Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έχεις όπως λες το όνομα του αρχείου στο φάκελο δώσε την εντολή στο powershell fastboot flash recovery twrp_3.2.1-0.img.img

Redmi Note 3 pro

γι αυτο αγαπαω τα τρικαλα...

φιλαρακι εισαι αετος χωρεις φτερα...

χιλια ευχαριστω.

Παιδια αν κανουμε απεγκατασταση εφαρμογων απο το playstore υπαρχει εμφανης διαφορα προς το καλυτερο στο κινητο;Αξιζει δλδ να γινει;Και αν θελετε μια λιστα με τις εφαρμογες που ΔΕΝ πρεπει να απεγκαταστησουμε.

Εγώ πάντως που πέρασα σε global dev από global stable δεν είχα θέμα με ενεργοποίηση email. Άμεσα έγινε.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Μεχρι και εγω που γκρινιαζω για το κινητο οσο κανεις στο θεμα, οφειλω να παραδεχτω οτι η νεα 9.2.1 ειναι πολυ καλη αναβαθμιση. :lol:

Παρηγγειλα και μια μουφα Qi βαση να το φορτιζω ασυρματα στο γραφειο, ελπιζω να μη γινει λαμπαδα η κινεζια! :D

ΥΓ. Κανα τζαμακι που να καθεται καλα βρηκαμε?? Καμμια θηκουλα?

Με την αναβάθμιση μπορείς στον κατάλογο να πατησεις στο πλαι το γράμμα και σε παει απευθείας στα ονόματα που το εχουν αρχικο.

Θέλω να περάσω τις φώτο απο την sd στο τηλ. Πως γίνεται; Δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει η δυνατότητα.

Πέρασα και εγώ dev. Όλα μια χαρά χωρίς να απενεργοποιήσω τίποτα πριν από λογαριασμούς.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

στις επαφές, οι φωτογραφίες που έχω κανονικά μέσω google δεν εμφανίζονται και εμφανίζει άλλες που είναι από τον λογαριασμό mi λέει

σε πολλούς δηλ μου βγάζει φωτογραφία άλλου!

και πρέπει να πηγαίνω έναν έναν να πατάω πάνω στην φωτό και να διαλέγω να εμφανίζει την φωτό google

υπάρχει τρόπος να το κάνει αυτό σε όλες με μία κίνηση?

γιατί την κάνει αυτή την *******?

Θέλω να περάσω τις φώτο απο την sd στο τηλ. Πως γίνεται; Δεν βλέπω πουθενά να υπάρχει η δυνατότητα.

Από Mi File manager δοκίμασες;

various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 

Με την αναβάθμιση μπορείς στον κατάλογο να πατησεις στο πλαι το γράμμα και σε παει απευθείας στα ονόματα που το εχουν αρχικο.
+1

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι εννοεις ?

Τι εννοεις ?

Εννοεί το ευρετήριο στις επαφές στη δεξιά πλευρά που επιλέγεις το αρχικό γράμμα και σε πάει στις αντίστοιχες επαφές χωρίς

να σκρολάρεις συνέχεια. Μέχρι τώρα οι χαρακτήρες νομίζω ήταν στα αγγλικά και δεν είχε χρησιμότητα αλλά το έφτιαξαν τώρα.

Μεχρι και εγω που γκρινιαζω για το κινητο οσο κανεις στο θεμα, οφειλω να παραδεχτω οτι η νεα 9.2.1 ειναι πολυ καλη αναβαθμιση. :lol:

Παρηγγειλα και μια μουφα Qi βαση να το φορτιζω ασυρματα στο γραφειο, ελπιζω να μη γινει λαμπαδα η κινεζια! :D

ΥΓ. Κανα τζαμακι που να καθεται καλα βρηκαμε?? Καμμια θηκουλα?

φορτιζει ασυρματα το κινητο μας ;

φορτιζει ασυρματα το κινητο μας ;

Όχι, μόνο με καμιά μούφα σαν

που έχουν 4-5€ και θέλουν 4-5 ώρες να φορτίσουν. :p

Το πρώτο xiaomi με ασύρματη φόρτιση θα είναι το Mi 7.

στις επαφές, οι φωτογραφίες που έχω κανονικά μέσω google δεν εμφανίζονται και εμφανίζει άλλες που είναι από τον λογαριασμό mi λέει

και πρέπει να πηγαίνω έναν έναν να πατάω πάνω στην φωτό και να διαλέγω να εμφανίζει την φωτό google

ξέρει κανείς?

Πολύ καλύτερο είναι το αντίστοιχο widget της yahoo

καλα εννοείται αυτο κ εγω της γιαχου παντα βλεπω..απλος το ανέφερα οτι μπηκε ο καιρος μετα την αναβάθμιση

Έχω πάθει κι εγώ κάτι παρόμοιο:

Τις τελευταίες μέρες αρκετές από τις επαφές μου (τα ονόματα) έχουν μπερδεύει μεταξύ τους. Π.χ. έχω δύο επαφές, Γιάννης Παπαδόπουλος και Χιώτης, η οποία εμφανίζεται έτσι: Χιώτης Παπαδόπουλος (και έχει το τηλέφωνο του Γιάννη Παπαδόπουλου).

Ξεκίνησε από το Viber, όπου έβγαζε διπλόεγγραφες και τρίπλοεγγραφες σε κάποιες επαφές. Έτσι ο Γιάννης Παπαδόπουλος μπορεί να εμφανιζόταν (ως όνομα και όχι ως τηλέφωνο ή φωτογραφία) και στη θέση 2 άλλων, άσχετων, επαφών. Είχα δηλαδή επαφή Γιάννης Παπαδόπουλος, με τη φωτογραφία και το νούμερο της Σούλας Φράγκου.

Φαντάστηκα ότι ήταν κόλλημα του Viber και ότι στο επόμενο update θα διορθωνόταν. Αλλά ήρθε το update και τίποτα δεν διορθώθηκε. Άσε που άρχισαν να μπερδεύονται και οι επαφές του τηλεφώνου.

Τι μπορεί να φταίει, ρε παιδιά;

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν έχω κάνει update το τηλέφωνο και είμαι ακόμα με την V.9.2.1.0;

Απλά εγώ στις επαφές έχω επιλέξει να φαίνονται μόνο οι επαφές από Google account και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Παιδιά καλησπέρα ... Θέλω να πάρω το κινητό για γνωστό μου... Μπορειτε να μου πείτε πιο μαγαζί του skrountz το φέρνει με την global rom.?

Αν δεν επιτρέπεται παρακαλώ στείλε μου pm

Έχω πάθει κι εγώ κάτι παρόμοιο:

Τις τελευταίες μέρες αρκετές από τις επαφές μου (τα ονόματα) έχουν μπερδεύει μεταξύ τους. Π.χ. έχω δύο επαφές, Γιάννης Παπαδόπουλος και Χιώτης, η οποία εμφανίζεται έτσι: Χιώτης Παπαδόπουλος (και έχει το τηλέφωνο του Γιάννη Παπαδόπουλου).

Ξεκίνησε από το Viber, όπου έβγαζε διπλόεγγραφες και τρίπλοεγγραφες σε κάποιες επαφές. Έτσι ο Γιάννης Παπαδόπουλος μπορεί να εμφανιζόταν (ως όνομα και όχι ως τηλέφωνο ή φωτογραφία) και στη θέση 2 άλλων, άσχετων, επαφών. Είχα δηλαδή επαφή Γιάννης Παπαδόπουλος, με τη φωτογραφία και το νούμερο της Σούλας Φράγκου.

Φαντάστηκα ότι ήταν κόλλημα του Viber και ότι στο επόμενο update θα διορθωνόταν. Αλλά ήρθε το update και τίποτα δεν διορθώθηκε. Άσε που άρχισαν να μπερδεύονται και οι επαφές του τηλεφώνου.

Τι μπορεί να φταίει, ρε παιδιά;

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι δεν έχω κάνει update το τηλέφωνο και είμαι ακόμα με την V.9.2.1.0;

Απλά εγώ στις επαφές έχω επιλέξει να φαίνονται μόνο οι επαφές από Google account και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ. Αυτό δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που προανέφερα.

Καλησπέρα, προσπαθώ απο το πρωι να κανω αιτηση για να κάνω unlock το κινητο και στο πεδιο που λεει "please input your name" όλο μου βγάζει λάθος. Δοκίμασα να βαλω τον αριθμο του mi account, το mail που δήλωσα, το όνομα που εβαλα στο account και φαινεται ως nickname στην εφαρμογη του forum ΑΛΛΑ τίποτα!!!
QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)