Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

που είναι οι ρυθμίσεις για έλεγχο δεδομένων ανά εφαρμογή θυμάται κανείς

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Νομίζω Ρυθμίσεις - έλεγχος δεδομένων.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πάλι σήμερα μου έκανε το πρόβλημα με τα δεδομένα! στα καλά καθούμενα δεν δουλεύουν τα δεδομένα! μόνο εάν τα κλείσω και τα ξανά ανοιξω φτιάχνει. το έχει κανείς άλλος αυτό με τις 2 τελευταίες beta?

αυτο κανει και σε μενα

το κανει ομως μονο οταν ανοιγω τα δεδομενα δηλαδη δεν πιανει ιντερνετ με την πρωτη πρεπει να κλεισω και να ξανα ανοιξω τα δεδομενα

μετα οταν μπει δεν με εχει κοψει ποτε μονο αν κλεισω τα δεδομενα κανει το ιδιο σκηνικο

και ειμαι στην 9 δεν πηγα ακομη στην 10

και μου το κανει εδω και καιρο εχω παρει δηλαδη καμποσες αναβαθμισεις στην 9 και το προβλημα συνεχιζεται

αυτο κανει και σε μενα

το κανει ομως μονο οταν ανοιγω τα δεδομενα δηλαδη δεν πιανει ιντερνετ με την πρωτη πρεπει να κλεισω και να ξανα ανοιξω τα δεδομενα

μετα οταν μπει δεν με εχει κοψει ποτε μονο αν κλεισω τα δεδομενα κανει το ιδιο σκηνικο

και ειμαι στην 9 δεν πηγα ακομη στην 10

και μου το κανει εδω και καιρο εχω παρει δηλαδη καμποσες αναβαθμισεις στην 9 και το προβλημα συνεχιζεται

εγώ ποτέ δεν κλείνω τα δεδομένα. απλά όταν είμαι σπίτι είναι σε WiFi μόλις βγω σε δεδομένα. και δεν μου το έκανε μέχρι τις 2 τελευταίες beta rom. παράξενο

παιδια ξερουμε ποτε θαρθει η 10 Stable για mido? υπαρχει καποια ενημερωση μετα απο εκεινη του Ιουλιου? μαλλον ειναι τελευταιο στη λιστα το Redmi note 4x...

παιδια ξερουμε ποτε θαρθει η 10 Stable για mido? υπαρχει καποια ενημερωση μετα απο εκεινη του Ιουλιου? μαλλον ειναι τελευταιο στη λιστα το Redmi note 4x...

Μέσα Οκτωβρίου είχαν πει!

που είναι οι ρυθμίσεις για έλεγχο δεδομένων ανά εφαρμογή θυμάται κανείς

Εγώ που είμαι με Snapdragon 625 και Redmi Note 4 (Global B20) Version, έχω την stable MIUI 9.6.2.0, για να έχεις τον πλήρη έλεγχο των δεδομένων ανα εφαρμογή, πας στις ρυθμίσεις---->Χρήση δεδομένων. Εκεί μέσα μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο ως προς το ποια SIM και δεδομένα αυτής θα έχει πρόσβαση η κάθε εφαρμογή ! Εξαιρετικό εργαλείο θα έλεγα, με έχει βγάλει απο πολλές κακοτοπιές !

Βρε παλικαρια παω να κατεβασω την stable fastboot και αντι να ξεκινησει το κατεβασμα με παει στην κεντρικη σελιδα της Xiaomi :lol:

https://en.miui.com/a-234.html

Παιδια αν κανετε ελεγχο για ενημέρωσεις βγαζει την 9.6.3.0 stable.

Σωστά. Έγινε η ενημέρωση απροβλημάτιστα. Τώρα τι πραγματικά αλλάζει/διορθώνεται θα φανεί με τον καιρό.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Στα settings αν κάνω οτιδήποτε αναζήτηση απλά κλείνει. Έχω δοκιμάσει εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής settings αλλα τίποτα. Καμιά ιδέα;

Παιδιά σήμερα το μεσημέρι μου έβγαλε αυτή την αναβάθμιση από 9.6.2 το πήγε 9.6.3

10 θα πάρουμε;

e46ca0bb531101d743b0166b7dc4cff7.jpg

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδιά σήμερα το μεσημέρι μου έβγαλε αυτή την αναβάθμιση από 9.6.2 το πήγε 9.6.3

10 θα πάρουμε;

Στην ίδια σελίδα, λίγα Ποστ πιο πάνω (Ποστ #13536) υπάρχει η απάντηση. Να ρωτάμε τα ίδια και τα ίδια δεν βοηθάει................

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Ωραίο το update πάντως. Εξαλείφθηκε το lag-αρισμα που υπήρχε όταν έβγαινα με πάτημα του home button (ή και παρατεταμένο πάτημα) από ένα - λίγο πιο βαρύ- app ή game.

Τι να εχει φηλαδη μια χαρα δουλευει το κινητο οπως πριν. :)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ωραίο το update πάντως. Εξαλείφθηκε το lag-αρισμα που υπήρχε όταν έβγαινα με πάτημα του home button (ή και παρατεταμένο πάτημα) από ένα - λίγο πιο βαρύ- app ή game.

με όλες τις dev έχω αυτό το πρόβλημα και ειναι πολύ έντονο.

Το έχει άλλος?

Παιδιά είμαι με global stable. Άλλαξα την προηγούμενη εβδομάδα περιοχή βάζοντας Ινδία για να μου εμφανίσει θέματα. Διάλεξα αυτό που ήθελα και ξαναγύρισα περιοχή Ελλάδα. Από τότε η εφαρμογή της μουσικής μου πετάει συνέχεια pop up διαφημίσεις. Ξέρετε τι παίχτηκε?

Εγω του εχωσα αυτη τωρα δουλευει μια χαρα :rolleyes:

Arrow-v9.0-mido-OFFICIAL-20180922

Για πες ινφο

Για πες ινφο

Τι να πω βλεπω μια χαρα δουλευει στο xda θα την βρεις και την μπαταρια την βλεπω καλα γιατι εγω εχω τερμα την φωτεινοτητα και μου ειναι στο 35% με πληρη φορτιση πριν 27 ωρες και χρηση οθονης 2 ωρες και 13 λεπτα.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)