Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περι volte:

- κλησεις μεσω του 4g (δεν θα γυριζει σε 3g/2g καθως μιλας)

- οταν επικοινωνεις δεν πεφτει η ταχυτητα του mobile internet

- χαμηλοτερη καταναλωση μπαταριας αφου δεν κανει αλλαγη στις μπαντες πριν/μετα την κληση

- καλυτερη ποιοτητα ηχου

- σε περιοχες οπου το 2g/3g ειναι κακο αλλα φτανει πχ η 800αρα θα μπορεσεις να την εκμεταλλευτεις και να μιλας καλυτερα

Γενικα ειναι πολυ χρησιμο και υπαρχει κοσμος που αλλαζει κινητο μονο και μονο για το volte (στο εξωτερικο)

Καλημέρα παιδια,

έχω το κινητό στα χέρια μου απο χθες, μεχρι τωρα έχω εξαιρετικές εντυπωσεις από το κινητό (ειδικά σε αυτή την τιμή). Βρήκα χθες την 3/32gb εκδοση απο cityshop, που ειναι global edition (snapdragon και 800αρα μπαντα) - μέχρι χθες το ειχε και σε full μαυρο αν το ψάχνει κάποιος.

Το μόνο θεματακι μου προς το παρόν εινια με τις συντομεύσεις του fb messenger. Μου ανοιγουν κανονικα τα heads (εχω δωσει δηλαδη το permission 'draw over other apps') αλλα ΔΕΝ μπορώ με τίποτα να δημιουργήσω shortcut στην αρχική.. Έχει κανεις καμια ιδέα πως λύνεται; Με μια συντομη αναζητηση στο νετ δεν βρηκα κατι κατατοπιστικό δυστυχώς

Ευχαριστώ!

//ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι στην 8.2.10.0

//edit2: βιάστηκα να ρωτησω τελικα, οταν πατας create shortcut πρεπει να του δωσεις αδεια να φτιαξει συντομευση στην αρχικη, κατι που δεν ειχα δει στην αρχή. οποτε για καποιον αλλο που πιθανος δεν το δει, ας κοιταξει τα permissions της εφαρμογης

Edited by dnikos

Περι volte:

- χαμηλοτερη καταναλωση μπαταριας αφου δεν κανει αλλαγη στις μπαντες πριν/μετα την κληση

- καλυτερη ποιοτητα ηχου

- σε περιοχες οπου το 2g/3g ειναι κακο αλλα φτανει πχ η 800αρα θα μπορεσεις να την εκμεταλλευτεις και να μιλας καλυτερα

Γενικα ειναι πολυ χρησιμο και υπαρχει κοσμος που αλλαζει κινητο μονο και μονο για το volte (στο εξωτερικο)

Ευχαριστουμε για τις πληροφορίες!

Περι volte:

- καλυτερη ποιοτητα ηχου

νταξει μου χαλασε την ωρα ...αλλαζει κατι αλλο ομως ; Εβαλα Γερμανια ως χωρα.

My Name Is George V.

Καλημέρα παιδια,

έχω το κινητό στα χέρια μου απο χθες, μεχρι τωρα έχω εξαιρετικές εντυπωσεις από το κινητό (ειδικά σε αυτή την τιμή). Βρήκα χθες την 3/32gb εκδοση απο cityshop, που ειναι global edition (snapdragon και 800αρα μπαντα) - μέχρι χθες το ειχε και σε full μαυρο αν το ψάχνει κάποιος.

Το μόνο θεματακι μου προς το παρόν εινια με τις συντομεύσεις του fb messenger. Μου ανοιγουν κανονικα τα heads (εχω δωσει δηλαδη το permission 'draw over other apps') αλλα ΔΕΝ μπορώ με τίποτα να δημιουργήσω shortcut στην αρχική.. Έχει κανεις καμια ιδέα πως λύνεται; Με μια συντομη αναζητηση στο νετ δεν βρηκα κατι κατατοπιστικό δυστυχώς

Ευχαριστώ!

//ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι στην 8.2.10.0

η ενεργοποίηση του draw over....που λες από που γίνεται;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

νταξει μου χαλασε την ωρα ...αλλαζει κατι αλλο ομως ; Εβαλα Γερμανια ως χωρα.

Αμα το δικτυο σου δεν υποστηριζει volte γιατι να το κανεις ολο αυτο;

Αμα το δικτυο σου δεν υποστηριζει volte γιατι να το κανεις ολο αυτο;

και πως θα καταλαβω αν υποστηριζει ;

My Name Is George V.

Μπας και με καθαρη εγκατασταση στρωσει γιατι μαλλον κατι δεν εχει κατσει καλα σε εμας που δεν βλεπουμε το VoLTE με Ελλαδα στο region

Σήμερα το απόγευμα μου έκανε κάτι πολύ περίεργο...

Είχα ανοίξει την εφαρμογή της Εθνικής τράπεζας,και κάποια στιγμή σβήνει η οθόνη,βγάζει το mi με τις τρεις τελείες να δείχνει ότι μπουταρει,και μολις άνοιξε,είχε αλλάξει την εικόνα που είχα σαν wallpaper,είχε σβήσει τον ήχο κλήσης που είχα επιλέξει και είχε ένα από της xiaomi,ήταν σε λειτουργια ήχοι κλήσης ς κλείσιμο οθόνης και δόνηση κατά την αφή,όπως και μου είχε σβήσει τα στοιχεία από την εφαρμογή της Εθνικής τράπεζας...

Έχει παρουσιαστεί σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο;;;Σε οποιαδήποτε εφαρμογή;;;

Μηπως ηταν καποια ασυμβατοτητα/bug της εφαρμογης που σου προκαλεσε ολα αυτα τα προβληματα (οπως και αλλα που ειχες πει στο παρελθον). Γενικα ισως να βοηθουσε ενα hard reset και μετα να δοκιμασεις για λιγο καιρο χωρις αυτη την εφαρμογη να δεις πως παει.

Φυσικα θα κανεις πρωτα ενα backup απο τις ρυθμισεις τα παντα ολα και μετα θα περασεις το αρχειο σε μια sd πριν κανεις την επαναφορα. Επειτα αφου κανεις την επαναφορα βαλε πισω και το back up να μην ξαναστηνεις τη συσκευη.

η ενεργοποίηση του draw over....που λες από που γίνεται;

απο οτι βλεπω το miui δεν το ονομαζει ετσι, αλλα 'display pop up window'

για να το βρεις πηγαινε settings -> permissions -> other permissions -> επελεξε την εφαρμογη, πχ messenger -> display pop up window κατω κατω

καλημερα παιδια,

εφαγα τον τοπο και δεν μπορω να βρω το ποσταρισμα που ειχατε κανει με την αυξηση των fps και την ποιοτητα της καμερας,

επισης υπαρχει τροπος να τραβαμε φωτο 16/9 αλλα με την φουλ αναλυση 13mp?

το σιχαινομαι το 4/3

ευχαριστω

"το 'να χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο"

Μπας και με καθαρη εγκατασταση στρωσει γιατι μαλλον κατι δεν εχει κατσει καλα σε εμας που δεν βλεπουμε το VoLTE με Ελλαδα στο region

Μήπως στην προτίμηση του δικτύου έχετε επιλεγμένο το Prefer 3G και όχι το Prefer LTE;

καλημερα παιδια,

εφαγα τον τοπο και δεν μπορω να βρω το ποσταρισμα που ειχατε κανει με την αυξηση των fps και την ποιοτητα της καμερας,

επισης υπαρχει τροπος να τραβαμε φωτο 16/9 αλλα με την φουλ αναλυση 13mp?

το σιχαινομαι το 4/3

ευχαριστω

Εδω τον εχω βαλει https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24789-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-30-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B5-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF-manual-camera/

Οσον αφορα το δευτερο, εφοσον ο αισθητηρας ειαι 4:3 προφανως αν το πας σε 16:9 απλα θα κροπαρει τις ακρες οποτε και δεν γινεται να μην χασει σε mpixels. Αυτο ισχυει για οποιαδηποτε καμερα.

Ωραιος! Εχω καταληξει σε αυτην την θηκη (αφου τζαμακι δεν θα βαλω τουλαχιστον μια θηκη) http://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=15078

Την εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις;

Είναι όμορφη θήκη και δεν παχαινει το τηλέφωνο.Ειναι όντως σκληρό πλαστικό και δεν το καλύπτει όλο.Το θετικό είναι ότι πάνω κάτω στις γωνίες το καλύπτει που είναι και το επικίνδυνο σημείο αν πέσει.Δεν γλιστράει το τηλέφωνο γτ πίσω έχει σαγρε υφή.

Μήπως στην προτίμηση του δικτύου έχετε επιλεγμένο το Prefer 3G και όχι το Prefer LTE;

Οχι LTE το εχω μου γραφει κα πανω 4G αλλαξα και δεδομενα απο Wind σε Cosmote δεν μου το βγαζει μονο αν αλλαξω region

Ασχετο η rom που κατεβαζω ειναι η 8.2.2 δεν εχει βγει καθαρη η 8.2.10

miui_HMNote4XGlobal_V8.2.2.0.MCFMIDL_e0c1273a57_6.0

απο οτι βλεπω το miui δεν το ονομαζει ετσι, αλλα 'display pop up window'

για να το βρεις πηγαινε settings -> permissions -> other permissions -> επελεξε την εφαρμογη, πχ messenger -> display pop up window κατω κατω

δεν υπάρχει! πχ για WhatsApp d8b7f102deb430c03444c60d7c737023.jpg

Ισχύει για την τιμή του παίζει χωρίς αντίπαλο και χτυπάει ανετα και πιο ακριβες συσκευές. Για εμένα το μόνο μειονέκτημα είναι η ποιότητα κατασκευής γιατί έχω παρατηρήσει αρκετά τριξιματα στη συσκευή. Βέβαια όταν πριν καμποσα χρόνια ανάλογα τριξιματα είχε το Galaxy note 2 των 500 δεν με πειράζει καθόλου.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Όντως, έχει τριξίματα;

Ναι αμα καθεσαι και προσπαθεις να το λυγισεις με το ζορι ακου τριξιματα ημαρτον. :lol::)

Το είπε ένας φίλος πιο πάνω που το έχει και ρώτησα γιατί σκέφτομαι να το πάρω...

δεν υπάρχει! πχ για WhatsApp d8b7f102deb430c03444c60d7c737023.jpg

φανταζομαι πως αν το whatsup δεν εχει παρομοια λειτουργια με το messenger (σαν τα heads π καθονται πανω απο αλλα apps δηλαδη) ειναι λογικο να μην ζηταει τετοιο δικαιωμα, αρα και να μην στο δειχνει

για το messenger στο δειχνει?

Οχι LTE το εχω μου γραφει κα πανω 4G αλλαξα και δεδομενα απο Wind σε Cosmote δεν μου το βγαζει μονο αν αλλαξω region

Ασχετο η rom που κατεβαζω ειναι η 8.2.2 δεν εχει βγει καθαρη η 8.2.10

miui_HMNote4XGlobal_V8.2.2.0.MCFMIDL_e0c1273a57_6.0

Ακυρο την βρηκα

http://en.miui.com/download-309.html#468

Καμια λυση για να αναβει το led σε κλησεις κλπ βρηκαμε;

Στο redmi note 2 που ειχα στις κλησεις αναβε και το φλας πισω.

Για τα τριξιματα που λετε, προσωπικα για τα λεφτα του θεωρω πολυ καλη τη ποιοτητα κατασκευης του. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλες πιο ποιοτικες κατασκευες σε αυτα τα λεφτα.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ακυρο την βρηκα

http://en.miui.com/download-309.html#468

Καμια λυση για να αναβει το led σε κλησεις κλπ βρηκαμε;

Στο redmi note 2 που ειχα στις κλησεις αναβε και το φλας πισω.

Υποψιν οτι για φλασαρισμα αυτη δεν δουλευει. Θες fastboot rom. Αυτη που βρηκες ειναι μονο για update. (δεν ξερω τι θες να κανεις)

Το είπε ένας φίλος πιο πάνω που το έχει και ρώτησα γιατί σκέφτομαι να το πάρω...

Σε εμένα έχει και φυσικά μιλάμε για νορμάλ χρήση χωρίς να προσπαθώ να το λυγισω. Γνώμη μου είναι ότι δεν είναι λόγος αυτός για να μην πάρεις την συσκευή.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Για τα τριξιματα που λετε, προσωπικα για τα λεφτα του θεωρω πολυ καλη τη ποιοτητα κατασκευης του. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν και πολλες πιο ποιοτικες κατασκευες σε αυτα τα λεφτα.

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υποψιν οτι για φλασαρισμα αυτη δεν δουλευει. Θες fastboot rom. Αυτη που βρηκες ειναι μονο για update. (δεν ξερω τι θες να κανεις)

Θελω να την βαλω μεσα να την φλασαρω με το δικο του προγραμμα που κανει update εχει και να βαλεις εσυ rom

Δεν θα δουλεψει;

Εχω κλειδωμενο bootloader εχω κανει αιτηση μου εστειλε το sms το εβαλα στο προγραμμα αλλα δεν ηξερα οτι πρεπει να περιμενω 3 μερες και το εσβησα το sms με τον κωδικο και τωρα μου γραφει Binding time is too short,less than 72 hours

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)