foler Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Διάβασε στην πρώτη σελίδα. Οκ το είδα, αλλά εκεί αναφερει γενικά τον πρωτιμωμενο τύπου δικτύου. Έχω θέλω gsm στην μια σιμ και 4g στην αλλη, όχι να τις κάνω και τις δύο gsm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Έβαλα και εγώ την εφαρμογή και κατευθείαν είδα ότι με vodafone είμαι συνδεδεμένος στην β20. Πάντως το κντ έχει μερικά θεματακια: 1. Χάνω κλήσεις όταν είμαι στο σπίτι (το κινητό λόγω κακού σχετικά σήματος στο σπίτι ακροβατεί συνεχώς ανάμεσα σε 3g και gsm, δεν το βάζω 4g γιατί το χρησιμοποιώ στην δεύτερη σιμ που έχει τα δεδομένα). 2. Όταν το βάζω DND η αθόρυβο μέσω των πλήκτρων έντασης παραμένει αθόρυβο όταν το βγάζω και στρώνει μόνο με επανακινηση. Βάλε Vodafone Full σήμα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Οκ το είδα, αλλά εκεί αναφερει γενικά τον πρωτιμωμενο τύπου δικτύου. Έχω θέλω gsm στην μια σιμ και 4g στην αλλη, όχι να τις κάνω και τις δύο gsm! Σε αυτή που έχεις επιλέξει για data έχεις επιλογή από το μενού της για τύπο δικτύου. Στην άλλη που δεν έχεις επιλογή , θα διαλέξεις από το κρυφό μενού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Μερικές εφαρμογές μόνο με root μπορείς να τις διαγράψεις Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Σε αυτή που έχεις επιλέξει για data έχεις επιλογή από το μενού της για τύπο δικτύου. Στην άλλη που δεν έχεις επιλογή , θα διαλέξεις από το κρυφό μενού . Χαχα, το έκανα και έκανε 2g μόνο την σιμ που είχα 4g, η άλλη παρέμεινε 3g. Και μέσα από τις κανονικές ρυθμίσεις είχε πάει στο only 2g. Δλδ από ότι κατάλαβα μπορείς μόνο την μια σιμ να επιλέξεις το δίκτυο θα πιάνει; Η άλλη είναι ατίθαση;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στην δεύτερη κάρτα. Υπάρχει μόνο στην μια σιμ στην οποία έχω υποχρεωτικά 4g. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτό; Στον dialer *#*#4636#*#* και διαλέγεις από εκεί τύπο δικτύου για την δευτερεύουσα σιμ το only gsm. Μετά από κλείσιμο, επανεκκίνηση ή λειτουργία πτήσης χρειάζεται να το ξανακάνεις όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ειναι το port απο google pixel. Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=206578 . Οριστε ενδεικτικα μερικα δειγματα google camera vs hdr+ Ρε συ μες το zip δεν εχει κανενα εκτελεσιμο αρχειο.. πως γινεται εγκατασταση αυτο..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Ρε συ μες το zip δεν εχει κανενα εκτελεσιμο αρχειο.. πως γινεται εγκατασταση αυτο..??Ξεκλείδωμα bootloader, εγκατάσταση custom recovery και φλασάρισμα του zip αρχείου από εκεί. Αν δεν κατάλαβες τπτ από τα παραπάνω θέλει να διαβάσεις καλά πριν κάνεις το οτιδήποτε. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλημέρα στο φόρουμ.μεχρι στιγμής έχω κάνει 3 φορτίσεις.στις δύο σταμάτησε στο 98%.οταν το έβγαλα από τη μπριζα και το ξαναεβαλα πήγε στο 100%.ξερετε τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλημέρα στο φόρουμ.μεχρι στιγμής έχω κάνει 3 φορτίσεις.στις δύο σταμάτησε στο 98%.οταν το έβγαλα από τη μπριζα και το ξαναεβαλα πήγε στο 100%.ξερετε τι παίζει;Είναι bug, , περιμένεις το update που αναμένεται. Ήδη στην τελευταία nightly που πήραν κάποιοι εδώ ανέφεραν ότι λύθηκε. Αν βιάζεσαι τότε κατέβασε την τελευταία dev Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλήμερα στο team, Έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό.. Έχω μια ip camera από το πλαίσιο και για συνδεθεί πρέπει να κάνω 3-4 προσπάθειες. Με 4 κινητά δεν είχα πρόβλημα, ούτε έχω με το Huawei P10 lite που επίσης έχω. Το σήμα είναι φουλ και 3g και 4g όπου έχω δοκιμάσει. Καμία ιδέα κανένας, εσείς με ip camera έχετε κανένα πρόβλημα? Δοκίμασα και άλλα App από play store αλλά τίποτα, πρεπει να κάνω 5 προσπάθειες για να συνδεθεί.. Κάποιος που να έχει ip camera υπάρχει να μου προτείνει κανένα App που είναι ευχαριστημένος? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Είναι bug, , περιμένεις το update που αναμένεται. Ήδη στην τελευταία nightly που πήραν κάποιοι εδώ ανέφεραν ότι λύθηκε. Αν βιάζεσαι τότε κατέβασε την τελευταία dev Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.δεν βιάζομαι καθόλου,θα περιμένω το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 θα ήθελα πλέον να πάω σε global dev μπορεί κάποιος να μου πει από stable πως γίνεται; κατεβάζω την ρομ(ένα λινκ οποίος μπορεί να μου την υποδείξει για snapdragon 4/64) το αρχείο είναι ζιπ; το πετάω χύμα στην εσωτερική μνήμη και μετά μέσω updater? και χάνονται τα πάντα; δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader έτσι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Από δω http://en.miui.com/download-309.html#468 θα κατεβάσεις την dev θα θα την κάνεις μετονομασία σε update. zip χύμα στο αποθ/κο χώρο, και από το updater την περνάς. Θα σε κάνει factory reset διαγραφή δεδομένων, εφαρμογές κτλ Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Από δω http://en.miui.com/download-309.html#468 θα κατεβάσεις την dev θα θα την κάνεις μετονομασία σε update. zip χύμα στο αποθ/κο χώρο, και από το updater την περνάς. Θα σε κάνει factory reset διαγραφή δεδομένων, εφαρμογές κτλ Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader Redmi Note 3 proοκ θα το σκεφτώ μέχρι το βράδυ εάν θα.... πατήσω τελικά το... κουμπί γιατί μετά η επιστροφή θέλει ξεκλείδωμα bootloader κλπ που δεν τα κατέχω! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 οκ θα το σκεφτώ μέχρι το βράδυ εάν θα.... πατήσω τελικά το... κουμπί γιατί μετά η επιστροφή θέλει ξεκλείδωμα bootloader κλπ που δεν τα κατέχω! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν θέλει ξεκλείδωμα. Με τον ίδιο τρόπο γυρνάς σε Global Stable. Απλά κατεβάζεις το ανάλογο αρχείο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Δεν θέλει ξεκλείδωμα. Με τον ίδιο τρόπο γυρνάς σε Global Stable. Απλά κατεβάζεις το ανάλογο αρχείο.χμμμμ δεν νομίζω (άλλαξε; γιατί ήθελε ξεκλείδωμα μέχρι πρότινος). ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος πλιζ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Την ίδια διαδικασία κάνεις πάλι για να γυρίσεις στην stable Redmi Note 3 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 http://www.xiaomitool.com/ Υπάρχει και το xiaomi tool που με αυτό μπορεί να βάλεις όποια ρομ θέλεις. Για μένα αξίζει να ξεκλειδωσεις και να βάλεις την ελληνική ρομ είναι πολύ καλύτερη από την official. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27611-%CE%A4%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-XTRV-rom-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-Global-rom/ Εδώ λέει και τι παραπάνω έχει η xtrv που δεν έχει η global. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Κάτι άσχετο.pin της σιμ πως αλλάζουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και κάτι άλλο.εβαλα στη μία θέση μια κάρτα της κόκκινης για δεδομένα και σχεδόν ποτέ δεν είναι 4G.ξερετε τι παίζει;έχω επιλέξει για δίκτυο το 4G ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο για το pin,το βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Την ίδια διαδικασία κάνεις πάλι για να γυρίσεις στην stable Redmi Note 3 pro Ακριβώς. Από Official Stable σε Dev και το αντίστροφο πας μέσω του updater έχοντας κατεβάσει το κατάλληλο αρχείο. Ξεκλείδωμα θέλει για να περάσεις Custom rom μέσω twrp. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 ωραία οπότε θα το δοκιμάσω να πάω σε dev πρώτη φορά και βλέπουμε! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλησπέρα. Κάτοχος του εν λόγω κινητού και θέλω να μάθω εαν μπορώ κάποιες εφαρμογές πχ. Google Drive να τις απενεργοποιήσω. Έψαξα αλλά δεν μου δίνει επιλογή για κάτι τέτοιο. Εδώ είσαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7428197#post7428197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 ωραία οπότε θα το δοκιμάσω να πάω σε dev πρώτη φορά και βλέπουμε! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εγώ πάντα είχα dev. Stable δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Και ποτέ δεν βρήκα κάποιο σοβαρό bug όλα αυτά τα χρόνια (έχω αλλάξει 5 Xiaomi) Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Στον dialer *#*#4636#*#* και διαλέγεις από εκεί τύπο δικτύου για την δευτερεύουσα σιμ το only gsm. Μετά από κλείσιμο, επανεκκίνηση ή λειτουργία πτήσης χρειάζεται να το ξανακάνεις όμως. Ωραίος φίλε, δουλεψε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts