tourtou Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Wiseco telika e? 3ereis kanenan pou na poulaei to sigekrimeno wiseco me tis extra thirides? fadazomai tha einai k pio akrivo. auta ta wiseco 57aria me mono elatirio p vlepw egw kanoun girw sta 140-150 euro.auto poso exei? oso gia to karbilater elega gia to dellorto 38 plake gt m exoun pei oti dinei perissoteri dinami k strofes se aeropsikta..adithetws me to keihin p einai gia idropsikta (logia mastora). einai alitheia auto? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 παιδια θελω βοηθεια ενα ζ 200αρι θα ειναι καθολου αχιοπιστο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 παιδια θελω βοηθεια ενα ζ 200αρι θα ειναι καθολου αχιοπιστο ? να φτιαξεις το μοτερ του ζ 200αρι ή να βαλεις αλλο μοτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourtou Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 honda_100 mporeis na m peis k si tin gnwmi s giafta p grafw stn sel 200 ? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Wiseco telika e? 3ereis kanenan pou na poulaei to sigekrimeno wiseco me tis extra thirides? fadazomai tha einai k pio akrivo. auta ta wiseco 57aria me mono elatirio p vlepw egw kanoun girw sta 140-150 euro.auto poso exei? oso gia to karbilater elega gia to dellorto 38 plake gt m exoun pei oti dinei perissoteri dinami k strofes se aeropsikta..adithetws me to keihin p einai gia idropsikta (logia mastora). einai alitheia auto? Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. το wiseco με μονο ελατηριο κανει 175€ http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_143_326&products_id=995 ...καρμπ πολυ καλα και δοκιμασμενα ειναι τα keihin pwk... φιλε γραφε με ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 να φτιαξεις το μοτερ του ζ 200αρι ή να βαλεις αλλο μοτερ? με το δικο του το μοτερ .(τωρα μηλαω για μεταχιρισμενω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 με το δικο του το μοτερ .(τωρα μηλαω για μεταχιρισμενω) αξιοπιστο ειναι μεχρι τα 57mm απο εκει και πανω οχι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 αξιοπιστο ειναι μεχρι τα 57mm απο εκει και πανω οχι:) και ποσα cc ειναι 57 ΜΜ και αν εχουν ανοιχτουν τα καρτερ και ειναι 57 ΜΜ πειραζει ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 και ποσα cc ειναι 57 ΜΜ και αν εχουν ανοιχτουν τα καρτερ και ειναι 57 ΜΜ πειραζει ?:) δεν ξερω ποσα cc ειναι τα 57mm... στα 4t παπια μπορεις να τα ανοιξεις παραπανω τα καρτερ και ας ειναι λιγοτερα mm και δεν τρεχει τιποτα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο και στα 2t;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourtou Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 και ποσα cc ειναι 57 ΜΜ και αν εχουν ανοιχτουν τα καρτερ και ειναι 57 ΜΜ πειραζει ?:) 57mm se yamaha z me diadromi strofalou 54mm vgenei 137.2 cc. ta karter kalo tha htan na ta anoikseis 63mm gia na eisai kseniastos k gia argotera ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourtou Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 το wiseco με μονο ελατηριο κανει 175€ http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_137_143_326&products_id=995 ...καρμπ πολυ καλα και δοκιμασμενα ειναι τα keihin pwk... φιλε γραφε με ελληνικα sorry honda_100 εχεις δικιο για τα Greeklish που εγραφα τωρα ειδα την ανακοινωση.θα ηθελα σε παρακαλω να μου πεις τι εννοει στην 200 σελιδα ο anapospastos οταν απανταει στην ερωτηση μου που μου λεει για το wiseco με τις εξτρα θυριδες γιατι πηρα τηλ και μου ειπανε οτι αυτο το εμβολο με τις εξτρα θυριδες ειναι κυριως για καθαρα αλλα κανει και για yamaha z125 αλλα δν εχει καμια διαφορα.μπορεις να μου πεις αν θα εχει διαφορα στο μιχανακι μου? επισης εχω ακουσει οτι το wiseco ειναι για λιγο περισσοτερη αποδοτικοτητα και το wossner για λιγο περισσοτερη αντοχη.ειναι αλιθεια αυτο? και τελος οσον αφορα το καρμπιλατερ πιστευω οτι λες για το keihin pwk επειδη ειναι μεση λυση (το ξερω ομως οτι ειναι πολυ καλο), παρολ' αυτα το keihin pwm 38 ειναι το τελευταιο μοντελο τις keihin και ειναι σχεδον οπως το pwk μονο που ειναι πιο βελτιωμενο και ειναι και airstriker (αυτα που φορανε τα καθαρα). check λιγο το παρακατω site το οποιο λεει πληροφοριες για τα 3 καλυτερα καρμπιλατερ της keihin (pwk,pwm,pj) : http://www.showandgo.com.au/carbie/carb12.htm?carb12_bf.html~mainFrame εαν θες να το κανεις ακριβης μεταφραση πηγαινε στο google.gr και γραψε στον παγκοσμιο ιστο yahoo babel fish και κανε την μεταφραση. Τελος,οσο για το dellorto 38 πλακε μου εχει πει μαστορας ο οποιος το φοραει και εχει κανει 13.4 χρονο με 56mm Z οτι ειναι γενικα τα dellorto ειναι καλυτερα απο τα keihin σε αεροψυκτα Ζ διοτι σηκωνουν λιγο μεγαλυτερη ιπποδυναμη κ περισσοτερες στροφες.Αντιθετως, τα keihin ειναι καλυτερα σε ιδροψυκτα. Πες μου σε παρακαλω την αποψη σου για ολα αυτα και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socrati007 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 57mm se yamaha z me diadromi strofalou 54mm vgenei 137.2 cc. ta karter kalo tha htan na ta anoikseis 63mm gia na eisai kseniastos k gia argotera ;) τα καρτερ εχουν ανοιχτοι για να γινει 200αρι ιδροπσικτο και στο μελλον θελω να το κανω λιγοτερα cc οποτε περισωτερη αχιοπιστια και γιαφτο αναροτιομουνα εφοσον εχουν ανοιχτοι πιραζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 57mm se yamaha z me diadromi strofalou 54mm vgenei 137.2 cc. ta karter kalo tha htan na ta anoikseis 63mm gia na eisai kseniastos k gia argotera ;) Σωστος ο φιλος Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 τα καρτερ εχουν ανοιχτοι για να γινει 200αρι ιδροπσικτο και στο μελλον θελω να το κανω λιγοτερα cc οποτε περισωτερη αχιοπιστια και γιαφτο αναροτιομουνα εφοσον εχουν ανοιχτοι πιραζει ? Οχι αρκει να μην εχουν ανοιξει τοσο πολυ τα καρτερ που να εχουν φαει το σπειρομα στα μπουζονια... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourtou Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 sorry honda_100 εχεις δικιο για τα Greeklish που εγραφα τωρα ειδα την ανακοινωση.θα ηθελα σε παρακαλω να μου πεις τι εννοει στην 200 σελιδα ο anapospastos οταν απανταει στην ερωτηση μου που μου λεει για το wiseco με τις εξτρα θυριδες γιατι πηρα τηλ και μου ειπανε οτι αυτο το εμβολο με τις εξτρα θυριδες ειναι κυριως για καθαρα αλλα κανει και για yamaha z125 αλλα δν εχει καμια διαφορα.μπορεις να μου πεις αν θα εχει διαφορα στο μιχανακι μου? επισης εχω ακουσει οτι το wiseco ειναι για λιγο περισσοτερη αποδοτικοτητα και το wossner για λιγο περισσοτερη αντοχη.ειναι αλιθεια αυτο? και τελος οσον αφορα το καρμπιλατερ πιστευω οτι λες για το keihin pwk επειδη ειναι μεση λυση (το ξερω ομως οτι ειναι πολυ καλο), παρολ' αυτα το keihin pwm 38 ειναι το τελευταιο μοντελο τις keihin και ειναι σχεδον οπως το pwk μονο που ειναι πιο βελτιωμενο και ειναι και airstriker (αυτα που φορανε τα καθαρα). check λιγο το παρακατω site το οποιο λεει πληροφοριες για τα 3 καλυτερα καρμπιλατερ της keihin (pwk,pwm,pj) : http://www.showandgo.com.au/carbie/carb12.htm?carb12_bf.html~mainFrame εαν θες να το κανεις ακριβης μεταφραση πηγαινε στο google.gr και γραψε στον παγκοσμιο ιστο yahoo babel fish και κανε την μεταφραση. Τελος,οσο για το dellorto 38 πλακε μου εχει πει μαστορας ο οποιος το φοραει και εχει κανει 13.4 χρονο με 56mm Z οτι ειναι γενικα τα dellorto ειναι καλυτερα απο τα keihin σε αεροψυκτα Ζ διοτι σηκωνουν λιγο μεγαλυτερη ιπποδυναμη κ περισσοτερες στροφες.Αντιθετως, τα keihin ειναι καλυτερα σε ιδροψυκτα. Πες μου σε παρακαλω την αποψη σου για ολα αυτα και συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο. Ευχαριστω! μπορει κανεις σας παρακαλω να μου πει την γνωμη του για ολα αυτα? ειναι μεγαλη αναγκη!! ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 μπορει κανεις σας παρακαλω να μου πει την γνωμη του για ολα αυτα? ειναι μεγαλη αναγκη!! ευχαριστω! φιλαρακι με εκανες να γραψω σε αυτο το φορουμ μετα απο παρα πολυ καιρο...:!: wiseco μεχρι 58mm αλλα αν θες παραπανω mm τοτε σου προτεινω wossner.. Ετσι κανουν αλλωστε και οι περισσοτεροι.. Οσο για το pwk δουλευει αψογα (εφ'οσον πραγματικα ξερει ο μαστορας να τα ρυθμιζει) και σε αεροψυχτα αλλα και σε υδροψυχτα... για το dellorto τι να σου πω.. ο καθε ενας βαζει την μαρκα που γουσταρει.. και με σωστο ρυθμισμα ειναι και αυτα κομπλε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 μπορει κανεις σας παρακαλω να μου πει την γνωμη του για ολα αυτα? ειναι μεγαλη αναγκη!! ευχαριστω! Θα συμφωνησω με τον φιλο Protogeo.Τα Dell Orto ειναι για σκουτερ κυριως.Tα Keihin ειναι για τα Ζ ασχετα απο τροπο ψυξης.Ειδικα τα PWK που ειναι με ισιο σλαιντ. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Παιδια εχω Ζ125 ..57 χιλιοστα.32 κοσο καρμπυρατερ(αλλα λεω να βαλω το μαμα ).και εξατμιση ΜΚ..σκεφτομαι να αλλαξω εξατμιση και δεν ξερω τι να βαλω..μπηκα σε κατι site και ειδα οτι οι εξατμισεις που υπαρχουν ειναι οι εξης: 1)ΜΚ 2)FMF 3)ENDURANCE 4)GIANNELI 5)BLADE αλλα δεν ξερω ποια απο τις παρακατω ειναι η καλυτερη και ποια μειωνεκτιματα και πλεονεκτιματα εχουν στο Ζ (τελικες-εκκινησεις κτλ) οποιος ξερει ας απαντηση..thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Παιδια εχω Ζ125 ..57 χιλιοστα.32 κοσο καρμπυρατερ(αλλα λεω να βαλω το μαμα ).και εξατμιση ΜΚ..σκεφτομαι να αλλαξω εξατμιση και δεν ξερω τι να βαλω..μπηκα σε κατι site και ειδα οτι οι εξατμισεις που υπαρχουν ειναι οι εξης: 1)ΜΚ 2)FMF 3)ENDURANCE 4)GIANNELI 5)BLADE αλλα δεν ξερω ποια απο τις παρακατω ειναι η καλυτερη και ποια μειωνεκτιματα και πλεονεκτιματα εχουν στο Ζ (τελικες-εκκινησεις κτλ) οποιος ξερει ας απαντηση..thanks υπαρχει και η motosport και η level:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 sorry την ξεχασα αυτη...αλλα το θεμα ειναι οτι γι'αυτη πανω κατω ξερω..την ειχε ενας φιλος μου στο Ζ και δεν πηγαινε..μετα εβαλε ΜΚ και ενιωσε το μοτερ..αν ειμαι λαθος διωρθοστε με..εξαλλου γι'αυτο εβαλα το θεμα...επειδη δεν ξερω απο τις παρακατω εξατμισεις.. για την level δεν ξερω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Παιδια εχω Ζ125 ..57 χιλιοστα.32 κοσο καρμπυρατερ(αλλα λεω να βαλω το μαμα ).και εξατμιση ΜΚ..σκεφτομαι να αλλαξω εξατμιση και δεν ξερω τι να βαλω..μπηκα σε κατι site και ειδα οτι οι εξατμισεις που υπαρχουν ειναι οι εξης: 1)ΜΚ 2)FMF 3)ENDURANCE 4)GIANNELI 5)BLADE αλλα δεν ξερω ποια απο τις παρακατω ειναι η καλυτερη και ποια μειωνεκτιματα και πλεονεκτιματα εχουν στο Ζ (τελικες-εκκινησεις κτλ) οποιος ξερει ας απαντηση..thanks Gianneli δεν νομιζω να βγαινουν για το Ζ.Η FMF δεν υπαρχει σαν εξατμιση απλα βαζουν πανω το τελικο της FMF.Η BLADE ειναι μαπα οπως και η Level και Motorsport.Για την Endurance δεν την εχω δει.Αυτο που προτεινω ειναι η ΜΚ.Ολοι αυτοι φορανε και ειναι σιγουρη λυση. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες..αλλά αν είναι έτσι για την fmf δηλαδή ότι βάζουν μόνο το τελικό γιατί είναι τόσο ακριβές..αφού όλη την δουλειά την κάνει το αρχικό..από ότι εχω μάθει το τελικό δεν έχει καμία σχέση παρά μόνο στον θόρυβο..έτσι νομίζω τουλάχιστον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες..αλλά αν είναι έτσι για την fmf δηλαδή ότι βάζουν μόνο το τελικό γιατί είναι τόσο ακριβές..αφού όλη την δουλειά την κάνει το αρχικό..από ότι εχω μάθει το τελικό δεν έχει καμία σχέση παρά μόνο στον θόρυβο..έτσι νομίζω τουλάχιστον.. Δεν ειανι ετσι.Το τελικο παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο στην εξατμιση.Τον ιδιο οπως και το αρχικο κομματι η φουσκα.Παιζει βεβαια ρολο και στον θορυβο.Για παραδειγμα με ενα μακρυ τελικο το μηχανακι μακραινει και με μικροτερο ειναι πιο κοντο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 ok...κανενα site με ανταλλακτικα για Ζ υπαρχει?? (ξερετε πιστονια .εξατμισεις.πλαστικα κτλ)που να μπορω να παραγγειλω κι'ολλας ....πειτε τα site εκτος απο τα (mototrade kai e-moto) επειδη αυτα τα ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 ok...κανενα site με ανταλλακτικα για Ζ υπαρχει?? (ξερετε πιστονια .εξατμισεις.πλαστικα κτλ)που να μπορω να παραγγειλω κι'ολλας ....πειτε τα site εκτος απο τα (mototrade kai e-moto) επειδη αυτα τα ξερω.. http://www.moto-rider.com/home.aspx http://www.akyriakopoulos.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts