Cyberdemon87 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Παιδιά, γνωρίζει κανείς γιατί πολλές φορές δεν κάνει αυτόματα sync το gmail? Επίσης, πως γίνεται να δείχνει απόσπασμα από τα emails και sms στα notifications? Κανείς; Επίσης γνωρίζετε πως τα βγάζω από το να μου τα εμφανίζει σε group όταν είναι από τον ίδιο αποστολέα; Όπως στο PC που έχει το "conversation mode", απλά εδώ δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) και μολις μπηκα και εγω στο κλαμπ οσων τους εσπασε η Οθονη :lol::lol: επεσε με την οθονη στο πλακακι απο ενα ψηλο τραπεζι που το ειχα και φορτιζε. Μπλεχτηκα στο καλωδιο και το εριξα... Φοραγε τζαμακι το οποιο δεν επαθε τιποτα... Η οθονη ομως χιλια κομματια... Καποιος που τα εχει καταφερει να την αλλαξει μονος?? Ρωταω γιατι μου φανηκε πολυ περιπλοκο σε σχεση πχ με το Iphone της κοπελας μου που το εκανα... αυτη εδω θα κανει αφου λεει για 4χ, σωστα?? http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-hongmi-Redmi-Note-4X-Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-/352069220533?_trksid=p2385738.m2548.l4275 Edited October 5, 2017 by ewssonaht Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 http://dragon-tt.com/xx.aspx?id=1437 Γνήσια και καλή οθόνη είναι αυτή εδώ που είναι για το global, αυτή που βλέπεις στο ebay είναι μαϊμού μην την πάρεις. Στάλθηκε από το omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλημέρα σε όλους! Ψάχνοντας βρήκα αυτό: Αγορά απο εδώ: https://www.aliexpress.com/store/product/2Pcs-Lot-Triple-Enhanced-Plating-Anti-fingerprint-Explosion-proof-HD-2-5D-Tempered-Glass-Film-for/823174_32803479428.html?af=291541&cv=9301928&cn=43ox8l0aaxwahr92wzcntilp3eaazlz0&dp=v5_43ox8l0aaxwahr92wzcntilp3eaazlz0&mall_affr=pr1&aff_platform=aaf&cpt=1507016027027&sk=eub6yrrBy&aff_trace_key=763fa088785143cea23ac828585ae005-1507016027027-01307-eub6yrrBy&terminal_id=edd9e36a9ed4436cbce0a83408f90bb8 Έχει δύο επιλογές για διαφανές tempered glass. Η δεύτερη είναι η πιό καλή. Στο δικό μου δοκίμασα και πέρασα το γυαλί με μπατονέτα ελαφρώς ακουμπισμένη σε baby oil, καλά στεγνωμένη για να φύγει το περιτό λάδι και διορθώθηκε κάπως. Απο ότι καταλαβαίνω αυτό το υγρό πρέπει να είναι σιλικόνη. Βρήκα όμως και σκέτο το λαδάκι σε δύο διαφορετικές συσκευασίες. Α) Ελάχιστη παραγγελία 10 τεμάχια χωρίς έξοδα αποστολής: https://www.aliexpress.com/store/product/10pcs-lot-Tempered-Glass-White-Edge-Revising-Liquid-with-Brush-For-iPhone-Xiaomi-Screen-Protector-White/823174_32802886813.html?spm=2114.12010612.0.0.5d978368AGb64g Β) Επιλογή όσων τεμαχίων θέλουμε με έξοδα αποστολής: 1) https://www.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-White-Edge-Eliminate-Liquid-For-Phone-Arc-Edge-Models-Screen-Protector-Border-Filling-Revising/32820035645.html?spm=2114.12010108.1000023.2.79ada82tECv8q 2) https://www.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-White-Edge-Eliminate-Liquid-For-Phone-Arc-Edge-Models-Screen-Protector-Border-Filling-Revise/32820063352.html?spm=2114.12010108.1000023.1.34345286Ji5zib Και ολα αυτα γιατι καποιοι ηλιθιοι θελανε να βαλουν κυρτες πλευρες λες και μας βοηθαει καπου. ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και μολις μπηκα και εγω στο κλαμπ οσων τους εσπασε η Οθονη :lol::lol: επεσε με την οθονη στο πλακακι απο ενα ψηλο τραπεζι που το ειχα και φορτιζε. Μπλεχτηκα στο καλωδιο και το εριξα... Φοραγε τζαμακι το οποιο δεν επαθε τιποτα... Η οθονη ομως χιλια κομματια... Καποιος που τα εχει καταφερει να την αλλαξει μονος?? Ρωταω γιατι μου φανηκε πολυ περιπλοκο σε σχεση πχ με το Iphone της κοπελας μου που το εκανα... αυτη εδω θα κανει αφου λεει για 4χ, σωστα?? http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-hongmi-Redmi-Note-4X-Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-/352069220533?_trksid=p2385738.m2548.l4275 ποιο γυαλι φοραγες? αυτο με το μαυρο/ασπρο πλαισιο η καποιο σκετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUSICMANIAC Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εγω παλι ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο..... https://www.ebulk.gr/xiaomi-screen-protectors/lenuo-cf-soft-edge-full-screen-tempered-glass-screen-film-for-xiaomi-redmi-note-4x-black-t10353649a https://www.ebulk.gr/xiaomi-screen-protectors/imak-2pcs-full-screen-soft-hydrogel-protector-films-for-xiaomi-redmi-note-4x-t10353388a Μαλλον θα προτιμησω την πρωτη που εχει τα μαυρα περιθωρια, οπως ακριβως και η οθονη του κινητου. Εχει βαλει κανεις καποια για να μου πει εντυπωσεις; Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk Το full face ξεκολάει μετά απο λίγο καιρό. Και στο δικό μου και σε τριών φίλων ξεκόλησε σε λιγότερο από μήνα λόγω της σκόνης που περνάει στο πλάι. Προτίμησε tempered glass Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Το full face ξεκολάει μετά απο λίγο καιρό. Και στο δικό μου και σε τριών φίλων ξεκόλησε σε λιγότερο από μήνα λόγω της σκόνης που περνάει στο πλάι. Προτίμησε tempered glass. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το full face ξεκολάει μετά απο λίγο καιρό. Και στο δικό μου και σε τριών φίλων ξεκόλησε σε λιγότερο από μήνα λόγω της σκόνης που περνάει στο πλάι. Προτίμησε tempered glass δυστυχώς όμως το κλασικό διάφανο tempered γύρω γύρω δεν ακουμπάει καλά και φαίνεται σαν μια γκρίζα γραμμή γύρω γύρω από όλη την οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUSICMANIAC Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Δες εδώ και εδώ. Για τέτοια εξειδικευμένα ζητήματα μάλλον μόνο εκεί παίρνεις αξιόλογες απαντήσεις. Παιδιά αυτές τις "πατέντες" με τις μπατονέτες και τα λαδάκια συνιστώ να τα αφήσετε. Είναι μάλλον βέβαιο ότι θα γίνει ζημιά. Το τηλέφωνο δεν είναι αδιάβροχο... Υπάρχουν ωραιότατα full cover τζαμάκια που εφαρμόζουν τέλεια και δεν αφήνουν κενά. Και πάμφθηνα από το aliexpress ας πούμε. Δυστυχώς τα full face cover ξεκολάνε μετά απο λίγο καιρό. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυστυχώς όμως το κλασικό διάφανο tempered γύρω γύρω δεν ακουμπάει καλά και φαίνεται σαν μια γκρίζα γραμμή γύρω γύρω από όλη την οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αναγκαίο κακό μέχρι να ξυπνήσουν στην XIAOMI και να βγάλουν κάτι! Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Για αυτό κάνεις μία ασφάλεια με 30€ και δεν βάζεις καθόλου τζαμάκι :lol: Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Αναγκαίο κακό μέχρι να ξυπνήσουν στην XIAOMI και να βγάλουν κάτι! Είπαμε λαδακι... Και για αυτούς που λένε περί πατέντας και θα μπει το λάδι μέσα γιατί δεν έχει αδιαβροχοποίηση, δεν είπα να ρίξετε όλο το κινητό στο λάδι. Και γω ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, αλλά δεν μπορούσα να βλέπω 3 χιλιοστά από κάθε πλευρά σα να ήταν ξεκολλημένο το τζαμάκι. Ούτε να ψάχνω για βελόνα στα άχυρα για το σωστό τζαμάκι. Με τόσα φόρουμ παγκόσμια θα είχε βρεθεί. Λαδακι λοιπόν, ηλιέλαιο, ελάχιστο κάθε φορά και εδώ και ενάμιση μήνα έχω προστατευμένη την οθοναρα μου χωρίς αντιαισθητικες ασπρίλες. Και κάτι ακόμα για σκέψη. Το συγκεκριμένο τζαμάκι (για 4χ), εκτός από την ασπρίλα που λύθηκε, μου βγάζει στην άκρη άκρη, απ' την αρχή, μια πολύ λεπτή γραμμουλα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, σε λευκό φόντο. Όταν πρωτοπήρα το κινητό, είχα παραγγείλει κατά λάθος τζαμακι για το mtk. Εκείνο λοιπόν το τζαμακι είχε καθίσει ΤΕΛΕΙΑ χωρίς καμία λευκή γραμμή γύρω γύρω, χωρίς ουράνιο τόξο γιατί ήταν ελάχιστα μεγαλύτερο (μισό χιλιοστό από κάθε πλευρά) από αυτό που φοράω τώρα, ΕΚΤΟΣ από τις τρύπες για την κάμερα και τους αισθητήρες (mtk είπαμε). Δηλαδή φόρεσα tempered μεγαλύτερο από αυτό που φοράω τώρα και δεν είχε ασπρίλα. Άρα λοιπόν για μένα, δε φταίει το 2,5d και η κυρτότητα του κινητού. Η κυρτότητα αισθάνομαι ότι ξεκινάει πολύ πιο μετά το τζαμακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Και ολα αυτα γιατι καποιοι ηλιθιοι θελανε να βαλουν κυρτες πλευρες λες και μας βοηθαει καπου. ----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποιο γυαλι φοραγες? αυτο με το μαυρο/ασπρο πλαισιο η καποιο σκετο? Βλεπεις η παλιοσαμσουνκ εκανε την αρχη και που στην ουσια δεν ειναι πρακτικο, αλλα ακολουθησαν και οι αλλοι. :lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εχει βγει και εχω παραθέσει σελιδες πιο πριν την ιδανικη λύση αλλά θα σας αφησω μετεξεταστεους ολους επειδη δε διαβάζετε καθόλου.:mad: Brotect AirGlass Flexible Glass και ξεχάστε γκριζες ζώνες - αερα στα πανια σας κτλ.... οριστε και το προιον που έρχεται απο Γερμανία σε 4-5 εργασιμες... http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-xiaomi-redmi-note-4x-2731534.html Παράθεση Honor 200 12-512GB Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εχει βγει και εχω παραθέσει σελιδες πιο πριν την ιδανικη λύση αλλά θα σας αφησω μετεξεταστεους ολους επειδη δε διαβάζετε καθόλου.:mad: Brotect AirGlass Flexible Glass και ξεχάστε γκριζες ζώνες - αερα στα πανια σας κτλ.... οριστε και το προιον που έρχεται απο Γερμανία σε 4-5 εργασιμες... http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-xiaomi-redmi-note-4x-2731534.html δοκιμασμενο? μπορεις να ανεβασεις photo εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εχει βγει και εχω παραθέσει σελιδες πιο πριν την ιδανικη λύση αλλά θα σας αφησω μετεξεταστεους ολους επειδη δε διαβάζετε καθόλου.:mad: Brotect AirGlass Flexible Glass και ξεχάστε γκριζες ζώνες - αερα στα πανια σας κτλ.... οριστε και το προιον που έρχεται απο Γερμανία σε 4-5 εργασιμες... http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-xiaomi-redmi-note-4x-2731534.htmlBookmarked, μία κι εγώ με τζαμάκι είμαι. Όταν έρθει η ώρα του θα το παραγγείλω. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εχει βγει και εχω παραθέσει σελιδες πιο πριν την ιδανικη λύση αλλά θα σας αφησω μετεξεταστεους ολους επειδη δε διαβάζετε καθόλου.:mad: Brotect AirGlass Flexible Glass και ξεχάστε γκριζες ζώνες - αερα στα πανια σας κτλ.... οριστε και το προιον που έρχεται απο Γερμανία σε 4-5 εργασιμες... http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-xiaomi-redmi-note-4x-2731534.htmlμολις το παρηγγειλα!για να το δουμε και αυτο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Ποτε θα παρουμε miui 9 εγω το εχω με την dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Λίγη βοήθεια οποίος ξέρει. Έχω ένα θέμα με το Hotspot. Δίνω ίντερνετ στο Ταμπλετ κι ενώ συνδέεται δεν έχει ίντερνετ. Το δοκίμασα και με άλλες συσκευές και σε όλες συμβαίνει το ίδιο. Βγάζει μήνυμα ότι είναι συνδεδεμένο κανονικά, αλλά χωρίς ίντερνετ. Υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση μου μπορεί να έχω ενεργοποιήσει κάποια φραγή ή κάτι τέτοιο;δοκιμασε να βαλεις την σωστη ταχυτητα (2.4 η 5) και επισης password αν δεν εχεις βαλει. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει αναφερθεί και λίγες σελίδες πιο πίσω ότι το hotspot είναι προβληματικό (μια δουλεύει-3 δεν δουλεύει, τουλάχιστον σε εμένα). Εγώ την τελευταία φορά που δούλεψε σωστά είχα το κινητό με μια κάρτα sim (από 2 που έχω συνήθως).μια χαρα δουλευει,το χρησιμοποιω συνεχεια και το χω δοκιμασει με διαφορες miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Να ρωτησω κατι; Γιατι τα περισσοτερα tempered glass ενω γραφουν οτι ειναι για 4Χ, εχουν δυο τρυπες αριστερα και δεξια του ακουστικου; Εγω μονο μια τρυπα βλεπω στο κινητο κι αυτη δεξια. Στην αρχη σκεφτηκα μηπως ηταν το notification led, αλλα τελικα ειναι αρκετα πιο αριστερα. Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Να ρωτησω κατι; Γιατι τα περισσοτερα tempered glass ενω γραφουν οτι ειναι για 4Χ, εχουν δυο τρυπες αριστερα και δεξια του ακουστικου; Εγω μονο μια τρυπα βλεπω στο κινητο κι αυτη δεξια. Στην αρχη σκεφτηκα μηπως ηταν το notification led, αλλα τελικα ειναι αρκετα πιο αριστερα. Στάλθηκε από το Xiaomi Redmi Note 4 χρησιμοποιώντας TapatalkΜη ξεχνάς τον αισθητήρα απόστασης που κλείνει την οθόνη όταν φέρεις το τηλέφωνο στο αυτί σου. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Aπο τη μερα που εχω παρει την εν λογο συσκευη οταν καλω σε καποιον που εχει βαλει να παιζει τραγουδι οταν τον καλεις το τραγουδι ακουγετε να παραμομρφωνετε και αυτο μου το κανει σε οποιον καλεσω και εχει τραγουδι παιζει να χει το ακουστικο θεμα ?οταν ομως μιλαω τους ακουω κανονικα ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 το πρώτο η το τρίτο; εγώ χρησιμοποιώ το πρώτο! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πρώτο και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Aπο τη μερα που εχω παρει την εν λογο συσκευη οταν καλω σε καποιον που εχει βαλει να παιζει τραγουδι οταν τον καλεις το τραγουδι ακουγετε να παραμομρφωνετε και αυτο μου το κανει σε οποιον καλεσω και εχει τραγουδι παιζει να χει το ακουστικο θεμα ?οταν ομως μιλαω τους ακουω κανονικα ολους Τωρα αυτο ειναι σοβαρη ερωτηση; :)Κοιτα αν παιρνεις εναν συγκεκριμενο μπορει να είναι κακογραμμένο ρινκ το ουν αν ειναι περισσοτεροι μηπως ειναι θεμα της εταιριας τους; παντως αφου ακους μια χαρα τον συνομιλητη σου τι κάθεσαι και ψαχνεις; :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Τωρα αυτο ειναι σοβαρη ερωτηση; :)Κοιτα αν παιρνεις εναν συγκεκριμενο μπορει να είναι κακογραμμένο ρινκ το ουν αν ειναι περισσοτεροι μηπως ειναι θεμα της εταιριας τους; παντως αφου ακους μια χαρα τον συνομιλητη σου τι κάθεσαι και ψαχνεις; :)καλω σε συνδρομητες κοσμοτε αλλα υε το προηγουμενο κιν δε μου το εκανε αν θυμαμαι καλα μιλησα και με την infoquest και μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα ακουστικο αλλα μαλλον απο την εταιρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 καλω σε συνδρομητες κοσμοτε αλλα υε το προηγουμενο κιν δε μου το εκανε αν θυμαμαι καλα μιλησα και με την infoquest και μου ειπαν οτι δεν ειναι θεμα ακουστικο αλλα μαλλον απο την εταιρια Ακριβώς αυτο σου είπα και γω. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εχει βγει και εχω παραθέσει σελιδες πιο πριν την ιδανικη λύση αλλά θα σας αφησω μετεξεταστεους ολους επειδη δε διαβάζετε καθόλου.:mad: Brotect AirGlass Flexible Glass και ξεχάστε γκριζες ζώνες - αερα στα πανια σας κτλ.... οριστε και το προιον που έρχεται απο Γερμανία σε 4-5 εργασιμες... http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-xiaomi-redmi-note-4x-2731534.html Καλησπέρα. Αφήνει μεγάλο κενό στα πλάγια ή όπως τα υπόλοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Την πατησα γμτ Καταλαθος έβαλα να κατεβει το update. Τωρα λέει πρεπει να γινει ριμπουτ για να το περασει. Τι μπορω να κανω ώστε να το ακυρωσω? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts