liontari1977 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Αν έχεις όπως λες το όνομα του αρχείου στο φάκελο δώσε την εντολή στο powershell fastboot flash recovery twrp_3.2.1-0.img.img Redmi Note 3 pro γι αυτο αγαπαω τα τρικαλα... φιλαρακι εισαι αετος χωρεις φτερα... χιλια ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παιδια αν κανουμε απεγκατασταση εφαρμογων απο το playstore υπαρχει εμφανης διαφορα προς το καλυτερο στο κινητο;Αξιζει δλδ να γινει;Και αν θελετε μια λιστα με τις εφαρμογες που ΔΕΝ πρεπει να απεγκαταστησουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Εγώ πάντως που πέρασα σε global dev από global stable δεν είχα θέμα με ενεργοποίηση email. Άμεσα έγινε. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Μεχρι και εγω που γκρινιαζω για το κινητο οσο κανεις στο θεμα, οφειλω να παραδεχτω οτι η νεα 9.2.1 ειναι πολυ καλη αναβαθμιση. :lol: Παρηγγειλα και μια μουφα Qi βαση να το φορτιζω ασυρματα στο γραφειο, ελπιζω να μη γινει λαμπαδα η κινεζια! :D ΥΓ. Κανα τζαμακι που να καθεται καλα βρηκαμε?? Καμμια θηκουλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Η Dev είναι ίδιες για τις δύο εκδόσεις 3/32,4/64; Αρκεί δηλαδή να είναι για τον sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Όλες οι εκδόσεις με sd περνούν την ίδια Rom Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Με την αναβάθμιση μπορείς στον κατάλογο να πατησεις στο πλαι το γράμμα και σε παει απευθείας στα ονόματα που το εχουν αρχικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Θέλω να περάσω τις φώτο απο την sd στο τηλ. Πως γίνεται; Δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει η δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Πέρασα και εγώ dev. Όλα μια χαρά χωρίς να απενεργοποιήσω τίποτα πριν από λογαριασμούς. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 στις επαφές, οι φωτογραφίες που έχω κανονικά μέσω google δεν εμφανίζονται και εμφανίζει άλλες που είναι από τον λογαριασμό mi λέει σε πολλούς δηλ μου βγάζει φωτογραφία άλλου! και πρέπει να πηγαίνω έναν έναν να πατάω πάνω στην φωτό και να διαλέγω να εμφανίζει την φωτό google υπάρχει τρόπος να το κάνει αυτό σε όλες με μία κίνηση? γιατί την κάνει αυτή την *******? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Θέλω να περάσω τις φώτο απο την sd στο τηλ. Πως γίνεται; Δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει η δυνατότητα. Από Mi File manager δοκίμασες; Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Με την αναβάθμιση μπορείς στον κατάλογο να πατησεις στο πλαι το γράμμα και σε παει απευθείας στα ονόματα που το εχουν αρχικο.+1 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Με την αναβάθμιση μπορείς στον κατάλογο να πατησεις στο πλαι το γράμμα και σε παει απευθείας στα ονόματα που το εχουν αρχικο. Τι εννοεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Τι εννοεις ? Εννοεί το ευρετήριο στις επαφές στη δεξιά πλευρά που επιλέγεις το αρχικό γράμμα και σε πάει στις αντίστοιχες επαφές χωρίς να σκρολάρεις συνέχεια. Μέχρι τώρα οι χαρακτήρες νομίζω ήταν στα αγγλικά και δεν είχε χρησιμότητα αλλά το έφτιαξαν τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Μεχρι και εγω που γκρινιαζω για το κινητο οσο κανεις στο θεμα, οφειλω να παραδεχτω οτι η νεα 9.2.1 ειναι πολυ καλη αναβαθμιση. :lol: Παρηγγειλα και μια μουφα Qi βαση να το φορτιζω ασυρματα στο γραφειο, ελπιζω να μη γινει λαμπαδα η κινεζια! :D ΥΓ. Κανα τζαμακι που να καθεται καλα βρηκαμε?? Καμμια θηκουλα? φορτιζει ασυρματα το κινητο μας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 φορτιζει ασυρματα το κινητο μας ; Όχι, μόνο με καμιά μούφα σαν που έχουν 4-5€ και θέλουν 4-5 ώρες να φορτίσουν. :p Το πρώτο xiaomi με ασύρματη φόρτιση θα είναι το Mi 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 στις επαφές, οι φωτογραφίες που έχω κανονικά μέσω google δεν εμφανίζονται και εμφανίζει άλλες που είναι από τον λογαριασμό mi λέει σε πολλούς δηλ μου βγάζει φωτογραφία άλλου! και πρέπει να πηγαίνω έναν έναν να πατάω πάνω στην φωτό και να διαλέγω να εμφανίζει την φωτό google υπάρχει τρόπος να το κάνει αυτό σε όλες με μία κίνηση? γιατί την κάνει αυτή την *******? ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Πολύ καλύτερο είναι το αντίστοιχο widget της yahoo καλα εννοείται αυτο κ εγω της γιαχου παντα βλεπω..απλος το ανέφερα οτι μπηκε ο καιρος μετα την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 στις επαφές, οι φωτογραφίες που έχω κανονικά μέσω google δεν εμφανίζονται και εμφανίζει άλλες που είναι από τον λογαριασμό mi λέει σε πολλούς δηλ μου βγάζει φωτογραφία άλλου! και πρέπει να πηγαίνω έναν έναν να πατάω πάνω στην φωτό και να διαλέγω να εμφανίζει την φωτό google υπάρχει τρόπος να το κάνει αυτό σε όλες με μία κίνηση? γιατί την κάνει αυτή την *******? Έχω πάθει κι εγώ κάτι παρόμοιο: Τις τελευταίες μέρες αρκετές από τις επαφές μου (τα ονόματα) έχουν μπερδεύει μεταξύ τους. Π.χ. έχω δύο επαφές, Γιάννης Παπαδόπουλος και Χιώτης, η οποία εμφανίζεται έτσι: Χιώτης Παπαδόπουλος (και έχει το τηλέφωνο του Γιάννη Παπαδόπουλου). Ξεκίνησε από το Viber, όπου έβγαζε διπλόεγγραφες και τρίπλοεγγραφες σε κάποιες επαφές. Έτσι ο Γιάννης Παπαδόπουλος μπορεί να εμφανιζόταν (ως όνομα και όχι ως τηλέφωνο ή φωτογραφία) και στη θέση 2 άλλων, άσχετων, επαφών. Είχα δηλαδή επαφή Γιάννης Παπαδόπουλος, με τη φωτογραφία και το νούμερο της Σούλας Φράγκου. Φαντάστηκα ότι ήταν κόλλημα του Viber και ότι στο επόμενο update θα διορθωνόταν. Αλλά ήρθε το update και τίποτα δεν διορθώθηκε. Άσε που άρχισαν να μπερδεύονται και οι επαφές του τηλεφώνου. Τι μπορεί να φταίει, ρε παιδιά; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν έχω κάνει update το τηλέφωνο και είμαι ακόμα με την V.9.2.1.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Απλά εγώ στις επαφές έχω επιλέξει να φαίνονται μόνο οι επαφές από Google account και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Παιδιά καλησπέρα ... Θέλω να πάρω το κινητό για γνωστό μου... Μπορειτε να μου πείτε πιο μαγαζί του skrountz το φέρνει με την global rom.? Αν δεν επιτρέπεται παρακαλώ στείλε μου pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Έχω πάθει κι εγώ κάτι παρόμοιο: Τις τελευταίες μέρες αρκετές από τις επαφές μου (τα ονόματα) έχουν μπερδεύει μεταξύ τους. Π.χ. έχω δύο επαφές, Γιάννης Παπαδόπουλος και Χιώτης, η οποία εμφανίζεται έτσι: Χιώτης Παπαδόπουλος (και έχει το τηλέφωνο του Γιάννη Παπαδόπουλου). Ξεκίνησε από το Viber, όπου έβγαζε διπλόεγγραφες και τρίπλοεγγραφες σε κάποιες επαφές. Έτσι ο Γιάννης Παπαδόπουλος μπορεί να εμφανιζόταν (ως όνομα και όχι ως τηλέφωνο ή φωτογραφία) και στη θέση 2 άλλων, άσχετων, επαφών. Είχα δηλαδή επαφή Γιάννης Παπαδόπουλος, με τη φωτογραφία και το νούμερο της Σούλας Φράγκου. Φαντάστηκα ότι ήταν κόλλημα του Viber και ότι στο επόμενο update θα διορθωνόταν. Αλλά ήρθε το update και τίποτα δεν διορθώθηκε. Άσε που άρχισαν να μπερδεύονται και οι επαφές του τηλεφώνου. Τι μπορεί να φταίει, ρε παιδιά; Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν έχω κάνει update το τηλέφωνο και είμαι ακόμα με την V.9.2.1.0; Απλά εγώ στις επαφές έχω επιλέξει να φαίνονται μόνο οι επαφές από Google account και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ. Αυτό δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που προανέφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Χρησιμοποιεί κανείς xposed να μας πει τι και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Το κλείδωμα περιστροφής οθόνης εξαφανίστηκε από τις συντομεύσεις με την 9,2, ή δεν το βρίσκω απλά εγώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. January 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2018 Καλησπέρα, προσπαθώ απο το πρωι να κανω αιτηση για να κάνω unlock το κινητο και στο πεδιο που λεει "please input your name" όλο μου βγάζει λάθος. Δοκίμασα να βαλω τον αριθμο του mi account, το mail που δήλωσα, το όνομα που εβαλα στο account και φαινεται ως nickname στην εφαρμογη του forum ΑΛΛΑ τίποτα!!! Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts