antekala Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 τελικά ποιές είναι οι αλλαγές σ αυτό το update? (8.5.4 nougat) το έκανα τώρα αλλα δεν βλέπω καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 8.5.4.0 αυτήν έχω τώρα. Αλλαγή και εγώ δεν είδα καμιά. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Δε την κανω ακομη. Σε λιγες ημερες. Αν αντεξω και δε φλασαρω καποια αλλη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_kr Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλημερα και εγω την εκανα και δεν ειδα καμια διαφορα!!! Μονο "τρεχει" σε nougat τωρα... Ολα τα αλλα ιδια! Παράθεση Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 και σε μένα ήρθε. εντυπώσεις αργότερα. το μόνο που είδα γρήγορα είναι ότι εξαφανίστηκε η επιλογή στις ρυθμίσεις προγραμματιστή για το ANR που σας είχα πει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα εικονίδια στην μπάρα πάνω απέκτησαν έναν άσπρο φόντο; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Όλα τα εικονίδια έχουν άσπρο φόντο. Μόνο αυτό παρατήρησα μέχρι τώρα... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Το εκανα και εγω και επιτελους ο ηχος στο video εφτιαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Της γυναίκας έκανε αναβάθμιση σε 7.0! Διαφορα δεν πρόσεξα ακόμα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλημέρα την έκανα πριν λίγο όλα καλά χωρίς κάποια αισθητή διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Οσοι κανατε το update δοκιμαστε αν δουλευει ακομα το τρικ με τα 30 καρε που εχω βαλει στο πρωτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 να την βαλω και εγω με fastboot η να μεινω στην dev :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Όσοι την κάνατε την αναβάθμιση πείτε γνώμη για μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 καλήμερα σε όλους με την τελευταία αναβάθμιση σε nougat o ήχος κλήσης είναι αυξανόμενος υπάρχει κάποιος τρόπος να απενεργοποιηθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Σήμερα μαζικά αναβαθμίζουν σε Android Nugat. Τα παλιά εικονίδια θεωρώ ότι ήταν καλύτερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 V.8.5.4.0.NCFMIED Αυτό μου έβγαλε για update. Στο MIUI Version του τηλεφώνου μου γράφει: MIUI Global 8.2 | Stable 8.2.10.0(MCFMIDL) Τι λέτε; Να το κάνω άφοβα το update; Μου ήρθε κι εμένα σήμερα η 8.5.4.0 stable και την πέρασα. Παρόλο το πέρασμα σε Nougat, προς το παρόν δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές. Νομίζω ότι οι ουσιαστικές διάφορες θα έρθουν με το πέρασμα σε MIUI 9. Εγώ θα έλεγα να το κάνεις το update, γιατί είναι το ίδιο που κυκλοφόρησε σε κάποιες συσκευές δοκιμαστικά την προηγούμενη εβδομάδα. Οπότε για να το δίνει σε όλους η Xiaomi μάλλον σημαίνει ότι δεν υπήρξαν προβλήματα με τους αρχικούς χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Λογικό να μην βλέπετε διαφορά στο interface αφού είναι ακόμη σε miui8. Οι δυνατότητες του android N θα ενσωματωθούν στην miui9 Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 και μενα τωρα περναει αφου ειναι μανουλα ολα καλα θα ειναι.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOSJ3 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) Με το Update σε 7.0 να έχει γινει ακόμα βελτίωση-διαφορές σε σχέση με πριν ειναι μικρό το διάστημα..Για MIUI 8 μιλάω. Διορθώθηκε τουλάχιστον σε εμένα το glitch που υπήρχε με το wifi όταν το άνοιγα για να συνδεθώ σε καποιον άλλο χώρο περα από το σπίτι μου έβγαζε τις προήγουμενες συνδέσεις που ημουν και ήθελε κλείσιμο και ξανα άνοιγμα. Στο AnTuTu απο 60.200 στην 6.0 πήγαμε στα 62.238 με την 7.0 Αύριο μεθαύριο τα υπόλοιπα τα της μπαταρίας κτλ. Αυτό το άσπρο πλαίσιο πίσω απο τα εικονίδια μπορει να εξαφανιστεί κάπως να φαίνονται μονο τα εικονίδια? Edited August 16, 2017 by THANOSJ3 Παράθεση ..Σάν Άνεμος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 στο prefer LTE δεν θα έπρεπε να είναι το από πάνω; η το 6ο από πάνω; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επίσης το εικονίδιο της ειδοποίησης "location set by...." (όπου.... η εφαρμογή gps που χρησιμοποιεί την τοποθεσία) δεν παίρνει την μορφή του εικονιδίου της εφαρμογής gps αλλά παραμένει της miui το πράσινο; για δείτε λίγο και αναφέρετε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Λογικά, κάπου έχει απαντηθεί. Συγχωρήστε μου την τυχόν επανάληψη. Όταν έρχονται μηνύματα από Messenger, Viber, Whatsapp, καθώς και υπενθυμίσεις κλπ, υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις τα εικονίδια της εκάστοτε εφαρμογής πάνω αριστερά, όπως γίνεται στα πιο πολλά τηλέφωνα απ' ό,τι ξέρω, και όχι οι τρεις τελίτσες, για ΚΑΘΕ ειδοποίηση, που βγάζει πάνω αριστερά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Λογικά, κάπου έχει απαντηθεί. Συγχωρήστε μου την τυχόν επανάληψη. Όταν έρχονται μηνύματα από Messenger, Viber, Whatsapp, καθώς και υπενθυμίσεις κλπ, υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις τα εικονίδια της εκάστοτε εφαρμογής πάνω αριστερά, όπως γίνεται στα πιο πολλά τηλέφωνα απ' ό,τι ξέρω, και όχι οι τρεις τελίτσες, για ΚΑΘΕ ειδοποίηση, που βγάζει πάνω αριστερά; οι 3 τελίτσες βγαίνουν γιατί δεν έχει χώρο. απενεργοποιησε το να φαίνονται τα ονόματα των εταιρειών κινητής Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Με το Update σε 7.0 να έχει γινει ακόμα βελτίωση-διαφορές σε σχέση με πριν ειναι μικρό το διάστημα..Για MIUI 8 μιλάω. Διορθώθηκε τουλάχιστον σε εμένα το glitch που υπήρχε με το wifi όταν το άνοιγα για να συνδεθώ σε καποιον άλλο χώρο περα από το σπίτι μου έβγαζε τις προήγουμενες συνδέσεις που ημουν και ήθελε κλείσιμο και ξανα άνοιγμα. Στο AnTuTu απο 60.200 στην 6.0 πήγαμε στα 62.238 με την 7.0 Αύριο μεθαύριο τα υπόλοιπα τα της μπαταρίας κτλ. Αυτό το άσπρο πλαίσιο πίσω απο τα εικονίδια μπορει να εξαφανιστεί κάπως να φαίνονται μονο τα εικονίδια? Εγω μολις την κατεβασα 7.0 miui 8.5.4.0 και δεν εχουν αλλαξει εικονιδια ολα οπως τα ειχα εκτος απο την αυξανομενη ενταση της κλησης.Επισης μου εβγαλε να διαλεξω 2 λειτουργιες θηκης αλλα δεν εχω και ετσι δεν τικαρα τιποτα,.Ημπαταρια θα δειξη σε 2 3 μερες.:rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Εγω μολις την κατεβασα 7.0 miui 8.5.4.0 και δεν εχουν αλλαξει εικονιδια ολα οπως τα ειχα εκτος απο την αυξανομενη ενταση της κλησης.Επισης μου εβγαλε να διαλεξω 2 λειτουργιες θηκης αλλα δεν εχω και ετσι δεν τικαρα τιποτα,.Ημπαταρια θα δειξη σε 2 3 μερες.:rolleyes: Μήπως έχεις κάποιο θέμα? Αν έχεις θέμα που αλλάζει και τα εικονίδια τότε λογικό είναι να μην άλλαξαν.(αν τα αλλάζει το update, δεν γνωρίζω γιατί εγώ έχω θέμα) Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Μήπως έχεις κάποιο θέμα? Αν έχεις θέμα που αλλάζει και τα εικονίδια τότε λογικό είναι να μην άλλαξαν.(αν τα αλλάζει το update, δεν γνωρίζω γιατί εγώ έχω θέμα) ε βεβαια εχω θεμα της ξιαομι ενα μαυρο κατραμι εχω βαλει,ο φιλος που ειπε για ασπριλα πισω απο τα εικονιδια δεν διευκρινησε.:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Μηπως αλλαξε θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts