γινεται στα περισσοτερα αν οχι σε ολα.

Ηρακλής!

Γεια χαρά!

Ψάχνω εφαρμογές chat για Facebook και MSN οι οποίες θα είναι ασφαλείς με τους κωδικούς και δεν θα υπάρχει πρόβλημα spyware κυρίως για το msn.

Για το facebook διάβασα πιο πριν ότι από τα καλύτερα είναι το GoChat

Για το msn είδα πως έχει αναφερθεί το msk talk το οποίο δεν υπάρχει πια. Το έχει αντικαταστήσει κάποιο Epinephrine αλλά απ’ ότι είδα είναι επί πληρωμή. Έχετε να προτείνετε κάτι καλό που να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε άφοβα??

PS: Για το e-buddy δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια από πλευράς ασφάλειας…

Γεια σας !

Τελικά κατάλαβα ότι είμαι τελείως άσχετη με τα εξελιγμένα κινητά !

Έχω ένα Xperia X8 και θέλω να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές. Έφτιαξα google account αλλά δεν έβαλα τον αριθμό του κινητού μου. Τώρα δεν μπορώ να το βρω να το αλλάξω.

Συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και λέει συνέχεια ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένο τηλέφωνο με αυτόν τον λογαριασμό.

Τι δεν κάνω σωστά ; Φταίει το ότι δεν έβαλα τον αριθμό ; Πρέπει να φτιάξω και gmail εκτός από λογαριασμό google ;; Δεν έχω καταλάβει τίποτα !

Με το root τι γίνεται ; πρέπει να κάνω κάτι πρώτα για να μπορώ να λαμβάνω εφαρμογές ;

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned