harrispas Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Μου έσπασε η οθόνη, παρήγγειλα αυτήν https://www.honorbuy.com/1127-touch-screen-and-lcd-for-redmi-note-4x-redmi-note-4-global-version.html#/frame-with_frame/color-white την πανάκριβη οθόνη. Στα θετικά ότι την παρήγγειλα στις 11:00 το πρωί και την άλλη μέρα στις 14:00 το απόγευμα την είχα, ότι έρχεται με το πλαίσιο μαζί οπότε είναι πιο εύκολο να την αλλάξεις, και ότι δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορά σε σχέση με την αρχική οθόνη που φορούσε. Πολύ κατατοπιστικό το βίντεο, μου άρεσε που είχε δοκιμή οθόνης πριν την συναρμολόγηση. Βαθμός δυσκολίας μέτριος, είναι η τέταρτη οθόνη που αλλάζω σε διάφορες συσκευές, μου πήρε περίπου μια ώρα, ίσως λίγο παραπάνω. Edited January 25, 2018 by harrispas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Και πάνω δεξιά μπήκε ο καιρός Αρχικη οθονη ειναι αυτη η κλειδωματος;Πως το εκανες εμενα δεν το βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αρχικη οθονη ειναι αυτη η κλειδωματος;Πως το εκανες εμενα δεν το βγαζει. αρχικη οθονη..δεν εκανα τιποτα μονο του το εβγαλε μετα την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NinjaLord Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Απο'τι παρατήρησα η 9.2 έχει Δεκεμβρίου Security Patch ενώ η developer Ιανουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Παρατήρησα πως στην 9.2.1.0 official stable (NCFMIEK) που είμαι από χθες το greenify δεν δουλεύει. Το παρατήρησε και κανένας άλλος ή μόνο σε μένα δε δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 για ρουταρισμενο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 για ρουταρισμενο κινητο;Όχι αλλά και πριν στην 9.0.5.0 αρουταριστο ήταν πάλι και δούλευε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyngas1 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Παρατηρήσεις για το νέο miui..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Και άμα είστε στην αρχική οθόνη κ κάνετε προς αριστερά βγαίνει αυτό εδώ στην φώτο Edited January 25, 2018 by Smile10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Εν τω μεταξύ, στην τελευταία global beta, προστέθηκαν κάποιοι νέοι ήχοι, για ξεκλείδωμα - κλείδωμα οθόνης, ειδοποιήσεις κτλ. Να φανταστώ, στην global stable, αφού δεν μπήκαν στην 9.2.1, θα μπουν στην επόμενη που θα βγει σε κάνα δίμηνο, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Αρχικη οθονη ειναι αυτη η κλειδωματος;Πως το εκανες εμενα δεν το βγαζει. αρχικη οθονη..δεν εκανα τιποτα μονο του το εβγαλε μετα την αναβάθμιση Κοροϊδεύετε τώρα έτσι;;; Είναι απλό widget ρολογιού με καιρό. Το είχε από την miui 8!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Και πάνω δεξιά μπήκε ο καιρός Ποιο theme είναι αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Αρχικη οθονη ειναι αυτη η κλειδωματος;Πως το εκανες εμενα δεν το βγαζει. Τσεκαρε στα widgets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galileo Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Μετά την αναβάθμιση η μπαταρία που σταματούσε την φορτιστή στο 98% πλέον φορτίζει μέχρι 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Μόλις έπεσε στα χέρια μου ενα και περιμένω να περάσουν οι 72 ώρες να ξεκλειδώσω να περάσω καμια aospοειδη γιατί με τη miui δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις. Να φανταστώ η rr είναι η πιο safe επιλογή?Βασικά είτε lineage σκέφτομαι να περάσω και με gravity το φέρνω στα μέτρα μου ή rr. Ωραία συσκευή αλλά όταν πήγα να βγάλω φωτό με τη stock cam ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου....θα δω και με τη gcam τι παίζει αν και δεν με πολυκαινε οι φωτό. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 καλήμερα παιδιά βοήθεια πέρασα thn dev εχθές και σπο τοτε δεν εχω τηλεφωνώ εχω κάνει χαρντ ρεσετ εχω βάλει αλλα μαιλ τπτ εχει κολλήσει στην επαληθεύσει λεει πρέπει να περασουν 24 ωρες γιατι άλλαξα κωδικό κ δεν ανοίγει ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καμιά βοήθεια????????????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 καλήμερα παιδιά βοήθεια πέρασα thn dev εχθές και σπο τοτε δεν εχω τηλεφωνώ εχω κάνει χαρντ ρεσετ εχω βάλει αλλα μαιλ τπτ εχει κολλήσει στην επαληθεύσει λεει πρέπει να περασουν 24 ωρες γιατι άλλαξα κωδικό κ δεν ανοίγει ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καμιά βοήθεια????????????????????????? Ε αυτα συμβαινουν αμα "πειραζεις" το τηλεφωνο οι 24 ωρες περασαν η ακομα; Μηπως ξεκολησει μετα; :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 δεν το ήξερα οχι κομα το απόγευμα ειναι... αλλιώς????????????/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παρατήρησα πως στην 9.2.1.0 official stable (NCFMIEK) που είμαι από χθες το greenify δεν δουλεύει. Το παρατήρησε και κανένας άλλος ή μόνο σε μένα δε δουλεύει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkγιατι να εχεις greenify ενω η miui εχει ενσωματωμενο δικο της στο συστημα? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις έπεσε στα χέρια μου ενα και περιμένω να περάσουν οι 72 ώρες να ξεκλειδώσω να περάσω καμια aospοειδη γιατί με τη miui δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις. Να φανταστώ η rr είναι η πιο safe επιλογή?Βασικά είτε lineage σκέφτομαι να περάσω και με gravity το φέρνω στα μέτρα μου ή rr. Ωραία συσκευή αλλά όταν πήγα να βγάλω φωτό με τη stock cam ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου....θα δω και με τη gcam τι παίζει αν και δεν με πολυκαινε οι φωτό. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkη rr εχει σταματησει development σε nougat εδω και μηνες,ετοιμαζει oreo.Αυτο σημαινει οτι τα security patches ειναι παλια. Υπαρχει βεβαια ενας ρωσος που συνεχιζει ανεπισημα μονος του το development,θα τον βρεις με λιγο ψαξιμο στο thread της rr στο xda.Δεν θα προτεινα την official rr λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Κοροϊδεύετε τώρα έτσι;;; Είναι απλό widget ρολογιού με καιρό. Το είχε από την miui 8!!! Τι κοροϊδεύουμε?? Εμένα σκέτη ώρα έδειχνε από τότε που το πήρα κ τώρα έχει κ τον καιρό μαζί με την ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 γιατι να εχεις greenify ενω η miui εχει ενσωματωμενο δικο της στο συστημα? Ποιο ακριβώς εννοείς; Προφανώς μέσα στην ασφάλεια αλλά πιο συγκεκρίμενα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 γιατι να εχεις greenify ενω η miui εχει ενσωματωμενο δικο της στο συστημα? Ποιο ακριβώς εννοείς; Προφανώς μέσα στην ασφάλεια αλλά πιο συγκεκρίμενα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkστο battery,permissions,autostart.. Δε νομιζω να κανει κατι το greenify που δεν το εχει ηδη η miui.Ισα ισα που θα δημιουργουνται προβληματα αν υπαρχουν διαφορετικες ρυθμισεις μεταξυ greenify και miui settings. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 γιατι να εχεις greenify ενω η miui εχει ενσωματωμενο δικο της στο συστημα? στο battery,permissions,autostart.. Δε νομιζω να κανει κατι το greenify που δεν το εχει ηδη η miui.Ισα ισα που θα δημιουργουνται προβληματα αν υπαρχουν διαφορετικες ρυθμισεις μεταξυ greenify και miui settings.Και σε ποια ρύθμιση πρέπει να τις βάλω γιατί απ'ότι βλέπω όλες είναι στην στην εξοικονόμηση μπαταρίας που είναι και το συνιστώμενο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galileo Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Τι κοροϊδεύουμε?? Εμένα σκέτη ώρα έδειχνε από τότε που το πήρα κ τώρα έχει κ τον καιρό μαζί με την ώρα Πολύ καλύτερο είναι το αντίστοιχο widget της yahoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 καμιά βοήθεια μετά την dev που πέρασα δεν μου κάνει επαλήθευσή λογαριασμού και δεν ανοίγει επείγων είναι της δουλείας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts