ilka71 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 που είναι οι ρυθμίσεις για έλεγχο δεδομένων ανά εφαρμογή θυμάται κανείς Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris213 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 που είναι οι ρυθμίσεις για έλεγχο δεδομένων ανά εφαρμογή θυμάται κανείς Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΝομίζω Ρυθμίσεις - έλεγχος δεδομένων..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 πάλι σήμερα μου έκανε το πρόβλημα με τα δεδομένα! στα καλά καθούμενα δεν δουλεύουν τα δεδομένα! μόνο εάν τα κλείσω και τα ξανά ανοιξω φτιάχνει. το έχει κανείς άλλος αυτό με τις 2 τελευταίες beta? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk αυτο κανει και σε μενα το κανει ομως μονο οταν ανοιγω τα δεδομενα δηλαδη δεν πιανει ιντερνετ με την πρωτη πρεπει να κλεισω και να ξανα ανοιξω τα δεδομενα μετα οταν μπει δεν με εχει κοψει ποτε μονο αν κλεισω τα δεδομενα κανει το ιδιο σκηνικο και ειμαι στην 9 δεν πηγα ακομη στην 10 και μου το κανει εδω και καιρο εχω παρει δηλαδη καμποσες αναβαθμισεις στην 9 και το προβλημα συνεχιζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 αυτο κανει και σε μενα το κανει ομως μονο οταν ανοιγω τα δεδομενα δηλαδη δεν πιανει ιντερνετ με την πρωτη πρεπει να κλεισω και να ξανα ανοιξω τα δεδομενα μετα οταν μπει δεν με εχει κοψει ποτε μονο αν κλεισω τα δεδομενα κανει το ιδιο σκηνικο και ειμαι στην 9 δεν πηγα ακομη στην 10 και μου το κανει εδω και καιρο εχω παρει δηλαδη καμποσες αναβαθμισεις στην 9 και το προβλημα συνεχιζεταιεγώ ποτέ δεν κλείνω τα δεδομένα. απλά όταν είμαι σπίτι είναι σε WiFi μόλις βγω σε δεδομένα. και δεν μου το έκανε μέχρι τις 2 τελευταίες beta rom. παράξενο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 παιδια ξερουμε ποτε θαρθει η 10 Stable για mido? υπαρχει καποια ενημερωση μετα απο εκεινη του Ιουλιου? μαλλον ειναι τελευταιο στη λιστα το Redmi note 4x... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos29 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 παιδια ξερουμε ποτε θαρθει η 10 Stable για mido? υπαρχει καποια ενημερωση μετα απο εκεινη του Ιουλιου? μαλλον ειναι τελευταιο στη λιστα το Redmi note 4x... Μέσα Οκτωβρίου είχαν πει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmatchris Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 που είναι οι ρυθμίσεις για έλεγχο δεδομένων ανά εφαρμογή θυμάται κανείς Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Εγώ που είμαι με Snapdragon 625 και Redmi Note 4 (Global B20) Version, έχω την stable MIUI 9.6.2.0, για να έχεις τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων ανα εφαρμογή, πας στις ρυθμίσεις---->Χρήση δεδομένων. Εκεί μέσα μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο ως προς το ποια SIM και δεδομένα αυτής θα έχει πρόσβαση η κάθε εφαρμογή ! Εξαιρετικό εργαλείο θα έλεγα, με έχει βγάλει απο πολλές κακοτοπιές ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Βρε παλικαρια παω να κατεβασω την stable fastboot και αντι να ξεκινησει το κατεβασμα με παει στην κεντρικη σελιδα της Xiaomi :lol: https://en.miui.com/a-234.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Παιδια αν κανετε ελεγχο για ενημέρωσεις βγαζει την 9.6.3.0 stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Παιδια αν κανετε ελεγχο για ενημέρωσεις βγαζει την 9.6.3.0 stable. Σωστά. Έγινε η ενημέρωση απροβλημάτιστα. Τώρα τι πραγματικά αλλάζει/διορθώνεται θα φανεί με τον καιρό. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Στα settings αν κάνω οτιδήποτε αναζήτηση απλά κλείνει. Έχω δοκιμάσει εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής settings αλλα τίποτα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Δε βγήκε χτες νέα weekly? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 όχι έχουν πάλι 15 μέρες αργία! και μετά λέμε για την Ελλάδα ότι έχουμε πολλές αργίες! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Παιδιά σήμερα το μεσημέρι μου έβγαλε αυτή την αναβάθμιση από 9.6.2 το πήγε 9.6.3 10 θα πάρουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Παιδιά σήμερα το μεσημέρι μου έβγαλε αυτή την αναβάθμιση από 9.6.2 το πήγε 9.6.3 10 θα πάρουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην ίδια σελίδα, λίγα Ποστ πιο πάνω (Ποστ #13536) υπάρχει η απάντηση. Να ρωτάμε τα ίδια και τα ίδια δεν βοηθάει................ Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 Ωραίο το update πάντως. Εξαλείφθηκε το lag-αρισμα που υπήρχε όταν έβγαινα με πάτημα του home button (ή και παρατεταμένο πάτημα) από ένα - λίγο πιο βαρύ- app ή game. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasxm Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Παιδια τι λέει η νεα stable? Τη δοκιμασε καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Εγω του εχωσα αυτη τωρα δουλευει μια χαρα :rolleyes: Arrow-v9.0-mido-OFFICIAL-20180922 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Η νέα stable προς το παρόν καλή είναι. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Τι να εχει φηλαδη μια χαρα δουλευει το κινητο οπως πριν. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Μέσα Οκτωβρίου είχαν πει! ευχαριστω. μολις μου ηρθε ενημερωση για 9.6.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Ωραίο το update πάντως. Εξαλείφθηκε το lag-αρισμα που υπήρχε όταν έβγαινα με πάτημα του home button (ή και παρατεταμένο πάτημα) από ένα - λίγο πιο βαρύ- app ή game. με όλες τις dev έχω αυτό το πρόβλημα και ειναι πολύ έντονο. Το έχει άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Παιδιά είμαι με global stable. Άλλαξα την προηγούμενη εβδομάδα περιοχή βάζοντας Ινδία για να μου εμφανίσει θέματα. Διάλεξα αυτό που ήθελα και ξαναγύρισα περιοχή Ελλάδα. Από τότε η εφαρμογή της μουσικής μου πετάει συνέχεια pop up διαφημίσεις. Ξέρετε τι παίχτηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Εγω του εχωσα αυτη τωρα δουλευει μια χαρα :rolleyes: Arrow-v9.0-mido-OFFICIAL-20180922 Για πες ινφο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Για πες ινφο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να πω βλεπω μια χαρα δουλευει στο xda θα την βρεις και την μπαταρια την βλεπω καλα γιατι εγω εχω τερμα την φωτεινοτητα και μου ειναι στο 35% με πληρη φορτιση πριν 27 ωρες και χρηση οθονης 2 ωρες και 13 λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts