elektronaut Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Βασικα στο 64αρη θα πας αν το δουλευεις δικαρτο οποτε θες αποθηκευτικο. Στη Ram προς το παρον οι περισσοτεροι εχουμε περισσοτερο απο 1 GB ελευθερο κατα μεσο ορο. Προσωπικα δεν εχω πεσει ποτε κατω απο 650 mb ελευθερα και αυτο οταν παιζω καποιο βαρυ παιχνιδι. Τωρα το αν θα ειναι λιγα μετα απο κανα 2 χρονια δεν το ξερω... αλλα μετα απο κανα 2 χρονια μπορει και να χεις αλλαξει τηλεφωνο. εγώ εντέλει και με το 4άρι χώρις καν να έχω παίξει τίποτα. είμαι συνήθως κάτω από 1GB free ( γύρω στα 760mb - αυτή τη στιγμή 699mb ) οπότε το θέμα είναι αν τελικά κερδίζε κανείς κάτι με τα 4gb η τελικά πάντα θα σου δεσμεύει όσο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Παιδιά όταν στην εφαρμογή του Facebook πατάω να δω σχόλια και αφού τα κλείσω μια μαύρη γραμμή στην οθόνη κατεβαίνει στιγμιαία. Έχετε καμιά εξήγηση; σε εσάς το κάνει; σε καμία άλλη εφαρμογή και γενικότερα πουθενά στην οθόνη δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jericho941F Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Τελικά 4/64 με Snapdragon και 800άρα μπάντα μόνο απ' το πλαίσιο παίζει ; Άλλος πωλητής δεν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Τελικά 4/64 με Snapdragon και 800άρα μπάντα μόνο απ' το πλαίσιο παίζει ; Άλλος πωλητής δεν ; http://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html πρέπει να τσεκάρεις αυτούς! φαίνεται από αυτά που λέει ότι το citimarket ( το πρώτο που το ανακοίνωσε κιόλας ) ότι το έχει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos29 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 εγώ εντέλει και με το 4άρι χώρις καν να έχω παίξει τίποτα. είμαι συνήθως κάτω από 1GB free ( γύρω στα 760mb - αυτή τη στιγμή 699mb ) οπότε το θέμα είναι αν τελικά κερδίζε κανείς κάτι με τα 4gb η τελικά πάντα θα σου δεσμεύει όσο έχεις; Πολύ λιγο μου ακούγεται.Στο δικό μου εάν ανοίξω 3-4 εφαρμογές στυλ fb,Viber,insta,chrome θα είναι στο 1,2-1,5 και κλειστά όλα από 2,2-2,7 έχω δει μετά από restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Μου ήρθε χθες αυτό το τζαμάκι και το φόρεσα σήμερα,η διαφορά με της φωτογραφίας είναι ότι το άνοιγμα για το ακουστικό και την κάμερα είναι ενιαίο και όχι με τρείς τρύπες,για μένα καλύτερο έτσι,έκατσε μια χαρά πάνω στην οθόνη,καλύπτει όλη την ενεργή οθόνη και μόνο γύρω γύρω,περιμετρικά δηλαδή,φαίνεται ένα χιλιοστό περίπου ότι δεν κολλάει πάνω στην πρόσοψη,λόγω της κυρτότητας στις άκρες,δεν φαίνεται όμως αντιαισθητικό μια χαρά το βλέπω εγώ. Ίσως αύριο ανεβάσω και σχετική φωτό,για του λόγου το αληθές και να το δούν όσοι κάτοχοι μπορεί να ενδιαφέρονται για κάτι αντίστοιχο. ΥΓ. Πριν μου στείλει αυτό το τζάμι είχα παραλάβει ένα χρυσαφί,με τις τρεις τρύπες πάνω,όπως στις φωτό και φυσικά μου ξανά έστειλε το σωστό,αυτό που είχα παραγγείλει το διάφανο δηλαδή και με ενιαία τρύπα,που μου ταιριάζει και καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Το smart Lock για trusted places υπάρχει στη MIUI 8 ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk και εγω εχω αυτη την απορια εαν ξερει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Παιδιά όταν στην εφαρμογή του Facebook πατάω να δω σχόλια και αφού τα κλείσω μια μαύρη γραμμή στην οθόνη κατεβαίνει στιγμιαία. Έχετε καμιά εξήγηση; σε εσάς το κάνει; σε καμία άλλη εφαρμογή και γενικότερα πουθενά στην οθόνη δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό Έχω πετάξει αυτήν την άθλια εφαρμογή από τις συσκευές μου και χρησιμοποιώ Facebook lite πολύ πιο γρήγορη και δεν λιώνει την μπαταρία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 No name ηταν. Αλλα στην αρχη μου χε κατσει με λιγο παραπανω αερα στη μια πλευρα. Το εβγαλα, το ταμποναρισα με μονωτικη ταινια να παρει τις σκονες, το κεντραρα και λιγο καλυτερα και τελικα ειναι ανεκτικα τα κενα που αφηνει. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Welcome to the club. Δεν ειναι τυχαιο απο τα καλυτερα vfm. Και περαν αυτων που λες, η xiaomi εχει τιμες "κινεζου" αλλα ποιοτητα επωνυμου (κατασκευη, λογισμικο, updates κλπ). Αν και μας κανει και καμια κινεζια που και που :p (πχ που αλλαξε τον αισθητηρα στη καμερα). Θυμάμαι όταν περίμενα να έρθει,και είχαμε μιλήσει για το MIUI επεμενες ότι αν το συνηθίσεις είναι ίσως το καλύτερο σύστημα,και τώρα βλέπω πόσο δίκιο είχες... Ακόμα και για την κάμερα είναι.ουνα πολύ αυστηρός,γιατί προσπαθούσα να την συγκρίνω με τις τελευταίες μου συσκευές που ήταν Lumia 1520,S5,Nexus 5X,S7,1+3 Lumia950,και είναι πραγματικά άδικο να γίνεται σύγκριση ιδίως αν σκεφτούμε σε τι τιμή είναι τα παραπάνω και σε τι τιμή είναι το Ν4.... Παντός επειδή τώρα είναι η μόνη συσκευή που μου έχει μείνει,μέχρι να έρθει το 1+3Τ,τελικά δεν είναι και τόσο άσχημη η κάμερα,το πρωί ,αλλά το βράδυ απλά δεν υπάρχει κάμερα...χαχα Και εν συντομία σε αυτά τα λεφτά,σε σχέση με αυτά που πρόσφερει πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Είναι φυσιολογικό. Το android όσο περισσότερο χώρο βρίσκει τόσο περισσότερο απλώνεται. Προφανώς δεν συμπιέζει τίποτα και κρατάει στη μνήμη ακόμα και πολύ δευτερεύοντα στοιχεία. Αν και μου κάνει εντύπωση που φτάνεις να χεις λιγότερη ελεύθερη μνήμη ακόμα και από τα δικά μας 3αρια. Ίδια ελεύθερη οκ... Λιγότερη είναι περίεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Το smart Lock για trusted places υπάρχει στη MIUI 8 ? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μάλλον όχι. Εμένα μου έβγαλε μια ειδοποίηση ο Google να το ενεργοποιήσω, το ρύθμισα, και μετά ούτε δούλεψε ούτε μπόρεσα να ξαναβρώ τις ρυθμίσεις του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Πολύ λιγο μου ακούγεται.Στο δικό μου εάν ανοίξω 3-4 εφαρμογές στυλ fb,Viber,insta,chrome θα είναι στο 1,2-1,5 και κλειστά όλα από 2,2-2,7 έχω δει μετά από restart. Είναι φυσιολογικό. Το android όσο περισσότερο χώρο βρίσκει τόσο περισσότερο απλώνεται. Προφανώς δεν συμπιέζει τίποτα και κρατάει στη μνήμη ακόμα και πολύ δευτερεύοντα στοιχεία. Αν και μου κάνει εντύπωση που φτάνεις να χεις λιγότερη ελεύθερη μνήμη ακόμα και από τα δικά μας 3αρια. Ίδια ελεύθερη οκ... Λιγότερη είναι περίεργο... εσείς κλείνετε κάποια στιγμή ό,τι δε χρησιμοποιείτε όμως ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 εσείς κλείνετε κάποια στιγμή ό,τι δε χρησιμοποιείτε όμως ; Ναι αλλα οχι συχνα. Γενικα βλεπω οτι κατω απο 750 δεν πεφτω εκτος και αν ανοιξω κανα βαρυ παιχνιδι. Βεβαια στη θεση σου δεν θα ανησυχουσα, γιατι οπως ειπα γενικα το android απλωνεται. Αλλωστε η ελευθερη μνημη ειναι χαμενη μνημη ;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θυμάμαι όταν περίμενα να έρθει,και είχαμε μιλήσει για το MIUI επεμενες ότι αν το συνηθίσεις είναι ίσως το καλύτερο σύστημα,και τώρα βλέπω πόσο δίκιο είχες... Ακόμα και για την κάμερα είναι.ουνα πολύ αυστηρός,γιατί προσπαθούσα να την συγκρίνω με τις τελευταίες μου συσκευές που ήταν Lumia 1520,S5,Nexus 5X,S7,1+3 Lumia950,και είναι πραγματικά άδικο να γίνεται σύγκριση ιδίως αν σκεφτούμε σε τι τιμή είναι τα παραπάνω και σε τι τιμή είναι το Ν4.... Παντός επειδή τώρα είναι η μόνη συσκευή που μου έχει μείνει,μέχρι να έρθει το 1+3Τ,τελικά δεν είναι και τόσο άσχημη η κάμερα,το πρωί ,αλλά το βράδυ απλά δεν υπάρχει κάμερα...χαχα Και εν συντομία σε αυτά τα λεφτά,σε σχέση με αυτά που πρόσφερει πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή.... Ακριβως. Και οσο περναει ο καιρος συνεχιζω να ανακαλυπτω "κολπακια" που δεν ειχα βρει. Οσον αφορα τη καμερα, δικαιη συγκριση θα ηταν μονο με καμερα τυπου p9 lite. Αξιοπρεπεστατη ειναι. Απλα τη νυχτα να τραβας 3-4 φωτογραφιες για να σου βγει μια καλη γιατι δυστυχως ειναι επιρρεπες στο camera shake. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Nougat θα πάρει επίσημα το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Nougat θα πάρει επίσημα το τηλέφωνο; Ναι, θα παρει. Εχει ηδη βγει σε developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Nougat θα πάρει επίσημα το τηλέφωνο; Έχει πάρει nougat εδώ και αρκετό καιρό, λογικά η επόμενη stable θα είναι nougat, αν βιάζεσαι βάλε developer Rom. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elec Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Μου ήρθε χθες αυτό το τζαμάκι και το φόρεσα σήμερα,η διαφορά με της φωτογραφίας είναι ότι το άνοιγμα για το ακουστικό και την κάμερα είναι ενιαίο και όχι με τρείς τρύπες,για μένα καλύτερο έτσι,έκατσε μια χαρά πάνω στην οθόνη,καλύπτει όλη την ενεργή οθόνη και μόνο γύρω γύρω,περιμετρικά δηλαδή,φαίνεται ένα χιλιοστό περίπου ότι δεν κολλάει πάνω στην πρόσοψη,λόγω της κυρτότητας στις άκρες,δεν φαίνεται όμως αντιαισθητικό μια χαρά το βλέπω εγώ. Ίσως αύριο ανεβάσω και σχετική φωτό,για του λόγου το αληθές και να το δούν όσοι κάτοχοι μπορεί να ενδιαφέρονται για κάτι αντίστοιχο. ΥΓ. Πριν μου στείλει αυτό το τζάμι είχα παραλάβει ένα χρυσαφί,με τις τρεις τρύπες πάνω,όπως στις φωτό και φυσικά μου ξανά έστειλε το σωστό,αυτό που είχα παραγγείλει το διάφανο δηλαδή και με ενιαία τρύπα,που μου ταιριάζει και καλύτερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εκατσε οπως καθονται τα περισσοτερα τσαμακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Έχει πάρει nougat εδώ και αρκετό καιρό, λογικά η επόμενη stable θα είναι nougat, αν βιάζεσαι βάλε developer Rom. το θέμα είναι όσοι έχετε βάλει nougat έχει τίποτα τρελή βελτίωση; γιατί ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εγω με την ελληνικη developers nougat, το βραδυ το αφηνα πχ με 64% και το πρωι το βρισκα παλι 64%. Με την stable mm χανω καπου 2%. Γυρισα ομως πισω στη stable γιατι ειχε κανα 2 bug που με ενοχλουσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Εγω με την ελληνικη developers nougat, το βραδυ το αφηνα πχ με 64% και το πρωι το βρισκα παλι 64%. Με την stable mm χανω καπου 2%. Γυρισα ομως πισω στη stable γιατι ειχε κανα 2 bug που με ενοχλουσαν. Τι είδους bug, για πες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Δεν ενεργοποιουσε αυτοματα το hht στη καμερα (μονο χειροκινητα) και ο ηχος κλησης δεν ακουγοταν αν ηταν συντομος (πχ αναπαντητη). Δεν ξερω αν τα διορθωσαν σε επομενες developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galopoula Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Έχω ένα θέμα και δεν ξέρω αν το έχει κάποιος άλλος και δεν θυμάμαι αν το έκανε από την αρχή.Το θέμα είναι οτι αν το χτυπήσω λίγο δυνατά με το δάκτυλο μου στο σημείο της κάμερας πίσω, ακούγεται όχι έντονα ένας μεταλλικός θόρυβος.Κατά τα άλλα το τηλέφωνο ειναι σούπερ ,οθόνη 10 ώρες και ειχα αλλα 10% με 4g,wifi facebook και άλλα πολλά!Το τηλ το πήρα απο banggood και για αυτό το ψιλό θόρυβο δεν αξίζει να το στείλω πίσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas10 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα. Για κάποιο λόγο δεν μου αποθηκεύει τις επαφές στο κινητό, παρά μόξο στο google. Σας έχει συμβεί και εσάς? Είμαι με την 8.5.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Τι ακριβώς είναι το ΗΗΤ στη κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts