P270 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Σε αυτό το στάδιο, έβαλα VPN και πήρα IP αμερικάνικο ή κινέζικο (δεν το κοίταξα καν) και μετά με νέο κωδικό, όλα ΟΚ. τι λες τώρα θέλει vpn για να κατεβάσει ; τι να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Να το ψάξω για original τότε εχω μια αλλα δεν δουλεύει Για να εχεις τις λειτουργιες του smart case, θα πρεπει να το επιλεξεις μεσα απο το μενου της miui. Lock screen & password -> Advanced settings -> Smart cover mode Αλλα θα πρεπει να εχεις θηκη για Note 4X. Εγω εχω την orginal για Note 4X που σου ειπε ο απο πανω και λειτουργει κανονικοτατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) επρεπε να το ποσταρω life of a xiaomi user photo host site Edited September 2, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisxlv Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 γινεται! απλώς θέλει 2 δαχτυλα. κρατας σταθερο το notification με το ένα δαχτυλο και σέρνεις με το αλλο. Αυτό έψαχνα. Ευχαριστώ πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 επρεπε να το ποσταρω life of a xiaomi user photo host siteΧαχαχαχαχα!! Υπάρχει σίγουρα μια δόση αλήθειας σε όλο αυτό. Τραβηγμένο από τα μαλλιά βέβαια. Εγώ ακόμη και σε dev που είμαι τώρα bugs δεν βλέπω. Τουλάχιστον τέτοια που να καθιστούν δύσκολη έως αδύνατη την χρήση του κινητού. Ούτε αντιμετώπισα ποτέ τέτοια bugs σε όλες τις xiaomi συσκευές μου, από το 2014 μέχρι τώρα. Το μόνο παράπονο από τη συσκευή είναι η ποιότητα νυχτερινών φωτογραφιών και videos, αλλά αυτός είναι ο αναγκαίος συμβιβασμός που έκανα, γνωρίζοντας καλά το παραπάνω θέμα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 επρεπε να το ποσταρω life of a xiaomi user Ας μην ξεκινήσουμε flame παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Χαχαχαχαχα!! Υπάρχει σίγουρα μια δόση αλήθειας σε όλο αυτό. Τραβηγμένο από τα μαλλιά βέβαια. Εγώ ακόμη και σε dev που είμαι τώρα bugs δεν βλέπω. Τουλάχιστον τέτοια που να καθιστούν δύσκολη έως αδύνατη την χρήση του κινητού. Ούτε αντιμετώπισα ποτέ τέτοια bugs σε όλες τις xiaomi συσκευές μου, από το 2014 μέχρι τώρα. Το μόνο παράπονο από τη συσκευή είναι η ποιότητα νυχτερινών φωτογραφιών και videos, αλλά αυτός είναι ο αναγκαίος συμβιβασμός που έκανα, γνωρίζοντας καλά το παραπάνω θέμα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Nαι δεν ισχυουν ολα,αλλα αυτο με τα μεταλλια και τον bootloader ειναι spot on! ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ας μην ξεκινήσουμε flame παρακαλώ. ε οχι και flame,χιουμοριστικο ειναι!Για την ακριβεια αυτοσαρκαστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Nαι δεν ισχυουν ολα,αλλα αυτο με τα μεταλλια και τον bootloader ειναι spot on! ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ε οχι και flame,χιουμοριστικο ειναι!Για την ακριβεια αυτοσαρκαστικο Δεν είπα ότι κάνεις flame αλλά να μην ξεκινήσουμε flame :) Είνα σαν να βλέπω ήδη το που θα πάει ο διάλογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Σε πιο ontopic νεα : Εβαλα την τελευταια chinese dev (7.8.31 miui 9,nougat) και εχουν φτιαξει τον ηχο στο video recording κατα πολυ! Kαμια σχεση με πριν,δοκιμασα στην default camera και στην Open camera μπροστα απο ηχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Σε πιο ontopic νεα : Εβαλα την τελευταια chinese dev (7.8.31 miui 9,nougat) και εχουν φτιαξει τον ηχο στο video recording κατα πολυ! Kαμια σχεση με πριν,δοκιμασα στην default camera και στην Open camera μπροστα απο ηχεια.Τότε πέρασε την τελευταία xtrv dev η ελληνικες ρομ βασίζονται στην china. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Σε ότι xiaomi είχα και έχω, με dev η stable αν πάω να δω τα ασύρματα δίκτυα που είναι αποθηκευμένα στο κινητό βλέπω μόνο ελάχιστα και μάλιστα διπλά η τριπλά. Συμβαίνει γενικότερα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Τότε πέρασε την τελευταία xtrv dev η ελληνικες ρομ βασίζονται στην china. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk θα δοκιμαστει κι αυτη καποια στιγμη.Απλα μετα η rom βρισκεται στο τριτο πειραγμα και ειναι δυσκολο να εντοπιστει απο ποιο πειραγμα προηλθε καποιο bug.Η xtrv βασιζεται στην xiaomi.eu η οποια βασιζεται στην chinese dev.Οσο πιο πολλα χερια παρεμβαινουν τοσο πιο πιθανο να υπαρχουν bugs. edit: πολυ καλη η miui 9,εκτος οτι φτιαξαν τον ηχο στο video recording (και στο απλο audio recorder) ειναι πολυ πιο smooth και γρηγορη απο την miui 8 (και την mm based και την nougat based) Edited September 2, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 επιτέλους παρέλαβα κι εγώ μετά την περιπέτεια που είχα με τον unofficial charger. Η νέα συσκευή βγάζει αισθητά καλύτερες φώτο. Φοράει τον αισθητήρα της samsung, άρα φαντάζομαι πριν πρέπει να φορούσα τον omnivision. H τωρινή μου συσκευή έχει αισθητά πιο γρήγορο focus Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 επιτέλους παρέλαβα κι εγώ μετά την περιπέτεια που είχα με τον unofficial charger. Η νέα συσκευή βγάζει αισθητά καλύτερες φώτο. Φοράει τον αισθητήρα της samsung, άρα φαντάζομαι πριν πρέπει να φορούσα τον omnivision. H τωρινή μου συσκευή έχει αισθητά πιο γρήγορο focus Αν είχε omnivision τότε δεν ήταν καν το global γιατί μέχρι στιγμής μόνο στο κινέζικο έχει βρεθεί... Πάλι καλά που έβγαλες άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Σε πιο ontopic νεα : Εβαλα την τελευταια chinese dev (7.8.31 miui 9,nougat) και εχουν φτιαξει τον ηχο στο video recording κατα πολυ! Kαμια σχεση με πριν,δοκιμασα στην default camera και στην Open camera μπροστα απο ηχεια.Πώς και προτιμάς chinese dev? Ρωτάω επειδή έχω την global dev. Έχουν διαφορές; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Πώς και προτιμάς chinese dev? Ρωτάω επειδή έχω την global dev. Έχουν διαφορές; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Άμα έχεις ελληνική ή eu τότε και εσύ chinese dev έχεις απλά customarismeni με έξτρας γλωσσες και tweaks. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) επρεπε να το ποσταρω life of a xiaomi user photo host siteΠιο πολύ αυτοσαρκασμό μου κάνει ή αυτός που το έκανε δεν είχε πριν κάποια άλλη συσκευή, όπως εγώ με το honor 6. Ένα χρόνο κολλημένος με beta στην marshmallow, χωρίς ειδοποιησεις στο viber κ γενικά χωρίς ειδοποιήσεις. Από την πρώτη μέρα στο mui, δεν προλαβαινα να σβήνω ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2017 by gregog7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 επιτέλους παρέλαβα κι εγώ μετά την περιπέτεια που είχα με τον unofficial charger. Η νέα συσκευή βγάζει αισθητά καλύτερες φώτο. Φοράει τον αισθητήρα της samsung, άρα φαντάζομαι πριν πρέπει να φορούσα τον omnivision. H τωρινή μου συσκευή έχει αισθητά πιο γρήγορο focus τοσο γρηγορα ξεμπλεξες?!Τι εγινε τι σου ειπε το μαγαζι? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πώς και προτιμάς chinese dev? Ρωτάω επειδή έχω την global dev. Έχουν διαφορές; Δεν ειναι οτι τις προτιμω απλα ηθελα να δοκιμασω την original chinese dev πριν παω σε chinese dev based (xiaomi.eu,mi-global κλπ)Επισης οι global και η 8.2.1.0 και η 8.5.4 ειχαν καποια λαγκαρισματακια/frame drops καπου καπου,που αν εμφανιζονταν σε dev την αλλη βδομαδα θα φτιαχνονταν,στην stable θα περασουν μηνες. Kαι σε αλλα κινητα ηταν παντα πιο smooth οι κινεζικες miui,ειχαν και λιγοτερα bugs και περισσοτερα features. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιο πολύ αυτοσαρκασμό μου κάνει ή αυτός που το έκανε δεν είχε πριν κάποια άλλη συσκευή, όπως εγώ με το honor 6. Ένα χρόνο κολλημένος με beta στην marshmallow, χωρίς ειδοποιησεις στο viber κ γενικά χωρίς ειδοποιήσεις. Από την πρώτη μέρα στο mui, δεν προλαβαινα να σβήνω ειδοποιήσεις ναι μωρε αυτοσαρκαστικο ειναι,αυτα δεν ειναι σοβαρα προβληματα,για μενα η xiaomi εξακολουθει να ειναι η αγαπημενη μου εταιρια και η miui η αγαπημενη μου rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Παιδιά όσοι ενεργοποιήσατε το api2 για google camera δεν δουλεύει ο αρχικός οδηγός για 30 καρέ. Βέβαια βρέθηκε πάλι μια λύση. Ενημερώθηκε ο οδηγός με τις σχετικές οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bahamut_zero Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 τοσο γρηγορα ξεμπλεξες?!Τι εγινε τι σου ειπε το μαγαζι? Από το μαγαζί η όλη εμπειρία ήταν πολύ καλή. Ο άνθρωπος δέχθηκε να στείλω τη συσκευή πίσω, χωρίς μα μου. Δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς βρέθηκε μέσα λάθος φορτιστής βέβαια. Δευτέρα το έστειλα με acs και Τετάρτη πρωί είχα τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Ίσως ο προμηθευτής είχε κάνει τη "δουλειά". Εν τέλει παρήγγειλα από αλλού και παρέλαβα σήμερα. Αυτοκολλητάκι, σωστό product number μέσα - έξω και ο μαύρος official φορτιστής με τα 2Α. Όλα καλά. Παράθεση nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Μια χαρά. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 κατοχος του εργαλείου και εγω απο χθες και εμεινα πολυ ικανοποιημενος..μια ερωτηση νεου παιδια ,σορρυ,τσαμακι μπροσταπου να καθεται καλα υπαρχει?κανενα λινκ απο ελλαδα κατα προτιμηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) @greg2310 δες πρωτο μηνυμα. Δεν υπάρχει "τέλειο" τζαμάκι Edited September 2, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 αυτό το 9.49 ώρες από που προκύπτει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 αυτό το 9.49 ώρες από που προκύπτει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλα τα πας, το δικο μου βγαζει μετα βιας 2:30 ωρες οθονης εως το 50 % .... Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts