mol Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Σε μενα πιάνει σχεδόν αμέσως. Δοκιμάστε να αλλάξετε firmware Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 (edited) του άλλαξα και firmware δοκίμασα 4 εκδόσεις πίσω μαζί με την τελευταία global αλλά το πρόβλημα παρά μια μικρή βελτίωση πολύ μικρή όμως παραμένει το ίδιο τις περισσότερες φορές δεν κάνει πλοήγηση και από ότι βλέπω στο gps locker οι δορυφόροι που βρίσκει είναι λίγοι από 21 που ήταν παλιά και το υποδειγματικο λοκαρισμα τώρα είναι για τον...... μόλις 6 δορυφόρους βλέπει Edited July 3, 2019 by SR10RS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 του άλλαξα και firmware δοκίμασα 4 εκδόσεις πίσω μαζί με την τελευταία global αλλά το πρόβλημα παρά μια μικρή βελτίωση πολύ μικρή όμως παραμένει το ίδιο τις περισσότερες φορές δεν κάνει πλοήγηση και από ότι βλέπω στο gps locker οι δορυφόροι που βρίσκει είναι λίγοι από 21 που ήταν παλιά και το υποδειγματικο λοκαρισμα τώρα είναι για τον...... μόλις 6 δορυφόρους βλέπει ξέρει κανείς γιατί δεν μου ανεβάζει τις φωτογραφίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Καλησπερα παιδες. Εδω και καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με SMS που δε λαμβανω. Συνεβαινε συχνα με SMS απο τραπεζα ή vpn code που επρεπε να κανω restart το κινητο για να λαβω το επομενο SMS (οχι το πρωτο καθως αυτο δεν ερχοταν ποτε). Νομιζα ομως οτι μονο εκει ειναι το προβλημα. Τελικα τις προαλλες μου ειχε στειλει SMS η παιδιατρος σε απαντηση ενος SMS που ειχα στειλει εγω και δεν το ελαβα ποτε. Το εμαθα οτι μου απαντησε οταν πηρα τηλ να μαθω την απαντηση και μου ειπε οτι απαντησε αμεσως στο SMS. Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 (edited) Σε μενα πιάνει σχεδόν αμέσως. Δοκιμάστε να αλλάξετε firmware Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk mol μπορείς να ανεβασεις αν θέλεις το αρχείο gps.conf και flp.conf είναι στο system/etc Edited July 3, 2019 by SR10RS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Θα το δω αύριο μεθαύριο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Υπάρχει καμια έκδοση της gcam με νυχτερινη οραση που να μην εμφανιζει πράσινες τις φώτο της μπροστινης καμερας; Ειχα βρει μια αλλά κατα διαστήματα εβγαζε error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Δοκίμασε αυτήν https://ibb.co/9YQSqrR Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Καλησπέρα σε όλους, 2 ερωτήσεις! 1. Υπάρχει κάποια έκδοση της gcam που να δουλεύει χωρίς root; 2. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη μπαταρία γιατί έχει αρχίσει και τα παίζει; Πρέπει να προσέξω κάτι; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 (edited) λοιπόν το θέμα με το gps λύθηκε τελικά είναι καθαρά θέμα της ΡΟΜ πέρασα μια fastboot την παλιά καλή 8.2.1.0 στοκ και τώρα βλέπει και τους γαλαξίες:) το θέμα είναι ότι δεν θέλω android 6:rolleyes: και γενικά τις στοκ καταστάσεις Edited July 5, 2019 by SR10RS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Να μη δω για το αρχείο που ζήτησες??? Δοκίμασε ξανά να περάσεις την Ρομ που θέλεις. Πιστεύω θα στρώσει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 ναι αν δεν σου είναι δύσκολο το θέλω το gps.conf για παν ενδεχόμενο θα δοκιμάσω να περάσω κατευθείαν από στοκ miui 8.2.1.0 την 9αρα να δω παρεμπιπτόντως δοκίμασα και την RR android 9 νομίζω μου έκανε καλύτερη αίσθηση από την PIE θα δοκιμάσω και το oreo αλλά έχω προσανατολιστεί περισσότερο σε RR έκδοση κατι αλλο με ποια εκδοση εισαι στην fox recovery 9 η 8.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Για δοκίμασε το https://www.sendspace.com/file/va4j2m Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. July 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2019 Υπάρχει ενα bug στην στοκ ρομ οπου αν γυρισεις μια φορά την ρύθμιση του gps απο το υψηλη ακριβεια στο μονο στην συσκευή μετα υπάρχει πρόβλημα ακόμα και αν επιλέγεις ξανα την υψηλή ακρίβεια. Και επειδη ειχα δοκιμασει αρκετές εκδοσεις της στοκ μπορώ να πω ότι ισχύει σε αρκετές αν οχι σε ολες. Σε custom rom δεν εχω συναντησει τετοιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Για δοκίμασε το https://www.sendspace.com/file/va4j2m Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστώ μόλις το δοκίμασα διαφορά καμία, μάλλον δεν είναι μόνο το gps.conf που παίζει ρόλο αλλά γενικά η ρομ. από τις λίγες δοκιμές που έκανα με τις ρομ κατέληξα στο εξής: καλύτερη ρομ με android 9 ως προς την απόδοση του τηλεφώνου μου άρεσε η RR 7.0.2 , με android 8.1 η LineageOS 15.1 στην οποία το GPS παίζει ναι μεν κανονικά αλλά με τίποτα δεν πιάνει την απόδοση της στοκ miui 8.2.1.0 στην οποία κλειδώνει μέχρι και 17 από τους 34 max που έχει δει κατά τα άλλα η LineageOS 15.1 δουλεύει απροβληματιστα χωρίς κανένα bug δοκίμασα και τις pie και την 9αρα και την 8,1 εννοείτε, τώρα καλύτερη κάμερα όσο σε στοκ αλλά και google camera νομίζω ήταν στην RR 7.0.2 μετά από όλα αυτά λοιπόν νομίζω η θα παραμείνω με την LineageOS 15.1 η θα ξαναγυρίσω στην μαμά ρομ 8.2.1.0 και ο κύριος λόγος το gps όπου λόγο δουλειάς μου είναι απαραίτητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Την pixel experience pie τη δοκίμασες? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 σε ευχαριστώ μόλις το δοκίμασα διαφορά καμία, μάλλον δεν είναι μόνο το gps.conf που παίζει ρόλο αλλά γενικά η ρομ. από τις λίγες δοκιμές που έκανα με τις ρομ κατέληξα στο εξής: καλύτερη ρομ με android 9 ως προς την απόδοση του τηλεφώνου μου άρεσε η RR 7.0.2 , με android 8.1 η LineageOS 15.1 στην οποία το GPS παίζει ναι μεν κανονικά αλλά με τίποτα δεν πιάνει την απόδοση της στοκ miui 8.2.1.0 στην οποία κλειδώνει μέχρι και 17 από τους 34 max που έχει δει κατά τα άλλα η LineageOS 15.1 δουλεύει απροβληματιστα χωρίς κανένα bug δοκίμασα και τις pie και την 9αρα και την 8,1 εννοείτε, τώρα καλύτερη κάμερα όσο σε στοκ αλλά και google camera νομίζω ήταν στην RR 7.0.2 μετά από όλα αυτά λοιπόν νομίζω η θα παραμείνω με την LineageOS 15.1 η θα ξαναγυρίσω στην μαμά ρομ 8.2.1.0 και ο κύριος λόγος το gps όπου λόγο δουλειάς μου είναι απαραίτητο Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια θέλεις. Έχω το κινητό από τον Μάρτιο του 17 , έχω χρησιμοποιήσει μόνο global από τότε μέχρι σήμερα. Σε όλες το GPS είχε την ίδια απόδοση εκτός από 2 miui 9 που δεν δούλευε ο διακόπτης της κουρτίνας και έπρεπε να ανοίξεις το GPS από τις ρυθμίσεις. Έχουμε 5 τέτοιες συσκευές στην οικογένεια , αγορασμενες από διαφορετικά μαγαζιά και κανένας από τους υπόλοιπους χρήστες δεν μου παραπονέθηκε για το GPS . Καταλήγω στο ότι πιθανόν να μην φταίει η ROM αλλά το firmware που έχεις πριν την περάσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 ας μου θυμίσει κάποιος πως γυρίζουμε από beta rom xiaomi στην stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 ας μου θυμίσει κάποιος πως γυρίζουμε από beta rom xiaomi στην stable περνώντας μια fastboot rom απλό κατεβάζεις την global και τέλος. το flash γίνεται βάζοντας το κινητό σε fastboot mode και μέσο pc ψαχτο λίγο είναι πολύ εύκολη διαδικασία που όπως και όλες έχει πάντα ένα ρίσκο, αυτά από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Μπορείς και από τον updater να πας από developer σε stable και το αντίθετο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Thanks για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2019 Παιδιά το πουλάω το εν λόγω κινητό λόγω απόκτησης νέου. Είναι σε τέλεια κατάσταση με τζαμάκι και θήκη από την πρώτη ώρα λειτουργίας του. Οποίος ενδιαφέρεται και είναι από Θεσσαλονίκη ας μου στείλει pm. Οποιοσδήποτε έλεγχος δεκτός. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 (edited) έκανα ενα λάθος και γύρισα την sim 1 σε usa band. Η xiaomi δεν έχει άλλη επιλογή να πατήσεις εκτός απο usa band οπότε για να επανέλθει θελει root και μια διαδικασία μετά, η πάλι root και μια λειτουργία που μπορεί κάποιος να βρεi στο network signal guru η πέρασμα lineage 15.1 όπως αναφέρει κάποιος. Μιας και σκέφτομαι να προχωρήσω στο root θα ήθελα να μου πείτε τις διαφορές 15 με την 16 και ποια ειναι τα επίσημα site. Σε ποια απο όλες τις εκδόσεις δουλεύουν τα περισσότερα, έχει αναβαθμίσεις και εχει και λειτουργίες οπως wifi calling, volte και 4k αλλά Eis στην κάμερα. Edited July 24, 2019 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Μου βγάζει τώρα τελευταία μια ενημέρωση του Mi Μusic στο play store, που όταν την κάνω μετά όταν πάω να ακούσω μουσική απ' το Mi Music με ταράζει στις διαφημίσεις. Όταν πάω κ βγάλω την ενημέρωση όλα κομπλέ. Γιατί με ταράζει στις διαφημίσεις αν κάνω την ενημέρωση; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Μου βγάζει τώρα τελευταία μια ενημέρωση του Mi Μusic στο play store, που όταν την κάνω μετά όταν πάω να ακούσω μουσική απ' το Mi Music με ταράζει στις διαφημίσεις. Όταν πάω κ βγάλω την ενημέρωση όλα κομπλέ. Γιατί με ταράζει στις διαφημίσεις αν κάνω την ενημέρωση; Γιατί ακριβώς αυτό θα προσθέτει η ενημέρωση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts