FatiJam Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Ευχαριστώ πολύ φίλε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Χειρότερο. Από προσωπική χρήση σου μεταφέρω την πληροφορία, ως κάτοχος της συσκευής. Ναι μεν οι παραμετροποιήσεις είναι οι ίδιες, πάντα πολλές δηλαδή ως προς την οικονομία της μπαταρίας, όμως με περίπου ίδια χρήση καθημερινά, είναι χειρότερο ναι. Όχι απελπιστικά πολύ χειρότερο, αλλά απλώς χειρότερο.Εντάξει, μικροπροβλήματα υπάρχουν αλλά μην τα παρουσιάζουμε κάπως. Εγώ το λιώνω με την 9 και έχω και το θέμα με το 98% όπως θα έχετε διαβάσει , αλλά το κινητό βαράει με πολύ σκληρή χρήση και 10 ώρες + sot αναμονή άνετα 30 ώρες. Πόσο να ζητήσουμε πια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Η επιλογή hdr auto δουλεύει ή απλά υπάρχει για να υπάρχει; Την εφαρμογή του ραδιοφώνου μπορώ να την αλλάξω; όχι e radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy40 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καλησπερα σας.Πηρα το κινητο πριν 2 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα λογο ηλικιας(51) η πρεσβυωπια μου δεν με βοηθα να διαβασω τα γραμματα επανω σην οθονητου κινητου αυτα που δειχνουν το ποσοστο της μπαταριας το δυκτιο κ.τ.λ Υπαρχει τροπος να τα μεγαλωσω αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καλησπερα σας.Πηρα το κινητο πριν 2 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα λογο ηλικιας(51) η πρεσβυωπια μου δεν με βοηθα να διαβασω τα γραμματα επανω σην οθονητου κινητου αυτα που δειχνουν το ποσοστο της μπαταριας το δυκτιο κ.τ.λ Υπαρχει τροπος να τα μεγαλωσω αυτα?αυτό το θέμα κάπως τα μεγαλώνει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 ΜΕντάξει, μικροπροβλήματα υπάρχουν αλλά μην τα παρουσιάζουμε κάπως. Εγώ το λιώνω με την 9 και έχω και το θέμα με το 98% όπως θα έχετε διαβάσει , αλλά το κινητό βαράει με πολύ σκληρή χρήση και 10 ώρες + sot αναμονή άνετα 30 ώρες. Πόσο να ζητήσουμε πια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 10 ώρες SOT; εάν έχεις τη καλοσύνη, μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με τα γραφήματα χρήσης; καθότι το ίδιο κινητό έχουμε, και πάνω από 8,5 ώρες max δεν έχω δεί ποτέ φίλε μου, και χωρίς gaming, ελάχιστο GPS και λίγο 4G και αυτό όχι κάθε μέρα, και με κοσμοτέ σιμ, η οποία (σιμ) είναι νέας τεχνολογίας, όχι με το χέρι κομμένη, και χρήση ως μονόκαρτο. Εάν θέλεις λοιπόν, ένα screenshot με τις 10 PLUS ώρες sot για να δω που κάνω λάθος φίλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η επιλογή hdr auto δουλεύει ή απλά υπάρχει για να υπάρχει; Την εφαρμογή του ραδιοφώνου μπορώ να την αλλάξω; όχι e radio Δουλεύει, αλλά αυτό που κάνει (όταν δουλεύει) δεν ξέρω εάν συμβαδίζει με αυτό που έχεις εσύ ως στάνταρ. Τι παραπάνω θέλεις από αυτό (To hdr) δηλαδή φίλε μου; για να καταλάβω κιόλας τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να βοηθήσω. Να υποθέσω από τα γραφόμενα σου ότι δε χρησιμοποιείς google camera. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy40 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 αυτό το θέμα κάπως τα μεγαλώνει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πραγματι... σε ευχαριστω. Κριμα να μην εχει επιλογη να μεγαλωνουν ομως γιατι αν δεν κανω λαθος ειναι υπερβολικα μικρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Στην κατανάλωση μπαταρίας σχεδόν πάντα πρώτο είναι το σύστημα Ανδροιδ έτσι πρέπει να είναι; Σχεδόν πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μ 10 ώρες SOT; εάν έχεις τη καλοσύνη, μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με τα γραφήματα χρήσης; καθότι το ίδιο κινητό έχουμε, και πάνω από 8,5 ώρες max δεν έχω δεί ποτέ φίλε μου, και χωρίς gaming, ελάχιστο GPS και λίγο 4G και αυτό όχι κάθε μέρα, και με κοσμοτέ σιμ, η οποία (σιμ) είναι νέας τεχνολογίας, όχι με το χέρι κομμένη, και χρήση ως μονόκαρτο. Εάν θέλεις λοιπόν, ένα screenshot με τις 10 PLUS ώρες sot για να δω που κάνω λάθος φίλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δουλεύει, αλλά αυτό που κάνει (όταν δουλεύει) δεν ξέρω εάν συμβαδίζει με αυτό που έχεις εσύ ως στάνταρ. Τι παραπάνω θέλεις από αυτό (To hdr) δηλαδή φίλε μου; για να καταλάβω κιόλας τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να βοηθήσω. Να υποθέσω από τα γραφόμενα σου ότι δε χρησιμοποιείς google camera. Δε χρησιμοποιώ Google Camera. Δοκίμασα, αλλά ούτε ρυθμίσεις κατάλληλες βρήκα ούτε μάλλον τη κατάλληλη έκδοση. Απλά ήθελα να ξέρω αν ενεργοποιηθεί το hdr πως θα το καταλάβω εγώ; στο exif δε το γράφει. Πέραν της ποιότητας της φωτογραφίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μ 10 ώρες SOT; εάν έχεις τη καλοσύνη, μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot με τα γραφήματα χρήσης; καθότι το ίδιο κινητό έχουμε, και πάνω από 8,5 ώρες max δεν έχω δεί ποτέ φίλε μου, και χωρίς gaming, ελάχιστο GPS και λίγο 4G και αυτό όχι κάθε μέρα, και με κοσμοτέ σιμ, η οποία (σιμ) είναι νέας τεχνολογίας, όχι με το χέρι κομμένη, και χρήση ως μονόκαρτο. Εάν θέλεις λοιπόν, ένα screenshot με τις 10 PLUS ώρες sot για να δω που κάνω λάθος φίλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δουλεύει, αλλά αυτό που κάνει (όταν δουλεύει) δεν ξέρω εάν συμβαδίζει με αυτό που έχεις εσύ ως στάνταρ. Τι παραπάνω θέλεις από αυτό (To hdr) δηλαδή φίλε μου; για να καταλάβω κιόλας τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να βοηθήσω. Να υποθέσω από τα γραφόμενα σου ότι δε χρησιμοποιείς google camera.Θα το αφήσω φίλε μου να φτάσει εκεί που θες και θα στο ανεβασω γιατί σε εμένα μην ψάχνεις για troll, τα έχω ξεπεράσει στα 45 μου αυτά. Γράφω ότι κάνει η συσκευή μου. Επίτηδες θα τη λιώσω και αύριο θα έχεις τις αποδείξεις σου... Ρε που φτάσαμε... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Δε χρησιμοποιώ Google Camera. Δοκίμασα, αλλά ούτε ρυθμίσεις κατάλληλες βρήκα ούτε μάλλον τη κατάλληλη έκδοση. Απλά ήθελα να ξέρω αν ενεργοποιηθεί το hdr πως θα το καταλάβω εγώ; στο exif δε το γράφει. Πέραν της ποιότητας της φωτογραφίας. Πάνω δεξιά δε γράφει HDR? Και πατάς επάνω σε αυτό και αναλόγως το (απ)ενεργοποιείς χειροκίνητα. Αν ενεργοποιηθεί καταρχάς πέραν του προφανή ότι θα το δείς ενεργοποιημένο στην επιλογή που σου είπα, κάνε και μια δοκιμή με/χωρίς αυτό , και θα δείς διάφορα στη λήψη. Τη δοκιμή αυτή, θα την καταλάβεις με τους εξής τρόπους: Πρακτικά λοιπόν, θα το καταλάβεις εάν έχει ενεργοποιηθεί με το να το δείς να δουλεύει καλά σε σκοτεινές φωτογραφίες με κόντρα (τον όποιο τυχόν φωτισμό), όπου θα βοηθάει με το να φωτίσει -το προσκήνιο της λήψης- χωρίς να ξεπλύνει τα καλά φωτισμένα τμήματα/χρώματα της φωτογραφίας. Επίσης φίλε μου, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς έχει ενεργοποιηθεί σε φωτογραφίες σε τοπία, (όπου μπορείς να καταγράψεις τις λεπτομέρειες του ουρανού χωρίς να κάνεις τη γη να φαίνεται πολύ σκοτεινή και αντίστροφα), δείχνοντας το τελικό αποτέλεσμα στην οθόνη σαν αυτό που βλέπουν τα μάτια σου. Πληροφοριακά, δεν στο συνιστώ (το HDR) σε φωτογραφίες όπου είναι να φωτογραφήσεις πολύ ζωντανά χρώματα σε σκοτεινό περιβάλλον, καθώς μπορεί να τα ξεπλύνει, και τέλος σε φωτογραφίες σε κίνηση. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το αφήσω φίλε μου να φτάσει εκεί που θες και θα στο ανεβασω γιατί σε εμένα μην ψάχνεις για troll, τα έχω ξεπεράσει στα 45 μου αυτά. Γράφω ότι κάνει η συσκευή μου. Επίτηδες θα τη λιώσω και αύριο θα έχεις τις αποδείξεις σου... Ρε που φτάσαμε... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις όλα αυτά που γράφεις, περί troll κλπ φίλε μου. Το να είχα έκπληξη για μια πληροφορία που δέχθηκα είναι ανθρώπινο. Άλλωστε, στο έγραψα, πως θέλω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα (διαμεσω του screenshot όπου θέλω να δω τη χρήση από τα γραφήματα για να καταλάβω πως δουλεύει η συσκευή σου), εάν κάνω κάτι λάθος στο χειρισμό της συσκευής μου και δεν έχω τις επιδόσεις της δικής σου συσκευής. Θεωρώ ότι είμαι πολύ ευγενικός και σαφής για να θιχτείς. Edited December 11, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Πάνω δεξιά δε γράφει HDR? Και πατάς επάνω σε αυτό και αναλόγως το (απ)ενεργοποιείς χειροκίνητα. Αν ενεργοποιηθεί καταρχάς πέραν του προφανή ότι θα το δείς ενεργοποιημένο στην επιλογή που σου είπα, κάνε και μια δοκιμή με/χωρίς αυτό , και θα δείς διάφορα στη λήψη. Τη δοκιμή αυτή, θα την καταλάβεις με τους εξής τρόπους: Πρακτικά λοιπόν, θα το καταλάβεις εάν έχει ενεργοποιηθεί με το να το δείς να δουλεύει καλά σε σκοτεινές φωτογραφίες με κόντρα (τον όποιο τυχόν φωτισμό), όπου θα βοηθάει με το να φωτίσει -το προσκήνιο της λήψης- χωρίς να ξεπλύνει τα καλά φωτισμένα τμήματα/χρώματα της φωτογραφίας. Επίσης φίλε μου, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς έχει ενεργοποιηθεί σε φωτογραφίες σε τοπία, (όπου μπορείς να καταγράψεις τις λεπτομέρειες του ουρανού χωρίς να κάνεις τη γη να φαίνεται πολύ σκοτεινή και αντίστροφα), δείχνοντας το τελικό αποτέλεσμα στην οθόνη σαν αυτό που βλέπουν τα μάτια σου. Πληροφοριακά, δεν στο συνιστώ (το HDR) σε φωτογραφίες όπου είναι να φωτογραφήσεις πολύ ζωντανά χρώματα σε σκοτεινό περιβάλλον, καθώς μπορεί να τα ξεπλύνει, και τέλος σε φωτογραφίες σε κίνηση. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν καταλαβαίνω γιατί γράφεις όλα αυτά που γράφεις, περί troll κλπ φίλε μου. Το να είχα έκπληξη για μια πληροφορία που δέχθηκα είναι ανθρώπινο. Άλλωστε, στο έγραψα, πως θέλω να βγάλω κάποιο συμπέρασμα (διαμεσω του screenshot όπου θέλω να δω τη χρήση από τα γραφήματα για να καταλάβω πως δουλεύει η συσκευή σου), εάν κάνω κάτι λάθος στο χειρισμό της συσκευής μου και δεν έχω τις επιδόσεις της δικής σου συσκευής. Θεωρώ ότι είμαι πολύ ευγενικός και σαφής για να θιχτείς.Η αλήθεια είναι ότι νευρίασα και απολογούμαι για αυτό γιατί όποιος γράφει κάτι περί sot αμέσως βγαίνει troll και ζητάμε αποδείξεις. Χαίρομαι που το έθεσες εντελώς διαφορετικό. Όπως βλέπεις είμαι με 2 σιμ και 4g συνεχώς και wifi ασταμάτητα. Μετά από 11 ώρες είμαι στο 58% με 5 ώρες sot και λιώσιμο με κάτι mame που ανακάλυψα και λάτρευα μικρός. Gps δεν έχω ανοίξει σήμερα αλλά όταν το ανοίγω στην εξοικονόμηση ενέργειας δεν με επηρεάζει αισθητά και ας προσπαθεί το waze. Με 58% λοιπόν και 5 ώρες σιγουράκι δε πιάνω αν όχι το 10ωρο 9 και; Και με μια μέρα χρήση; Γιατί αν τώρα το αφήσω άντε να χάσει 2% όλη νύχτα. Άρα αυτό που βλέπω αυτό έγραψα. Για να σε βοηθήσω έχω πάντα τη φωτεινότητα στο αυτόματο. Την δόνηση κατά την πληκτρολόγηση μη ενεργή. Τη δεύτερη κάρτα σιμ χειροκίνητα στο 2g. Ελπίζω να σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου και αν θες γιατί έχει προχωρήσει η ώρα αύριο να σου ανεβάσω στοιχεία πριν βάλω στη πρίζα. Για ότι άλλο μου λες,καλό βράδυ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Η αλήθεια είναι ότι νευρίασα και απολογούμαι για αυτό γιατί όποιος γράφει κάτι περί sot αμέσως βγαίνει troll και ζητάμε αποδείξεις. Χαίρομαι που το έθεσες εντελώς διαφορετικό. Όπως βλέπεις είμαι με 2 σιμ και 4g συνεχώς και wifi ασταμάτητα. Μετά από 11 ώρες είμαι στο 58% με 5 ώρες sot και λιώσιμο με κάτι mame που ανακάλυψα και λάτρευα μικρός. Gps δεν έχω ανοίξει σήμερα αλλά όταν το ανοίγω στην εξοικονόμηση ενέργειας δεν με επηρεάζει αισθητά και ας προσπαθεί το waze. Με 58% λοιπόν και 5 ώρες σιγουράκι δε πιάνω αν όχι το 10ωρο 9 και; Και με μια μέρα χρήση; Γιατί αν τώρα το αφήσω άντε να χάσει 2% όλη νύχτα. Άρα αυτό που βλέπω αυτό έγραψα. Για να σε βοηθήσω έχω πάντα τη φωτεινότητα στο αυτόματο. Την δόνηση κατά την πληκτρολόγηση μη ενεργή. Τη δεύτερη κάρτα σιμ χειροκίνητα στο 2g. Ελπίζω να σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου και αν θες γιατί έχει προχωρήσει η ώρα αύριο να σου ανεβάσω στοιχεία πριν βάλω στη πρίζα. Για ότι άλλο μου λες,καλό βράδυ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkποιο θέμα έχεις βάλει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Τα mame που τα βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Πραγματι... σε ευχαριστω. Κριμα να μην εχει επιλογη να μεγαλωνουν ομως γιατι αν δεν κανω λαθος ειναι υπερβολικα μικρα......Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου και εγώ στην ίδια κατηγορία με σένα είμαι και ηλικιακά κοντά. Το συγκεκρίμενο θέμα βελτιώνει αρκετά το "πρόβλημα"είναι η αλήθεια. Τα κινητά όμως όπως φαίνεται φτιάχνονται για άλλο target group που δεν έχει προβλήματα πρεσβιωπειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Τα mame που τα βρήκες; Στο Store ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zorro_1972 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου και εγώ στην ίδια κατηγορία με σένα είμαι και ηλικιακά κοντά. Το συγκεκρίμενο θέμα βελτιώνει αρκετά το "πρόβλημα"είναι η αλήθεια. Τα κινητά όμως όπως φαίνεται φτιάχνονται για άλλο target group που δεν έχει προβλήματα πρεσβιωπειας. Μαζί σας και εγώ. Το πρώτο πράγμα που με "στράβωσε". Πλέον το συνήθισα και το αποδέχτηκα. Έμαθε το μάτι και πέφτει στα icons των εφαρμογών που υπάρχουν στην οθόνη του κινητού για νέα μηνύματα, και όχi στο notification bar που πρέπει να σου ¨βγούν τα μάτια" για να καταλάβεις από το εικονίδιο τι ειδοποίηση σου ήρθε. Και είναι θέμα κινητού, όχι κινητών γενικότερα. Υπάρχουν κινητά με μια χαρά μέγεθος γραμμάτων στο notification bar.. Τελοσπάντων, μικρό το κακό. Ευκαιρία να παίξουμε λίγο και να δοκιμάσουμε νέα θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μιλάς γιατί κάτι σαν τις ετικέτες στην εφαρμογή gmail; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk όχι κανονικούς φακέλους στην επιφάνεια εργασίας από το mailbox Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Vasileios δεν κατάλαβες τι εννοώ. Το hdr έχει επιλογή on - auto και off. Στο auto πως θα καταλάβω ότι ενεργοποιηθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Τα mame που τα βρήκες;Στο play store, λέγεται mame and all. Έχει εκτός από εξομοίωση και έτοιμα rom για κατέβασμα. Επίσης το μόνο με εξαιρετική αίσθηση στο gameplay @ ilka71 το θέμα λέγεται belle style Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 11, 2017 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Παντως και γω χτυπαω 10+ωρα με aosp Και βαρια χρηση(4g, YouTube, games, fb, chrome) σε 2 ημερες χρησης! Μερικες φορες το χαμηλότερο που βλέπω είναι 8μιση-9 ωρες οθονης (ισως παιζω λιγο παραπάνω ή βλεπω περισσότερο YouTube) Πάντως δε ξεμενω ποτε! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Η αλήθεια είναι ότι νευρίασα και απολογούμαι για αυτό γιατί όποιος γράφει κάτι περί sot αμέσως βγαίνει troll και ζητάμε αποδείξεις. Χαίρομαι που το έθεσες εντελώς διαφορετικό. Όπως βλέπεις είμαι με 2 σιμ και 4g συνεχώς και wifi ασταμάτητα. Μετά από 11 ώρες είμαι στο 58% με 5 ώρες sot και λιώσιμο με κάτι mame που ανακάλυψα και λάτρευα μικρός. Gps δεν έχω ανοίξει σήμερα αλλά όταν το ανοίγω στην εξοικονόμηση ενέργειας δεν με επηρεάζει αισθητά και ας προσπαθεί το waze. Με 58% λοιπόν και 5 ώρες σιγουράκι δε πιάνω αν όχι το 10ωρο 9 και; Και με μια μέρα χρήση; Γιατί αν τώρα το αφήσω άντε να χάσει 2% όλη νύχτα. Άρα αυτό που βλέπω αυτό έγραψα. Για να σε βοηθήσω έχω πάντα τη φωτεινότητα στο αυτόματο. Την δόνηση κατά την πληκτρολόγηση μη ενεργή. Τη δεύτερη κάρτα σιμ χειροκίνητα στο 2g. Ελπίζω να σε κάλυψαν οι απαντήσεις μου και αν θες γιατί έχει προχωρήσει η ώρα αύριο να σου ανεβάσω στοιχεία πριν βάλω στη πρίζα. Για ότι άλλο μου λες,καλό βράδυ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε νομίζω να χρειάζονται άλλα στοιχεία, συνήθως αυτά που ανέβασες είναι αυτά που ανεβάζουμε όλοι, οπότε είμαι μάλλον καλυμμένος, και btw σε ευχαριστώ κιόλας για τον κόπο σου. Πάντα ένα γράφημα βοηθάει, και αυτό που παρατήρησα είναι ότι παρ'όλο που το χρησιμοποιείς ως δίκαρτο, έχεις καλύτερη ποιότητα σήματος από εμένα, κι ας έχεις και στη μία κάρτα wind. Είναι σχεδόν μόνιμα σταθερό/καλό σήμα, σε σχέση με εμένα που δεν είναι κακό, αλλά χειρότερο από το δικό σου, τουλάχιστο όπως απεικονιζεται στο γράφημα μου. Οπότε ναι, αυτός είναι λόγος battery drain. Screenshot θα ανεβάσω προσεχώς καθότι το έχω στη καθημερινή αυτόματη απενεργοποίηση το βράδυ, οπότε μηδενίζονται τα στατιστικά. Είναι σημαντική επίσης η αυτόματη φωτεινότητα που έχεις, καθότι εγώ το έχω στο φούλ, όμως να τονίσω σε αυτό το σημείο πως με την έκδοση 8 του miui πάλι με την ίδια φωτεινότητα είχα πολύ μεγαλύτερη αυτονομία. Το κύριο πρόβλημα εγώ το εντοπίζω στην έκδοση 9 , και ιδίως στην έκδοση 9.0.5 όπου ίσως κάνει χειρότερη διαχείριση στο θέμα drain λόγω φωτεινότητας. Σε τι έκδοση είσαι εσύ, και με τι ρομ; μήπως είσαι ρουτ και χρησιμοποιείς greenify? Edited December 11, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Vasileios δεν κατάλαβες τι εννοώ. Το hdr έχει επιλογή on - auto και off. Στο auto πως θα καταλάβω ότι ενεργοποιηθηκε; Κάνε μέσα στο σπίτι σου (ως εύκαιρη λύση στο προτείνω) κατά το βράδυ, σε ένα σκοτεινό δωμάτιο δύο λήψεις. Τη μία λήψη χωρίς το hdr στο auto, δηλαδή στο off. Έπειτα, κάνε τη δεύτερη λήψη με το hdr στο auto που θες. Για να δουλέψει σωστά το hdr, θέλει πολύ σταθερή φωτογραφία ειδικά στο κινητό μας που δεν έχει OIS. Αν ήταν δηλαδή δυνατόν και με τρίποδο. Στη λήψη λοιπόν με το hdr στο auto, θα πρέπει συγκριτικά με την πρώτη λήψη, να είναι η φωτογραφία με περισσότερη λεπτομέρεια. Εκεί είναι που επεμβαίνει το hdr, οπότε έτσι θα καταλάβεις τη διαφορά στο εάν είναι ενεργοποιημένο στο auto. Ενίοτε, βοηθάει και στη φωτεινότητα, αλλά δεν είναι ακριβώς αυτή η δουλειά του. Ουσιαστικά εξισορροπεί αντιθέσεις χρώματος, κυρίως σε τοπία με ήλιο. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 (edited) Όποιος δεν έχει δουλέψει mtk δεν μπορεί να καταλάβει battery drain. Το λέω γιατί είχα redmi pro με τον X20 με δύο κάρτες ταυτόχρονα και με amoled οθόνη ρυθμισμένη στην μέση και αυτόματο και μονιμα ανοιχτά gps, 4g, Bluetooth, και πάνω από 3 είχα δει πολύ σπάνια και φόρτιση κάθε βράδυ βέβαια το είχα root και έτρεχε και το adaway οπότε όταν πήρα αυτό(είναι απείραχτο)και είδα την διαφορά έπαθα πλάκα με τα ίδια ανοιχτά και με την ίδια χρήση έχω για πλάκα 6+ ώρες και φόρτιση κάθε 2 με 3 μέρες είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια δεν μπορώ να ξέρω αν δεν είχα root και adaway στο redmi pro πως θα ήταν, αλλά δεν νομίζω να υπήρχε μεγάλη διαφορά. Edited December 11, 2017 by hotgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Δε νομίζω να χρειάζονται άλλα στοιχεία, συνήθως αυτά που ανέβασες είναι αυτά που ανεβάζουμε όλοι, οπότε είμαι μάλλον καλυμμένος, και btw σε ευχαριστώ κιόλας για τον κόπο σου. Πάντα ένα γράφημα βοηθάει, και αυτό που παρατήρησα είναι ότι παρ'όλο που το χρησιμοποιείς ως δίκαρτο, έχεις καλύτερη ποιότητα σήματος από εμένα, κι ας έχεις και στη μία κάρτα wind. Είναι σχεδόν μόνιμα σταθερό/καλό σήμα, σε σχέση με εμένα που δεν είναι κακό, αλλά χειρότερο από το δικό σου, τουλάχιστο όπως απεικονιζεται στο γράφημα μου. Οπότε ναι, αυτός είναι λόγος battery drain. Screenshot θα ανεβάσω προσεχώς καθότι το έχω στη καθημερινή αυτόματη απενεργοποίηση το βράδυ, οπότε μηδενίζονται τα στατιστικά. Είναι σημαντική επίσης η αυτόματη φωτεινότητα που έχεις, καθότι εγώ το έχω στο φούλ, όμως να τονίσω σε αυτό το σημείο πως με την έκδοση 8 του miui πάλι με την ίδια φωτεινότητα είχα πολύ μεγαλύτερη αυτονομία. Το κύριο πρόβλημα εγώ το εντοπίζω στην έκδοση 9 , και ιδίως στην έκδοση 9.0.5 όπου ίσως κάνει χειρότερη διαχείριση στο θέμα drain λόγω φωτεινότητας. Σε τι έκδοση είσαι εσύ, και με τι ρομ; μήπως είσαι ρουτ και χρησιμοποιείς greenify?Είμαι με 9.0.5. Τώρα που σου γράφω με 20 ώρες χρήσης και 8 και κάτι sot είμαι στο 40%. Μάλλον τα 2 θέματα είναι με τη φωτεινότητα και τη λήψη όπως σωστά έγραψες. Εγώ με την 9.0.5 ίσα ίσα που παρατήρησα ότι τη νύχτα το άφησα χθες με 50% και το πρωί ήταν πάλι εκεί. Μήπως κάποια εφαρμογή δεν το αφήνει σε σένα... Αν εξαιρέσω το πρόβλημα με το 98% που φτάνει η φόρτιση που και αυτό ω του θαύματος σταμάτησε , την θεωρώ από τις πιο καλές αναβαθμίσεις... Βέβαια με την δική μου γνώμη μιας και ακόμα ψάχνομαι να μάθω το miui Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts