ParafronGR Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Πότε λήγει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 11/24 :cool: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Ψάχνω να βρω ποιες είναι χρεώσεις προμήθειας κλπ και τα οφέλη και δε τα βρίσκω πουθενά μπορείς κάποιος να βοηθήσει ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%ce%95%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%8c%ce%ba%ce%b9%ce%b1%20%ce%ba%ce%b1%ce%b9%20%ce%a4%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%bf%20%ce%a0%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%5b1%5d/%ce%9a%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5%cf%82%5b3%5d/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf Δες στο λινκ τον τιμοκατάλογο, σελίδα 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim30 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 https://www.nbg.gr/greek/pricing-of-products-and-services/Documents/%ce%95%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%8c%ce%ba%ce%b9%ce%b1%20%ce%ba%ce%b1%ce%b9%20%ce%a4%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%bf%20%ce%a0%cf%81%ce%bf%cf%8a%cf%8c%ce%bd%cf%84%cf%89%ce%bd%5b1%5d/%ce%9a%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b5%cf%82%5b3%5d/web_portal_elliniko_epitokia-timologio_kartwn.pdf Δες στο λινκ τον τιμοκατάλογο, σελίδα 3.Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Σας μπαίνουν κανονικά τα mb? Εδώ και μία εβδομάδα δεν μπαίνουν mb στην prepaid της γυναίκας μου, και ούτε σε εμένα μπήκαν από χθεσινή αγορά. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Σας μπαίνουν κανονικά τα mb? Εδώ και μία εβδομάδα δεν μπαίνουν mb στην prepaid της γυναίκας μου, και ούτε σε εμένα μπήκαν από χθεσινή αγορά.Κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι δεν μπήκαν στις τελευταίες αγορές. Που μπορούμε να απευθυνθούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ούτε σε εμένα έχουν μπει Αρχικά θα πρότεινα να γίνει αναφορά μέσω Google play στην αξιολόγηση της εφαρμογής. Poco x3 pro με Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Για να μην ανησυχούμε,και παλαιότερα θυμάμαι είχε κολλήσει και δεν μου έβαζε mb από αγορές,αλλά μετά από 5-6 ημέρες έκανε ένα μπαμ και τα έβαλε όλα μαζί.Τώρα απλά είναι ήδη μία εβδομάδα που δεν μπαίνουν mb στης γυναίκας μου.Έχει και ένα email επικοινωνίας στο play store με τους προγραμματιστές της εφαρμογής.Από ό,τι φαίνεται είναι γενικό το κακό. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Το πρόβλημα παραμένει σε εμένα και την γυναίκα μου. Έστειλα email στον προγραμματιστή. Για να δούμε εάν και τι θα απαντήσει. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Το πρόβλημα παραμένει σε εμένα και την γυναίκα μου. Έστειλα email στον προγραμματιστή. Για να δούμε εάν και τι θα απαντήσει.Πάρε καλύτερα τηλέφωνο στο 1305 Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Μου απάντησαν το εξής: "Καλησπέρα σας. Το παρόν email αφορά τεχνικά θέματα των εφαρμογών μας στο Play Store. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα , παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα επίσημα κανάλια εξυπηρέτησης Cosmote. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία." Το 1305 τι είναι? Ασχολούνται με mb, κάρτες κτλ? Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Μου απάντησαν το εξής: "Καλησπέρα σας. Το παρόν email αφορά τεχνικά θέματα των εφαρμογών μας στο Play Store. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα , παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα επίσημα κανάλια εξυπηρέτησης Cosmote. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία." Το 1305 τι είναι? Ασχολούνται με mb, κάρτες κτλ?Ναι. . Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 23, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Υπάρχει χρέωση στο 1305; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2021 Υπάρχει χρέωση στο 1305;Από σταθερό cosmote όχι, από κινητό αν θυμάμαι καλά είναι 19 λεπτά ανά κλήση Poco x3 pro via Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το ζήτημα; Πήρε κάποιος το 1305; αν ναι τι του είπαν; Εγώ βλέπω παρότι κάνω αγορές mb δε μπαίνουν. Αν είναι να την πετάξουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 Τι γίνεται ρε παιδιά με αυτό το ζήτημα; Πήρε κάποιος το 1305; αν ναι τι του είπαν; Εγώ βλέπω παρότι κάνω αγορές mb δε μπαίνουν. Αν είναι να την πετάξουμε.Ναι πήρα εγώ. Το θέμα είναι ότι σε αυτούς φαίνεται ότι μπαίνουν τα mb, στην εφαρμογή όμως δε φαίνονται. Θα το κοιτάξουν να το λύσουν μου είπαν. Καλό είναι να πάρει στο 1305 όποιος έχει θέμα. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο Poco x3 pro μεTapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Τώρα το βρήκα το νήμα είχα ξεχάσει ότι υπάρχει και δε το έβγαζε το ταπα.μπας και έχουν σταματήσει να τα βάζουν για να τσιμπήσουν όσα πακέταμε τα απεριόριστα για τη λαμπρή; τους έχω ικανούς Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Χαχαχα! Πες το ψέμματα... Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Έχει πάνω από δέκα μέρες σε μένα που δεν μπαίνουν, παλιά βαριά μισή μέρα να αργουσαν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Συνεχίζουν να μη μπαίνουν μβ, μέχρι πότε είναι το πακέτο με τα απεριόριστα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Συνεχίζουν να μη μπαίνουν μβ, μέχρι πότε είναι το πακέτο με τα απεριόριστα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι 10 του μηνός και για 10 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Τι έγινε ρε παίδες η εφαρμογή; Πέθανε; Έκανα επαναφορά στο κινητό (iPhone), και όποτε βάζω το τηλ που έχω συνδέσει την κάρτα, μου βγάζει σφάλμα να επικοινωνήσω με την COSMOTE. Μου το κάνει και στις 2 κάρτες που έχω (διαφορετικά τηλ σε κάθε μια) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2021 Η Cosmote από χθες έχει ένα θέμα με τις εφαρμογές της, ακόμα δεν έχει λυθεί τελείως. Ίσως να επηρεάζει προσωρινά και την εφαρμογή της κάρτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Όπως έγραψα και πιο πίσω πρέπει να επικοινωνήσετε με το 1305 και να αναφέρετε το πρόβλημα. Εγώ είχα πάρει και μου είπαν ότι το πρωοθησαν. Ωστόσο μου έβαλαν ένα γιγα δωρεάν για μια βδομάδα Poco x3 pro μεTapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Σε δύο μέρες θα δούμε εάν γινόταν ηθελημένα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts