Jump to content

Xiaomi Mi 6

manolisg10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gkontos10 εμενα μου ήρθε με global stable και περασα την global beta εδω και 1 μήνα ευχαριστημένος , με το ξεκλείδωμα και μενα με έστειλε για αναμονή 72 ώρες αλλά ίσως να ηταν δικό μου σφάλμα γιατί στις ρυθμίσεις δεν ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα oem συσκευής.Να το χαρείς και με γεια σου το κινητό.
Poco F2 Pro 8/256

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω ενα τζαμακι του 1 ευρώ 2 λευκά και 2 μπλε καλύπτουν όλη την οθόνη,ειχα βαλει Ξανά ένα λευκό αλλά το έσπασα κατά λαθος ,εαν εισαι Ηράκλειο μπορεις να το δεις πως πατάει.

Θα ήθελα να το δω

Να δω και το κινητό έτοιμος είμαι για παραγγελία

Να γνωριστούμε και από κοντά !!!

Επίσης αν το βαρέθηκε κάνεις και θέλει να το δώσει ας μου το πει

gkontos10 εμενα μου ήρθε με global stable και περασα την global beta εδω και 1 μήνα ευχαριστημένος , με το ξεκλείδωμα και μενα με έστειλε για αναμονή 72 ώρες αλλά ίσως να ηταν δικό μου σφάλμα γιατί στις ρυθμίσεις δεν ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα oem συσκευής.Να το χαρείς και με γεια σου το κινητό.

τι τρόπο ακολούθησες φίλε ??

Α οκ φίλε μου, χωρίς να κάνεις αίτηση από πριν?

Άλλο το φλασαρισμα τις ρομ απο global stable σε global beta με το mi pcsuite και άλλο το ξεκλείδωμα του bootloader που το ξεκλειδωσα για να περασω twrp recovery και custome rom εαν θελω.Επισης με κλειδωμένο bootloader αλαζει ρομ μονο με mi pcsuite.εχει οδηγούς εδω :

http://en.miui.com/type-139-1218.html

Αίτηση για ξεκλείδωμα δεν είχα κάνει γιατί 1 χρόνο ειχα να χρησιμοποιήσω το ξεκλείδωμα και τελικά με έβαλε σε αναμονή 72 ώρες αλλά δεν ξέρω εαν έφταιγε αυτό ή το ότι δεν ενεργοποίησα το oem unlock από τις ρυθμίσεις του κινητού.

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

Άλλο το φλασαρισμα τις ρομ απο global stable σε global beta με το mi pcsuite και άλλο το ξεκλείδωμα του bootloader που το ξεκλειδωσα για να περασω twrp recovery και custome rom εαν θελω.Επισης με κλειδωμένο bootloader αλαζει ρομ μονο με mi pcsuite.εχει οδηγούς εδω :

http://en.miui.com/type-139-1218.html

Αίτηση για ξεκλείδωμα δεν είχα κάνει γιατί 1 χρόνο ειχα να χρησιμοποιήσω το ξεκλείδωμα και τελικά με έβαλε σε αναμονή 72 ώρες αλλά δεν ξέρω εαν έφταιγε αυτό ή το ότι δεν ενεργοποίησα το oem unlock από τις ρυθμίσεις του κινητού.

που ειναι η επιλογη Oem unlock στις ρυθμισεις ?

περιμενω τη δευτερα να μου το φερει φιλος απο κινα και λογικα θα εχει την κινεζικη ρομ

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

που ειναι η επιλογη Oem unlock στις ρυθμισεις ?

περιμενω τη δευτερα να μου το φερει φιλος απο κινα και λογικα θα εχει την κινεζικη ρομ

Λογικα στις ρυθμισεις και στις πληροφοριες της συσκευης, πατας απανωτα πολλες φορες τον αριθμο εκδοσης αν θυμαμαι καλα και σου εμφανιζει στο μενου των ρυθμισεων μια επιπλεον κατηγορια που λεγεται "επιλογες για προγραμματιστες". Καπου εκει μεσα θα ειναι.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Η ρύθμιση oem unlock ειναι επιλογές για προγραμματιστές/Γίνεται ξεκλείδωμα oem

Στο mi5 και στο mi6 το έχει δεν ξέρω εαν το έχει και σε άλλες συσκευές xiaomi.

Edited by trifos
Poco F2 Pro 8/256

Η ρύθμιση oem unlock ειναι επιλογές για προγραμματιστές/Γίνεται ξεκλείδωμα oem

επειδη εχω xiaomi απο τοτε που βγηκαν και ακουω πρωτη φορα αυτη την επιλογη γιάυτο ρωταω που στο μενου ειναι

στα προηγουμενα ξιαομι μου δεν ειδα ουτε χρειαστηκε τετοια επιλογη

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

3f9e68bce6d1262e45e39140f8fe5e93.jpg

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ωραιος. οι προηγουμενες συσκευες μου δεν το ειχαν αυτο

Η αναμονή για 72 ώρες γίνεται κάθε φορά ή απλά τυχαία?

Έχεις δικαίωμα να ξεκλειδώσεις μια συσκευή τον μηνα από ενα λογαριασμό.

Poco F2 Pro 8/256

Τυχαία, αλλά είναι το πιο συνηθισμένο. Εμένα έλεγε 6 ωρες

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi6-Mi-6-Mobile-Phone-6GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-835-Octa-Core-5/32815268373.html

Παρελαβα προχτες με DHL χωρις τελωνειο 100%

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως ανοιγεις youtube σε browser ? Σε chrome & dolfin ανοιγει το video με την εφαρμογη. :(

Καλησπερα θελω να αγορασω και εγω ενα xiaomi mi6 ειναι σιγουρο απο εκει χωρις να περασει τελωνιο φυσικα αγορα με επιλογη DHL.

Καλησπερα θελω να αγορασω και εγω ενα xiaomi mi6 ειναι σιγουρο απο εκει χωρις να περασει τελωνιο φυσικα αγορα με επιλογη DHL.

3 Xiaomi εφερα με την συγκεκριμενη μεθοδο και κανενα δεν κολλησε τελωνειο. Ειναι 101% σιγουρο. Παρήγγειλε αφοβα.

3 Xiaomi εφερα με την συγκεκριμενη μεθοδο και κανενα δεν κολλησε τελωνειο. Ειναι 101% σιγουρο. Παρήγγειλε αφοβα.
η. DHL ποα σου πηρε εκτος. απο τα μεταφορικα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί κάποιος που το έχει να δει με το πρόγραμμα GPS Satellites Viewer αν υποστηρίζει το GALILEO το ευρωπαϊκό σύστημα πλοήγησης;; Το oneplus 5 υποστηρίζει GALILEO επιβεβαιώθηκε. Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Μπορεί κάποιος που το έχει να δει με το πρόγραμμα GPS Satellites Viewer αν υποστηρίζει το GALILEO το ευρωπαϊκό σύστημα πλοήγησης;; Το oneplus 5 υποστηρίζει GALILEO επιβεβαιώθηκε.

Πλοήγηση

Υποστηρίζει

A-GPS, Beidou, GLONASS, GPS

http://imgur.com/a/9kdWv

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλοήγηση

Υποστηρίζει

A-GPS, Beidou, GLONASS, GPS

http://imgur.com/a/9kdWv

Οπότε δεν υποστηρίζει ίσως υποστηρίξει με μελλοντική αναβάθμιση.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

τι ειναι το GALILEO και τι προσφερει ;

τι ειναι το GALILEO και τι προσφερει ;

Το Galileo είναι σύστημα πλοήγησης αντίστοιχο των GPS (Αμερική) Glonass (Ρωσία) με μεγαλύτερη ακρίβεια στίγματος και με περισσότερες δυνατότητες εντοπισμού θέσης!

https://el.m.wikipedia.org/wiki/Galileo?wprov=sfla1

Σοβαρά;;;

Με DHL τα έφερες; Από ποια χώρα και από ποιο site;

Σ" ευχαριστω.