Candlemass Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Απο winmo (omnia II) σε ΖΤΕ Blade. 1) Πως μπορούμε παιδιά να μεταφέρουμε τις επαφές 2) Πως μπορούμε να μπούμε στο market αν συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή και όχι μέσω WiFi? Sorry παιδιά αλλά εντελώς 'ασχετος στο android 1) Συγχρονίζεις το Omnia II με το Outlook για τις επαφές με το Windows Mobile Device Center (για Win7) ή με το ActiveSync (για WinXP) και μετά συγχρονίζεις το Outlook με το πρόγραμμα του κινητού σου ή με το MyPhoneExplorer (http://www.fjsoft.at/en/news.php) 2) Στη λίστα που σου βγάζει όταν συνδέεις το USB επιλέγεις "Σύνδεση στο internet". Γενικά όταν συνδέεις το κινητό για συγχρονισμό μέσω USB δεν έχει πρόσβαση στο internet. Νομίζω ότι αν έχεις 2.2 οι επιλογές πρέπει να είναι ίδιες ανεξαρτήτως συσκευής. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Φίλε μου οι τιμές αυτες ισχύουν για παντού? Εγω που θέλω να κάνω κλήσεις Καναδα κ σε αλλες δυτικες χωρες θα εχω αυτες τις τιμές? Επίσης με wi fi πιστευω να παιζει το voip ε??? Πες ναι :p Οι τιμές που αναγράφονται στο site των εταιριών ισχύουν άσχετα από που καλείς. Δηλαδή μπορεί να είσαι στην Αγγλία ή στην Αμερική και εάν συνδεθείς σε ένα ασύρματο δίκτυο μέσω WiFi καλείς όπου θέλεις και πληρώνεις όσο γράφει στο site. Επίσης έκανα δοκιμή με 3g και είχα καλή ποιότητα (όχι άριστη, αλλά εφάμιλλη της ποιότητας που είχα όταν δοκίμασα με WiFi) (Βέβαια προσοχή στο 3g μην ξεπεράσεις τα δωρεάν mb γιατί μετά....) Edited January 15, 2011 by kost_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 1) Συγχρονίζεις το Omnia II με το Outlook για τις επαφές με το Windows Mobile Device Center (για Win7) ή με το ActiveSync (για WinXP) και μετά συγχρονίζεις το Outlook με το πρόγραμμα του κινητού σου ή με το MyPhoneExplorer (http://www.fjsoft.at/en/news.php) 2) Στη λίστα που σου βγάζει όταν συνδέεις το USB επιλέγεις "Σύνδεση στο internet". Γενικά όταν συνδέεις το κινητό για συγχρονισμό μέσω USB δεν έχει πρόσβαση στο internet. Νομίζω ότι αν έχεις 2.2 οι επιλογές πρέπει να είναι ίδιες ανεξαρτήτως συσκευής. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Για την δεύτερη απάντηση "σύνδεση στο internet" η ερώτησή μου είναι η εξής: ο υπολογιστής χρησιμοποιεί το κινητό και συνδέεται στο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή το κινητό χρησιμοποιεί τον υπολογιστή και συνδέεται αυτό μέσω του υπολογιστή στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 (edited) Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Για την δεύτερη απάντηση "σύνδεση στο internet" η ερώτησή μου είναι η εξής: ο υπολογιστής χρησιμοποιεί το κινητό και συνδέεται στο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή το κινητό χρησιμοποιεί τον υπολογιστή και συνδέεται αυτό μέσω του υπολογιστή στο internet? Το 2ο, το κινητό χρησιμοποιεί τον υπολογιστή και παίρνει internet από αυτόν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για χρεώσεις κλπ. Θα σου εγκαταστήσει αυτόματα NDIS interface για να παίρνει internet το κινητό από το USB καλώδιο. Για να πάρει ο υπολογιστής internet από το κινητό (η αντίστροφη διαδικασία) θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα για tethering (αν σε ενδιαφέρει ψάξε για "usb tethering" στο market). Edited January 15, 2011 by Candlemass Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8e Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Καλησπέρα. Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει νούμερο τις Viva από Sipdroid ή Csipmple? Και με τα δύο προγράμματα δεν μπορώ να κάνω register (timeout). Αυτά σε HTC Desire με την 2.2 και από Wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ο υπολογιστής χρησιμοποιεί το κινητό και συνδέεται στο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή το κινητό χρησιμοποιεί τον υπολογιστή και συνδέεται αυτό μέσω του υπολογιστή στο internet? To πρώτο από αυτά που λες. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bodo Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Δε νομιζω να γινεται να παρει (το κινητο ) ιντερνετ μεσω καλωδιου usb.Αν εχεις windows 7 σε laptop κατι γινεται... Παράθεση bodo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Κι εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το κινητό δίνει στον υπολογιστή και όχι το ανάποδο... Κι επίσης στο 2.2 δε χρειάζεται εφαρμογή για tethering... Έχει και wifi και usb tethering ;) @aytach το μήνυμά σου σβήστηκε. Δεν επιτρέπονται στο φόρουμ συζητήσεις για πειρατεία λογισμικού... :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Παιδιά το έχω δοκιμάσει και το ξέρω 100% για να το λέω. Με κλειστό το wifi και μετονομασμένα τα APNs, ώστε να μη συνδέεται μέσω HSDPA, έχω κανονικά internet από το usb μέσω του υπολογιστή, με την επιλογή "Σύνδεση στο internet". Ξαναλέω ότι εγκαθιστά αυτόματα NDIS interface για να παίρνει internet το κινητό από το USB καλώδιο .Θα έβαζα και screenshots αλλά βαριέμαι. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Η λειτουργία αυτή όντως δεν υποστηρίζεται από τις περισσότερες συσκευές. Προφανώς βέβαια η συσκευή στην οποία αναφέρεσαι την υποστηρίζει μέσω του προγράμματος συγχρονισμού. Πάντως, μέχρι πριν μερικούς μήνες τουλάχιστον, δεν υπήρχε λύση σε αυτό το πρόβλημα(απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον) εκτός από την παρακάτω διαδικασία η οποία αφορά rooted συσκευές μόνο: ----------------------------------------------------------------------------------- Απαιτήσεις: • Android 2.2 (ή παλαιότερη έκδοση με κάποια εφαρμογή root tethering) • ADB από το Android SDK, ή μία rooted Android 2.2 συσκευή με προσομοιωτή τερματικού 1ο ΒΗΜΑ: Για Windows: Εγκατάσταση των οδηγών USB απ’ το Android SDK Για Linux: Δε χρειάζεται κάποια ενέργεια 2ο ΒΗΜΑ: Στη συσκευή: Συνδέστε το καλώδιο USB και ενεργοποιείστε το USB Tethering. Θα πρέπει να δείτε στο linux ή στα windows μια νέα συσκευή δικτύου. 3ο ΒΗΜΑ: Στον υπολογιστή Linux, ρύθμιση μιας γέφυρας: # usb0 είναι η νέα συσκευή δικτύου # eth0 είναι η κεντρική συσκευή ή οποία είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο (ή μια πύλη) sudo ifconfig eth0 0.0.0.0 sudo ifconfig usb0 0.0.0.0 sudo brctl addbr br0 sudo brctl addif br0 eth0 sudo brctl addif br0 usb0 sudo ifconfig br0 up sudo dhclient br0 Δείτε στο https://help.ubuntu.com/community/Ne...nnectionBridge πως εγκαθίστανται οι γέφυρες Στα windows, Γεφυρώστε τις 2 συσκευές δικτύου 4ο ΒΗΜΑ: Ρυθμίστε τη συσκευή usb0 στο τηλέφωνο. Υπάρχουν 2 επιλογές: 1. Απ’ τον υπολογιστή, εκτελέστε(από τη γραμμή εντολών): adb shell netcfg usb0 dhcp 2. Ή απ’ τον εξομοιωτή τερματικού στο τηλέφωνο, πληκτρολογήστε: su netcfg usb0 dhcp Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο απ’ το τηλέφωνο με χρήση της ενεργής σύνδεσης στον υπολογιστή σας. Δοκιμάστε την εντολή ping http://www.google.com για να σιγουρευθείτε ! 5ο ΒΗΜΑ: Για να τερματίσετε το αντίστροφο USB tethering, πρώτα καταργήστε τη γέφυρα στον υπολογιστή: sudo ifconfig eth0 down sudo ifconfig usb0 down sudo ifconfig br0 down sudo brctl delbr br0 sudo ifconfig eth0 up sudo dhclient eth0 Και μετά στο τηλέφωνο, από-επιλέξτε την επιλογή USB Tethering ! Πηγή: http://blog.mycila.com/2010/06/rever...ndroid-22.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 http://img403.imageshack.us/img403/6361/snapshotn.png Απλά διαβάστε τι λέει στην τελευταία επιλογή για να τελειώνει η ιστορία. Ούτε μέσω προγράμματος συγχρονισμού γίνεται, το κινητό δεν συγχρονίζει, απλά παίρνει internet από το pc. Τώρα αν είναι υλοποίηση της HTC και όχι native δυνατότητα του Froyo αυτό δεν το ξέρω (αλλά δεν νομίζω κιόλας)... Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Υπάρχει τρόπος να αφαιρέσουμε τις εφαρμογές της HTC από το κινητό (Android 2.1, Wildfire); Όπως για παράδειγμα, το Mail και το Quickoffice; Προσπάθησα μέσω του Root Explorer αφαιρώντας τα αντίστοιχα APK από το /system/app αλλά όταν έκανα reboot αυτά υπήρχαν ξανά μέσα στον φάκελο και έτρεχαν κανονικά! Edit: Εν τέλη η δουλειά έγινε μέσω adb shell και Clockwork. Edited January 16, 2011 by jabaman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Δε νομιζω να γινεται να παρει (το κινητο ) ιντερνετ μεσω καλωδιου usb.Αν εχεις windows 7 σε laptop κατι γινεται... Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά αλλά στο ΟΜΝΙΑ ΙΙ μόλις το συνδέω στον υπολογιστή αυτόματα μπορεί και μόνο του να κάνει update τον καιρό αλλά και άλλα θεωρώ. Εδώ έχω το ZTE Blade και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και πως μπορώ να έχω το market μέσω υπολογιστή. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Απλά διαβάστε τι λέει στην τελευταία επιλογή για να τελειώνει η ιστορία. Ούτε μέσω προγράμματος συγχρονισμού γίνεται, το κινητό δεν συγχρονίζει, απλά παίρνει internet από το pc. Τώρα αν είναι υλοποίηση της HTC και όχι native δυνατότητα του Froyo αυτό δεν το ξέρω (αλλά δεν νομίζω κιόλας)... Καλά χαλάρωσε... Δε μαλώνουμε εδώ πέρα ;) Επίσης να σου βγάλω κι εγώ screenshot από το κινητό μου που δεν έχει αυτή την επιλογή; Ποιό κινητό έχεις; Μήπως είναι feature κάποιας custom rom και τζάμπα μας μαλώνεις; :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ΟΚ δεν μαλώνουμε αλλά δεν είναι ωραίο να πρέπει να λέω συνέχεια τα ίδια πράγματα... Το screenshot είναι από το Desire HD με stock ROM αλλά και στο HD2 που έχει Android build του DHD πάλι το ίδιο εμφανίζεται. Αν δεν ήταν γενικό χαρακτηριστικό του froyo, ο φίλος που το ρώτησε θα μας έλεγε ότι δεν του εμφανίζει τέτοια επιλογή για να του προτείνουμε άλλες λύσεις. Εφόσον του εμφανίζει η λειτουργία του είναι αυτή που λέω. Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Τελικά μου απάντησαν στο forum εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286533&page=236 (ποστ #3535). Άρα φταίει το Eclair από ότι κατάλαβα. Γι' αυτό και ο φίλος με το HTC δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Έχω κολλήσει με το galaxy tab. Είναι πραγματικό εργαλείο 1-2 ερωτήσεις 1) Δεν μου ανοίγει η πλοήγηση, κάνει έλεγχο διαθεσιμότητας και σταματάει εκεί; Επίσης, στους χάρτες με δείχνει με απόκλιση 5-10 μέτρα, αν και έχω ανοικτό τόσο το GPS όσο και το internet. Θέλει κάποια ρύθμιση; 2) Αν είσαι root, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το kies για αναβαθμίσεις; Δεν το έχω καταλάβει από τα μηνύματα του thread Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ΟΚ δεν μαλώνουμε αλλά δεν είναι ωραίο να πρέπει να λέω συνέχεια τα ίδια πράγματα... Το screenshot είναι από το Desire HD με stock ROM αλλά και στο HD2 που έχει Android build του DHD πάλι το ίδιο εμφανίζεται. Αν δεν ήταν γενικό χαρακτηριστικό του froyo, ο φίλος που το ρώτησε θα μας έλεγε ότι δεν του εμφανίζει τέτοια επιλογή για να του προτείνουμε άλλες λύσεις. Εφόσον του εμφανίζει η λειτουργία του είναι αυτή που λέω. Το χαρακτηριστικό στο οποίο αναφέρεσαι δεν είναι του froyo, αλλά μια προσθήκη της htc στην έκδοση froyo. Δεν υπάρχει σε συσκευές άλλων κατασκευαστών(ενδεχομένως κάποιοι βέβαια να έχουν δημιουργήσει μια παρόμοια εφαρμογή) και δεν υπάρχει επίσης σε συσκευές htc με παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού. Σαν δυνατότητα όμως υποστηρίζεται απο τις εκδόσεις android μετά την 1.5. Επειδή το συγκεκριμένο θέμα αφορά γενικά συσκευές android και όχι μονο της HTC ή την έκδοση froyo, με αφορμή την αναφορά στο θέμα έβαλα τον παραπάνω οδηγό, ώστε αν κάποιος χρειάζεται αυτή τη λειτουργία και δεν έχει ρομ της htc με froyo, να έχει μια εναλλακτική λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Έχω κολλήσει με το galaxy tab. Είναι πραγματικό εργαλείο 1-2 ερωτήσεις 1) Δεν μου ανοίγει η πλοήγηση, κάνει έλεγχο διαθεσιμότητας και σταματάει εκεί; Επίσης, στους χάρτες με δείχνει με απόκλιση 5-10 μέτρα, αν και έχω ανοικτό τόσο το GPS όσο και το internet. Θέλει κάποια ρύθμιση; 2) Αν είσαι root, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το kies για αναβαθμίσεις; Δεν το έχω καταλάβει από τα μηνύματα του thread Καλύτερα να ρωτήσεις εδώ φίλε μου, αφού υπάρχει αντίστοιχο θέμα για το κινητό-tablet σου! Εδώ έχω το ZTE Blade και δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται και πως μπορώ να έχω το market μέσω υπολογιστή. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ Το market στον υπολογιστή δεν μπορείς να το έχεις, αλλά υπάρχει η σελίδα appbrain, η οποία ουσιαστικά είναι το μάρκετ (έχει όλες τις εφαρμογές) και μπαίνεις από τον υπολογιστή σου ;) ΟΚ δεν μαλώνουμε αλλά δεν είναι ωραίο να πρέπει να λέω συνέχεια τα ίδια πράγματα... Το screenshot είναι από το Desire HD με stock ROM αλλά και στο HD2 που έχει Android build του DHD πάλι το ίδιο εμφανίζεται. Αν δεν ήταν γενικό χαρακτηριστικό του froyo, ο φίλος που το ρώτησε θα μας έλεγε ότι δεν του εμφανίζει τέτοια επιλογή για να του προτείνουμε άλλες λύσεις. Εφόσον του εμφανίζει η λειτουργία του είναι αυτή που λέω. Δε λέμε συνέχεια τα ίδια... Είπες κάτι και διαφωνήσαμε. Και είναι λογικό, γιατί δεν το έχουν τα κινητά μας αυτό (έχω wildfire με 2.2), οπότε ο καθένας είπε αυτό που γνωρίζει ;) Και για του λόγου το αληθές, ορίστε: http://img708.imageshack.us/img708/9223/snap20110116220253.png Oπότε αφού και ο φίλος καλύφθηκε, και ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα, ας αφήσουμε τη συζήτηση αυτή! :) Edited January 16, 2011 by Villis Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Προσπαθώ να περάσω ένα βίντεο κατεβασμένο από το youtube από το pc μου στο Desire και δεν μου το εμφανίζει πουθενά...??? Μήπως πρέπει να το βάλω σε κάποιο συγκεκριμένο φάκελο?:( Το Desire χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να παίξει τα βίντεο??:worry: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ανάλογα με τον τύπο του αρχείου βίντεο, μπορεί να χρειαστεί... Πήγαινε με έναν file manager και επέλεξε το αρχείο. Αν δεν παίξει, χρειάζεσαι κάποιον player ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ανάλογα με τον τύπο του αρχείου βίντεο, μπορεί να χρειαστεί... Πήγαινε με έναν file manager και επέλεξε το αρχείο. Αν δεν παίξει, χρειάζεσαι κάποιον player ;) Υπάρχει κάποιος καλός Player να μου προτείνεις? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Φίλε μου τι να σου πω... Δεν έχω και το desire για να ξέρω ποιος πάει καλά... Δοκίμασε τον rockplayer πχ :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλησπέρα σας. Θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί και αστεία. Θέλω να κατεβάσω από το μάρκετ ένα gps, ας πούμε το NDrive. Για να δουλέψει πρέπει να κατεβάσω και κάποιον χάρτη η ο χάρτης είναι ενσωματωμένος με το gps που θέλω να κατεβάσω? Αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Καλησπέρα σας. Θα κάνω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί και αστεία. Θέλω να κατεβάσω από το μάρκετ ένα gps, ας πούμε το NDrive. Για να δουλέψει πρέπει να κατεβάσω και κάποιον χάρτη η ο χάρτης είναι ενσωματωμένος με το gps που θέλω να κατεβάσω? Αυτά Μετά την εγκατάσταση θα σε παραπέμψει και στο κατέβασμα του χάρτη! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts