mobile_34 Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και περίπου 7-8 μήνες, αγορασμενο απο το mi-store στην Ελλάδα και παρατήρησα οτι η οθόνη άρχισε να παρουσιάζει σκιές (burn in) αν το λέω σωστά στο σημείο που ελιναι το πληκτρολόγιο και συγκεκειμένα με γκρι backround φαίνετε το G απο το γοογλε που είναι επάνω απο το πληκτρολόγιο αριστερά. Είναι πολύ αρχή ακόμα και θα πρέπει κάποιος να το δεί με πολύ λεπτομέρεια για να το καταλάβει αλλά για να μη χειροτερεύεσει δε θα πρέπει να στείλω πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και περίπου 7-8 μήνες, αγορασμενο απο το mi-store στην Ελλάδα και παρατήρησα οτι η οθόνη άρχισε να παρουσιάζει σκιές (burn in) αν το λέω σωστά στο σημείο που ελιναι το πληκτρολόγιο και συγκεκειμένα με γκρι backround φαίνετε το G απο το γοογλε που είναι επάνω απο το πληκτρολόγιο αριστερά. Είναι πολύ αρχή ακόμα και θα πρέπει κάποιος να το δεί με πολύ λεπτομέρεια για να το καταλάβει αλλά για να μη χειροτερεύεσει δε θα πρέπει να στείλω πίσω? Πάρε ένα τηλέφωνο να δεις τι θα σου πούνε. Λογικά, θα σου πούνε να το στείλεις (ή να στείλουν αυτοί κούριερ να το πάρει - δεν ξέρω πως το κάνουν), για να το δουν στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Καλύτερο το lineageos σε ολα τι να λεμε τωρα.... Δεν θα κάτσω να αποδείξω οσα λεω γιατι δεν εχω χρονο, .Κανε δοκιμή και θα με θυμηθείς. Πραγματικά δοκίμασε και θα δεις, η LOS στο δικό μου δίνει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, δουλεύουν τα πάντα πάντοτε, και είναι pure χωρίς παπατζιλίκια που δεν ξέρεις πως απενεργοποιούνται. Βέβαια εγώ δεν ήμουν πολύ εξοικειωμένος με το MIU και παιδευόμουν ενώ την LOS είναι σαν να την δούλευα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Πραγματικά δοκίμασε και θα δεις, η LOS στο δικό μου δίνει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, δουλεύουν τα πάντα πάντοτε, και είναι pure χωρίς παπατζιλίκια που δεν ξέρεις πως απενεργοποιούνται. Βέβαια εγώ δεν ήμουν πολύ εξοικειωμένος με το MIU και παιδευόμουν ενώ την LOS είναι σαν να την δούλευα πάντα. δώσε λινκ με οδηγίες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 δώσε λινκ με οδηγίες κλπ https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-lineageos-15-0-t3690465 Κι εγω στη διαδικασία εγκατάστασης είμαι τωρα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-lineageos-15-0-t3690465 Κι εγω στη διαδικασία εγκατάστασης είμαι τωρα:D οκ την κατεβάζω μαι και τα gapps τα φλασσάρω και μου βγάζει το εξής μήνυμα αφου ξαναμπαίνει σε twrp unmodified system partition twrp can leav your system partition unmodified to make it easier for you to take official updates . twrp will be unable to prevent the stock rom from replacing twrp and will not offer to root your device zip installations or adb operations may still modify the system partition swip to allow modification. εκανα swip αλλά πάλι το ίδιο βγάζει τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 (edited) μετά από μαζεμένα λάθη κατάφερα και έσβησα τη ρομ και πλέον μπορώ να μπω μόνο σε Twrp και fastboot, υπάρχει κάποιος να βοηθήσει να περάσω ρομ? προσπάθησα μέσα από sd card αλλά μου βγάζει faild to mount καμια ιδέα? Edited July 5, 2018 by mylw_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisfz Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Όταν είσαι στο twrp και συνδέσεις το κινητό με το pc και έχεις σωστά τα driver θα δεις τον αποθηκ/κο χώρο στο pc περνά την Rom και flash από το twrp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 η ρομ έχει κατέβει σωστά ;; μπες twrp κάνε format data μετά reboot to recovery και μετά install ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πιστεύω να έχεις περάσει το σωστό twrp από εδώ https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-lineageos-15-0-t3690465 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 η ρομ έχει κατέβει σωστά ;; μπες twrp κάνε format data μετά reboot to recovery και μετά install ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πιστεύω να έχεις περάσει το σωστό twrp από εδώ https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-lineageos-15-0-t3690465 Αυτό ήταν και το λάθος μου. Δεν είχα το σωστό twrp. Τεσπα. Ξαναπέρασα μετά κόπων και βασάνων την stable global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idi Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Gapps οπωσδήποτε φλασαρεις αμέσως μετα τη ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Gapps οπωσδήποτε φλασαρεις αμέσως μετα τη ρομ. Τι εννοείς; ακόμα και αν βάλω τη global stable πρέπει να φλασαρω Gapps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Τι εννοείς; ακόμα και αν βάλω τη global stable πρέπει να φλασαρω Gapps?Αρχηγέ αυτό ισχύει σε Rom που δεν έχει gapps σε miui rom που υπάρχουν τι να φλασαρεις;; Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.8.6.25beta) μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Αν συζητουσατε εδω https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=463831 για καστομ ρομς θα ηταν καλυτερα πιστεύω Και θα με βοηθουσατε κιολας :D Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) γεια σας παιδια να ρωτησω κατι οποιος ξερει μπορει να μου απαντήσει ... μου το κανει καμια 10 μερες αυτο δεν ξερω αμα πατησα κατι εγω κ γινεται συνεχεια αυτο... στο μεσατζερ εχω ενα θεμα κ καποιες φορες δν χτυπαει το κινητο ενω εχω μηνυμα... μου βγαζει αυτο εδω πανω πανω κ μετα παταω εκει που λεει οτι οι ειδοποιήσεις ειναι απενεργοποιημνες και μου βγαζει αυτο εδω αλλα κ παλι μπορει μετα απο καποιες ωρες ενω δν εχω κανει κατι να μην μ ερχεται μηνυμα κ παλι θελει να κανω τα ιδια Edited July 9, 2018 by Smile10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Δε φαίνονται καλα οι εικονες μεσω tapatalk Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ηρθε νεα ενημερωση την περναω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ηρθε νεα ενημερωση την περναω. με τι αριθμό έκδοσης; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 με τι αριθμό έκδοσης; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 9.6.1.0 (NCFMIFD) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Nightly είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σταθερή Nightly είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ήρθε και σε εμένα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) μου κάνει εντύπωση που η stable παίρνει αναβαθμίσεις ενώ η beta όχι. τώρα τελευταία εννοώ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited July 9, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σου κανει εντυπωση το προφανες; :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 μου κάνει εντύπωση που η stable παίρνει αναβαθμίσεις ενώ η beta όχι. τώρα τελευταία εννοώ. Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕτοιμάζεται η miui 10 λίγο υπομονή έρχεται. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts