mol Δημοσιεύτηκε March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 20, 2017 Εφτασε ο κομπος στο χτενι με το νοτε 2, οπότε πρεπει μεχρι πασχα να αλλαξω συσκευη. Θελω να αποφυγω κινεζικες αποθηκες, λογω τελωνείου κυρίως, εκτος αν με τριγωνικη αποστολη ειμαστε 100% οκ! Οτι γραφει στον τιτλο. Σκεφτομαι κατι σε xiaomi redmi note 4 snapdragon ή το ακριβότερο (?) Leeco le max 2. Επισης ΟΧΙ μτκ, aosp/cm/lineage os ευπροσδεκτα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εφτασε ο κομπος στο χτενι με το νοτε 2, οπότε πρεπει μεχρι πασχα να αλλαξω συσκευη. Θελω να αποφυγω κινεζικες αποθηκες, λογω τελωνείου κυρίως, εκτος αν με τριγωνικη αποστολη ειμαστε 100% οκ! Οτι γραφει στον τιτλο. Σκεφτομαι κατι σε xiaomi redmi note 4 snapdragon ή το ακριβότερο (?) Leeco le max 2. Επισης ΟΧΙ μτκ, aosp/cm/lineage os ευπροσδεκτα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ο λόγος που δεν θέλεις mtk; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 "Την εχω πατησει" με το χιαομι και το ζτε. Απο cm/aosp roms καμια δεν επαιζε αψογα. Για αυτό και μονο. Κατα τα αλλα δεν εχω κανενα θέμα με το soc Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 leeco cool 1 dual.. Στο προτεινω ανεπιφυλακτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Lenovo Vibe P 2 Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εφτασε ο κομπος στο χτενι με το νοτε 2, οπότε πρεπει μεχρι πασχα να αλλαξω συσκευη. Θελω να αποφυγω κινεζικες αποθηκες, λογω τελωνείου κυρίως, εκτος αν με τριγωνικη αποστολη ειμαστε 100% οκ! Οτι γραφει στον τιτλο. Σκεφτομαι κατι σε xiaomi redmi note 4 snapdragon ή το ακριβότερο (?) Leeco le max 2. Επισης ΟΧΙ μτκ, aosp/cm/lineage os ευπροσδεκτα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ε αφού το έχεις ήδη βρει και το γράφεις τι το ψάχνεις; xiaomi redmi note 4 snapdragon τη global έκδοση στα 250€ από Ελλάδα ή κανά 210€ από ευρωπαϊκή αποθήκη. Προς το παρόν τα κινέζικα που κάνουν τριγωνική και θα έπεφτε κάτω από 200 δε το έχουν φέρει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 ε αφού το έχεις ήδη βρει και το γράφεις τι το ψάχνεις; xiaomi redmi note 4 snapdragon τη global έκδοση στα 250€ από Ελλάδα ή κανά 210€ από ευρωπαϊκή αποθήκη. Προς το παρόν τα κινέζικα που κάνουν τριγωνική και θα έπεφτε κάτω από 200 δε το έχουν φέρει Εγώ μόλις το παρήγγειλα για φίλο απο vickmall... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 (edited) Εγώ μόλις το παρήγγειλα για φίλο απο vickmall... Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αποκλείεται δεν έχει φέρει τη global version το vickmall και ούτε ξέρουν πότε θα τη φέρουν και αν έχουμε επικοινωνήσει πολλοί μαζί τους. Minideal & to2c μόνο την έχουν αλλά χωρίς τριγωνική. Μήπως μπερδεύεις με τo note 4X που είναι στα ίδια χαρακτηριστικά μεν με snapdragon αλλά η κινέζικη version χωρίς την B20 μπάντα στο 4G. ΥΓ: αν δεν ενδιαφέρει να είναi global εκδοση φυσικά και να έχει όλες τις συχνότητες στο 4G υπάρχουν κι άλλες λύσεις φυσικά Edited March 20, 2017 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εννοω global rom. Κ Λογικά αν βγει version με 20 band μ ενα φλασαρισμα της ρομ θα μπαινει σ όλες τις συσκευές Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 leeco cool 1 dual.. Στο προτεινω ανεπιφυλακτα.. Οχι το max 2 με λιγα ευρώ(παραπάνω απ το χιαομι)? Lenovo Vibe P 2 ε αφού το έχεις ήδη βρει και το γράφεις τι το ψάχνεις; xiaomi redmi note 4 snapdragon τη global έκδοση στα 250€ από Ελλάδα ή κανά 210€ από ευρωπαϊκή αποθήκη. Προς το παρόν τα κινέζικα που κάνουν τριγωνική και θα έπεφτε κάτω από 200 δε το έχουν φέρει Εμ δε το βρηκα. Αυτο ειναι το πρόβλημα. Σιγουρα το le max 2 ειναι αυτο που ζητάω (βασικά op3t θελω) ομως δε ξερω αν αξιζει τα παραπάνω ευρω σχετικα με το νοτε 4 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2017 Εννοω global rom. Κ Λογικά αν βγει version με 20 band μ ενα φλασαρισμα της ρομ θα μπαινει σ όλες τις συσκευές Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει ηδη βγει ειναι αλλη συσκευη, ειναι θεμα hardware αλλωστε, αλλο global rom κι αλλο international εκδοση με Β20 που εχει ηδη κυκλοφορησει εδω και λιγες μερες (οπως ειχε γινει και με το redmi note 3). Υπαρχει ηδη σε καποια κινεζομαγαζα δες και το τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448880 Φυσικα δε φλασαρετε με καποιο τροπο για να αποκτηθει η Β20 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Περιγράφεις το Nokia 6... περίμενε 1-2 μηνες και πάρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 (edited) Πιστευω οτι το νοκια 6 θα ξεκινησει στην χωρα μας στα 300 ευρω περιπου, οποτε ξεφευγει.. Αν δεν κανω λαθος το Note 4 global (b20-snap625 8core) απο ευρωπαικη αποθηκη ειναι αυτο http://www.honorbuy.com/1068-xiaomi-redmi-note-4-international-version-32gb-black.html Aλλα δεν αξιζει απεξω αφου λιγο παραπανω εχει στην χωρα μας..! Edited March 22, 2017 by iliasleon40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportiga Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Από τα Xiaomi Redmi 4 και Xiaomi Redmi Note 4, μόνο το "Xiaomi Redmi Note 4X" θα υποστηρίζει την μπάντα 20. Και το Redmi Note 4X θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από την επόμενη εβδομάδα. Πηγή: ελληνική αντιπροσωπεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 εγω ψαχνω παρομοια χαρακτηριστικα(αυτονομια ,ιντσες ,snapdragon κλπ) αλλα θελω 2 σιμ ΚΑΙ sd card θεση!μαρκες μια απο τις γνωστες(xiaomi,huawei,lenovo,zte κλπ) εως 250(που κανει το xiaomi note 4 global απο ελλαδα αλλα δεν εχει 2 σιμ και καρτα μνημης θεση ταυτοχρονα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 (edited) αυτό σε προσφορα;https://www.mediamarkt.gr/el/product/_alcatel-idol-4-dark-grey-vr-1188735.htmlγραψτε λαθος τωρα ειδα 5,5+ οθονη.ακυρο:cry: Edited March 23, 2017 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafman307 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Καλημέρα φίλε μου εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι φώτο τότε πολύ καλή επιλογή είναι το lenovo vibe p2 Τώρα εάν είσαι διατεθιμένος να δώσεις +60€ παραπάνω θα σου πρότεινα να πάρεις την καλύτερη συσκευή στα 300€ το Huawei Mate S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Καλημέρα φίλε μου εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι φώτο τότε πολύ καλή επιλογή είναι το lenovo vibe p2 Τώρα εάν είσαι διατεθιμένος να δώσεις +60€ παραπάνω θα σου πρότεινα να πάρεις την καλύτερη συσκευή στα 300€ το Huawei Mate Sτο vibe δεν εχει και 2 σιμ και καρτα μνημης θεση ενω το mate 2 ετιας κοντευει οχι snapdragon :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Xiaomi Mi5 μονόδρομος αν δε σε χαλάνε οι 5,2 ίντσες. Snapdragon 820, 3GB ram, 32GB εσωτερική μνήμη, Globarl Rom και φοβερή υποστήριξη από ξένα και Ελληνικά φόρουμ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 εγω ψαχνω παρομοια χαρακτηριστικα(αυτονομια ,ιντσες ,snapdragon κλπ) αλλα θελω 2 σιμ ΚΑΙ sd card θεση!μαρκες μια απο τις γνωστες(xiaomi,huawei,lenovo,zte κλπ) εως 250(που κανει το xiaomi note 4 global απο ελλαδα αλλα δεν εχει 2 σιμ και καρτα μνημης θεση ταυτοχρονα!) Tα moto g4 και g4 plus εχουν..Ριξτα μια ματια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Tα moto g4 και g4 plus εχουν..Ριξτα μια ματια! να σου πω την μαυρη αληθεια ενω ακουω καλα λογια για motorola δεν ειχα ποτε μου(πλην του γνωστου star tac!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 να σου πω την μαυρη αληθεια ενω ακουω καλα λογια για motorola δεν ειχα ποτε μου(πλην του γνωστου star tac!!!) Πολυ καλο για την εποχη του ε!:) Απο μενα περασε η 1η γενια moto g και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος! Ειναι συσκευες που για καιρο δεν θα ξανα ασχοληθει καποιος....γιαυτο και δεν εχει πολυ κινητικοτητα το αντιστοιχο θεμα τους (γνωμη μου παντα).. Προσωπικα καλοβλεπω το moto g4 plus http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/4g-smartphone-lenovo-moto-g4-plus-dual-sim-16gb-mayro/prod8250754pp/ σε αντικατασταση του p8 lite.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Πολυ καλο για την εποχη του ε!:) Απο μενα περασε η 1η γενια moto g και εμεινα απολυτα ευχαριστημενος! Ειναι συσκευες που για καιρο δεν θα ξανα ασχοληθει καποιος....γιαυτο και δεν εχει πολυ κινητικοτητα το αντιστοιχο θεμα τους (γνωμη μου παντα).. Προσωπικα καλοβλεπω το moto g4 plus http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/4g-smartphone-lenovo-moto-g4-plus-dual-sim-16gb-mayro/prod8250754pp/ σε αντικατασταση του p8 lite.. Πολυ μετριος επεξεργαστης. Στσ χρήματα αυτά υπάρχουν καλυτερες συσκευές πλέον.. Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Πολυ μετριος επεξεργαστης. Στσ χρήματα αυτά υπάρχουν καλυτερες συσκευές πλέον.. Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν ειναι αυτοσκοπος ο παντα νεος επεξεργαστης, τοτε ναι... Για καποιον που δεν καιγεται να εχει τελευταιας γενιας hardware νομιζω ειναι καλη επιλογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Καλημέρα φίλε μου εάν δεν σε ενδιαφέρουν οι φώτο τότε πολύ καλή επιλογή είναι το lenovo vibe p2 Τώρα εάν είσαι διατεθιμένος να δώσεις +60€ παραπάνω θα σου πρότεινα να πάρεις την καλύτερη συσκευή στα 300€ το Huawei Mate S Εχει το mate s καλη αυτονομια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts