trifos Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 gkontos10 εμενα μου ήρθε με global stable και περασα την global beta εδω και 1 μήνα ευχαριστημένος , με το ξεκλείδωμα και μενα με έστειλε για αναμονή 72 ώρες αλλά ίσως να ηταν δικό μου σφάλμα γιατί στις ρυθμίσεις δεν ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα oem συσκευής.Να το χαρείς και με γεια σου το κινητό. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Εχω ενα τζαμακι του 1 ευρώ 2 λευκά και 2 μπλε καλύπτουν όλη την οθόνη,ειχα βαλει Ξανά ένα λευκό αλλά το έσπασα κατά λαθος ,εαν εισαι Ηράκλειο μπορεις να το δεις πως πατάει. Θα ήθελα να το δω Να δω και το κινητό έτοιμος είμαι για παραγγελία Να γνωριστούμε και από κοντά !!! Επίσης αν το βαρέθηκε κάνεις και θέλει να το δώσει ας μου το πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 gkontos10 εμενα μου ήρθε με global stable και περασα την global beta εδω και 1 μήνα ευχαριστημένος , με το ξεκλείδωμα και μενα με έστειλε για αναμονή 72 ώρες αλλά ίσως να ηταν δικό μου σφάλμα γιατί στις ρυθμίσεις δεν ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα oem συσκευής.Να το χαρείς και με γεια σου το κινητό. τι τρόπο ακολούθησες φίλε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 τι τρόπο ακολούθησες φίλε ?? Με το mi pcsuite,ειχα κλειδωμένο bootloader . Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Α οκ φίλε μου, χωρίς να κάνεις αίτηση από πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Α οκ φίλε μου, χωρίς να κάνεις αίτηση από πριν? Άλλο το φλασαρισμα τις ρομ απο global stable σε global beta με το mi pcsuite και άλλο το ξεκλείδωμα του bootloader που το ξεκλειδωσα για να περασω twrp recovery και custome rom εαν θελω.Επισης με κλειδωμένο bootloader αλαζει ρομ μονο με mi pcsuite.εχει οδηγούς εδω : http://en.miui.com/type-139-1218.html Αίτηση για ξεκλείδωμα δεν είχα κάνει γιατί 1 χρόνο ειχα να χρησιμοποιήσω το ξεκλείδωμα και τελικά με έβαλε σε αναμονή 72 ώρες αλλά δεν ξέρω εαν έφταιγε αυτό ή το ότι δεν ενεργοποίησα το oem unlock από τις ρυθμίσεις του κινητού. Edited August 2, 2017 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Άλλο το φλασαρισμα τις ρομ απο global stable σε global beta με το mi pcsuite και άλλο το ξεκλείδωμα του bootloader που το ξεκλειδωσα για να περασω twrp recovery και custome rom εαν θελω.Επισης με κλειδωμένο bootloader αλαζει ρομ μονο με mi pcsuite.εχει οδηγούς εδω : http://en.miui.com/type-139-1218.html Αίτηση για ξεκλείδωμα δεν είχα κάνει γιατί 1 χρόνο ειχα να χρησιμοποιήσω το ξεκλείδωμα και τελικά με έβαλε σε αναμονή 72 ώρες αλλά δεν ξέρω εαν έφταιγε αυτό ή το ότι δεν ενεργοποίησα το oem unlock από τις ρυθμίσεις του κινητού. που ειναι η επιλογη Oem unlock στις ρυθμισεις ? περιμενω τη δευτερα να μου το φερει φιλος απο κινα και λογικα θα εχει την κινεζικη ρομ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 που ειναι η επιλογη Oem unlock στις ρυθμισεις ? περιμενω τη δευτερα να μου το φερει φιλος απο κινα και λογικα θα εχει την κινεζικη ρομ Λογικα στις ρυθμισεις και στις πληροφοριες της συσκευης, πατας απανωτα πολλες φορες τον αριθμο εκδοσης αν θυμαμαι καλα και σου εμφανιζει στο μενου των ρυθμισεων μια επιπλεον κατηγορια που λεγεται "επιλογες για προγραμματιστες". Καπου εκει μεσα θα ειναι. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 (edited) Η ρύθμιση oem unlock ειναι επιλογές για προγραμματιστές/Γίνεται ξεκλείδωμα oem Στο mi5 και στο mi6 το έχει δεν ξέρω εαν το έχει και σε άλλες συσκευές xiaomi. Edited August 2, 2017 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Η ρύθμιση oem unlock ειναι επιλογές για προγραμματιστές/Γίνεται ξεκλείδωμα oem επειδη εχω xiaomi απο τοτε που βγηκαν και ακουω πρωτη φορα αυτη την επιλογη γιάυτο ρωταω που στο μενου ειναι στα προηγουμενα ξιαομι μου δεν ειδα ουτε χρειαστηκε τετοια επιλογη Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωραιος. οι προηγουμενες συσκευες μου δεν το ειχαν αυτο Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Η αναμονή για 72 ώρες γίνεται κάθε φορά ή απλά τυχαία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Η αναμονή για 72 ώρες γίνεται κάθε φορά ή απλά τυχαία? Έχεις δικαίωμα να ξεκλειδώσεις μια συσκευή τον μηνα από ενα λογαριασμό. Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Τυχαία, αλλά είναι το πιο συνηθισμένο. Εμένα έλεγε 6 ωρες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi6-Mi-6-Mobile-Phone-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-Core-5/32815268373.html Παρελαβα προχτες με DHL χωρις τελωνειο 100% ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως ανοιγεις youtube σε browser ? Σε chrome & dolfin ανοιγει το video με την εφαρμογη. :( Καλησπερα θελω να αγορασω και εγω ενα xiaomi mi6 ειναι σιγουρο απο εκει χωρις να περασει τελωνιο φυσικα αγορα με επιλογη DHL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyrell Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Καλησπερα θελω να αγορασω και εγω ενα xiaomi mi6 ειναι σιγουρο απο εκει χωρις να περασει τελωνιο φυσικα αγορα με επιλογη DHL. 3 Xiaomi εφερα με την συγκεκριμενη μεθοδο και κανενα δεν κολλησε τελωνειο. Ειναι 101% σιγουρο. Παρήγγειλε αφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 3 Xiaomi εφερα με την συγκεκριμενη μεθοδο και κανενα δεν κολλησε τελωνειο. Ειναι 101% σιγουρο. Παρήγγειλε αφοβα.η. DHL ποα σου πηρε εκτος. απο τα μεταφορικα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 (edited) Μπορεί κάποιος που το έχει να δει με το πρόγραμμα GPS Satellites Viewer αν υποστηρίζει το GALILEO το ευρωπαϊκό σύστημα πλοήγησης;; Το oneplus 5 υποστηρίζει GALILEO επιβεβαιώθηκε. Edited August 6, 2017 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosb26 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Μπορεί κάποιος που το έχει να δει με το πρόγραμμα GPS Satellites Viewer αν υποστηρίζει το GALILEO το ευρωπαϊκό σύστημα πλοήγησης;; Το oneplus 5 υποστηρίζει GALILEO επιβεβαιώθηκε. Πλοήγηση Υποστηρίζει A-GPS, Beidou, GLONASS, GPS http://imgur.com/a/9kdWv Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Πλοήγηση Υποστηρίζει A-GPS, Beidou, GLONASS, GPS http://imgur.com/a/9kdWv Οπότε δεν υποστηρίζει ίσως υποστηρίξει με μελλοντική αναβάθμιση. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 τι ειναι το GALILEO και τι προσφερει ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 τι ειναι το GALILEO και τι προσφερει ; Το Galileo είναι σύστημα πλοήγησης αντίστοιχο των GPS (Αμερική) Glonass (Ρωσία) με μεγαλύτερη ακρίβεια στίγματος και με περισσότερες δυνατότητες εντοπισμού θέσης! https://el.m.wikipedia.org/wiki/Galileo?wprov=sfla1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 3 Xiaomi εφερα με την συγκεκριμενη μεθοδο και κανενα δεν κολλησε τελωνειο. Ειναι 101% σιγουρο. Παρήγγειλε αφοβα. Σοβαρά;;; Με DHL τα έφερες; Από ποια χώρα και από ποιο site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosiq Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 3 Xiaomi εφερα με την συγκεκριμενη μεθοδο και κανενα δεν κολλησε τελωνειο. Ειναι 101% σιγουρο. Παρήγγειλε αφοβα. Σ" ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts