Jump to content

Cosmote Prepaid Mastercard

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι δική μου η λογική, είναι η κοινή λογική.Από τι στιγμή που τη χρησιμοποιείς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πριν περάσει 6μηνο, αυτά θα προστίθενται και θα ανανεώνεται η ημερομηνία λήξεως.αλίμονο εάν σε κάθε χρήστη έχουν βάλει μετρητή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα είναι φίλε μου ότι δε λένε οι υπόλοιποι ότι έχασαν όλα τα mb αλλά ένα μέρος. Που σημαίνει ότι έχουν τρόπο να ξέρουν για τον καθένα πόσα mb και ποτέ λήγουν.

Το θέμα είναι φίλε μου ότι δε λένε οι υπόλοιποι ότι έχασαν όλα τα mb αλλά ένα μέρος. Που σημαίνει ότι έχουν τρόπο να ξέρουν για τον καθένα πόσα mb και ποτέ λήγουν.
Μπορεί να πάτησαν να δώσουν δώρο σε κανέναν ή να μη θυμούνται

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τρεις κάρτες έχω αλλάξει και δεν έχω θέμα κανένα

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Μπορεί να πάτησαν να δώσουν δώρο σε κανέναν ή να μη θυμούνται

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τρεις κάρτες έχω αλλάξει και δεν έχω θέμα κανένα

Φιλε προσωπικα δεν εχω ενεργοποιησει κανενα πακετο απο τοτε που πηρα την καρτα. Μιλησα με cosmote 13888 με την υποστηριξη και βλεπουν τις αγορες που εχεις κανει και οι ιδιοι βλεπουν τις ενεργοποιησεις αν εχεις κανει. Και μην κανετε υποθεσεις γιατι ολοι ξερουμε να βαζουμε λογια σε αυτα που ειπε ο καθενας και να αλλαζουμε τα λεγομενα του. Αυτο που μου ειπε ειναι οτι δεν το γραφει ξεκαθαρα το site και μας εχει μπερδεψει αφηνοντας μας να πιστευουμε οτι τα mb αναννεωνονται. Αυτο που βλεπω με την κινηση του λογαριασμου ειναι οτι αυτη τη στιγμη εχουν μεινει τα mb των τελευταιων 11 μηνων. Τωρα ο καθενας ας πιστεψει οτι θελει. Το πως δουλευει το συστημα τους δεν το ξερουμε

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν είναι δική μου η λογική, είναι η κοινή λογική.Από τι στιγμή που τη χρησιμοποιείς ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πριν περάσει 6μηνο, αυτά θα προστίθενται και θα ανανεώνεται η ημερομηνία λήξεως.αλίμονο εάν σε κάθε χρήστη έχουν βάλει μετρητή.

Η δικη σου λογικη η οποια ηταν λογικη ολων μας απο την εμπειρια μας με την κινητη τηλεφωνια αυτο μας ελεγε οτι αναννεωνονταν τα δεδομενα οταν χρησιμοποιεις την καρτα τελικα ομως η cosmote προσωπικα σε μενα κρατησε τα δεδομενα των τελευταιων 11 μηνων. Μπορει να ηθελε να κανει καποια εκκαθαριση οπως κανουν ολες οι εταιρειες με τις αλλαγες πακετων ποτε δεν ξερεις. Παντως στο 1388 μου ειπανε οτι συμφωνα με το site εχουν διαρκεια 6 μηνες και δεν αναννεωνονται, αντε να βρεις ακρη και παραλληλα βλεπουν και τις κινησεις του λογαριασμου και τι εχεις ξοδεψει. Ημουνα στην αναμονη 50 λεπτα και το εκλεισα και με πηρανε απο το 1305 και μιλησα μια φορα το μεσημερι χθες και μια φορα το απογευμα γιατι ηθελε να το ψαξει να δει τι ειχε γινει.

Edited by spyrosfra

Νομίζω ότι έχει υποβαθμίσει πολύ την κάρτα η cosmote. Από την μία έχει κατεβάσει τα MB που σου έδινε (δίνει λιγότερα ) από την άλλη λήγουν σε έξι μήνες νομίζω είναι πλέον ανάξιο λόγου να συζητάμε για την κάρτα πόσο να την χρησιμοποιούμε .
London for ever

Νομίζω ότι έχει υποβαθμίσει πολύ την κάρτα η cosmote. Από την μία έχει κατεβάσει τα MB που σου έδινε (δίνει λιγότερα ) από την άλλη λήγουν σε έξι μήνες νομίζω είναι πλέον ανάξιο λόγου να συζητάμε για την κάρτα πόσο να την χρησιμοποιούμε .
Βολεύει εάν κάνεις πολλές αγορές για να μην βάζεις πακέτο

Το ότι διαγράφονται τα κερδισμένα mb που δε θα χρησιμοποιηθούν σε 6 μήνες δεν είναι καινούριο. Το είχα διαβάσει στους όρους πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα βγάλει την κάρτα
No root->No problem

Αυτό ισχύει από τη αρχή , εγώ ενισταμαι ότι έχουν μετρητή χρονολογικά.δε γίνεται αυτό αφού στακαρεις μβ συνέχεια.άρα ανανεώνεται για 6 μήνες το υπόλοιπο

Αυτό ισχύει από τη αρχή , εγώ ενισταμαι ότι έχουν μετρητή χρονολογικά.δε γίνεται αυτό αφού στακαρεις μβ συνέχεια.άρα ανανεώνεται για 6 μήνες το υπόλοιπο

Μια χαρά γίνεται αν θέλουν. Απλώς πιο σωστό θα ήταν να γνωρίζει και ο κάθε χρήστης πότε θα λήξουν.
No root->No problem

Μια χαρά γίνεται αν θέλουν. Απλώς πιο σωστό θα ήταν να γνωρίζει και ο κάθε χρήστης πότε θα λήξουν.
Στο σύνολο Ναι ,ξεχωριστά κάθε μβ αγορών είναι δύσκολο.Άμα κάνεις 200 αγορές πως θα τα εμφανίζει

Στο σύνολο Ναι ,ξεχωριστά κάθε μβ αγορών είναι δύσκολο.Άμα κάνεις 200 αγορές πως θα τα εμφανίζει

200 αγορές το μήνα είναι εύκολο γιατί θα λήξουν όλα μαζί. Δηλαδή θα αθροιζονται τα mb ανά μήνα και θα λήγουν το ίδιο επίσης. Που είναι το δύσκολο?

Στο 2019 ζούμε που όλα είναι ψηφιοποιημενα.

Ακόμα και ανά βδομάδα ή ανά μέρα μπορεί γινει

No root->No problem

200 αγορές το μήνα είναι εύκολο γιατί θα λήξουν όλα μαζί. Δηλαδή θα αθροιζονται τα mb ανά μήνα και θα λήγουν το ίδιο επίσης. Που είναι το δύσκολο?

Στο 2019 ζούμε που όλα είναι ψηφιοποιημενα.

Ακόμα και ανά βδομάδα ή ανά μέρα μπορεί γινει

Στο κόσμο της φαντασίας όλα μπορούν να γίνουν, το θέμα είναι εάν συμφέρει την εταιρεία να το κάνει και αν μπορεί να γ γίνει.

Στο κόσμο της φαντασίας όλα μπορούν να γίνουν, το θέμα είναι εάν συμφέρει την εταιρεία να το κάνει και αν μπορεί να γ γίνει.

Το ότι δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό κάποιου δε σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας. Το αν συμφέρει ή όχι είναι άλλη κουβέντα
No root->No problem

Το ότι δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό κάποιου δε σημαίνει ότι δε γίνεται κιόλας. Το αν συμφέρει ή όχι είναι άλλη κουβέντα
Έχεις δίκιο .μη τη δουλεύεις άμα δε σε αρέσει

Έχεις δίκιο .μη τη δουλεύεις άμα δε σε αρέσει

Τι σχέση έχει αν μου αρέσει με τους όρους?

Το ότι άφησαν να περνάει το 6μηνο μέχρι τώρα χωρίς να λήγουν τα mb, ήταν χάρη.

Προσωπικά έχω καταναλώσει πάνω από 40GB μαζεμένα από την κάρτα. Μια χαρά με έχει βολέψει

No root->No problem

Θα ήθελα να υπάρχει ενημέρωση για τα MB που λήγουν π.χ. υπάρχουν οι ειδοποιήσεις μέσα από την εφαρμογή! Βλέπω στο προφίλ κρατάει το σύνολο των MB μέχρι σήμερα για την επίτευξη στόχων, γιατί να μην έχει και πόσα λήγουν...

Επειδή την έχω πατήσει και εγώ παλιότερα(να μου αφαιρεθεί 1GB),ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενεργοποιώ κανά πακέτο mb της prepaid να ''φεύγουν'' αυτά που πρόκειται να λήξουν και να μένουν τα ''φρέσκα'' mb.Από την στιγμή που δεν έχει ενημέρωση ημερομηνίας λήξης ή ακόμα καλύτερα να μην έληγαν ποτέ,είναι το πιο εύκολο κόλπο.Καλύτερα να τρώω εγώ τα mb παρά να λήγουν.
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

• 2 weeks later...

Λοιπόν ερώτηση άσχετη-σχετική με την κάρτα... Αυτό που ξέρουμε είναι ότι αν την συνδέσεις στο ibank pay σου και κάποιος πάει να σου στείλει, μέσω ίρις, λεφτά, από Εθνική τράπεζα θα τα πάρεις κανονικά, από άλλη τράπεζα δεν θα πάρεις τα λεφτά που σου στέλνει. Πρέπει να αποσυνδέσεις την prepaid σου από το ibank pay και να συνδέσεις τον τραπεζικό λογαριασμό σου. Κρατήστε το αυτό για την ερώτησή μου παρακάτω.

Έχω paypal και έχω περασμένη την prepaid μου. Κάνω μία αγορά στο Ebay και για κάποιο λόγο θέλω refund και μου το δίνουν. Θα μπούν τα λεφτά κανονικά πίσω ή θα έπρεπε να είχα συνδέσει καλύτερα την χρεωστική μου?

Κοινώς, δέχεται refund η prepaid μου στο PayPal ή δεν θα μπούν καν τα λεφτά?

Με το Iris θα πάρεις άμεσα τα χρήματα από οποιοδήποτε τράπεζα, πρώτον.

Δεν έχει να κάνει με αυτό το ερώτημα που έχεις. Είχες λεφτά στην κάρτα, όπως και να τα έβαλες. Αν γίνει refund σε αγορά που έγινε από αυτήν, θα γυρίσουν στην κάρτα. Σαν ακύρωση συναλλαγής σκέψου το.

Sent from my SM-G970F

Με το Iris θα πάρεις άμεσα τα χρήματα από οποιοδήποτε τράπεζα, πρώτον.

Δεν έχει να κάνει με αυτό το ερώτημα που έχεις. Είχες λεφτά στην κάρτα, όπως και να τα έβαλες. Αν γίνει refund σε αγορά που έγινε από αυτήν, θα γυρίσουν στην κάρτα. Σαν ακύρωση συναλλαγής σκέψου το.

Sent from my SM-G970F

Α εντάξει,γιατί σκεφτόμουν ότι για να φορτίσεις την prepaid μέσω λογαριασμού θα έχει χρέωση πχ και δεν θα μπορούν να μου βάλουν πίσω τα λεφτά.Χοντρικά στα λέω να καταλάβεις την χαζή λογική μου σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί να μου βάλει λεφτά στην prepaid μου από refund.Αυτό με την "ακύρωση συναλλαγής" με έκανε να το καταλάβω.

Λοιπόν,όσον αφορά το Ιρις,αν πας στην σελίδα 26 του θέματος αυτού,θα δείς ότι μου είχαν απαντήσει ότι δεν γίνεται μέσω ίρις να μου στείλουν λεφτά από άλλη τράπεζα,εάν έχω συνδεδεμένη την prepaid μου στο ibank pay.Τελικά τι ισχύει?

Όταν έχεις γραφτεί στο Iris, έχει δεθεί ένα τραπεζικό προϊόν με το κινητό σου. Εσύ λοιπόν μπορεί να έχεις καταχωρήσει στο κινητό σου την prepaid αυτήν μέσω του ibank pay. Εγώ στον δικό μου αριθμό έχω καταχωρήσει της Πειραιώς τον λογαριασμό μου. Αν πάω να σου στείλω μέσω Iris , θα μου ζητήσει το κινητό σου, και φυσικά θα μεταφερθούν τα χρήματα. Το έχω κάνει πολλές φορές. Έχω βάλει μάλιστα τον δεύτερο αριθμό μου σε άλλη τράπεζα, και μεταφέρω εύκολα χρήματα από μια σε άλλη, στιγμιαία.

Edit: ξαναδιάβασα αυτό που λες, και γράψε λάθος, τώρα κατάλαβα. Μιλάς για τη πατέντα που υπήρχε στην αρχή και την φορτίζαμε δωρεάν μέσω Iris. Όντως κάποια στιγμή το πήραν χαμπάρι και το έκοψαν.... Συγνώμη.

Sent from my SM-G970F

Edited by Mark_K

Το iris δουλεύει μόνο με λογαριασμούς. Δε μπορείς να στείλεις από Prepaid σε άλλη τράπεζα ή από άλλη τράπεζα στην Prepaid. Από την αρχή υλοποιήθηκε για μεταφορές μεταξύ λογαριασμών.

• 4 weeks later...

Παιδια καλησπέρα,

μια ερωτηση θελω να κανω.Ειχα την προπληρωμενη κ μετα από ατύχημα μου εσπασε κ την πεταξα εδώ κ 1 χρονο.Σμερα πηγα σε έναν Γερμανο να εκδωσω καινουργια κ ο υπάλληλος μου ζητησε 10 ευρω.Θυμαμαι ότι ηταν 5.Τι εγινε? ανεβηκε το κοστος εκδοσης?