Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι. Η infoquest, για την ώρα τουλάχιστον, έχει και ένα 3/64 με MTK επεξεργαστή.

δεν έχει 800αρα όμως ο mtk.

Να υπενθυμισω οτι το κινητο δεν εχει βγει καν. Πως ειναι δυνατον να ξερουμε αν θα το φερει η infoquest?

Προσωπικα δεν πιστευω να το φερει γιατι μετα απο λιγους μηνες θα βγει το note 5. Πιθανοτερο το βρισκω να φερει κανα Mi6 που θα χει και αυτο 800αρα ενω δεν εχει φερει αλλη ναυαρχιδα, παρα αυτο. Βεβαια ολα αυτα ειναι εικασιες.

Οποιος μπορει να κανει υπομονη κανα 2μηνο θα μαθει...

Παρατήρησα ότι μετά τη προχθεσινή 8.2.4 πλέον η ελεύθερη μνήμη είναι 1,5... Πριν μου την άφηνε 1,2-1,3...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Και τι ακριβώς σημαίνει αυτό ρε παιδιά; Σε εμένα πολλές φορές έχει το 6p διαθέσιμη 500mb και λοιπόν;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

4g, δεδομένα πάντα ανοικτα ; wifi, bt?

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και καλη ανάσταση σε ολους.

Φίλε μου αυτό που γραφείς είναι λάθος ...

Πρεπει να γράψεις και τι χρήσει εχεις κανει στο τηλ σου ,με WiFi με data ? ,ανέβασε και ενα screenshot να δουμε ,γιατί έτσι άθελά μας παραπλανουμε κάποιον που ρωτάει για την μπαταρία ,εγώ με 2 σιμ και μόνιμα data + Bluetooth ανοιχτό και χρήσει GPS λογο επαγγέλματος, 4 ημερες και 10 ώρες οθόνης δεν βγάζει η συσκευή.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ουτε σε ονειρο...αυτο για να το βγαλεις δεν πρεπει να εχεις ΤΙΠΟΤΑ Ανοιχτο !!

Εμενα με ΟΛΑ ανοιχτα το ρεκορ ειναι 7-9 ωρες σε 1 ημερα ομως.

Καλημέρα και χρόνια πολλά !

Έχετε δίκιο συγνώμη παρασύρθηκα επειδή τα είχα ξαναγράψει στο ποστ #970 :p

''Πρώτη φόρτιση 10 μισή ώρες οθόνη μου έβγαλε με λίγο 4G αρκετό wifi (surfing - YouTube) μια ταινία και δύο φλασαρισματα rom. ''

Το θέμα νομίζω είναι ότι το κινητο γενικά έχει πάρα πολύ καλή αυτονομία :)

Καλή σούβλα !

DF

Οχι αλλα επειδη με open camera και καποιες ρυθμισεις διορθωνεται το προβλημα με τα χαμηλα fps σε χαμηλο φωτισμο δυστυχως δεν πας σε αλλο app.

Αλλωστε δεν νομιζω να χει η google camera κατι παραπανω απο την open. Εχει πολλες ρυθμισεις με τον ηχο να παιξεις.

Βγηκε κιολας 8.2.4.0? Πριν κανα δυο μερες εβαλα την 8.2.2.0. Στο changelog τι γραφει;

Και μένα προχθες εμφανίστηκε και την εγκατέστησα.

One ring to rule them all, one ring to find them,

One ring to bring them all, and in the darkness bind them!

Μολις βρηκα οτι ειχα βγαλει ιδια φωτογραφια και με το Note 4 (mtk). Οποτε για οποιον ειχε το Note 3 pro ή Note 4 (mtk) και ενδιαφερεται να δει διαφορες ας δει αυτες τις φωτογραφιες που ειναι ολες στο auto. Τις εχω βαλει με τη σειρα note 3, note 4 mtk και note 4x snap

33149365244_814ee8191b_c.jpgIMG_20170104_202009 by Andreas L., on Flickr

33935352622_93cca61dec_c.jpgIMG_20170208_220410_HHT by Andreas L., on Flickr

33949290476_351206c173_c.jpgIMG_20170408_204618_HHT by Andreas L., on Flickr

Μπορει να μην ειναι ιδια μερα αλλα γενικα οι συνθηκες φωτισμου δεν εχω δει να αλλαζουν σε αυτη την αγαπημενη κολωνα της ΔΕΗ που εχω για συγκριση :p

Edited by Antretng

το πηρε καποιος απο το Honorbuy μεσω της ευρωπαικης αποθηκης?

σε ποσες μερες ηρθε;

το πηρε καποιος απο το Honorbuy μεσω της ευρωπαικης αποθηκης?

σε ποσες μερες ηρθε;

Εγω! Σαββατο βραδυ εγινε η παραγγελια Τριτη απογευμα ηταν σπιτι μου ο κουριερ.

Καλησπέρα.

Έβαλα χθες παραγγελία σε aliexpress το γκρι με 142,72 ευρώ, μόλις μια μέρα πριν τη λήξη της προσφοράς.

https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-Mobile-Phone-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core/2178148_32795263337.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1488215058228&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=e95fefdcb8d9481e94ac1a101ba09450-1488215058228-06903-JYJQJYByj

Ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος με πολλές παραγγελίες. Σήμερα με ειδοποίησαν οτι έγινε αποστολή του δέματος και δόθηκε tracking number με singapore post.

Θα ενημερώσω όταν παραλάβω ή αν πάει τελωνείο.

Υ.Γ. εννοείται οτι το νήμα αυτό βοηθάει πάρα πολύ οσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο κινητό. Ενα ευχαριστώ λοιπόν σε όλους...

Ευχομαι να το γλυτωσεις το τελωνειο. Παντως και ατυχος να σαι φτηνοτερα θα σου ρθει απο ευρωπαϊκη αποθηκη.

Καλησπέρα.

Έβαλα χθες παραγγελία σε aliexpress το γκρι με 142,72 ευρώ, μόλις μια μέρα πριν τη λήξη της προσφοράς.

https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-Mobile-Phone-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core/2178148_32795263337.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1488215058228&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=e95fefdcb8d9481e94ac1a101ba09450-1488215058228-06903-JYJQJYByj

Ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος με πολλές παραγγελίες. Σήμερα με ειδοποίησαν οτι έγινε αποστολή του δέματος και δόθηκε tracking number με singapore post.

Υ.Γ. εννοείται οτι το νήμα αυτό βοηθάει πάρα πολύ οσους ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο κινητό. Ενα ευχαριστώ λοιπόν σε όλους...

Από κει παρήγγειλα κι εγώ στα 149.99$ πολύ εξυπηρετικος μου έφτιαξε τιμολόγιο με τιμή και μου το έστειλε πριν το βάλει μέσα να το ελεγξω του είπα να γράψει tablet pc 60$. Το έστειλε 5 του μήνα σήμερα τα χαράματα έφτασε αεροδρόμιο και πριν λίγο έγραψε

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

Οποτε δε ξέρω αν αυτό σημαίνει ότι γλίτωσα τελωνείο θα φανεί τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσω.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

παντως απο τα 140 στα 249 λεγεται αισχροκερδεια που πουλιεται ελλαδα.ΠΟΣΟΣ ειναι ο φπα/τελωνειο και τι κερδος μενει??γιατι και τα 140 ΔΕΝ ειναι η χονδρικη!αρα πιο κατω τα παιρνουν οι ελληνες εισαγωγεις

Βαλε μεταφορικα, εξοδα αποθηκης, διετη εγγυηση, κερδος εισαγωγεα, εξοδα φυσικου καταστηματος, κερδος καταστηματος και φπα στη τελικη τιμη (και οχι τιμη εισαγωγης που φυσικα ειναι μικροτερη). Αντε πες αφαιρεσε το κερδος καταστηματος αφου και το κινεζικο καταστημα ειναι. Ολα τα αλλα ομως;

Μια χαρα ειναι η τιμη, μην τρελαθουμε. Αλλοι το παιρνουν 230 απο Ευρωπαικη αποθηκη... τα 250 του Κωτσοβολου σας φανηκαν αισχροκερδια; Τωρα το αν καποιον τον συμφερει απο εξω ειναι αλλη ιστορια.

Edited by Antretng

Βαλε μεταφορικα, εξοδα αποθηκης, διετη εγγυηση, κερδος εισαγωγεα, εξοδα φυσικου καταστηματος, κερδος καταστηματος και φπα στη τελικη τιμη (και οχι τιμη εισαγωγης που φυσικα ειναι μικροτερη). Αντε πες αφαιρεσε το κερδος καταστηματος αφου και το κινεζικο καταστημα ειναι. Ολα τα αλλα ομως;

Μια χαρα ειναι η τιμη, μην τρελαθουμε. Αλλοι το παιρνουν 230 απο Ευρωπαικη αποθηκη... τα 250 του Κωτσοβολου σας φανηκαν αισχροκερδια; Τωρα το αν καποιον τον συμφερει απο εξω ειναι αλλη ιστορια.

Έχεις δίκιο αλλά...

Δες τις τιμές του xiaomi 4a σε Ελλάδα (129€) και Κίνα γύρω στα 95 με το ζόρι μέχρι και 120€ ίσως και παραπάνω. Πολυ κοντά....

Εκεί δεν έχει ΦΠΑ, τελωνείο και όλα τα παραπάνω που πολύ σωστά γράφεις...?

Απλά η συσκευή είναι τούμπανο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, φρέσκια και υπάρχει περιθώριο κέρδους....

Μετά από λίγο που θα πουλήσει και δεν θα τραβάει πια, θα δείτε θα πέσει στα 199€ σαν το RN3pro, ίσως και στα 179€.

Απλά στο εξωτερικό έχουν πέσει οι τιμές και αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτό ακόμα σε μας...

Καλά το redmi 4a ειναι τιμή χώμα. Βέβαια είναι λιγότερο από 90 στη Κίνα αφού παίζουν τα κλασσικά κουπόνια. Χωρια ότι μπορεί να το κάνει και για λόγους προώθησης της xiaomi η infoquest (ξέρεις τυράκι να την δοκιμασουν και μετά οι γνωστοί τους πάνε στα ακριβότερα).

Όσον αφορά το note 4x σαφέστατα παίζει ρόλο και η διαφορετική αγορά εδώ όμως μην ξεχνάμε ότι η τιμή Κίνας ήταν προσφορά και η χαμηλότερη δυνατή. Βλέπε honorbuy που και χωρίςτο 30αρη των μεταφορικών έχει σχεδόν 200 ευρώ.

Edited by Antretng

Καλημέρα. Είμαι έτοιμος να πάρω το 4x από κωτσόβολο. Έχει Β20, έτσι?

Έτσι από περιέργεια, ποια άλλα μεγάλα καταστήματα έχουν Β20?

Ευχαριστώ

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Καλημέρα. Είμαι έτοιμος να πάρω το 4x από κωτσόβολο. Έχει Β20, έτσι?

Έτσι από περιέργεια, ποια άλλα μεγάλα καταστήματα έχουν Β20?

Ευχαριστώ

Public

Γερμανός

You.gr

Mediamarkt (?)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα.

Ενημέρωσε μας εννοείται

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)