Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει βγει ηδη στο xda,τσεκαρε απο πανω..!

Δεν δουλευει το Λινκ....για πειτε ποτε παιρνουμε nougat τα 4/64 ;

My Name Is George V.

Δεν δουλευει το Λινκ....για πειτε ποτε παιρνουμε nougat τα 4/64 ;

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/how-to/miui-9-redmi-note-4x-sd-mido-download-t3647718

επισημα 11 αυγουστου chinese beta με miui9,αυτη που εχει το λινκ δηλαδη.Στο link ειναι διαρροη απο beta testers λογικα.

Global stable 1-2 μηνες ακομα σιγουρα..!

Nougat παιζει καιρο σε chinese αλλα τι να την κανεις,η miui εκδοση μετραει στα xiaomi

Edited by azuli

Αυτή που έβαλες παραπάνω από xda είναι fastboot rom δεν μπαίνει από twrp απορώ που το διάβασες;

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Αυτή που έβαλες παραπάνω από xda είναι fastboot rom δεν μπαίνει από twrp απορώ που το διάβασες;

BUILD 27/07/17 China Beta: (Flashable Zip)

BUILD 26/07/17 China Beta: (Fastboot Rom)

της 27 Ιουλιου με twrp

Edited by azuli

Για να φλασαρεις επίσημη ρομ με twrp είναι ρίσκο θέλει το lazy flasher εγώ δεν θα ρίσκαρα να το κάνω, καλύτερα να περιμένω την ελληνική κοινότητα να δώσει οδηγίες.

Για να φλασαρεις επίσημη ρομ με twrp είναι ρίσκο θέλει το lazy flasher εγώ δεν θα ρίσκαρα να το κάνω, καλύτερα να περιμένω την ελληνική κοινότητα να δώσει οδηγίες.

Καλα δεν ειναι τιποτα τρελο,απλα κανεις τα wipes εσυ.Με το lazyflasher ποιο το προβλημα?

ποσα εδωσες τελωνειο και ποσα σου εδωσαν?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για οποιον τρωγεται για miui 9,εχει ανεβει η chinese beta στο xda (μονο αγγλικα/κινεζικα απο γλωσσες)

Καθαρο φλασαρισμα απο twrp,διαβαστε τα comments για ινφο:

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/how-to/miui-9-redmi-note-4x-sd-mido-download-t3647718

39χ2 γιατι εφερα. 2 συσκευες (σε διαφορετικα ονοματα)...Περιμενω τα 39€ με πολυ χαμο βεβαια τα καταφερα....και επειδη εχω ξαναπαραει αρκετες φορες,μολις ακουσε οτι θα τον μαυρισω στην ελλαδα επειδη αλλα μαγαζια δεινουν το 50% σε τετοια σκηνικα...Μου ειπε οτι με θελει σαν πελατη και για να ειμαι ευχαριστημενος θα δωσει το 50%

wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω

Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30

Καλημέρα στην παρέα εγώ έκανα παραγγελία από το banggood μέσω της υπηρεσίας priority direct mail υπάρχει περίπτωση να φάω τελωνείο και αν ναι θα με ειδοποιήσουν?? Η θα είναι στα αζήτητα για κανά δύο μήνες??

Στάλθηκε από το Coolpad A8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

39χ2 γιατι εφερα. 2 συσκευες (σε διαφορετικα ονοματα)...Περιμενω τα 39€ με πολυ χαμο βεβαια τα καταφερα....και επειδη εχω ξαναπαραει αρκετες φορες,μολις ακουσε οτι θα τον μαυρισω στην ελλαδα επειδη αλλα μαγαζια δεινουν το 50% σε τετοια σκηνικα...Μου ειπε οτι με θελει σαν πελατη και για να ειμαι ευχαριστημενος θα δωσει το 50%

ζητησα και γω,για να δουμε... (ιδια περιπτωση)

Εχω το εξης προβλημα: Οταν με καλουν και μιλαω στο τηλεφωνο θελω μετα να πατησω το κοκκινο πληκτρο τερματισμου της κλησης αλλα η οθονη ειναι μαυρη. Το απομακρυνω απο το προσωπο και παραμενει μαυρη. Η μονη λυση για να κλεισω την κληση ειναι να πατησω το on/off. Τοτε μονο φωτιζεται η οθονη και κλεινει η κληση. Καμμια λυση;

Εχω το εξης προβλημα: Οταν με καλουν και μιλαω στο τηλεφωνο θελω μετα να πατησω το κοκκινο πληκτρο τερματισμου της κλησης αλλα η οθονη ειναι μαυρη. Το απομακρυνω απο το προσωπο και παραμενει μαυρη. Η μονη λυση για να κλεισω την κληση ειναι να πατησω το on/off. Τοτε μονο φωτιζεται η οθονη και κλεινει η κληση. Καμμια λυση;

Μήπως έχεις βάλει tempered glass που καλύπτει τον αισθητήρα και δεν ανοίγει η οθόνη ;;;

Μήπως έχεις βάλει tempered glass που καλύπτει τον αισθητήρα και δεν ανοίγει η οθόνη ;;;

Οχι δεν εχω βαλει τιποτα στην οθονη.

Εγω τωρα το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα εχεις αλλαξει το οτιδηποτε στο τηλεφωνο;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

ζητησα και γω,για να δουμε... (ιδια περιπτωση)

Από gearbest κι εσύ; εγώ έχω παραγγείλει από banggood από 4/7 και από 21/7 κάθεται στο office of exchange. Αρχίζω να προετοιμαζομαι για το χαράτσι :cry:

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάνε ένα reset (αν δεν έχεις κάνει ήδη). Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα ο proximity sensor!

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Κάνε ένα καλυμπραρισμα στον proximity sensor και θα στρώσει

Κάνε ένα καλυμπραρισμα στον proximity sensor και θα στρώσει

Που ειναι το proximity sensor;

Από gearbest κι εσύ; εγώ έχω παραγγείλει από banggood από 4/7 και από 21/7 κάθεται στο office of exchange. Αρχίζω να προετοιμαζομαι για το χαράτσι :cry:

οχι, geekbuying με SG,39 γιουρ

Που ειναι το proximity sensor;
Ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - πατάς πολλές φορές πάνω στο έκδοση kernel και θα το βρεις.

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση. Η εφαρμογή του YouTube παίζει σε 720p60 και 1080p60 η όχι;

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

ψάξε καλύτερα 4476d4e59a321e4abfb8b10567fd57c5.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Δεν υπαρχει πουθενα σε μενα. Εσυ εχεις τη stable rom εγω ομως τη developer και δεν το εχει.

Παιδιά καλωσήρθα.

Μπήκα στη συζήτηση για να πω τον πόνο μου 1ον και 2ον να σας προειδοποιήσω γιατί:

Το έχω παραγγείλει κι εγώ στις 17/05 από gearbest με Paypal .

To tracking είναι κολλημένο στο office of exchange από τις 27/05

Από τα κεντρικά του ΕΛΤΑ στην Αθήνα και τους υπεύθνυους για το τελωνείο και τα δέματα εξωτερικου μου ζητήσαν ο πωλητής(gearbest) να κάνει track καταχωρώντας μια χειρόγραφη αίτηση CN09 και τα στοιχεία του, Καθώς αυτό είναι το διεθνές standard.

Ακολούθησαν πολλές κουραστικές συζητήσεις με το support του gearbest και διαβεβαιώσεις από βδομάδα σε βδομάδα ότι θα το κάνουν. Δε το κάνανε ποτέ όμως, και μου το επιβεβαίωσε και η ΕΛΤΑ. Προσπαθούσανε επισης πάντα να με πείσουν να αχοληθώ μόνο στις 18 Ιουλίου, η οποία ήταν η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής.

Έφτασε η ημερομηνία και μου είπανε απλά ότι χάθηκε, δεν ευθύνονται αυτοί και μπορούν να μου δώσουνε 80usd από τα 145eur που έδωσα γιατί δεν είχα αγοράσει insurance! Έπειτα από 2 ξεχεσίματα και απειλές τύπου ότι θα βγω σε όαλα τα forums κτλ που είπανε Ok θα σου δώσουμε 95usd !!!

Οπότε τώρα είμαι στη φάση claim (ύστερα από dispute) μέσω Paypal και ελπίζω να πάρουν τη δική μου θέση.

Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα με την κωλοεταιρεία και τα λαμόγια του τελωνείου. Προετοιμαστείτε τουλάχιστο ψυγχολογικά...

Τώρα το παρήγγειλα από cityshop.gr και με διαβεβαίωσαν ότι είναι η global version και ο κωδικός μοντέλου είναι 2016102 ! Εμπειρία κανείς?

Edited by ki11ua

Δεν υπαρχει πουθενα σε μενα. Εσυ εχεις τη stable rom εγω ομως τη developer και δεν το εχει.
Ψάξε ψάξε και θα το βρεις, εκεί είναι όποια ρομ και να φοράς

@ki11ua το paypal θα σου επιστρέψει όλα τα χρήματα που πλήρωσες ασχέτως τι λένε οι Κινέζοι.

Όλη αυτή όμως η ταλαιπωρία για ποιο λόγο.

Για να γλυτώσεις 30 ευρώ που αν σε έπιανε τελωνείο θα τα πλήρωνες με το παραπάνω.

Το έχουμε ξαναπεί η αγορά κινητού από Κίνα είναι πλέον ασύμφορη.

Εφόσον από το κατάστημα σου είπαν ότι είναι το global και μάλιστα σου αναφέρουν και τον κωδικό συσκευής 2016102 δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Edited by VaggelisD66

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)