eleco Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Και σε μένα ήρθε ενημέρωση αλλά το σκέφτομαι για να την κάνω Άφοβα, να την κάνεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 καλησπερα στην παρεα μηπως ξερει κανεις που υπαρχει το redmi note 4x με την 800 μπαντα ετοιμοπαροδοτο απο εδω ελλαδα ?http://youhou.gr/Xiaomi-Redmi-Note4-EU-(32GB)Black από δω το πήρα εγω Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 nightly αυτό τι σημαινει δοκιμαστικο; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Βρηκα bug μετα το update. Αν μου ερθει email, κανοντας expand το notification της εφαρμογης Inbox δεν εμφανιζεται πλεον η επιλογη Done. Μονο Snooze... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δεν μιλάς σοβαρά??? Το έχω στην Dev αυτό το θέμα... Είναι τόσο άχρηστοι ρε φίλε?? Η MIUI κάποτε ήταν καινοτόμα, τώρα γιατί έχει καταντίσει έτσι... -_- Έχω κάνει και bug report αλλά στα @@ τους μάλλον... http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=725648&highlight=action%2Bbuttons%2Bnotification Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Δεν μιλάς σοβαρά??? Το έχω στην Dev αυτό το θέμα... Είναι τόσο άχρηστοι ρε φίλε?? Η MIUI κάποτε ήταν καινοτόμα, τώρα γιατί έχει καταντίσει έτσι... -_- Έχω κάνει και bug report αλλά στα @@ τους μάλλον... http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=725648&highlight=action%2Bbuttons%2Bnotification Μα εισαι σε dev. Εννοειται πως θα εχει bugs. Το θεμα θα ηταν αν ησουν σε stable και ειχε bugs. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Μα εισαι σε dev. Εννοειται πως θα εχει bugs. Το θεμα θα ηταν αν ησουν σε stable και ειχε bugs. ;) Ναι ισχύει, απλά ο φίλος επάνω είπε ότι υπάρχει και στο τελευταίο update της stable, γι'αυτό τρελάθηκα λίγο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ναι ισχύει, απλά ο φίλος επάνω είπε ότι υπάρχει και στο τελευταίο update της stable, γι'αυτό τρελάθηκα λίγο :lol: Προσωπικα αποφευγω τα συχνα updates. Αν μου κατσει μια rom καλα δεν την αλλαζω ευκολα. Εκτος και αν δεν εχει παρει καθολου αρνητικα σχολια το update για ευλογο διαστημα οποτε και προχωραω. Και δεν αναφερομαι μονο σε miui αλλα γενικοτερα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosak Δημ. August 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2017 Ναι οντως εχει αυτο το θεμα. Και δεν υπαρχει κατι σε settings να ρυθμισω, ουτε εφτιαξε με reboot. Επισης, προσεξα πως το το "πλαισιακι" του κουμπιου Snooze πιανει ολη την ειδοποιηση απ' ακρη σ' ακρη...δεν ειναι δηλαδη οτι απλα δεν εμφανιζονται τα γραμματα του Done. Εχω στειλει feedback για το app απο την ενσωματωμενη εφαρμογη του MIUI... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) Μα εισαι σε dev. Εννοειται πως θα εχει bugs. Το θεμα θα ηταν αν ησουν σε stable και ειχε bugs. ;) μα τι λες τωρα, δεν εχουν οι stable θεματα? κοιτα πχ ενα που εστειλα εγω πιο πισω. με τα τζαμια τωρα μαλλον δεν υπαρχει λυση. Το καπως μεγαλυτερο που παρόλα αυτα αφηνει κενα γυρω γυρω, δεν κολλαει γυρω γυρω γιατι το ρημάδι κινητό, εχει την γ@ματη καμπυλη εκει. Το μικροτερο που προσπάθησα τωρα να το βαλω, δεν καλυπτει ολη την οθονη. Σκεφτόμουν αυτο με το πλαίσιο γυρω γυρω αλλα θα εχει αυτο το αθλιο rainbow effect. Ενα τζαμι με καμπυλη οπως βγαζουν για ακριβοτερα κινητα δεν θα βγει?? Αρα τι, να πληρωσουμε το nillkin και παλι να ειναι μικρο?? Αυτοι οι αχρηστοι δεν μπορουσαν να βγαλουν ενα τζαμι με καμπυλη.. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μιλάς σοβαρά??? Το έχω στην Dev αυτό το θέμα... Είναι τόσο άχρηστοι ρε φίλε?? Η MIUI κάποτε ήταν καινοτόμα, τώρα γιατί έχει καταντίσει έτσι... -_- Έχω κάνει και bug report αλλά στα @@ τους μάλλον... http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=725648&highlight=action%2Bbuttons%2Bnotification Εδω οι άχρηστοι ακόμα να φτιάξουν τα live/animated icons στην status bar που λειτουργούν σε ολα τα κινητά απο την εποχή του Κολοκοτρώνη. Edited August 10, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Καλημερα.Για να περασω χειροκινητα απο stable σε dev κατεβαζω τη ρομ απο εδω;ειναι η σωστη φανταζομαι,μην μας μεινει το κινητο στο χερι http://en.miui.com/download-309.html#468 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cromdimitris Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Μετά απο 3 tempered glass το μόνο που έκατσε καλά ειναι αυτό http://www.ebay.com/itm/9H-Full-Covered-Screen-Glass-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-4X-Tempered-Protector/391811134930?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=660825535790&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Αλλά δεν φωτίζουν καλά τα 3 πλήκτρα κάτω και μου φαίνεται δεν δουλεύει τόσο καλά ο αισθητήρας που οταν βάζεις το τηλ. στο αυτί να μιλήσεις που κλείνει η οθόνη https://ibb.co/kP9QXF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Καλημερα.Για να περασω χειροκινητα απο stable σε dev κατεβαζω τη ρομ απο εδω;ειναι η σωστη φανταζομαι,μην μας μεινει το κινητο στο χερι http://en.miui.com/download-309.html#468 ναι απο κει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Πως απενεργοποιώ σαβούρα χωρίς ρουτ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) Να κάνω κ εγώ μία ερώτηση αφού πάω για αφορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου! Φίλος το πήρε πριν μία εβδομαδα και έχει MIUI 8 αλλά με Nougat(stable 8.4.5 ή 8.5.4) δεν θυμάμαι. Στο link που εβαλε το παιδί από πάνω δείχνει σαν stable τελευταία την 8.2.10 η οπόια είναι και ΜΜ από όσο γνωρίζω. Τελικά τι ισχύει??? (Ξέρω ότι έχει έρθει update απλώς ρωτάω γιατί μου φαίνεται περιέργο που δεν το έχει στην επίσημη τελευταία έκδοση) Edited August 10, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Απλά στο site δε βάλανε την τελευταία έκδοση Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Χαιρετε! Επειδη ψαχνω για δωρο το κινητακι, υπαρχει σε 64αρι με Ελληνικα κ 800αρα? Βρηκα ενα που γραφει global version, αυτο ειναι μονο για Ελληνικο μενου? Τους πηρα τηλεφωνο αλλα δεν γνωριζαν να μου απαντησουν. http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=41961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Πως απενεργοποιώ σαβούρα χωρίς ρουτ? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν λες σαβούρα τι εννοείς; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Της Google και ότι άλλο έχει από μαμά και δε θέλω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Πήρα την Crystal clear μεμβράνη της nillkin και είναι πολύ καλή. Καλύπτει όλη την οθόνη και έχει ωραία αίσθηση. Tempered glass δεν είναι αλλά το προτιμώ από τα full cover και από τα τζάμια που αφήνουν μέρος της οθόνης ακάλυπτο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Της Google και ότι άλλο έχει από μαμά και δε θέλω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ θα σου έλεγα να μην τα πειράξεις, μπορεί να βρεθείς με πολλά προβλήματα αν σβήσεις κάτι. Άστο στην ησυχία του. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Οκ, σε ευχαριστώ chios Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Είμαι με global 8.2/8.2.10.0 και χθες το πρωι μου εμφάνισε την αναβάθμιση την οποία ανέβαλα προκειμένου να δω αν έχει τίποτα bugs κλπ Τωρα λοιπόν που προσπαθώ να την περάσω μου βγάζει μηνυμα ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση:blink:... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Χαιρετε! Επειδη ψαχνω για δωρο το κινητακι, υπαρχει σε 64αρι με Ελληνικα κ 800αρα? Βρηκα ενα που γραφει global version, αυτο ειναι μονο για Ελληνικο μενου? Τους πηρα τηλεφωνο αλλα δεν γνωριζαν να μου απαντησουν. http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=41961 Aπο οτι βλεπω, το επισημο καταστημα της xiaomi στην Ελλαδα το δινει με την 800αρα και 2ετη εγγυηση& σερβις στα 259 ευρω Πιστευετε οτι αξιζει αυτα τα λεφτα το κινητο? Εδω βεβαια το βρισκω αρκετα φθηνοτερο χωρις ομως την εγγυηση που σου παρεχει το mi store και ενω γραφει στα χαρακτηριστικα και στην εικονα οτι ειναι global, στις επιλογες γραφει international που νομιζω δεν ειναι το ιδιο. https://www.honorbuy.com/1104-xiaomi-redmi-note-4-international-version-64gb-gold.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Το κινητάκι έσκασε μύτη. Global και τα σχετικά. Τα αυτοκόλλητα στην πλάτη να τα βγάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Το κινητάκι έσκασε μύτη. Global και τα σχετικά. Τα αυτοκόλλητα στην πλάτη να τα βγάλω; Φυσικά. Καλορίζικο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts