Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν χρειάζεται εφαρμογή.

Διάβασε στην πρώτη σελίδα.

Οκ το είδα, αλλά εκεί αναφερει γενικά τον πρωτιμωμενο τύπου δικτύου. Έχω θέλω gsm στην μια σιμ και 4g στην αλλη, όχι να τις κάνω και τις δύο gsm!

Έβαλα και εγώ την εφαρμογή και κατευθείαν είδα ότι με vodafone είμαι συνδεδεμένος στην β20.

Πάντως το κντ έχει μερικά θεματακια:

1. Χάνω κλήσεις όταν είμαι στο σπίτι (το κινητό λόγω κακού σχετικά σήματος στο σπίτι ακροβατεί συνεχώς ανάμεσα σε 3g και gsm, δεν το βάζω 4g γιατί το χρησιμοποιώ στην δεύτερη σιμ που έχει τα δεδομένα).

2. Όταν το βάζω DND η αθόρυβο μέσω των πλήκτρων έντασης παραμένει αθόρυβο όταν το βγάζω και στρώνει μόνο με επανακινηση.

Βάλε Vodafone Full σήμα.

Φιλικά.Γιώργος.

Οκ το είδα, αλλά εκεί αναφερει γενικά τον πρωτιμωμενο τύπου δικτύου. Έχω θέλω gsm στην μια σιμ και 4g στην αλλη, όχι να τις κάνω και τις δύο gsm!

Σε αυτή που έχεις επιλέξει για data έχεις επιλογή από το μενού της για τύπο δικτύου.

Στην άλλη που δεν έχεις επιλογή , θα διαλέξεις από το κρυφό μενού .

Σε αυτή που έχεις επιλέξει για data έχεις επιλογή από το μενού της για τύπο δικτύου.

Στην άλλη που δεν έχεις επιλογή , θα διαλέξεις από το κρυφό μενού .

Χαχα, το έκανα και έκανε 2g μόνο την σιμ που είχα 4g, η άλλη παρέμεινε 3g. Και μέσα από τις κανονικές ρυθμίσεις είχε πάει στο only 2g. Δλδ από ότι κατάλαβα μπορείς μόνο την μια σιμ να επιλέξεις το δίκτυο θα πιάνει; Η άλλη είναι ατίθαση;:p

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στην δεύτερη κάρτα. Υπάρχει μόνο στην μια σιμ στην οποία έχω υποχρεωτικά 4g. Μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτό;

Στον dialer *#*#4636#*#* και διαλέγεις από εκεί τύπο δικτύου για την δευτερεύουσα σιμ το only gsm. Μετά από κλείσιμο, επανεκκίνηση ή λειτουργία πτήσης χρειάζεται να το ξανακάνεις όμως.

Ειναι το port απο google pixel. Εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=206578 . Οριστε ενδεικτικα μερικα δειγματα google camera vs hdr+ Redmi Note 4X stock camera vs google camera (hdr+)

Ρε συ μες το zip δεν εχει κανενα εκτελεσιμο αρχειο.. πως γινεται εγκατασταση αυτο..??

Ρε συ μες το zip δεν εχει κανενα εκτελεσιμο αρχειο.. πως γινεται εγκατασταση αυτο..??
Ξεκλείδωμα bootloader, εγκατάσταση custom recovery και φλασάρισμα του zip αρχείου από εκεί. Αν δεν κατάλαβες τπτ από τα παραπάνω θέλει να διαβάσεις καλά πριν κάνεις το οτιδήποτε.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Καλημέρα στο φόρουμ.μεχρι στιγμής έχω κάνει 3 φορτίσεις.στις δύο σταμάτησε στο 98%.οταν το έβγαλα από τη μπριζα και το ξαναεβαλα πήγε στο 100%.ξερετε τι παίζει;

Καλημέρα στο φόρουμ.μεχρι στιγμής έχω κάνει 3 φορτίσεις.στις δύο σταμάτησε στο 98%.οταν το έβγαλα από τη μπριζα και το ξαναεβαλα πήγε στο 100%.ξερετε τι παίζει;
Είναι bug, , περιμένεις το update που αναμένεται. Ήδη στην τελευταία nightly που πήραν κάποιοι εδώ ανέφεραν ότι λύθηκε. Αν βιάζεσαι τότε κατέβασε την τελευταία dev

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλήμερα στο team,

Έχω το εξής πρόβλημα στο κινητό.. Έχω μια ip camera από το πλαίσιο και για συνδεθεί πρέπει να κάνω 3-4 προσπάθειες.

Με 4 κινητά δεν είχα πρόβλημα, ούτε έχω με το Huawei P10 lite που επίσης έχω.

Το σήμα είναι φουλ και 3g και 4g όπου έχω δοκιμάσει.

Καμία ιδέα κανένας, εσείς με ip camera έχετε κανένα πρόβλημα?

Δοκίμασα και άλλα App από play store αλλά τίποτα, πρεπει να κάνω 5 προσπάθειες για να συνδεθεί..

Κάποιος που να έχει ip camera υπάρχει να μου προτείνει κανένα App που είναι ευχαριστημένος?

--------------------------------------

S 20 +

Είναι bug, , περιμένεις το update που αναμένεται. Ήδη στην τελευταία nightly που πήραν κάποιοι εδώ ανέφεραν ότι λύθηκε. Αν βιάζεσαι τότε κατέβασε την τελευταία dev

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.δεν βιάζομαι καθόλου,θα περιμένω το update.

θα ήθελα πλέον να πάω σε global dev

μπορεί κάποιος να μου πει από stable πως γίνεται; κατεβάζω την ρομ(ένα λινκ οποίος μπορεί να μου την υποδείξει για snapdragon 4/64) το αρχείο είναι ζιπ; το πετάω χύμα στην εσωτερική μνήμη και μετά μέσω updater? και χάνονται τα πάντα;

δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader έτσι;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Από δω http://en.miui.com/download-309.html#468 θα κατεβάσεις την dev θα θα την κάνεις μετονομασία σε update. zip χύμα στο αποθ/κο χώρο, και από το updater την περνάς. Θα σε κάνει factory reset διαγραφή δεδομένων, εφαρμογές κτλ

Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader

Redmi Note 3 pro

Από δω http://en.miui.com/download-309.html#468 θα κατεβάσεις την dev θα θα την κάνεις μετονομασία σε update. zip χύμα στο αποθ/κο χώρο, και από το updater την περνάς. Θα σε κάνει factory reset διαγραφή δεδομένων, εφαρμογές κτλ

Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader

Redmi Note 3 pro

οκ θα το σκεφτώ μέχρι το βράδυ εάν θα.... πατήσω τελικά το... κουμπί γιατί μετά η επιστροφή θέλει ξεκλείδωμα bootloader κλπ που δεν τα κατέχω!

οκ θα το σκεφτώ μέχρι το βράδυ εάν θα.... πατήσω τελικά το... κουμπί γιατί μετά η επιστροφή θέλει ξεκλείδωμα bootloader κλπ που δεν τα κατέχω!

Δεν θέλει ξεκλείδωμα.

Με τον ίδιο τρόπο γυρνάς σε Global Stable. Απλά κατεβάζεις το ανάλογο αρχείο.

Φιλικά.Γιώργος.

Δεν θέλει ξεκλείδωμα.

Με τον ίδιο τρόπο γυρνάς σε Global Stable. Απλά κατεβάζεις το ανάλογο αρχείο.

χμμμμ δεν νομίζω (άλλαξε; γιατί ήθελε ξεκλείδωμα μέχρι πρότινος). ας μας το επιβεβαιώσει κάποιος πλιζ

http://www.xiaomitool.com/

Υπάρχει και το xiaomi tool που με αυτό μπορεί να βάλεις όποια ρομ θέλεις. Για μένα αξίζει να ξεκλειδωσεις και να βάλεις την ελληνική ρομ είναι πολύ καλύτερη από την official.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27611-%CE%A4%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-XTRV-rom-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-Global-rom/

Εδώ λέει και τι παραπάνω έχει η xtrv που δεν έχει η global.

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Κάτι άσχετο.pin της σιμ πως αλλάζουμε;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κάτι άλλο.εβαλα στη μία θέση μια κάρτα της κόκκινης για δεδομένα και σχεδόν ποτέ δεν είναι 4G.ξερετε τι παίζει;έχω επιλέξει για δίκτυο το 4G

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άκυρο για το pin,το βρήκα

Την ίδια διαδικασία κάνεις πάλι για να γυρίσεις στην stable

Redmi Note 3 pro

Ακριβώς.

Από Official Stable σε Dev και το αντίστροφο πας μέσω του updater έχοντας κατεβάσει το κατάλληλο αρχείο.

Ξεκλείδωμα θέλει για να περάσεις Custom rom μέσω twrp.

Φιλικά.Γιώργος.

Καλησπέρα. Κάτοχος του εν λόγω κινητού και θέλω να μάθω εαν μπορώ κάποιες εφαρμογές πχ. Google Drive να τις απενεργοποιήσω. Έψαξα αλλά δεν μου δίνει επιλογή για κάτι τέτοιο.

Εδώ είσαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7428197#post7428197

ωραία οπότε θα το δοκιμάσω να πάω σε dev πρώτη φορά και βλέπουμε!

Εγώ πάντα είχα dev.

Stable δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Και ποτέ δεν βρήκα κάποιο σοβαρό bug όλα αυτά τα χρόνια (έχω αλλάξει 5 Xiaomi)

Φιλικά.Γιώργος.

Στον dialer *#*#4636#*#* και διαλέγεις από εκεί τύπο δικτύου για την δευτερεύουσα σιμ το only gsm. Μετά από κλείσιμο, επανεκκίνηση ή λειτουργία πτήσης χρειάζεται να το ξανακάνεις όμως.

Ωραίος φίλε, δουλεψε!

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)