Alexpag Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Από σήμερα και εγώ κάτοχος. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Το έβαλα για φόρτιση και το led ανάβει πράσινο όταν φτάσει 100% αλλάζει χρώμα ή σβήνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Από σήμερα και εγώ κάτοχος. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Το έβαλα για φόρτιση και το led ανάβει πράσινο όταν φτάσει 100% αλλάζει χρώμα ή σβήνει; Καλορίζικο. Σβήνει. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Να εξηγήσω καλύτερα γιατί έγραψα εκείνο το ποστ - που έχασα λίγο την ψυχραιμία μου αλλά χρειαζόταν και λίγο επιθετικό ύφος - επειδή από παρόμοιες "συμβουλές αγοράς" είμαι παθών και μου κόστισε να το πάρω είκοσι ευρώ ακριβότερα απ' όσο πουλιέται τώρα. Δεν είναι οι ίδιες οι συμβουλές αγοράς αλλά ότι πολλά ποστ ανακυκλώνονται σε δυο κύρια ζητήματα: 1ον τα αναθεματισμένα "τζαμάκι, λαδάκι και θηκούλα" που γέμισε το μισό νήμα με άχρηστο θόρυβο και 2ον τα περιέργως υπερβολικά πολλά παράπονα για την ποιότητα της κλήσης. Ειδικά το δεύτερο με παραξένεψε με τη συχνότητά του ενώ άλλοι και πολλοί περισσότεροι ορκίζονταν για το αντίθετο. Αν κρίνω τώρα από τη συχνότητα επανεμφάνισης του προβλήματος, μάλλον ήταν ζήτημα λογισμικού που λύθηκε με το Miui 9 αν δεν ήταν "κάτι άλλο" που δεν θα πω, μυαλό έχετε για τι πράμα μιλάω. Το είχα ξαναπεί παλιότερα, φοράω ακουστικά βαρηκοΐας που κοστίζουν όσο δυο iPhone X και ήμουν ήδη ικανοποιημένος με το P8 Lite για τον καθαρό ήχο του. Μόνο που όταν στόχευα για το 4 αναζητούσα κάποιον που να το έχει να το ακούσω στην πράξη. Βρήκα έναν που είχε και αυτό και το Samsung S8, το απλό. Ε καμία σχέση όταν τα δοκίμασα και τα δύο, πολύ ανώτερη ποιότητα, κι έχασα άδικα χρόνο διαβάζοντας "αξιόπιστες μαρτυρίες" για το "χάλια μεγάφωνο" του 4 που όμως είναι πάρα πολύ καλό με βάθος και ποιότητα. Αποτέλεσμα, πλέρωσα 168 ευρώ ενώ τώρα έχει πέσει στα 148 ενώ μπορούσα να το πάρω στα 158 τότε που το έψαχνα. Γι αυτό προσωπικά κι εγώ δεν έχω διάθεση να βοηθήσω με "έρευνες αγοράς" και να μου γυρίσει το μπούμερανγκ "τώρα εσύ τι μας έλεγες που είναι μπόμπα, μου βγάζει αυτό και αυτό" και τρέχετε μετά στο σκρουτζ να γράφετε του κόσμου τις αρνητικές κριτικές. Η έρευνα αγοράς οποιασδήποτε συσκευής είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη και υπάρχει ειδικό και ξεχωριστό νήμα εδώ στο φόρουμ που ονομάζεται, φανταστείτε αίσχος!, Επιλογή Συσκευής που καλύπτει και το εύρος αναζητήσεων σε εγχώριων και εξωχώριων αγορών. Εδώ ζαλιστήκαμε πια. Ή μήπως να προτείνω μια καλύτερη ιδέα στους moderators για ξεχωριστή κατηγορία "Από πού να το αγοράσω;" αλλά τα πρακτικά, ηθικά και επαγγελματικά ζητήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Αν υπήρχε η δυνατότητα για like, θα το έκανα. Τα είπες όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 εχει καθε βδομαδα,οχι ota ομως,κατεβασμα zip και dirty. Καλησπέρα azuli. Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη, θα ήθελες να μου/μας πεις, τα features της miui pro (εκτός του διασήμου face Id το οποίο γνωρίζω). Για ποιό λόγο θα άξιζε η μετάβαση από την Global Stable (που έχω τώρα); Σε ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά νομίζω έχεις αναφέρει πως αυτήν έχεις περασμένη. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εγω πηρα αλλο κινητο το βαρεθηκα το 3/32 μαυρο global θα το δωσω σε φιλο. Πηρα το 4/64 μαυρο global :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εγω πηρα αλλο κινητο το βαρεθηκα το 3/32 μαυρο global θα το δωσω σε φιλο. Πηρα το 4/64 μαυρο global :lol::p Χαχα! Το βλέπεις πιο smooth? Έχει ταχύτερη R/W eMMC από το 3/32. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δεν το εχω στησει ακομα εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα για να βαλω η dev η miuipro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλησπέρα azuli. Αν έχεις την ευγενή καλοσύνη, θα ήθελες να μου/μας πεις, τα features της miui pro (εκτός του διασήμου face Id το οποίο γνωρίζω). Για ποιό λόγο θα άξιζε η μετάβαση από την Global Stable (που έχω τώρα); Σε ρωτάω γιατί αν θυμάμαι καλά νομίζω έχεις αναφέρει πως αυτήν έχεις περασμένη.Εχει πολλα extra features και ρυθμισεις που δεν τα εχει η official και δεν μπορεις να τα βαλεις με αλλο τροπο.Ειναι ο βασικος λογος για μενα τουλαχιστον. Να τα γραψω ολα δυσκολο,ας πουμε ολες οι εφαρμογες της miui εχουν εξτρα ρυθμισεις,μπορεις να αλλαξεις πολλα πραγματα σε launcher,notifications,quick settings,ολα γενικα εχουν εξτρα ρυθμισεις για να το φερεις εκει που θελεις. Τσεκαρε τα εδω : https://translate.google.gr/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fforum.miuipro.by%2Fviewtopic.php%3Ff%3D9%26t%3D67&edit-text= Το μονο υπερ της official ειναι τα ΟΤΑ,κατι που σε stable τουλαχιστον δεν χρησιμοποιεις και συχνα. Αν αισθανεσαι οτι δεν σε καλυπτει η official δοκιμασε την,ειναι full σταθερη και με καλους developers απο πισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλορίζικο. Σβήνει.Εμένα πάντως όταν φτάσει στο 100% αναβοσβηνει πράσινο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Υπάρχει κάπου οδηγός στο πρώτο ποστ για επιστροφή σε εντελώς stock κατάσταση; Δηλαδή από τηλέφωνο με twrp και custom ROM, επιστροφή σε stock recovery και miui stable. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δεν το εχω στησει ακομα εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα για να βαλω η dev η miuiproΌταν είχες το 3/32 δεν είχες κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 είναι εύκολο να αλλάξω γραμματοσειρά; πως γίνεται; χωρίς ρουτ εννοείται Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Όταν είχες το 3/32 δεν είχες κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ειναι το 4 που παιρνω και ολα τα ειχα ξεκλειδωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εχει πολλα extra features και ρυθμισεις που δεν τα εχει η official και δεν μπορεις να τα βαλεις με αλλο τροπο.Ειναι ο βασικος λογος για μενα τουλαχιστον. Να τα γραψω ολα δυσκολο,ας πουμε ολες οι εφαρμογες της miui εχουν εξτρα ρυθμισεις,μπορεις να αλλαξεις πολλα πραγματα σε launcher,notifications,quick settings,ολα γενικα εχουν εξτρα ρυθμισεις για να το φερεις εκει που θελεις. Τσεκαρε τα εδω : https://translate.google.gr/translate?sl=ru&tl=en&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fforum.miuipro.by%2Fviewtopic.php%3Ff%3D9%26t%3D67&edit-text= Το μονο υπερ της official ειναι τα ΟΤΑ,κατι που σε stable τουλαχιστον δεν χρησιμοποιεις και συχνα. Αν αισθανεσαι οτι δεν σε καλυπτει η official δοκιμασε την,ειναι full σταθερη και με καλους developers απο πισω. Κάτι σαν το link που μου έστειλες ήθελα να μάθω, οπότε είμαι καλυμμένος! Είναι η πρώτη ρομ που έχω υπόψιν μου μετά την stable, καθότι μου αρέσει πολύ η MIUI, και με πληθώρα παραμετροποιήσεων να το φέρνω εκεί που θέλω. Κάτι που θα έκανα μόλις τη φλάσαρα, θα ήθελα να δοκιμάσω την αξιοπιστία του Face Id, αν έχει γραφτεί με σοβαρό αλγόριθμο, και δε θα ξεκλειδώνει το κινητό με απλά tricks. Από ότι έχω δει πάντως σε βίντεο, είναι αρκετά γρήγορο το unlock. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα πάντως όταν φτάσει στο 100% αναβοσβηνει πράσινο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν θες να κάνεις μια σύγκριση ώστε να δείς το αν λειτουργεί ορθά η συσκευή σου, το δικό μου σβήνει. Έχει αναφερθεί και από άλλους πως σβήνει. Θεωρώ ότι δε λειτουργεί και πολύ καλά σε εσένα αυτό, αλλά εάν δε σε ενοχλεί μπορείς και να το αφήσεις όπως είναι. Σε μπερδεύει με την ειδοποίηση των notifications μήπως; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ναι ειναι το 4 που παιρνω και ολα τα ειχα ξεκλειδωσει.Αν είναι όλα δικά σου γιατί κανείς ξανά αίτηση;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Αν είναι όλα δικά σου γιατί κανείς ξανά αίτηση;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ηταν ολα δικα μου δηλαδη δεν ειχα κανει ξανα αιτηση για ολα. Παραδειγμα σε ενα που ειχα κανει αιτηση το ειχα ξεκλειδωσει αλλα μετα το κλειδωσα για να το δωσω σε φιλο γιατι ηταν απο Κωτσοβολο μου το εφερε ξανα και το ξεκλειδωσα χωρις πλεον να περιμενω τις 72 ωρες. Αν ενα κινητο δεν εχει ξεκλειδωθει ποτε παντα περιμενεις τις 72 ωρες ακομα και ας εχεις ξεκλειδωσει 30 xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Επιτέλους μετά από 20 λεπτά διάβασμα βρήκα ότι αυτό το κινητό πήρα !!! Αρα καλώς σας βρήκα. Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη καθώς είμαι από Windows phone (που μας παρατήσανε) και μπορεί να εκφέρω απορίες που θα σας φανούν αστείες... πήρα το πιο οικονομικό που βρήκα (το ήθελα από Ελλάδα) σε gold..(το χρυσό μουυυυ) 4gb/64gb και με το που το άνοιξα πηρε το τελευταίο update miui9 (δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ ξανα στη ζωή μου roms...με τα wp είχα μάθει απόξω το xda πρίν χρόνια) . Οι πρώτες εντυπώσεις σίγουρα είναι θετικές καθώς στις εφαρμογές που περνάω ώρα (fb,messanger) είναι χρόνια μπροστά από wp. η πρώτη ερώτηση που θα κάνω είναι εάν υπάρχει app που να κάνει shortcut σε φακέλους από το μαιλ (ένα καλό το wp ήταν αυτό).. Σε γενικές γραμμές είχα ετοιμαστεί για την αλλαγή καθώς δεν υπάρχει σύγκριση πλέον με άλλες πλατφόρμες ειδικά από τοτε που ανέβηκαν τα giga σε ram και τα λαγγ έγιναν παρελθόν. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Κάτι σαν το link που μου έστειλες ήθελα να μάθω, οπότε είμαι καλυμμένος! Είναι η πρώτη ρομ που έχω υπόψιν μου μετά την stable, καθότι μου αρέσει πολύ η MIUI, και με πληθώρα παραμετροποιήσεων να το φέρνω εκεί που θέλω. Κάτι που θα έκανα μόλις τη φλάσαρα, θα ήθελα να δοκιμάσω την αξιοπιστία του Face Id, αν έχει γραφτεί με σοβαρό αλγόριθμο, και δε θα ξεκλειδώνει το κινητό με απλά tricks. Από ότι έχω δει πάντως σε βίντεο, είναι αρκετά γρήγορο το unlock. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν θες να κάνεις μια σύγκριση ώστε να δείς το αν λειτουργεί ορθά η συσκευή σου, το δικό μου σβήνει. Έχει αναφερθεί και από άλλους πως σβήνει. Θεωρώ ότι δε λειτουργεί και πολύ καλά σε εσένα αυτό, αλλά εάν δε σε ενοχλεί μπορείς και να το αφήσεις όπως είναι. Σε μπερδεύει με την ειδοποίηση των notifications μήπως;το face unlock δουλευει μια χαρα,ουτε μισο δευτερολεπτο δεν κανει να σε αναγνωρισει,αρκει να μπορει να σε δει η καμερα,δηλαδη να υπαρχει φωτισμος καπως στο προσωπο σου.Εγω το εχω ενεργοποιημενο αλλα το fingerprint ειναι παντα πιο γρηγορο και πιο βολικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Δηλαδή από τηλέφωνο με twrp και custom ROM, επιστροφή σε stock recovery και miui stable. Διάλεξε ένα από τα δύο: 1 2 Για το fave id έχει αναφερθεί σε διπλανό forum (νομίζω για το Redmi 4x όμως) οτι ένας το ξεκλείδωσε με μία φωτογραφία του. Δεν έχω δει κάποια άλλη αναφορά βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Διάλεξε ένα από τα δύο: 1 2 Για το fave id έχει αναφερθεί σε διπλανό forum (νομίζω για το Redmi 4x όμως) οτι ένας το ξεκλείδωσε με μία φωτογραφία του. Δεν έχω δει κάποια άλλη αναφορά βέβαια..Ελα μωρε,gimmick ειναι.Ακομα και στο iphone για λογους εντυπωσιασμου το εβαλαν. Το fingerprint ειναι μακραν ασφαλεστερο και βολικοτερο. Και αυτο με την φωτο που διαβασες πολυ πιθανο να συμβαινει,το σκαναρισμα λογικα γινεται σε 2d επιπεδα μεσω καμερας,δε νομιζω να εχει καποιον αισθητηρα βαθους το κινητο. Ακομα και στο iphone X που καναν τοσο ντορο και γυρισαν το τηλεφωνο αναποδα σχεδιαστικα για να το πετυχουν,η ασφαλεια ειναι μικροτερη απο το fingerprint και η ταχυτητα και αξιοπιστια ακομα μικροτερη. Κι εκει το κοροιδεψαν με διαφορους τροπους ακομα και αν το scan γινεται 3d εκει,πχ το ξεκλειδωσε ο γιος μιας κατοχου απλα επειδη μοιαζαν κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 το face unlock δουλευει μια χαρα,ουτε μισο δευτερολεπτο δεν κανει να σε αναγνωρισει,αρκει να μπορει να σε δει η καμερα,δηλαδη να υπαρχει φωτισμος καπως στο προσωπο σου.Εγω το εχω ενεργοποιημενο αλλα το fingerprint ειναι παντα πιο γρηγορο και πιο βολικο. Το fingerprint είναι η επιτομή ασφαλείας - για ξεκλείδωμα από τρίτους- και ευχρηστίας, το μόνο που μου λείπει είναι ότι το προτιμώ μπροστά γενικά σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Έχω τον Nova launcher και σήμερα το πρωί μου έτυχε κάτι περίεργο. Μεταξύ μία και πέντε τα ξημερώματα και ενώ το τηλέφωνό μου ηταν σε silent mode όταν το ενεργοποίησα για να δω την ώρα διαπίστωσα ότι λείπανε αρκετά εικονίδια από την αρχική οθόνη. Το πρόβλημα Διορθώθηκε Όταν πέρασα ξανά το αντίγραφο ασφαλείας που είχα κρατημένο λίγες μέρες πριν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει. ΥΓ Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω ποια εικονίδια λείπανε μήπως και βοηθούσα κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την όποια τυχόν βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Έχω τον Nova launcher και σήμερα το πρωί μου έτυχε κάτι περίεργο. Μεταξύ μία και πέντε τα ξημερώματα και ενώ το τηλέφωνό μου ηταν σε silent mode όταν το ενεργοποίησα για να δω την ώρα διαπίστωσα ότι λείπανε αρκετά εικονίδια από την αρχική οθόνη. Το πρόβλημα Διορθώθηκε Όταν πέρασα ξανά το αντίγραφο ασφαλείας που είχα κρατημένο λίγες μέρες πριν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί αν γνωρίζει κάποιος ας με ενημερώσει. ΥΓ Δυστυχώς δεν μπόρεσα να δω ποια εικονίδια λείπανε μήπως και βοηθούσα κατάσταση. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και την όποια τυχόν βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικά, είναι η πρώτη φορά που στο κάνει; Θεωρώ προσωπικά ότι δεν ευθύνεται ο Νόβα για αυτό. Δεν είναι εφαρμογή που πειράζει το /system. Γενικώς αποθηκεύεται και λειτουργεί από το /data. Με τι ρομ είσαι; επίσης, έχεις κάνει ρουτ; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Λογικά, είναι η πρώτη φορά που στο κάνει; Θεωρώ προσωπικά ότι δεν ευθύνεται ο Νόβα για αυτό. Δεν είναι εφαρμογή που πειράζει το /system. Γενικώς αποθηκεύεται και λειτουργεί από το /data. Με τι ρομ είσαι; επίσης, έχεις κάνει ρουτ;Μου το έχει ξανακάνει Αν δεν κάνω λάθος και την προηγούμενη εβδομάδα άλλη μία φορά. Το τηλέφωνο του έχω 15 μέρες περίπου. Είμαι με την 9.0.5.0 global stable και δεν είμαι root. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Μου το έχει ξανακάνει Αν δεν κάνω λάθος και την προηγούμενη εβδομάδα άλλη μία φορά. Το τηλέφωνο του έχω 15 μέρες περίπου. Είμαι με την 9.0.5.0 global stable και δεν είμαι root. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ έχω κάποιο άλλο bug με την 9.0.5 (και εγώ χωρίς root), σίγουρα υπάρχουν ατέλειες σε ένα νέο λειτουργικό (έκδοση 9). Ανά διαστήματα έχουν αναφερθεί ασυμβατότητες μεταξύ του Νova και του MIUI εδώ μέσα και από άλλα μέλη. Οπότε θέλω να καταλήξω και να πω, ότι κάνε δοκιμή χωρίς τον Νόβα (κάντου και μια επανεγκατάσταση) για μερικές ημέρες, καθότι δε θα σύστηνα factory reset πρωτού δοκιμαστούν κάποια άλλα πράγματα. Και αν παραμείνει το πρόβλημα, αν θες μας το αναφέρεις. Όλα αυτά τα προτείνω για να δούμε αρχικά, εάν φταίει ο Νόβα. Καθότι εάν στο κάνει και χωρίς αυτόν, πάμε "αλλού" μετά. Edited December 8, 2017 by Vasileios26 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts