Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασα και εγώ το θέμα Andria dark Elegance, αλλά μερικές ειδοποιήσεις δεν φαίνονται γιατί η γραμματοσειρά είναι και αυτή μαύρη!

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κατέβασα και εγώ το θέμα Andria dark Elegance, αλλά μερικές ειδοποιήσεις δεν φαίνονται γιατί η γραμματοσειρά είναι και αυτή μαύρη!

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει γενικώς σε σκούρα θέματα, πάντως το συγκεκριμένο σχετικά με άλλα είναι καλό.

Άλλο ωραίο είναι το Round pixel light με ωραία εικονίδια στη μπάρα.

Τώρα έχω βάλει το dark legacy... Καλό

Edited by foxkel
enjoy your life...:p

Σωστό, αλλά πρέπει να έχει και μετατροπέα για Ελληνικές πρίζες, εφόσουν πωλείται στην Ελλάδα (δεν κατάλαβα από το μήνυμα του φίλου εάν είχε)

Δεν είχε μετατροπέα. Δεν με προβληματίζει αυτό αλλά με ενδιαφέρει να υποστηρίζει την 800άρα μπάντα

Γιώργος

Keep on riding...

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό, κυρίως για την δουλειά, και τείνω προς το redmi note 4x.Με προβλημάτισε όμως που διάβασα στο internet για κακή ποιότητα κλήσης (πρόβλημα -software- στο μικρόφωνο).Υπάρχει ακόμη αυτό το πρόβλημα/είναι πολύ έντονο ή έχει λυθεί; Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος μπορεί να απενεργοποιηθεί; Επειδή δεν είχα παλαιότερα τόσο μεγάλο κινητό, υπάρχει κίνδυνος να στραβώσει άμα το έχω στην τσέπη;

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητό, κυρίως για την δουλειά, και τείνω προς το redmi note 4x.Με προβλημάτισε όμως που διάβασα στο internet για κακή ποιότητα κλήσης (πρόβλημα -software- στο μικρόφωνο).Υπάρχει ακόμη αυτό το πρόβλημα/είναι πολύ έντονο ή έχει λυθεί; Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος μπορεί να απενεργοποιηθεί; Επειδή δεν είχα παλαιότερα τόσο μεγάλο κινητό, υπάρχει κίνδυνος να στραβώσει άμα το έχω στην τσέπη;

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κλήση, ίσα ίσα ποια είναι πολύ ποιοτική η κλήση. Μπορείς να μην ενεργοποιήσεις το δακτυλικο, τώρα για το μέγεθος; Τι να σου πω νομίζω συνήθεια είναι.

Ούτε εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα.

Το πρόβλημα βέβαια υφίσταται μόνο όταν χρησιμοποιώ bluetooth και είμαι συνδεμένος σε 2.4 GHz wifi access point, ακριβώς όπως και στο RN3 Pro.

Edited by anna2
Φιλικά.Γιώργος.

ερωτηση..

για να δουλεψω xposed module πρεπει να ειμαι ρουτ?

υπαρχει περιπτωση το titanium να με δουλεψει χωρις να ρουταρω? υπαρχει τροπος?

enjoy your life...:p

Μια χαρα ειναι με τις κλησεις μην ακους τιποτα άψογο δυνατο καθαρή συνομιλια, αποτυπωμα μην βάλεις, οχι δεν στραβωνει εύκολα αλλα λιγο προσοχη δε βλαπτει. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αυτό που παρατήρησα με την 8.5.8 είναι ότι το ρολοι δε κάνει update συνέχεια. Δλδ το πρωι που ανοίγω την οθόνη μου δείχνει 2 ωρες πριν και αλλάζει η ωρά την ώρα που ενεργοποιείται και η οθόνη. Αυτό το έχω παρατηρήσει στην διάρκεια της μέρας, κάνω double tab στην οθόνη και είναι πχ 17:50, μετά από 10 λεπτά που κάνω double tab ξανά στην οθόνη μου λεει 17:50 και εκείνη την ώρα πάει 18:00.
Ericsson 788 , Ericsson T10 , Nokia 5210 , Nokia 6020 , Nokia 6151 , Nokia N73 , Nokia E52, Xiaomi Redmi Note 4X

Αυτό που παρατήρησα με την 8.5.8 είναι ότι το ρολοι δε κάνει update συνέχεια. Δλδ το πρωι που ανοίγω την οθόνη μου δείχνει 2 ωρες πριν και αλλάζει η ωρά την ώρα που ενεργοποιείται και η οθόνη. Αυτό το έχω παρατηρήσει στην διάρκεια της μέρας, κάνω double tab στην οθόνη και είναι πχ 17:50, μετά από 10 λεπτά που κάνω double tab ξανά στην οθόνη μου λεει 17:50 και εκείνη την ώρα πάει 18:00.

Στο δικό μου δεν συμβαίνει αυτό. Μήπως έκανες ρύθμιση και κόβει την λειτουργία του ρολογιού;

Το πρόβλημα βέβαια υφίσταται μόνο όταν χρησιμοποιώ bluetooth και είμαι συνδεμένος σε 2.4 GHz wifi access point, ακριβώς όπως και στο RN3 Pro.

για θύμισε μου τι παίζει με το bt και το WiFi...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραξενο εγω το δοκιμαζω και μια χαρα ειναι στην ωρα του.:)

Κατι εχεις κανει αθελα σου η καμμια κολοεφαρμογη?

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αυτό το πρόβλημα υπάρχει γενικώς σε σκούρα θέματα, πάντως το συγκεκριμένο σχετικά με άλλα είναι καλό.

Άλλο ωραίο είναι το Round pixel light με ωραία εικονίδια στη μπάρα.

Τώρα έχω βάλει το dark legacy... Καλό

στο round pixel το εικονίδιο του bt όταν συνδεθεί με ακουστικό δεν αλλάζει σχήμα. μένει όπως όταν δεν έχει συνδεθεί ακουστικό

Να κανω μια ερωτηση προς τα παιδια που εχουν την συσκευη. Πως ειναι η αποδοση του ηχου με ακουστικα.Διαβασα στο gsm οτι δεν εχει καλο ηχο με ακουστηκα.

Σίγουρα παίζουν ρόλο και τα ακουστικά που θα χρησιμοποιείς. Πάντως, σε σύγκριση με Xperia T και Xperia Z3 Compact ο ήχος είναι λίγο πιο δυνατός αλλά και λίγο χειρότερος. Σε σχέση με το LG G2 νομίζω είναι καλύτερος σε κάθε περίπτωση. Όμως, μιλάω για default συνθήκες (ούτε presets, ούτε πείραγμα equaliser κλπ), όπου μέσα από εκεί μπορείς να το φέρεις πολύ εύκολα κοντά στα γούστα σου. Γενικότερα δεν απογοητεύει σε καμία περίπτωση.

Εμένα, πάντως, κι επειδή αναφέρθηκε λίγο παραπάνω, με το μικρόφωνο έχει κάποια θεματάκια. Μου έχουν παραπονεθεί αρκετές φορές ότι δεν ακούγομαι κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Έχω παρατηρήσει πως λίγο, ελάχιστα, να το απομακρύνω από το στόμα μου την ώρα που μιλάω, κατευθείαν θα μου πουν ότι δεν ακούγομαι και πολύ καλά.

Δεν έχω κάνει καμιά αναβάθμιση ακόμα, είμαι με την μαμίσια 8.2.10.0. Λέτε να διορθωθεί αν του κάνω την αναβάθμιση;

καλημερα παιδες.μια βοηθεια γιατι ραγισε το τζαμακι,ποιο παιρνω απο αυτα γιατι μπερδευτηκα πολυ με τα μοντελλα,https://www.bestprice.gr/cat/6710/othones-kinitwn.html?q=xiaomi+redmi+note+4x εχω αυτο με σναπντραγκον(3γιγα ραμ) και την μπαντα που χρειαζομαστε(?)στην χωρα μας.ευχαριστω.επισης μια πληροφορια αλλαζει μονο το τζαμακι η ειναι πακετο οθονη+τζαμακι.ευχαριστω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα, πάντως, κι επειδή αναφέρθηκε λίγο παραπάνω, με το μικρόφωνο έχει κάποια θεματάκια. Μου έχουν παραπονεθεί αρκετές φορές ότι δεν ακούγομαι κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Έχω παρατηρήσει πως λίγο, ελάχιστα, να το απομακρύνω από το στόμα μου την ώρα που μιλάω, κατευθείαν θα μου πουν ότι δεν ακούγομαι και πολύ καλά.

Δεν έχω κάνει καμιά αναβάθμιση ακόμα, είμαι με την μαμίσια 8.2.10.0. Λέτε να διορθωθεί αν του κάνω την αναβάθμιση;

δεν νομιζω.το ιδιο και εδω.παντως κανε την αναβαθμηση.

:ninja:

για θύμισε μου τι παίζει με το bt και το WiFi...

Όταν είμαστε συνδεμένοι σε wifi 2.4 GHz και μιλάμε από bt σκουστικό, η φωνή του συνομιλητή μας παραμορφώνεται. Σε wifi 5 GHz όλα καλά.

Προσωπικά το πρόβλημα το είχα και στο Kenzo.

Φιλικά.Γιώργος.

Το οποίο πρόβλημα το έλυσα με το πρόγραμμα WiFi smart control. Κλείνει το WiFi κατά την διάρκεια μιας κλήσης.

Απλώς... FAZER FZ6-S '04

Παιδιά καλημέρα.Θέλω να το αγοράσω αυτό το κινητό για την γυναίκα μου.Με την 800αρα μπάντα...από ποιό σκρουτζομάγαζο αξιόπιστο μου προτείνετε να το αγοράσω ( δεν με ενδιαφέρει να έχει από ινφοκουέστ εγγύηση αρκεί να με καλύπτει το μαγαζί) ώστε να έχω την καλή έκδοση σε λογική τιμή; Ευχαριστώ!

Τις πρώτες φορές που δοκίμασα το πρόβλημα που αναφέρεις, νόμιζα οτι λύθηκε.

Δεν άλλαζε τίποτα στο ping ουτε στο speedtest.

Εδω και 1-2 βδομάδες με έχει τρελάνει όμως.

Άρα η είναι θέμα firmware η έχει να κάνει με το chipset του κάθε access point η το κανάλι/εύρος του.

----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το οποίο πρόβλημα το έλυσα με το πρόγραμμα WiFi smart control. Κλείνει το WiFi κατά την διάρκεια μιας κλήσης.

Ναι μόνο που αρκετός κόσμος μιλάει εξίσου η και περισσότερο σε voip..

Όταν είμαστε συνδεμένοι σε wifi 2.4 GHz και μιλάμε από bt σκουστικό, η φωνή του συνομιλητή μας παραμορφώνεται. Σε wifi 5 GHz όλα καλά.

Προσωπικά το πρόβλημα το είχα και στο Kenzo.

Όχι μόνο αυτο..

εκτοξεύεται το ping, χάνει πακέτα άρα κάνει διακοπές και εννοείται σέρνεται στο άνοιγμα σελίδων.

Δεν το συζητάω για speedtest..

Για το κουτί του Nova, μπορώ να το προσθέσω στο mi remotes;

Το είχα κάνει αλλά όχι μέσα απο την mi εφαρμογή..

Μέσα από μια που στο play έχει πολλά downloads και τοτε το είχα προσθέσει ως άλλη μάρκα..

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)