protsimer Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Η 8.2.2.0 ηταν 500 mb και ειχε περισσοτερα πραγματα. Θελω να πω οτι δεν το συνηθιζει και δεν την συμφερει κιολας. Αν ειναι οντως περιττο οπως λες θα φορτωσεις τους servers παραπανω χωρις λογο. Αρα δεν νομιζω οτι ειναι τεμπελια. Ακριβώς αυτό έγινε και οι σερβερς σέρνονται. Κατεβάζει 1.5gb update zip με 50-60kbps. Τραγικοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως μπορούσε η xiaomi να δώσει update π.χ. 50 mb και να πει δε βαριέσαι, αντί να δώσω delta update, ας στείλω όλη τη Rom. Κάποιος λόγος θα υπάρχει, ίσως με κάποιο συγκεκριμένο bug fix. Κάποιος έμπειρος με το πως είναι δομημένη αυτή η Rom ας διαφωτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Και γω τις ιδιας αποψης ειμαι... ποιος ο λογος να λιωσει τους σερβερς της; Απο βαρεμαρα; Για κανενα λογο...Ποσο μαλλον οταν τα υπολοιπα updates της ειναι αρκετα μικροτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Λυστε μου μία απορία μόλις έρχεται το update που αυτό ήταν και μεγάλο αφού γίνεται η εγκατάσταση το αρχείο διαγράφεται αυτόματα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Λυστε μου μία απορία μόλις έρχεται το update που αυτό ήταν και μεγάλο αφού γίνεται η εγκατάσταση το αρχείο διαγράφεται αυτόματα? Ναι φυσικά διαγράφεται το αρχείο εγκατάστασης. Παντού έτσι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Ναι φυσικά διαγράφεται το αρχείο εγκατάστασης. Παντού έτσι γίνεται. Οχι παντου. Σε ενα honor 4c της huawei που ειχα δεν εσβηνε τα αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Πόσες ώρες οθόνη βγάζει ( sot ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
travis Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 https://www.aliexpress.com/item/Original-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-RAM-64G-ROM-Snapdragon-625-Smartphone-5/32803026778.html?spm=2114.13010608.0.0.Ku4Fv9 Παρείγειλα σήμερα το Xiaomi αυτό... Θα περιμένω λίγο βέβαια γιατί είναι η νέα έκδοση 4/64, αλλά χαλάλι!! Άντε να το δούμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 https://www.aliexpress.com/item/Original-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-RAM-64G-ROM-Snapdragon-625-Smartphone-5/32803026778.html?spm=2114.13010608.0.0.Ku4Fv9 Παρείγειλα σήμερα το Xiaomi αυτό... Θα περιμένω λίγο βέβαια γιατί είναι η νέα έκδοση 4/64, αλλά χαλάλι!! Άντε να το δούμε :) Απ οτι βλεπω εχει και την 800 μπαντα...και πολυ καλη τιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Στην πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 10:30 ώρες οθόνη, στην δεύτερη περίπου το ίδιο και 4 ημέρες... Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Στην πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 10:30 ώρες οθόνη, στην δεύτερη περίπου το ίδιο και 4 ημέρες... 4g, δεδομένα πάντα ανοικτα ; wifi, bt? Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Στην πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 10:30 ώρες οθόνη, στην δεύτερη περίπου το ίδιο και 4 ημέρες... Καλημέρα και καλη ανάσταση σε ολους. Φίλε μου αυτό που γραφείς είναι λάθος ... Πρεπει να γράψεις και τι χρήσει εχεις κανει στο τηλ σου ,με WiFi με data ? ,ανέβασε και ενα screenshot να δουμε ,γιατί έτσι άθελά μας παραπλανουμε κάποιον που ρωτάει για την μπαταρία ,εγώ με 2 σιμ και μόνιμα data + Bluetooth ανοιχτό και χρήσει GPS λογο επαγγέλματος, 4 ημερες και 10 ώρες οθόνης δεν βγάζει η συσκευή. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Στην πρώτη φόρτιση μου έβγαλε 10:30 ώρες οθόνη, στην δεύτερη περίπου το ίδιο και 4 ημέρες... ουτε σε ονειρο...αυτο για να το βγαλεις δεν πρεπει να εχεις ΤΙΠΟΤΑ Ανοιχτο !! Εμενα με ΟΛΑ ανοιχτα το ρεκορ ειναι 7-9 ωρες σε 1 ημερα ομως. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 ουτε σε ονειρο...αυτο για να το βγαλεις δεν πρεπει να εχεις ΤΙΠΟΤΑ Ανοιχτο !! Εμενα με ΟΛΑ ανοιχτα το ρεκορ ειναι 7-9 ωρες σε 1 ημερα ομως. Ενταξει αν θυμαμαι καλα εσυ εχεις πολλους συχρονισμους ανοιχτους. Ο μεσος χρηστης δεν εχει τοσους :) Καλημέρα και καλη ανάσταση σε ολους. Φίλε μου αυτό που γραφείς είναι λάθος ... Πρεπει να γράψεις και τι χρήσει εχεις κανει στο τηλ σου ,με WiFi με data ? ,ανέβασε και ενα screenshot να δουμε ,γιατί έτσι άθελά μας παραπλανουμε κάποιον που ρωτάει για την μπαταρία ,εγώ με 2 σιμ και μόνιμα data + Bluetooth ανοιχτό και χρήσει GPS λογο επαγγέλματος, 4 ημερες και 10 ώρες οθόνης δεν βγάζει η συσκευή. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει δικιο ο φιλος βεβαια. Με 4g αποκλειεται να χεις 4 μερες και 10,5 ωρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 https://www.aliexpress.com/item/Original-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-4G-RAM-64G-ROM-Snapdragon-625-Smartphone-5/32803026778.html?spm=2114.13010608.0.0.Ku4Fv9 Παρείγειλα σήμερα το Xiaomi αυτό... Θα περιμένω λίγο βέβαια γιατί είναι η νέα έκδοση 4/64, αλλά χαλάλι!! Άντε να το δούμε :) Πωω τους π...... Βγάλανε 64αρι τελικά global! Καλή φάση. Επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό παιδιά, στη φόρτιση πως πάει γενικά? Πόσες ώρες κάνει να φορτίσει περίπου? SOT αν κατάλαβα καλά είμαστε στο 7-8+ de facto, ανάλογα και την χρήση παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Περιπου 2.5 ωρες για πληρη φορτιση μιας και ειναι 4000 mah μπαταρια. Αν βεβαια το φορτισεις ως 90% καπου στις 2 ωρες. Προσωπικα κατω απο 40% δεν εχει τυχει να πεσει πριν το φορτισω οποτε δεν με απασχολει η ωρα της φορτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos8 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Περιπου 2.5 ωρες για πληρη φορτιση μιας και ειναι 4000 mah μπαταρια. Αν βεβαια το φορτισεις ως 90% καπου στις 2 ωρες. Προσωπικα κατω απο 40% δεν εχει τυχει να πεσει πριν το φορτισω οποτε δεν με απασχολει η ωρα της φορτισης. Thanks! Πολύ καλό το κινητό. 800αρα μπάντα μεγάλο plus. να δω πότε θα το βγάλει το banggood το 64αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Αν εχεις υπομονη κανα 2μηνο που θα κανουν να ερθουν οι πρωτες παραγγελιες, go for it :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Εξωπραγματική διάρκεια μπαταρίας. Σοβαρός λόγος για να το αγοράσεις. Άραγε σε βάθος χρόνου τι αντοχή έχουν οι κυψέλες της και πόσο θα κρατάει στο 12αμηνο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Οσο θα κρατανε και των υπολοιπων Li-Po μπαταριων. Οσες περισσοτερους κυκλους φορτισης κανεις και οσο περισσοτερο την αδειαζεις πριν την φορτισεις τοσο περισσοτερο της % θα χανει καθε χρονο. Για xiaomi μιλαμε οχι για καποια αγνωστη εταιρεια να φοβομαστε οτι θα χει γρηγοροτερη φθορα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Πόσο ικανοποιημένοι είστε από το μικρόφωνο της συσκευής, και κυρίως στις κλήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 το 64αρι θα έρθει Ελλάδα από την infoquest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 το 64αρι θα έρθει Ελλάδα από την infoquest? Όχι. Η infoquest, για την ώρα τουλάχιστον, έχει και ένα 3/64 με MTK επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Πόσο ικανοποιημένοι είστε από το μικρόφωνο της συσκευής, και κυρίως στις κλήσεις; Για κλήσεις είναι οκ, δεν είχα παράπονο από συνομιλητές μου. Και στην ηχογράφηση κλήσης ακούγεται οκ. Στο βίντεο έχει θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Πόσο ικανοποιημένοι είστε από το μικρόφωνο της συσκευής, και κυρίως στις κλήσεις; Στις κλησεις δεν εχω παραπονο. Απο ενα lg g2 τα παει καλυτερα χωρις να σημαινει οτι δεν υπαρχουν καλυτερα (πχ απο ενα p9 το μεγαλο που ειχα ειναι χειροτερο) Στο βιντεο εχει λιγο επιθετικο noise reduction και ο ηχος χανει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts