memostrikas Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Καλησπέρα πηγαίνεις: ρυθμίσεις------> πρόσθετες ρυθμίσεις-------> φλας ειδοποιήσεις. Καλορίζικο το κινητό σου φίλε μου. Για διάρκεια φωτισμού: Οθόνη κλειδώματος & δακτυλικό αποτύπωμα->χρόνος αδράνειας. Σας ευχαριστώ και τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tisemeli Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ευχαριστώ... Περιμένω με ανυπομονησία, για να έρθουν μετά οι πολύτιμες βοήθειές σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Μετά από 1 εβδομάδα που το έχω στα χέρια μου η μπαταρία δεν παίζεται. Απλά ξεχνάς να το φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας γιατι αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: αγορασμένα δύο κινητά Ολόιδια όπου το ένα είναι global edition (το δικό μου) και το άλλο που έχει πάρει ένας φίλος είναι κινεζικό... Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα που Τα δοκίμασα και τα δύο του φίλου μου έχει μία πάρα πολύ καθαρότερη οθόνη από τη δικιά μου και το άσπρο φαίνεται λαμπερό ενώ στο δικό μου κινητό φαίνεται σκούρο και κάπως κιτρινίζει λιγάκι Και είναι πιο σκοτεινό Τι μπορώ να κάνω; να το πάω πίσω και να πάω να ζητήσω να μου δώσουν άλλο με αντικατάσταση ή είναι έτσι γιατί είναι άλλη παρτίδα ισως; αυτό Μου το έκανε δώρο η σύζυγος από Κωτσόβολο και λόγω που υπάρχει το doa 7 ημερών θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Για να είσαι σίγουρος την δοκιμή θα την κάνεις με την ίδια φωτεινότητα βαλτα π.χ και τα δύο φουλ. Του φίλου σου είναι το global version; ποιο ακριβώς μοντέλο είναι; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Για να είσαι σίγουρος την δοκιμή θα την κάνεις με την ίδια φωτεινότητα βαλτα π.χ και τα δύο φουλ. Του φίλου σου είναι το global version; ποιο ακριβώς μοντέλο είναι; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικό μου είναι το global version. Του φίλου είναι το κινέζικο. Και τα έχω δοκιμάσει με φουλ φωτεινότητα και το δικό μου κιτρινίζει και είναι σκοτεινό.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας γιατι αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: αγορασμένα δύο κινητά Ολόιδια όπου το ένα είναι global edition (το δικό μου) και το άλλο που έχει πάρει ένας φίλος είναι κινεζικό... Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα που Τα δοκίμασα και τα δύο του φίλου μου έχει μία πάρα πολύ καθαρότερη οθόνη από τη δικιά μου και το άσπρο φαίνεται λαμπερό ενώ στο δικό μου κινητό φαίνεται σκούρο και κάπως κιτρινίζει λιγάκι Και είναι πιο σκοτεινό Τι μπορώ να κάνω; να το πάω πίσω και να πάω να ζητήσω να μου δώσουν άλλο με αντικατάσταση ή είναι έτσι γιατί είναι άλλη παρτίδα ισως; αυτό Μου το έκανε δώρο η σύζυγος από Κωτσόβολο και λόγω που υπάρχει το doa 7 ημερών θα μπορούσα να το εκμεταλλευτώ; Δε μπορεις να κανεις τιποτα.Οι εταιριες χρησιμοποιουν διαφορετικο hardware πολλες φορες στο ιδιο μοντελο. Πχ το δικο μας τηλεφωνο εχει 2 η 3 οθονες,3 καμερες,2 fingerprint sensors και αλλα διαφορετικα.Ειναι οπως θα σου τυχει. Πχ σχεδον κανενας απο μας δεν εχει τις Sony τις καμερες,οι πιο πολλοι εχουμε τις samsung (που ειναι στα ιδια πανω κατω με τις sony) αλλα πολλοι που το πηραν τελευταια εχουν τις omnivision που ειναι πολυ χειροτερες. Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που αλλοι λενε οτι ειναι οκ η καμερα και αλλοι οτι ειναι μουφα. Και φυσικα δεν μπορεις να ξερεις με τι θα σου ρθει γιατι δεν το γραφει πουθενα εξωτερικα.Ειναι λαχειο. Εδω η samsung και η huawei δωσαν για το ιδιο μοντελο storage ufs και emmc,που ειναι σα να λεμε hdd και ssd.. Edited December 13, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Για να καταλάβετε εμένα η ρύθμιση στο μενού αντίθεση κ χρώματα είναι στο κανονικό, και ειναι το χρώμα όπως του φίλου στην ρύθμιση ζεστό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε μπορεις να κανεις τιποτα.Οι εταιριες χρησιμοποιουν διαφορετικο hardware πολλες φορες στο ιδιο μοντελο. Πχ το δικο μας τηλεφωνο εχει 2 η 3 οθονες,3 καμερες,2 fingerprint sensors και αλλα διαφορετικα.Ειναι οπως θα σου τυχει. Πχ σχεδον κανενας απο μας δεν εχει τις Sony τις καμερες,οι πιο πολλοι εχουμε τις samsung (που ειναι στα ιδια πανω κατω με τις sony) αλλα πολλοι που το πηραν τελευταια εχουν τις omnivision που ειναι πολυ χειροτερες. Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που αλλοι λενε οτι ειναι οκ η καμερα και αλλοι οτι ειναι μουφα. Οπότε τι να κάνω που μου την έσπασε...? Να ισχυριστώ ότι κάτι άλλο έχει μπας και μου το αλλάξουν, και να το συγκρίνω με κανά άλλο σφραγισμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Για να καταλάβετε εμένα η ρύθμιση στο μενού αντίθεση κ χρώματα είναι στο κανονικό, και ειναι το χρώμα όπως του φίλου στην ρύθμιση ζεστό. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε τι να κάνω που μου την έσπασε...? Να ισχυριστώ ότι κάτι άλλο έχει και να το συγκρίνω με κανά άλλο σφραγισμένο; αν μπορεις δωστο πισω,παρε τα λεφτα και δοκιμασε την τυχη σου σε αλλο μαγαζι η σε αλλο κομματι απο το ιδιο μαγαζι,που ομως κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι το ιδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 αν μπορεις δωστο πισω,παρε τα λεφτα και δοκιμασε την τυχη σου σε αλλο μαγαζι η σε αλλο κομματι απο το ιδιο μαγαζι,που ομως κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι το ιδιο. Με ποια αιτιολογία θα μου δώσουν τα χρήματα πίσω? Και τι να τους πω ότι έχει και ζητάω αντικατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Έχεις κλειστή τη λειτουργία διαβάσματος? MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Έχεις κλειστή τη λειτουργία διαβάσματος? MI 5 using Tapatalk Ναι την έχω κλειστή. Να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Με ποια αιτιολογία θα μου δώσουν τα χρήματα πίσω? Και τι να τους πω ότι έχει και ζητάω αντικατάσταση; Μερικα μαγαζια δινουν δυνατοτητα να το γυρισεις πισω σε 10-15 μερες,οχι πολλα.Αλλιως πηγαινε και πες αυτα που εγραψες εδω,μαζι με το τηλεφωνο του φιλου σου να δουν την διαφορα. Αλλα οπως ειπα 90% να ειναι ολη η παρτιδα ιδια,αυτα πανε χρονολογικα.Πχ τους πρωτους 3 μηνες κυκλοφοριας βγαιναν ολα με sony καμερα.Μετα για 9 μηνες με samsung και μετα μεχρι τελος παραγωγης με omnivision. Oποτε καταλαβαινεις οτι το μαγαζι το πιο πιθανο ειναι να εχει ολα τα κινητα απο την ιδια παρτιδα,εκτος κι αν ειχε μεινει κανα παλιοτερο και ανακατευτηκε με τα αλλα και το πετυχεις η αν εφερε καμια νεα παρτιδα απο τοτε που το πηρες με αλλη οθονη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακων; Δεν θα γινει τιποτα αλλα αν εισαι για να το γυριζεις στο μαγαζι τοτε τσεκαρε αν εχει διαφορα την στιγμη που θα κανεις ετσι κι αλλιως factory reset για να το επιστρεψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Μερικα μαγαζια δινουν δυνατοτητα να το γυρισεις πισω σε 10-15 μερες,οχι πολλα.Αλλιως πηγαινε και πες αυτα που εγραψες εδω,μαζι με το τηλεφωνο του φιλου σου να δουν την διαφορα. Αλλα οπως ειπα 90% να ειναι ολη η παρτιδα ιδια,αυτα πανε χρονολογικα.Πχ τους πρωτους 3 μηνες κυκλοφοριας βγαιναν ολα με sony καμερα.Μετα για 9 μηνες με samsung και μετα μεχρι τελος παραγωγης με omnivision. Oποτε καταλαβαινεις οτι το μαγαζι το πιο πιθανο ειναι να εχει ολα τα κινητα απο την ιδια παρτιδα,εκτος κι αν ειχε μεινει κανα παλιοτερο και ανακατευτηκε με τα αλλα και το πετυχεις η αν εφερε καμια νεα παρτιδα απο τοτε που το πηρες με αλλη οθονη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν θα γινει τιποτα αλλα αν εισαι για να το γυριζεις στο μαγαζι τοτε τσεκαρε αν εχει διαφορα την στιγμη που θα κανεις ετσι κι αλλιως factory reset για να το επιστρεψεις. Μου το πήρε η γυναίκα μου σήμερα οπότε να έχουν λες από άλλη παρτίδα? Και θα δεχθούν να ανοίξουν άλλη συσκευασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 έχει βρει κανείς αν με τις υπέρυθρες μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αποκωδικοποιητή της Nova, και αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 OK, την βρήκα την άκρη. Απλά το θέλω πίσω την Παρασκευή, γι αυτό τρέχω. Ναι από Κίνα, αλλά έτσι κι αλλιώς σπασμένη οθόνη από πτώση αντε βρες άκρη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Δε μπορεις να κανεις τιποτα.Οι εταιριες χρησιμοποιουν διαφορετικο hardware πολλες φορες στο ιδιο μοντελο. Πχ το δικο μας τηλεφωνο εχει 2 η 3 οθονες,3 καμερες,2 fingerprint sensors και αλλα διαφορετικα.Ειναι οπως θα σου τυχει. Πχ σχεδον κανενας απο μας δεν εχει τις Sony τις καμερες,οι πιο πολλοι εχουμε τις samsung (που ειναι στα ιδια πανω κατω με τις sony) αλλα πολλοι που το πηραν τελευταια εχουν τις omnivision που ειναι πολυ χειροτερες. Αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που αλλοι λενε οτι ειναι οκ η καμερα και αλλοι οτι ειναι μουφα. Και φυσικα δεν μπορεις να ξερεις με τι θα σου ρθει γιατι δεν το γραφει πουθενα εξωτερικα.Ειναι λαχειο. Εδω η samsung και η huawei δωσαν για το ιδιο μοντελο storage ufs και emmc,που ειναι σα να λεμε hdd και ssd.. Πώς βλέπεις τι κάμερα έχει η συσκευή; Πατάω πάνω στην έκδοση kernel μερικές φορές και μπαίνω στο μενού που βγάζει και στις κάμερες μπροστά και πίσω μου γράφει ofilm και ένα κωδικό... Αυτή είναι η κάμερα μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 imx είναι sony, ov... είναι omnivision και οι s... είναι samsung νομίζω. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Υπάρχει κάποιος τρόπος να παγώσω μερικές εφαρμογές συστήματος χωρίς root? Σε άλλα κινητά με αφήνει σε μερικές εφαρμογές να τις απενεργοποιησω π.χ ταινίες google play κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 έχει βρει κανείς αν με τις υπέρυθρες μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αποκωδικοποιητή της Nova, και αν ναι πως?Για τον αποκωδικοποιητη της NOVA έχω διαβάσει ότι λειτουργεί με το πρόγραμμα SURE UNIVERSAL. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SVKOSTAS Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Εγώ το έκανα με τον Microsoft Launcher στο μενού έχει απενεργοποίηση εφαρμογών ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιος τρόπος να παγώσω μερικές εφαρμογές συστήματος χωρίς root? Σε άλλα κινητά με αφήνει σε μερικές εφαρμογές να τις απενεργοποιησω π.χ ταινίες google play κ.α. Εγώ το έκανα με τον Microsoft Launcher στο μενού έχει απενεργοποίηση εφαρμογών ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κάποιος εφαρμογή για ip camera που να δέχεται δυο κάμερες με διαφορετικό cloud. Πχ tplinkcloud και vMEyeCloud Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 (edited) Το δικό μου είναι το global version. Του φίλου είναι το κινέζικο. Και τα έχω δοκιμάσει με φουλ φωτεινότητα και το δικό μου κιτρινίζει και είναι σκοτεινό.:( Θα σου πω κάτι γελοίο, αλλά επειδή το ίδιο έλεγε και ένας φίλος μου και το τσέκαρα, είχε καταλάθως ενεργοποιήσει το read mode που κάνει ακριβώς αυτό που λες. Απλά δεν αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Μόλις είδα ότι και κάποιος άλλος σου το πρότεινε και απ' ότι λες το έχεις τσεκάρει, οπότε αγνόησε το μνμ μου. Ελπίζω να βρεις λύση... Edited December 14, 2017 by achilleas10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 από χθες δεν μου ανάβει το notification led όταν μου στέλνουν κάτι (στο Messenger κυρίως το έχω δει) παίζει να φταίει ότι έβαλα ένα από τα θέματα της Xiaomi ή μπορεί να φταίει κάτι άλλο; το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό το πρόβλημα? ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για τον αποκωδικοποιητη της NOVA έχω διαβάσει ότι λειτουργεί με το πρόγραμμα SURE UNIVERSAL. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα το δοκιμάσω Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Εχω root εχω βαλει το system app remover αλλα οταν παω να κανω καταργηση πχ του Chrome μου γραφει failed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Εχω root εχω βαλει το system app remover αλλα οταν παω να κανω καταργηση πχ του Chrome μου γραφει failed Αν έχεις ρουτ είναι πανεύκολο. Απεγκατέστησε τα με τον Es File Explorer αφού φυσικά του δώσεις τα απαραίτητα δικαιώματα. Σου προτείνω αυτήν την εφαρμογή, γιατί στο πρόσφατο παρελθόν είχα προσπαθήσει και με το link2sd και παράμεναν μέσα, παρ'όλο που έλεγε ότι απεγκαταστάθηκαν επιτυχώς. Είναι δεδομένο ότι θα βγούν με τη μέθοδο αυτή. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts