protsimer Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Update : Δεν μπορουσα να μπω για 2 ημερες ετρεχα...τελικα εχασα αλλες 2 φορες απο 1 κληση αλλα στο δρομο ΟΧΙ στο σπιτι.. Λογικα φταιει η wind και οχι το κινητο ολα καλα. ΘΗΚΗ απο Ελλαδα βρηκε κανεις ; Εγω εβαλα τελικα απο ΝΟΤΕ 4 μπαινει αλλα οι τρυπες ειναι αλλου για αλλου. Ισως όντως φτάσει η κάλυψη της wind εκεί που κινείσαι. Εγώ που το δουλεύω με Cosmote εδώ που ζω, δεν είχα ούτε μια χαμένη κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ήρθε το κινητό χωρίς παρατράγουδα από to2c , σε περίπου 15 ημέρες με austrian post, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagd66 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Ήρθε το κινητό χωρίς παρατράγουδα από to2c , σε περίπου 15 ημέρες με austrian post, Καλορίζικο. Πρόσεξες αν άλλαξε tracking number κατά την διαδρομή ? Στάλθηκε από το HT6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 το tracking ξεκινησε να φαινεται από αυστρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagd66 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Άρα ισχύει η τριγωνική ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 δεν ξερω , τι ακριβως κάνουν , αλλα δεν είχε τιποτα κινεζικο επάνω η συσκευασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagd66 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Αν στα συνοδευτικά εγγραφα που συνήθως ειναι κολλημένα στο πακετο φαίνεται ως χωρα αποστολής η Αυστρια τοτε ισχυει η τριγωνικη. Το t/n τι αποτελεσματα εδινε ως χώρα εκκινησης του πακετου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aktinidio Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 το πρωτο πράγμα που βλέπω ειναι ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ουτε από που ήρθε ουτε τιποτα , στο 17 τρακ δίνει παντως αυστρια, κινεζικα δεν υπηρχαν επάνω στο πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagd66 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Δυστυχώς το to2c δεν το εχει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R6POWER Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μπορείς ν βάλεις λινκ από που το πήρες και πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plakos74 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Καλημερα, Εδωσα παραγγελια απο geekbuying για το Gold, τελικη τιμη με κουπονι απο kimovil 156 ευρω, ελπιζω να γλιτωσω το τελωνειο :) Προοριζω το κινητο για αντικαταστατη του LG G2 το οποιο αντεχει ακομα, απλα χρεαιζομαι dual sim κινητο, το LG G2 θα παει για backup :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio77_ Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Αγόρασα σήμερα από Γερμανό το global σε χρυσό στα 249€ με δώρο το mi band 2 της xiaomi(το οποίο κοστολογεί στην Ελλάδα 39,90€). Στο πρώτο κατάστημα Γερμανός που ρώτησα δεν είχαν ιδέα για την προσφορά, δεν ήξεραν καν για global ή 4x ονομασία. Στο δεύτερο πάλι τα ίδια, όμως όταν του ανέφερα την προσφορά άνοιξε τα ντουλάπια βρήκε ένα και μόνο κομμάτι διαθέσιμο, και το πήρα. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα welcomestores δεν είχαν ιδέα για την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Καλημερα, Εδωσα παραγγελια απο geekbuying για το Gold, τελικη τιμη με κουπονι απο kimovil 156 ευρω, ελπιζω να γλιτωσω το τελωνειο :) Προοριζω το κινητο για αντικαταστατη του LG G2 το οποιο αντεχει ακομα, απλα χρεαιζομαι dual sim κινητο, το LG G2 θα παει για backup :) Εγω προλαβα προσφορες γενεθλιων του aliexpress οποτε βγηκε 140€ τελικη. Του ειπα να βαλει και τιμολογιο με το ακριβες κοστος μεσα τουλαχιστον οταν ανοιχτει το δεμα να μπει με βαση αυτο το ποσο η χρεωση οποτε να μη μπει πανω απο 50αρι το τελωνειο οποτε και παλι καλα θα μαι. Αντε καλη υπομονη και εγω ελεγα το grey να παρω αλλα ειδα το χρυσο κωτσοβολο και μ αρεσε πολυ οποτε πηρα αυτο. Απο μπαταρια μετα απο πρωτες φορτισεις ποσεε ωρες οθονης βγαζει τωρα παιδια; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 υποψιν εγω που το πηρα απο welcome stores σαν μοντελο μεσα το εχει 4X !!:lol: Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio77_ Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Νομίζω και ο Γερμανός 4χ το έχει. Ετσι το χαρακτηρίζει μάλλον ο εισαγωγέας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Νομίζω και ο Γερμανός 4χ το έχει. Ετσι το χαρακτηρίζει μάλλον ο εισαγωγέας. Ναι ετσι το ονομαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faklanas Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Το έχει βρει κανείς από Ελληνικό κατάστημα σε μαύρο χρώμα; Παράθεση DF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gio77_ Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Σε λίγες μέρες θα έχουν όλοι και το μαύρο. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώ τα Ελληνικά καταστήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Εγω προλαβα προσφορες γενεθλιων του aliexpress οποτε βγηκε 140€ τελικη. Του ειπα να βαλει και τιμολογιο με το ακριβες κοστος μεσα τουλαχιστον οταν ανοιχτει το δεμα να μπει με βαση αυτο το ποσο η χρεωση οποτε να μη μπει πανω απο 50αρι το τελωνειο οποτε και παλι καλα θα μαι. Αντε καλη υπομονη και εγω ελεγα το grey να παρω αλλα ειδα το χρυσο κωτσοβολο και μ αρεσε πολυ οποτε πηρα αυτο. Απο μπαταρια μετα απο πρωτες φορτισεις ποσεε ωρες οθονης βγαζει τωρα παιδια; Γενικά έχω πάψει να ασχολούμαι με την μπαταρία, με την έννοια ότι δεν με αφήνει ξεκρεμαστο. Τώρα για sot γύρω στο10h είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Αγόρασα σήμερα από Γερμανό το global σε χρυσό στα 249€ με δώρο το mi band 2 της xiaomi(το οποίο κοστολογεί στην Ελλάδα 39,90€). Στο πρώτο κατάστημα Γερμανός που ρώτησα δεν είχαν ιδέα για την προσφορά, δεν ήξεραν καν για global ή 4x ονομασία. Στο δεύτερο πάλι τα ίδια, όμως όταν του ανέφερα την προσφορά άνοιξε τα ντουλάπια βρήκε ένα και μόνο κομμάτι διαθέσιμο, και το πήρα. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα welcomestores δεν είχαν ιδέα για την προσφορά. Ακριβώς το ίδιο φίλε. Εγώ το πήρα από welcome stores χωρίς το δώρο. Σε ένα Γερμανό το είχαν, σε άλλο δεν είχαν ιδέα ή τουλάχιστον έτσι έλεγαν. Ίσως να κάνω ένα τηλ στην infoquest να δούμε αυτοί τι γνωρίζουν Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aragorn77 Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Να ρωτήσω, αν κάνω αναβάθμιση στην Miuiεκδοση 8.2.2 το κινητό επανέρχεται σε εργοστασιακή ρυθμίσεις και πρέπει να ξαναβάλω τις εφαρμογές ή δεν το επηρεάζει; Παράθεση One ring to rule them all, one ring to find them, One ring to bring them all, and in the darkness bind them! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Να ρωτήσω, αν κάνω αναβάθμιση στην Miuiεκδοση 8.2.2 το κινητό επανέρχεται σε εργοστασιακή ρυθμίσεις και πρέπει να ξαναβάλω τις εφαρμογές ή δεν το επηρεάζει; Καμία επίσημη αναβάθμιση δεν επηρεάζει ποτε δεδομένα χρήστη. Θα βρεις τα πάντα όπως τα άφησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 ΘΗΚΗ απο Ελλαδα βρηκε κανεις ; Εγω εβαλα τελικα απο ΝΟΤΕ 4 μπαινει αλλα οι τρυπες ειναι αλλου για αλλου. Μπορείς σε παρακαλώ να μου βγάλεις μία φωτογραφία να δω τη διαφορά στις τρύπες? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιούμε το φλας στις εισερχόμενες κλήσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιούμε το φλας στις εισερχόμενες κλήσεις? Καλησπέρα. Πας στις εφαρμογές συστήματος, Τηλέφωνο,ρυθμίσεις εισερχόμενων κλήσεων και ενεργοποιείτε την αναλαμπή κατά το κουδούνισμα. Νέος και γώ στη παρέα με το global version και ακόμα το ψάχνω. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts