AlienTechGR Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 αυτό που έχουν τα Samsung όταν είναι σβηστή η οθόνη που δείχνουν την ώρα νομίζω γίνεται στο κινητό μας; ίσως με κάποια εφαρμογή; μπαταρία δεν τρώει; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Και να γίνεται με εφαρμογή δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Αυτό το χαρακτηριστικό, είναι κυρίως για AMOLED οθόνες, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να, ανάβουν μόνο τα pixel για να δείχνουν την ώρα. Οι δικές μας, οι LCD, αναγκαστικά θα πρέπει να κρατάνε αναμμένη όλη την οθόνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετή κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Καλά θα το πάρω και ότι βρέξει ας κατεβάσει.... Για συγγενη το παιρνεις ή επαθε κατι το προηγουμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να πάρω στη γυναίκα μου ένα κινητό περίπου 150 με 170€ και μάλλον το βλέπω για redmi note 4. Θα ήθελα όμως λίγο τη βοήθεια σας :) Αυτά τα δύο που βρίσκω στο skroutz: Αυτο: http://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html Και αυτό: http://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html Τι διαφορές έχουν; Και πιο είναι καλύτερο; Επίσης κάποιος που έχει την καλοσύνη και το χρόνο θα ήθελα να μου γράψει δυο λογάκια για το κινητό!! Πως πάει από μπαταρία, κάμερα και γενικώς η λειτουργία του! Η χρήση που κάνει η γυναίκα μου είναι λίγο Facebook, λίγο πλοήγηση, αρκετά τηλέφωνα, κανένα παιχνιδάκι και καμμία φωτογραφία τα παιδιά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καλησπερα. Στο πρωτο μηνυμα θα βρεις πληροφοριες για τις εκδοσεις και φωτογραφικα δειγματα. Σε μπαταρια ανηκει στα τοπ οπου στους περισσουτερους βγαζει 8+ ωρες sot. Σε επεξεργαστη ο snapdragon 625 ειναι αρκετα τιμιος και σκεψου οτι τον φορανε αρκετα ακριβοτερα κινητα. Το μονο αρνητικο για μενα ειναι η κακη ποιοτητα στο βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 προχθές,απέκτησα την 1η συσκευή xiaomi redmi note 4 mdt και έκανα την μεταφορά αρχείων και δεδομένων με την εφαρμογή my back up pro.όλα έγιναν σωστά,εκτός απ τα sms τα οποία αποθηκεύτηκαν στη μαμά εφαρμογή της συσκευής και όχι στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσα στο προηγούμενο κινητό το ερώτημά μου είναι,ποιός τρόπος υπάρχει να μεταφέρω τα μηνύματα στην εφαρμογή που θέλω,δλδ στην android messages της google? επίσης,το κινητό χρησιμοποιεί την προεγκατεστημένη εφαρμογή τηλεφώνου,ενώ εγώ θέλω να λειτουργεί με συγκεκριμένη εφαρμογή που έχω αγοράσει και εννοώ την DW phone.προσπαθώ με τις άδειες και την κατάργηση της μαμά εφαρμογής,αλλά τπτ.υπάρχει πρόταση και γι αυτό? ευχαριστώ,να είστε καλά Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Καλησπερα σε ολους. Νεος κατοχος redmi note 4 global 4/64 απο κινεζοαποθηκη Ιταλιας. Υπαρχει καποιο ξεχωριστο νημα για θηκες για το μοντέλο μας? Ρωταω γιατι δεν ξερω αν ταιριαζουν οι θηκες του απλου snap μοντελου με το global snap μοντελου. (Νομιζω οτι του mediatek μοντελου δεν ταιριαζουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 προχθές,απέκτησα την 1η συσκευή xiaomi redmi note 4 mdt και έκανα την μεταφορά αρχείων και δεδομένων με την εφαρμογή my back up pro.όλα έγιναν σωστά,εκτός απ τα sms τα οποία αποθηκεύτηκαν στη μαμά εφαρμογή της συσκευής και όχι στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσα στο προηγούμενο κινητό το ερώτημά μου είναι,ποιός τρόπος υπάρχει να μεταφέρω τα μηνύματα στην εφαρμογή που θέλω,δλδ στην android messages της google? επίσης,το κινητό χρησιμοποιεί την προεγκατεστημένη εφαρμογή τηλεφώνου,ενώ εγώ θέλω να λειτουργεί με συγκεκριμένη εφαρμογή που έχω αγοράσει και εννοώ την DW phone.προσπαθώ με τις άδειες και την κατάργηση της μαμά εφαρμογής,αλλά τπτ.υπάρχει πρόταση και γι αυτό? ευχαριστώ,να είστε καλάΠηγαίνεις Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - Προεπιλογές (κάτω). Από εκεί επιλέγεις ποια εφαρμογή θέλεις για κλήσεις, μνμ κλπ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 παιδιά μια ερωτησούλα κι εγώ μιας και το πήρα σήμερα. χρησιμοποιώ το google photos για backup και για κάποιο λόγο μου κάνει back up και τα screenshots που βγάζω. ενώ στην κανονική gallery app βρίσκονται σε δικό τους φάκελο όταν μπαίνω στο google photos τα διαβάζει κι αυτά στο φάκελο κάμερα. το έχει συναντήσει κι άλλος το θεματάκι; Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 το έκανα αυτό νίκο για όλες τις εφαρμογές που ήθελα να αλλάξω και δεν γίνεται τπτ.όταν κάνω κλήση,γίνεται μέσα απ το τηλέφωνο της μαμά εφαρμογής του νοτε κάποιος άλλος τρόπος πρέπει να υπάρχει Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Για συγγενη το παιρνεις ή επαθε κατι το προηγουμενο; Για μένα το περνω,απλά το 3/32 το έστειλα,και ενώ ειμουνα ανάμεσα σε κάνα δυο άλλα κινητά,αποφάσισα να ξαναπάρω το Ν4,μιας και το πρώτο βγήκε σκυλί,και με την δουλειά άντεξε, και δεν είχα χρόνο να ψάχνω...Βασικά σε αυτά τα λεφτά 4/64 δεν βρίσκεις,και η αλήθεια είναι ότι βολεύτηκα και την MIUI. Αν μου βγάλει και αυτό πάλι 5-6 μήνες καλά θα είναι,το πρώτο άντεξε στις σκόνες από τους χωματόδρομους,αυτό προορίζεται για να αντέξει και μερικές βροχές... Και όπως πάντα εχω και το 3Τ σαν βασικη συσκευή,αλλά λυπάμαι να την βάλω στην δουλειά,και έτσι το βάρος πέφτει στο Ν4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 bahamut_zero και σ εμένα τα αποθηκεύει είτε φωτο,είτε sms και στις εφαρμογές της miui και σ αυτές που χρησιμοποιώ απ το playstore μάλλον,δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή ibank της Εθνικής με το dual app mode σε nougat ? Δεν μου λειτουργεί το δακτυλικό στη δεύτερη εφαρμογή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 παιδιά μια ερωτησούλα κι εγώ μιας και το πήρα σήμερα. χρησιμοποιώ το google photos για backup και για κάποιο λόγο μου κάνει back up και τα screenshots που βγάζω. ενώ στην κανονική gallery app βρίσκονται σε δικό τους φάκελο όταν μπαίνω στο google photos τα διαβάζει κι αυτά στο φάκελο κάμερα. το έχει συναντήσει κι άλλος το θεματάκι;Αυτό συμβαίνει διότι σε αντίθεση με άλλα κινητά αν δεν κάνω λάθος τα screenshots αποθηκεύονται σε φάκελο εντός DCIM αντί για εντός φακέλου Pictures. Ότι βρίσκεται εντός DCIM αυτόματα γίνεται backup από g photos αν έχεις επιλέξει να κάνει backup το g photos. Δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Μόνο να προσθέσεις φακέλους όπως λέει οι οποίοι είναι αυτοί που βρίσκονται εντός Pictures! Αν αλλάζει ο χώρος που θα αποθηκεύει τα screenshots δεν γνωρίζω Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 το έκανα αυτό νίκο για όλες τις εφαρμογές που ήθελα να αλλάξω και δεν γίνεται τπτ.όταν κάνω κλήση,γίνεται μέσα απ το τηλέφωνο της μαμά εφαρμογής του νοτε κάποιος άλλος τρόπος πρέπει να υπάρχει το δοκίμασα και εγώ αλλά δεν το καταλαβαινει,έκανα άλλο όμως έφερε στην πρώτη οθόνη το σορκατ τις εφαρμογής και το δουλεύω από εκεί μου ειναι ποιο βολική αυτή η εφαρμογή από την μαμά η μαμά δεν με άφηνε να βγάλω σορκατ γαι την επιλογή αγαπημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Καλησπερα. Στο πρωτο μηνυμα θα βρεις πληροφοριες για τις εκδοσεις και φωτογραφικα δειγματα. Σε μπαταρια ανηκει στα τοπ οπου στους περισσουτερους βγαζει 8+ ωρες sot. Σε επεξεργαστη ο snapdragon 625 ειναι αρκετα τιμιος και σκεψου οτι τον φορανε αρκετα ακριβοτερα κινητα. Το μονο αρνητικο για μενα ειναι η κακη ποιοτητα στο βιντεο. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Άρα προφανώς, όσο αφορά τις εκδόσεις, ψάχνω για redmi note 4 Global edition! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 το έκανα αυτό νίκο για όλες τις εφαρμογές που ήθελα να αλλάξω και δεν γίνεται τπτ.όταν κάνω κλήση,γίνεται μέσα απ το τηλέφωνο της μαμά εφαρμογής του νοτε κάποιος άλλος τρόπος πρέπει να υπάρχει και εγω εχω αγορασμενη εφαρμογη exdialer αλλα και με αλλη που δοκιμασα ολες οταν κανω κλησεις καταληγουν στην μαμα εφαρμογη.οποτε...:what: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 το δοκίμασα και εγώ αλλά δεν το καταλαβαινει,έκανα άλλο όμως έφερε στην πρώτη οθόνη το σορκατ τις εφαρμογής και το δουλεύω από εκεί μου ειναι ποιο βολική αυτή η εφαρμογή από την μαμά η μαμά δεν με άφηνε να βγάλω σορκατ γαι την επιλογή αγαπημένα αν κτλβα καλά,έβαλες το shortcut της εφαρμογής που θέλεις και την ανοίγεις κανονικά από κει? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Χρησιμοποιεί κάποιος την εφαρμογή ibank της Εθνικής με το dual app mode σε nougat ? Δεν μου λειτουργεί το δακτυλικό στη δεύτερη εφαρμογή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Την χρησιμοποιω και μου λειτουργει κανονικα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 επίσης,πηγαίνοντας στην χρήση μπαταρίας και υλικό για να δω sot οθόνης,περισσότερο κατανάλωση βλέπω στην αδράνεια κινητού.το επιλέγω και μου βγάζει χρήση μπαταρίας απ το ράδιο 38%.είναι φυσιολογικό αυτό?εντωμεταξύ,ράδιο δεν χρησιμοποιώ καθόλου και το απενεργοποίησα απ το παρασκήνιο.υπάρχει διαδικασία να το καταργήσω τελείως ή να σταματήσει αυτή η υπερβολική κατανάλωση? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 επίσης,πηγαίνοντας στην χρήση μπαταρίας και υλικό για να δω sot οθόνης,περισσότερο κατανάλωση βλέπω στην αδράνεια κινητού.το επιλέγω και μου βγάζει χρήση μπαταρίας απ το ράδιο 38%.είναι φυσιολογικό αυτό?εντωμεταξύ,ράδιο δεν χρησιμοποιώ καθόλου και το απενεργοποίησα απ το παρασκήνιο.υπάρχει διαδικασία να το καταργήσω τελείως ή να σταματήσει αυτή η υπερβολική κατανάλωση? radio είναι το σήμα - μόντεμ. Όχι η εφαρμογή! Αν μιλάμε για το radio που αναφέρεται στο σύστημα. Τουλάχιστον έτσι ξέρω Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 radio είναι το σήμα - μόντεμ. Όχι η εφαρμογή! Αν μιλάμε για το radio που αναφέρεται στο σύστημα. Τουλάχιστον έτσι ξέρω άρα,είναι φυσιολογική τέτοια κατανάλωση απ το μόντεμ? Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Την χρησιμοποιω και μου λειτουργει κανονικα:happy:Δηλαδή και στα 2 προφίλ το δακτυλικό; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 αν κτλβα καλά,έβαλες το shortcut της εφαρμογής που θέλεις και την ανοίγεις κανονικά από κει? nai αυτο εκανα την πρωτη φορα θα σου ζητηση να διαλεξεις την εφαρμογη που θες να δουλευεις την επιλεγεις και απο εκει και περα παιζει με αυτην Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 άρα,είναι φυσιολογική τέτοια κατανάλωση απ το μόντεμ? Νομίζω ναι. Ίσως να παίζει ρόλο και η κάλυψη που έχεις. Αλλά δεν νομίζω ότι κάτι σου τρώει την μπαταρία. Εξάλλου σε ένα κινητό που βγάζει 8-9 ώρες σε σχεδόν 3 μέρες δεν νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα οποιαδήποτε συζήτηση για μπαταρία/κατανάλωση Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxtsao Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 Νομίζω ναι. Ίσως να παίζει ρόλο και η κάλυψη που έχεις. Αλλά δεν νομίζω ότι κάτι σου τρώει την μπαταρία. Εξάλλου σε ένα κινητό που βγάζει 8-9 ώρες σε σχεδόν 3 μέρες δεν νομίζω ότι έχει και πολύ νόημα οποιαδήποτε συζήτηση για μπαταρία/κατανάλωση μετά από 3 φορτίσεις,μου βγάζει 5 με 5,5 ώρες οθόνη.νομίζω πως σε κατάσταση αδράνειας,τελικά καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.μόνο στην πρώτη φόρτιση που το σέταρα,μου έβγαλε γύρω στις 7 ώρες Παράθεση KT23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2017 μετά από 3 φορτίσεις,μου βγάζει 5 με 5,5 ώρες οθόνη.νομίζω πως σε κατάσταση αδράνειας,τελικά καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.μόνο στην πρώτη φόρτιση που το σέταρα,μου έβγαλε γύρω στις 7 ώρεςΔεν βάζεις ένα screenshot? Γιατί ίσως δεν έχω καταλάβει και εγώ καλά τι σου σου έχει βγάλει. Εγώ τώρα πχ είναι στις 5 ώρες οθόνης στο 49% Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts