Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανως το πηρε απο αλυσιδα για την αναφερει.

Όχι από scroutz το πήρα και συγκεκριμένα από kaizerstore.

Ναι αλλά τι διαφορές; Αξίζει να χάσεις την εγγύηση για να μπορείς να βάζεις οποία rom βγαίνει; Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα από το κινητό, ούτε από μπαταρία ούτε από ηχείο, ακουστικό.
δεν χανεται η εγγυηση,οποτε θες βαζεις την επισημη rom και ειναι οπως το πηρες

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατσε εκει και απολαυσε το οσο αλλοι θα "τραβιουντε" με dev rom aroma esans και δε συμαζευεται. :)
Αν η official rom ηταν η καλυτερη δεν θα βγαιναν custom rom.Mε custom το απολαμβανεις περισσοτερο πιστεψε με!

Βεβαια οποιος ειναι 100% ευχαριστημενος με την official rom δεν εχει κανενα λογο να παει σε custom.

Εμένα πάντως με τρώει να βάλω Resurrection remix. Αυτήν είχα και στο 6p.

Η μπαταρία έχει την ίδια απόδοση με την rr;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

δεν χανεται η εγγυηση,οποτε θες βαζεις την επισημη rom και ειναι οπως το πηρες

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν η official rom ηταν η καλυτερη δεν θα βγαιναν custom rom.Mε custom το απολαμβανεις περισσοτερο πιστεψε με!

Βεβαια οποιος ειναι 100% ευχαριστημενος με την official rom δεν εχει κανενα λογο να παει σε custom.

Οσο καλη και να ειναι η επισημη ολο και πειράματα κάποιοι θα κανουν, απλα στη μαμα κατάσταση συνηθως τα παντα λειτουργουν ρολοϊ. Γιατι απο τα χρονια που εχω αλλαξει δεκαδες κινητα και παρακολουθω το φορουμ η συντριπτικη πλειοψηφια που αλλαζουν ρομ και αλλα που δε μπορω ουτε να τα προφερω :) σε όλες τις μαρκες αρχιζουν, πχ δε συνδεεται το wi fi η το μπλε δοντι, η χαθηκε το ραδιο, η κανει κατι ψιλοκοληματα, αλλος δε βλεπει την έκθεση η δεν ανοιγουν οι φωτο, η μπαταρια εχει διαρροή, κανει γκοστινκ, εσβησε και δεν ξαναναψε, οι φακελοι δε χωρανε 6 εφαρμογες, δε βλεπω η δεν ανοιγουν οι φωτο απο την καρτα μνημης, και ενα σωρο αλλα, η γινονται προγραμματιστες πατωντας τα κρυφα μενού και πειραζουν ταχυτητες χρονισμούς διαβολια τριβολια, κλπ, το gps τρελάθηκε και μύρια αλλα.

Και επειδή ΕΓΩ δεν πειραζω τιποτα και δεν βαζω 300 εφαρμογες στο τηλεφωνο λες τις χρησιμοποιουν! Παντα αναβαθμιζω μεσω ΟΤΑ αν ερθει αν δεν ερθει χ.... Κα τη στιγμη που μιλαω στελνω μυνηματα, εχω το βαϊμπερ μου το φατσομπουκι, το μειλ μου, σερφαρω, γιουτιουμπαρω γουεμπαρω και σε κανενα κινητο δεν συνάντησα προβληματα ειδικα στα lg που τα θαβουν κατα κορον αλλα μολις βγει νεο μοντελο σπευδουν να παρουν :lol: ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ειμαι κολοφαρδος με τα κινητα αλλα οπως λενε οι κατασκευαστες αυτοκινητων "ουδεμια ευθυνη φέρουμε σε περιπτωση δισλειτουργιας αν δεν χρησιμοποιείται αυτούσιο οπως ορισε ο κατασκευαστης" χαχαχαχα.

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ οτι εχουν το δικαιωμα να κανει οτι θελει ο καθενας στο κινητο του αλλα πχ ρε φιλε αλλαξες λοντσερ και δε σου δουλευει το ταπ ταπ οπως παλια τι φταιει και πως διορθωνεται; Ε τωρα αυτος θελει απαντηση;

ΥΓ ΤΑ παραδειγματα τυχαια και σιγουρα τα εχετε βρει και σεις μπροστα σας, δεν φωτογραφιζω η υπονοώ κατι για οποιοδηποτε συγκεκριμενο μέλος του φορουμ μας. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Παίδες είμαι ανάμεσα σε nillkin tempered h+pro και στης mofi... Ποιο μ προτείνετε? Θέλω εμπειρίκα...
Εγώ έχω βάλει mofi full cover έχει κάτσει τόσο καλά που οποίος το βλέπει δεν καταλαβαίνει ότι φοράει.

696b42bad0a1ee098b7a3273c86f1f6a.jpg

0c0a1369f8a9afc266594d7dbb548a55.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by chios

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Εγώ έχω βάλει mofi full cover έχει κάτσει τόσο καλά που οποίος το βλέπει δεν καταλαβαίνει ότι φοράει.

Αυτο δεν ειναι το note 4 ομως.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Οσο καλη και να ειναι η επισημη ολο και πειράματα κάποιοι θα κανουν, απλα στη μαμα κατάσταση συνηθως τα παντα λειτουργουν ρολοϊ. Γιατι απο τα χρονια που εχω αλλαξει δεκαδες κινητα και παρακολουθω το φορουμ η συντριπτικη πλειοψηφια που αλλαζουν ρομ και αλλα που δε μπορω ουτε να τα προφερω :) σε όλες τις μαρκες αρχιζουν, πχ δε συνδεεται το wi fi η το μπλε δοντι, η χαθηκε το ραδιο, η κανει κατι ψιλοκοληματα, αλλος δε βλεπει την έκθεση η δεν ανοιγουν οι φωτο, η μπαταρια εχει διαρροή, κανει γκοστινκ, εσβησε και δεν ξαναναψε, οι φακελοι δε χωρανε 6 εφαρμογες, δε βλεπω η δεν ανοιγουν οι φωτο απο την καρτα μνημης, και ενα σωρο αλλα, η γινονται προγραμματιστες πατωντας τα κρυφα μενού και πειραζουν ταχυτητες χρονισμούς διαβολια τριβολια, κλπ, το gps τρελάθηκε και μύρια αλλα.

Και επειδή ΕΓΩ δεν πειραζω τιποτα και δεν βαζω 300 εφαρμογες στο τηλεφωνο λες τις χρησιμοποιουν! Παντα αναβαθμιζω μεσω ΟΤΑ αν ερθει αν δεν ερθει χ.... Κα τη στιγμη που μιλαω στελνω μυνηματα, εχω το βαϊμπερ μου το φατσομπουκι, το μειλ μου, σερφαρω, γιουτιουμπαρω γουεμπαρω και σε κανενα κινητο δεν συνάντησα προβληματα ειδικα στα lg που τα θαβουν κατα κορον αλλα μολις βγει νεο μοντελο σπευδουν να παρουν :lol: ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ειμαι κολοφαρδος με τα κινητα αλλα οπως λενε οι κατασκευαστες αυτοκινητων "ουδεμια ευθυνη φέρουμε σε περιπτωση δισλειτουργιας αν δεν χρησιμοποιείται αυτούσιο οπως ορισε ο κατασκευαστης" χαχαχαχα.

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ οτι εχουν το δικαιωμα να κανει οτι θελει ο καθενας στο κινητο του αλλα πχ ρε φιλε αλλαξες λοντσερ και δε σου δουλευει το ταπ ταπ οπως παλια τι φταιει και πως διορθωνεται; Ε τωρα αυτος θελει απαντηση;

ΥΓ ΤΑ παραδειγματα τυχαια και σιγουρα τα εχετε βρει και σεις μπροστα σας, δεν φωτογραφιζω η υπονοώ κατι για οποιοδηποτε συγκεκριμενο μέλος του φορουμ μας. :)

Απλά........ ξέρεις!! Είναι και το άτιμο το μικρόβιο που έχουμε πολλοί :p Το μικρόβιο της βελτίωσης!!

Εγώ, παλαιότερα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην "βελτιώσω" το αμάξι και το κινητό που έπεφτε στα χέρια μου! Έπρεπε να το σκαλισω βρε αδερφέ!! Μ' εξηνε το χέρι μου ;)

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές απ' τις επεμβάσεις θα βγουν προβληματάκια, αλλά είναι κ' αυτό στα πλαίσια της ευχαρίστησης και της αδρεναλίνης!

Τώρα βέβαια, λίγο τα οικονομικά, λίγο τα χρόνια που πέρασαν, αν δουλεύει κάτι σωστά δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω "χοντρές" επεμβάσεις!

δώσε ένα λινκ πλιζ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://m.aliexpress.com/s/item/32791469184.html?spm=a2g0n.search-cache.0.0.4453a6e6n9myBK

Για το δικό μου τηλέφωνο είναι αυτό λογικά θα υπάρχει και για το Note 4.

Απλά........ ξέρεις!! Είναι και το άτιμο το μικρόβιο που έχουμε πολλοί :p Το μικρόβιο της βελτίωσης!!

Εγώ, παλαιότερα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην "βελτιώσω" το αμάξι και το κινητό που έπεφτε στα χέρια μου! Έπρεπε να το σκαλισω βρε αδερφέ!! Μ' εξηνε το χέρι μου ;)

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές απ' τις επεμβάσεις θα βγουν προβληματάκια, αλλά είναι κ' αυτό στα πλαίσια της ευχαρίστησης και της αδρεναλίνης!

Τώρα βέβαια, λίγο τα οικονομικά, λίγο τα χρόνια που πέρασαν, αν δουλεύει κάτι σωστά δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω "χοντρές" επεμβάσεις!

ετσι ακριβως φιλε μου :)

παρηγγειλα και εγω το redmi note 4x με 16 gb ρομ απο το e-shop το ειχε προσφορα στα 145 ευρω και σκεφτομουν θα ερθει θα το ξεκλειδωσω, recovery και καμια Ελληνικη ρομ και μου ρθε με global stable 8 5 4 0 android 7 nougat και λεω παρκαρε τωρα και δεν το πειραξα καν ουτε για ρουτ σκεφτηκα που σε αλλες εποχες θα το εβγαζα τα ματια

και ετσι θα μεινει θα κανω μονο τις αναβαθμισεις που δινει η xiaomi και τιποτα αλλο

Για μένα πάντως, ένα ρουτ είναι πάντα χρήσιμο. Δηλαδή το ξεκλειδωμα δεν είναι μόνο για αλλαγή rom.

Και όσον αφορά τα προβλήματα εξαρτάται αν θα βάλεις κάποια σταθερή rom με αξιόπιστο kernel ή απλά συνεχίζεις του πειραματισμούς. Αν για παράδειγμα βάλω AOSP αλλά μετά με τρώει το χέρι μου να αλλάξω και kernel και βάλω κάποιον beta που και καλά έχει μεγαλύτερη αυτονομία ή ταχύτητα τότε εν γνώση μου ξέρω ότι μπαίνω στο τριπάκι του πειραματισμού που μπορεί να σημαίνει προβλήματα από άποψη σταθερότητας.

Εγώ προσωπικά όσο του είχα lineage δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ίσως μόνο το βίντεο έβγαινε πιο σκοτεινό τη νύχτα αν και είχα βρει τρόπο να το λύσω (το έχω προσθέσει στον οδηγό μου για το βίντεο). Κάτα τα άλλα ήταν άψογη :D

Έχω ένα θέμα με το Bluetooth... Το έχω πάντα συνδεδεμένο με ένα ακουστικό Bluetooth plantronics και με ένα gear s3. Προτιμώ να μιλάω με το ακουστικό.

Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που ενεργοποιώ το ακουστικό πρέπει χειροκίνητα να το συνδέω από όταν έχω πάρει το ρολόι. Επίσης αν κάνω κλήση με απενεργοποιημενο το ακουστικό στέλνει την κλήση στο ρολόι αντί στο ακουστικό του τηλεφώνου. Τέλος μου κάνει πολύ συχνά αποσυνδέσεις από το ρολόι.

Θεωρώ ότι φταίει το κινητό και όχι οι συσκευές για κάποιο λόγο..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για μένα πάντως, ένα ρουτ είναι πάντα χρήσιμο. Δηλαδή το ξεκλειδωμα δεν είναι μόνο για αλλαγή rom.

Και όσον αφορά τα προβλήματα εξαρτάται αν θα βάλεις κάποια σταθερή rom με αξιόπιστο kernel ή απλά συνεχίζεις του πειραματισμούς. Αν για παράδειγμα βάλω AOSP αλλά μετά με τρώει το χέρι μου να αλλάξω και kernel και βάλω κάποιον beta που και καλά έχει μεγαλύτερη αυτονομία ή ταχύτητα τότε εν γνώση μου ξέρω ότι μπαίνω στο τριπάκι του πειραματισμού που μπορεί να σημαίνει προβλήματα από άποψη σταθερότητας.

Εγώ προσωπικά όσο του είχα lineage δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ίσως μόνο το βίντεο έβγαινε πιο σκοτεινό τη νύχτα αν και είχα βρει τρόπο να το λύσω (το έχω προσθέσει στον οδηγό μου για το βίντεο). Κάτα τα άλλα ήταν άψογη :D

Το είχα ρουτάρει και εγώ αλλά είχα βάλει magisk και δεν μου πέρναγε τα safety nets με αποτέλεσμα να μην τρέχουν κάποιες τραπεζικές εφαρμογές. Κρίμα γιατί θα ήθελα να χρησιμοποιώ κάποιες εφαρμογές που θέλουν ρουτ. Νομίζω έχει να κάνει με την google το θέμα με το magisk. Έχει καταφέρει κάποιος να περάσει τώρα τελευταία τα safety nets?

Μπορώ να συμφωνήσω σε μερικά που λες αλλά δεν είναι ο κανόνας. Τα προβλήματα που αναφέρεις είναι χρηστών που έχουν ένα θέμα. Δεν διαβάζουν. Μπαίνουν σε μία ρομ , καταβέζουν και βάζουν. Δεν έχουν δει αν ακόμα έχει θέματα, δεν ξέρουν καν οι ίδιοι να διαφοροποιήσουν έννοιες όπως ρομ, κερνελ, recovery, root(πόσοι νομίζουν ότι custom recovery σημαίνει και root) κλπ. Αλλάζουν και ένα κέρνελ γιατί καπου είδαν καλύτερη μπαταρία, πειράζουν ρυθμίσεις και να σου μετά ακόμα και με σταθερές ρομ να έχουν θέματα.

Ασχολούμαι 10 χρόνια με πειράγματα και δεν είχα ποτέ θέμα. Ακόμα και σε καταστάσεις τελείως custom(π.χ. ICS 4.0+ σε HTC Desire που δεν το υποστήριζε η HTC ποτέ) και γενικότερα άπειρα φλασαρίσματα και δοκιμές.

Αν διαβάσεις και επιλέξεις και μία ρομ από team σωστό που βγάζει καλές και σταθερές ρομ δεν θα έχεις κανένα θέμα και φυσικά ούτε θα τραβιέσαι. Μην το κάνουμε και τόσο τραγικό. Έχω ένα μήνα σχεδόν slim7 στο κινητό. Όχι μόνο δεν μου έχει λείψει τπτ, αλλά έχω και καθαρό android που μου αρέσει και όχι miui(που τελικά δεν μου αρέσει). Και φυσικά μου λειτουργούν όλα και δεν με έχει κρεμάσει ποτέ το κινητό.

Πριν την βάλω όμως, διάβασα, ρώτησα και όχι μόνο σε αυτή την ρομ. Έφαγα 15 ημέρες αναζήτησης και διαβάσματος για να την βάλω τελικά.... Αυτό για κάποιος είναι τράβηγμα για κάποιους άλλους ενημέρωση. Όπως άλλος κάθεται και διαβάζει πολιτικά εγώ διαβάζω για ρομς. Ενδιαφέροντα είναι αυτά.

Αλλά μην βγάλουμε και τις custom rom άχρηστες και ότι θα έχει κάποιος θέματα. Και στο miui έχει αναφερθεί θέμα wifi hotspot. Τα προβληματα δεν είναι θέμα custom roms.

Τώρα για τον launcher και το παράδειγμα που λες. Ε δεν φταίει ο launcher πάλι. Ο χρήστης φταίει που δεν έχει καταλάβει τι είναι ο launcher αλλά επειδή άκουσε τον djkostas20 ή τον komias2 ότι τον έχει, το έβαλε. Το 90% των προβλημάτων έχουν να κάνουν με την μη ενημέρωση των χρηστών. Και αυτή η ενημέρωση είναι εκεί, αλλά κανείς δεν πάει να την διαβάσει.

Φυσικά για τον καθένα η χρήση είναι τι τον βολεύει εννοείται. Εσένα σου αρέσει το miui, εμένα το stock android. Κανείς από εμάς δεν τραβιέται όμως.

Θα μπορούσα να πω και εγώ από την μεριά μου ότι στο Miui τραβιέται κάποιος. Μόνο τις ¨μόντες" διορθώσεις να δει κανείς στην πρώτη σελίδα. π.χ αριθμός στα sms. Δεν είναι έτσι όμως, απλώς κάποιες ιδιοτροπίες του λειτουργικού όπως όλα έχουν.

Edited by djkostas20

Google Pixel 6 Pro

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-t3609037

Μάλλον για αυτήν μιλάμε;

Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Slim με chrome?

Το chrome ειναι το πρωτο που σουταρω απο το κινητο.

Τι εννοείς με chrome???

Google Pixel 6 Pro

Τι εννοείς με chrome???

Στην φωτογραφια ειδα το εικονιδιο του Chrome

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/xiaomi-redmi-note-4-snapdragon-roms-kernels-recoveries--other-development/rom-t3609037

Λες να μην το εχουν μεσα και να ειναι fail η φωτογραφια τους;

Στην φωτογραφια ειδα το εικονιδιο του Chrome

Λες να μην το εχουν μεσα και να ειναι fail η φωτογραφια τους;

Νομίζω τον έχουν. Δεν θυμάμαι κιόλας. Εγώ πάντα chrome χρησιμοποιώ οπότε δεν το προσέχω

Google Pixel 6 Pro

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)