mol Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Ασχολειται καποιος με oreo aosp ? Σε τι φαση βρισκεται το προτζεκτ? Λειτουργουν ολα οπως πρεπει? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπερα παιδια, ξερεις κανεις το Volte πως στο βρισκω; Εξαφανιστηκε και αυτο με την 9. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπέρα. Έχει προσπαθήσει κανεις να συνδέσει gamepad στο κινητό; Έχω ένα Dualshock 4 & ένα Xbox 360 (wired), αλλά δεν έχω καταφέρει να τα κάνω να λειτουργήσουν. Καμια ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 γιατί με μαμά theme και ενεργές όλες τις απαιτούμενες άδειες εφαρμογή ραδιοφώνου πχ VRadio δεν φαίνεται στην lock screen? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καλησπερα παιδια, ξερεις κανεις το Volte πως στο βρισκω; Εξαφανιστηκε και αυτο με την 9. Υπάρχει λόγος που εξαφανίστηκε το VoLTE: δεν λειτουργεί με τους Ελληνικούς παρόχους στα Xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Υπάρχει λόγος που εξαφανίστηκε το VoLTE: δεν λειτουργεί με τους Ελληνικούς παρόχους στα Xiaomi. Στην 8 πως φαινοταν; τεσπα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Ασχολειται καποιος με oreo aosp ? Σε τι φαση βρισκεται το προτζεκτ? Λειτουργουν ολα οπως πρεπει? Μέτρια πράγματα ακόμα. Προσωπικά μετά από κανένα μήνα που το κράτησα σε διάφορες εκδοχές Oreo (AOSP Extended, Cardinal) γύρισα πίσω σε Nougat. Τα περισσότερα λειτουργούν πολύ καλά, η μπαταρία δεν ξοδεύεται, τα νέα στοιχεία του Oreo είναι πολύ ωραία (εντυπωσιακό το Picture-in-Picture), ΑΛΛΑ αυτά που δεν λειτουργούν σωστά είναι σημαντικά: α) Για καιρό δεν λειτουργούσε ο ένας τύπος fingerprint scanner που έχουν κάποιες συσκευές. Και όταν λειτούργησε, συμβαίνει μετά από reboot να χάνει η συσκευή τα αποθηκευμένα αποτυπώματα, οπότε φτου και από την αρχή (και σε αρκετές εφαρμογές που τα χρησιμοποιούν). β) Υπό κάποιες συνθήκες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει (πιθανότατα οφείλεται σε συγκεκριμένη εγκατάσταση gapps), μπορεί οι κάρτες sim να κάνουν reset πολύ συχνά, άρα έτσι δεν μπορείς αξιόπιστα να μιλήσεις! γ) Αναφέρεται ότι αν ορίσεις data sim την 2η, μετά από reboot γίνεται η 1η και θέλει αλλαγή. Επιπλέον, δεν υπάρχει το customization που υπήρχε στις Nougat ROM, μόνο τα βασικά στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς, αν δεν θέλεις να προβληματιστείς, καλύτερα μην πας προς τα εκεί ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axmaniac Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Μέτρια πράγματα ακόμα. Προσωπικά μετά από κανένα μήνα που το κράτησα σε διάφορες εκδοχές Oreo (AOSP Extended, Cardinal) γύρισα πίσω σε Nougat. Τα περισσότερα λειτουργούν πολύ καλά, η μπαταρία δεν ξοδεύεται, τα νέα στοιχεία του Oreo είναι πολύ ωραία (εντυπωσιακό το Picture-in-Picture), ΑΛΛΑ αυτά που δεν λειτουργούν σωστά είναι σημαντικά: α) Για καιρό δεν λειτουργούσε ο ένας τύπος fingerprint scanner που έχουν κάποιες συσκευές. Και όταν λειτούργησε, συμβαίνει μετά από reboot να χάνει η συσκευή τα αποθηκευμένα αποτυπώματα, οπότε φτου και από την αρχή (και σε αρκετές εφαρμογές που τα χρησιμοποιούν). β) Υπό κάποιες συνθήκες που δεν έχουν ξεκαθαρίσει (πιθανότατα οφείλεται σε συγκεκριμένη εγκατάσταση gapps), μπορεί οι κάρτες sim να κάνουν reset πολύ συχνά, άρα έτσι δεν μπορείς αξιόπιστα να μιλήσεις! γ) Αναφέρεται ότι αν ορίσεις data sim την 2η, μετά από reboot γίνεται η 1η και θέλει αλλαγή. Επιπλέον, δεν υπάρχει το customization που υπήρχε στις Nougat ROM, μόνο τα βασικά στις περισσότερες περιπτώσεις. Γενικώς, αν δεν θέλεις να προβληματιστείς, καλύτερα μην πας προς τα εκεί ακόμα. Καλημέρα. Από nougat ποιες θα πρότεινες για δοκιμή; Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλημέρα. Από nougat ποιες θα πρότεινες για δοκιμή; Ευχαριστώ.. Καλημέρα, εσύ τι θέλεις; MIUI based ROMs, ή καθαρό Android? Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Τελικά πια ρομ είναι καλή για αυτήν την συσκευή? Με ενδιαφέρει να λειτουργούν όλα σωστά γιατί το δουλεύω με 2 κάρτες και συνέχεια ανοιχτά Bluetooth, Wifi, 4g, gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Τελικά πια ρομ είναι καλή για αυτήν την συσκευή? Με ενδιαφέρει να λειτουργούν όλα σωστά γιατί το δουλεύω με 2 κάρτες και συνέχεια ανοιχτά Bluetooth, Wifi, 4g, gps. Καλημέρα και σε εσένα φίλε μου. Για να μην επαναλαμβάνω την ερώτηση που έθεσα και στον από πάνω, για οικονομία χρόνου, θα σου πω το εξής: σε καθαρό Android πας σε Resurrection Remix και Lineage OS, και σε MIUI based ROMs πας σε MIUI PRO ROM, ή της Ελληνικής κοινότητας (XTRV) ή Global Stable (την εργοστασιακή, σε εμένα δουλεύουν όλα απροβληματιστα). Για όποιον θέλει να μείνει στο MIUI, η PRO είναι ότι καλύτερο, θα έχεις και το Face iD και πολλά customizations παραπάνω (thanks to azuli για τις πληροφορίες επ'αυτής). Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Καλησπέρα. Έχει προσπαθήσει κανεις να συνδέσει gamepad στο κινητό; Έχω ένα Dualshock 4 & ένα Xbox 360 (wired), αλλά δεν έχω καταφέρει να τα κάνω να λειτουργήσουν. Καμια ιδέα;εγω χρησιμοποιω το ασυρματο του xbox 360 μεσω του wireless adapter της microsoft.Απλα τον συνδεω με otg adaptor στο κινητο και παιζει. Για το dualshock νομιζω μια εφαρμογη χρειαζοταν μονο παλια Edited December 23, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλημέρα, δεν ξερω αν εχει απαντηθεί κ θα το ρωτησω. Ειμαι με stock rom και προσπαθω να δωσω απο το κινητό μου μεσω φορητού σημειου πρόσβασης ίντερνετ στο laptop μου αλλα μου λεει οτι δεν βρεθηκε ο διακομιστής DNS. Υπαρχει καποια ρυθμιση πκυ πρεπει να κανω; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με sim vodafone, τώρα που έχω βάλει sim cosmote δεν έχω πια! Πρέπει να φταίνε οι ρυθμίσεις της vodafone, και όχι το κινητό. Εχει απαντηθεί εδώ (και στο thread του mi max 2) το ερώτημά σου. Αν έχει κάποιος εύκαιρο το σχετικό post ας το ποστάρει. Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axmaniac Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλημέρα, εσύ τι θέλεις; MIUI based ROMs, ή καθαρό Android? Καλημέρα. Δεν το διευκρίνισα αυτό όντως. Έχω miuipro, σε aosp ψάχνω να δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλημέρα. Δεν το διευκρίνισα αυτό όντως. Έχω miuipro, σε aosp ψάχνω να δοκιμάσω... Τότε δες το παραπάνω μου μήνυμα που απάντησα σε άλλο φίλο ως προς τις top επιλογές σε καθαρό Android. Απαραίτητη σημείωση: Στις ROM που προτείνω, μην πας ακόμη σε OREO. Για την ώρα Nougat. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axmaniac Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Τότε δες το παραπάνω μου μήνυμα που απάντησα σε άλλο φίλο ως προς τις top επιλογές σε καθαρό Android. Απαραίτητη σημείωση: Στις ROM που προτείνω, μην πας ακόμη σε OREO. Για την ώρα Nougat. Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Να είσαι καλά και καλές γιορτές! Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Καλημέρα και σε εσένα φίλε μου. Για να μην επαναλαμβάνω την ερώτηση που έθεσα και στον από πάνω, για οικονομία χρόνου, θα σου πω το εξής: σε καθαρό Android πας σε Resurrection Remix και Lineage OS, και σε MIUI based ROMs πας σε MIUI PRO ROM, ή της Ελληνικής κοινότητας (XTRV) ή Global Stable (την εργοστασιακή, σε εμένα δουλεύουν όλα απροβληματιστα). Για όποιον θέλει να μείνει στο MIUI, η PRO είναι ότι καλύτερο, θα έχεις και το Face iD και πολλά customizations παραπάνω (thanks to azuli για τις πληροφορίες επ'αυτής).ποια ειναι η pro ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) ποια ειναι η pro ?Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ γιατί μου εμφανίζει ότι δεν έχω αντίγραφο ασφαλείας στο mi cloud ενώ βλέπω ότι έχω 1,60/5,00gb και μάλιστα 0,97gb είναι εφαρμογές. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με τα αντίγραφα ασφαλείας. Ας με διαφωτίσει κάποιος που να γνωρίζει. Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό μου βγάζει όταν επιλέγω επαναφορά από αντίγραφο Edited December 23, 2017 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 εγω χρησιμοποιω το ασυρματο του xbox 360 μεσω του wireless adapter της microsoft.Απλα τον συνδεω με otg adaptor στο κινητο και παιζει. Για το dualshock νομιζω μια εφαρμογη χρειαζοταν μονο παλια Σε ευχαριστώ. Μάλλον έχω θέμα με το otg. Γιατί έχω κι εγώ τον ασύρματο ανταπτορα της Microsoft, αλλά φαινεται να μη δίνει σήμα ενώ λειτουργεί κανονικά. Με το Dualshock 4, ενώ συνδέεται με το Bluetooth του κινητού, δε λειτουργεί. Μάλλον θέλει την εφαρμογή που λες. Αν θυμάται κανεις ας την αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 ποια ειναι η pro ? εδώ είσαι :wink: Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Προσπαθώ να κατεβάσω στην συσκευή ένα αρχείο τύπου pdf και μου βγάζει οι λήψεις απαιτούν πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας χωρίς κάποια επιλογή. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Προσπαθώ να κατεβάσω στην συσκευή ένα αρχείο τύπου pdf και μου βγάζει οι λήψεις απαιτούν πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας χωρίς κάποια επιλογή. Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; πηγαινε ρυθμισεις εγκατεστημενες εφαρμογες εγγραφα μπες και κανε ενεργοποιηση και ξαναπροσπαθησε μετα παλι να το κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Στην 8 πως φαινοταν; τεσπα. Δεν είναι "τεσπά"! Ακριβώς επειδή στην 8 φαινόταν, κάποιοι είχαν πρεμούρα, πήγαιναν το ενεργοποιούσαν και αντιμετώπιζαν προβλήματα (δεν είχαν τηλέφωνο), στην 9 αποφάσισαν να μην εμφανίζεται καθόλου εφόσον επιλέγεται χώρα στην οποία δεν υποστηρίζεται από τους παρόχους. Για να προστατεύσουν μερικούς χρήστες από τη βιασύνη ή/και τη βλακεία τους το έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts