SERS1612 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Tο Nextgen μαυρίζει σε όλες τις συσκευές μετά σπό αναβάθμιση. Δεν ξέρω το γιατί. Σβήσε και ξαναγράψε στο content τα: lang, global_cfg, voice και θα επανέλθει.Δούλεψε... Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Tο Nextgen μαυρίζει σε όλες τις συσκευές μετά σπό αναβάθμιση. Δεν ξέρω το γιατί. Σβήσε και ξαναγράψε στο content τα: lang, global_cfg, voice και θα επανέλθει.κάτσε γιατί μήπως το κάνω λάθος. όπως είναι τώρα τα αρχεία σβήνω ΤΟΥΣ ΦΑΚΈΛΟΥΣ voice, Lang η μόνο τα αρχεία μέσα στους φακέλους; σβήνω και το global_cfg μετά το ανοίγω χωρίς αυτά; η να ξαναπεράσω τα ίδια αρχεία και μετά να το ανοίξω το πρόγραμμα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 κάτσε γιατί μήπως το κάνω λάθος. όπως είναι τώρα τα αρχεία σβήνω ΤΟΥΣ ΦΑΚΈΛΟΥΣ voice, Lang η μόνο τα αρχεία μέσα στους φακέλους; σβήνω και το global_cfg μετά το ανοίγω χωρίς αυτά; η να ξαναπεράσω τα ίδια αρχεία και μετά να το ανοίξω το πρόγραμμα; Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕγώ έκανα αντιγραφή τους φακέλους που αναφέρει σε έναν φάκελο στην εξωτερική sd. Μετά τους έσβησα από τον φάκελο του igo. Έτρεξα το igo (δεν ξέρω αν ήταν απαραίτητο). Έβγαλε σφαλμα. Το έκλεισα και ξαναέβαλα πίσω τους φακέλους. Μετά άνοιξε κανονικά... Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 (edited) το έκανα έτσι αλλά πάλι μαυρίλα! λοιπόν δούλεψε στο nextgen basarsoft αλλά στο Israel όχι! εσείς πιο nextgen έχετε; EDIT2 μετέφερα τις φακέλους από το basasoft στο Israel και δούλεψε και αυτό αι σιχτηρ! ευχαριστώ παιδιά! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited October 13, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Και δουλεύει ικανοποιητικά. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4Σε αυτή την έκδοση δουλεύει η gcam;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Σε αυτή την έκδοση δουλεύει η gcam;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν έχω ιδέα από gcam. Αναφερόμουν στην στοκ εφαρμογή της κάμερας, στην οποία πρόσθεσαν portrait mode στην τελευταία dev. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Ναι φιλε,την εχω ηδη και την δουλευω σ αυτη την εκδοση!Προχωρα το update αφοβα!Σε αυτή την έκδοση δουλεύει η gcam;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Ωραίος, ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Ναι φιλε,την εχω ηδη και την δουλευω σ αυτη την εκδοση!Προχωρα το update αφοβα! Το update ηρθε OTA ή να περαστε εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Ναι φιλε,την εχω ηδη και την δουλευω σ αυτη την εκδοση!Προχωρα το update αφοβα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘέλει ρουτ; Αν όχι τότε υπάρχει κάποιο λινκ για να την κατεβάσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Το update ηρθε OTA ή να περαστε εσεις?ΟΤΑ μας ηρθε αλλα αν δεν σου εχει ερθει ακομη τοτε πηγαινε "ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο - ενημερωση συστηματος - ελεγχος για ενημερωσεις" και θα σου κατεβασει την πιο τελευταια εκδοση. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλει ρουτ; Αν όχι τότε υπάρχει κάποιο λινκ για να την κατεβάσω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ εφαρμογη της gcam δεν θελει root αλλα πρεπει να ενεργοποιησεις το camera2api το οποιο ειτε με root γινεται ειτε με εντολες adb.Το πως θα το κανεις θα το κρινεις εσυ τι σου ειναι πιο ευκολο.Μπες google Search κι αναζητησε "gcam for redmi note 4" ή "enable camera2api for redmi note 4" κι εχει απειρους οδηγους βημα βημα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ρε σεις το portrait Mode δε θολώνει τίποτα. Σα να βγαζω κανονικά φώτο είναι. Τη Παρασκευή που έγινε η αναβάθμιση όμως δούλευε κανονικά. Τι γίνετε; κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 ΟΤΑ μας ηρθε Ποια χωρα εχεις βαλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ρε σεις το portrait Mode δε θολώνει τίποτα. Σα να βγαζω κανονικά φώτο είναι. Τη Παρασκευή που έγινε η αναβάθμιση όμως δούλευε κανονικά. Τι γίνετε; κάνω κάτι λάθος; Σε μένα απ' την Αρχή δε θόλωνε. Τι φάση??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 εμένα θολώνει και με αντικείμενα (γιατί κάπου διάβασα ότι θέλει πρόσωπο για να δουλέψει) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Ποια χωρα εχεις βαλει?Ελλαδα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Παιδια εχω προβλημα. Εκανα hard reset στο κινητο του αδερφου μου και τωρα ζηταει τον κωδικο απο το mi account. Το προβλημα ειναι οτι δεν θυμαται ουτε το mi account ουτε το password. Υπαρχει τροπος να παρακαμψουμε αυτο το βημα η παει ακλαφτο το κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Δε μπορεί να το βρει από κάπου? Λογικά δε μπορείς να παραλείψεις αυτό το βημα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ditsokas Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Φίλε δεν ασχολειται σκεψου το μονο που τον νοιαζει ειναι το αν σηκωνει το viber, εβαλε απλα ενα username και ενα password και τα ξεχασε. Αρα μαλλον παει ακλαφτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Φίλε δεν ασχολειται σκεψου το μονο που τον νοιαζει ειναι το αν σηκωνει το viber, εβαλε απλα ενα username και ενα password και τα ξεχασε. Αρα μαλλον παει ακλαφτο. Για πηγαινε απο καποιον browser εδω και δοκιμασε να βαλεις το email ή το τηλεφωνο του να δεις τι θα γινει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Η εφαρμογη της gcam δεν θελει root αλλα πρεπει να ενεργοποιησεις το camera2api το οποιο ειτε με root γινεται ειτε με εντολες adb.Το πως θα το κανεις θα το κρινεις εσυ τι σου ειναι πιο ευκολο.Μπες google Search κι αναζητησε "gcam for redmi note 4" ή "enable camera2api for redmi note 4" κι εχει απειρους οδηγους βημα βημα! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οταν έρθει όμως το επόμενο update της dev τι γίνεται το χάνει? Μήπως υπάρξει και πρόβλημα εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 οταν έρθει όμως το επόμενο update της dev τι γίνεται το χάνει? Μήπως υπάρξει και πρόβλημα εκεί?Φιλε μου εγω για global μιλαω για την συγκεκριμενη αναβαθμιση.Οσο για το update της dev αν χανει την gcam αυτο δεν το γνωριζω(επειδη εχω global)....ρωτα καποιο απ τα παιδια που χουν dev. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Φιλε μου εγω για global μιλαω για την συγκεκριμενη αναβαθμιση.Οσο για το update της dev αν χανει την gcam αυτο δεν το γνωριζω(επειδη εχω global)....ρωτα καποιο απ τα παιδια που χουν dev. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜάλλον θες να πεις ότι έχεις stable, γιατί και η dev rom global είναι. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lucivar Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Τελικά υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα στο wifi hotspot του κινητού? Το Φορητό Σημείο Πρόσβασης δεν διαμοιράζει καθόλου internet, παρόλο που γίνεται κανονικά η σύνδεση. Έλεος πιά. Γιατί το έχουν απενεργοποιήσει? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4 Global Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Τελικά υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα στο wifi hotspot του κινητού? Το Φορητό Σημείο Πρόσβασης δεν διαμοιράζει καθόλου internet, παρόλο που γίνεται κανονικά η σύνδεση. Έλεος πιά. Γιατί το έχουν απενεργοποιήσει? Δες 1ο ποστ του νηματος προτελευταία σειρά την πιθανή λύση. Εμενα με βοηθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts