Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψαχνω το χρυσο απο ευρωπαικη αποθηκη ή μεσω τριγωνικης.

Ποιο site ειναι το πιο φθηνο;

στο geekbuying το βρηκα 190 δολλαρια http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphone---Gold-376555.html

Youhou.gr παρέλαβα το global σήμερα στα 207€ με 2 έτη εγγύηση από το καταστημα

Xiaomi Redmi Note 4 Global

Κανενα σκρουτζομαγαζο δεν εχει φερει με 800αρα μπαντα.

Ψαχνω το χρυσο απο ευρωπαικη αποθηκη ή μεσω τριγωνικης.

Ποιο site ειναι το πιο φθηνο;

στο geekbuying το βρηκα 190 δολλαρια http://www.geekbuying.com/item/International-Version-Xiaomi-Redmi-Note-4-3GB-32GB-Smartphone---Gold-376555.html

Κι εγώ από κει βρήκα το πιο φθηνό και ψήνομαι να το πάρω. Δεν νομίζω να παίζει κάπου πιο φθηνά σε ευρωπαϊκή αποθήκη.

Εν τω μεταξύ μόνο αυτό που παρέθεσες βγαίνει με snapdragon. Όλα τα άλλα χρώματα και εκδόσεις βγαίνουν με τον Helio. Μιλάμε πάντα για ευρωπαϊκή αποθήκη.

Edited by nikkisixx

Κι εγώ από κει βρήκα το πιο φθηνό και ψήνομαι να το πάρω. Δεν νομίζω να παίζει κάπου πιο φθηνά σε ευρωπαϊκή αποθήκη.

Εν τω μεταξύ μόνο αυτό που παρέθεσες βγαίνει με snapdragon. Όλα τα άλλα χρώματα και εκδόσεις βγαίνουν με τον Helio. Μιλάμε πάντα για ευρωπαϊκή αποθήκη.

η τιμή για Ευρωπαική αποθήκη όντως είναι πολύ καλή, από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν πολλά ερωτήματα περί διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας του geek που τα τελευταία 1-2 χρόνια έχει χαλάσει πολύ

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

η τιμή για Ευρωπαική αποθήκη όντως είναι πολύ καλή, από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν πολλά ερωτήματα περί διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας του geek που τα τελευταία 1-2 χρόνια έχει χαλάσει πολύ

Αυτό δεν το γνωρίζω. Κάτι θα ξέρεις για να το λες. 2-5 εργάσιμες λέει κανονικά. Δηλαδή πόσο παραπάνω να κάνει να έρθει?

Αυτό δεν το γνωρίζω. Κάτι θα ξέρεις για να το λες. 2-5 εργάσιμες λέει κανονικά. Δηλαδή πόσο παραπάνω να κάνει να έρθει?

γενικά το geek έχει θέματα επικοινωνίας, θα σου πρότεινα πριν πας για αγορά να ΄προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους για να δεις για χρόνους , διαθεσιμότητα, τσεκάρισμα έκδοσης που αναφέρουν ως global

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Για πολλές χρήσης...

Οπως heart rate Monitors (μέτρηση καρδιακών παλμών, αποστάσεις κλπ)

Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ειναι χωρις μεταφορικα τοσο ή τα χει εξτραδακι μετα στο καλαθι;

Τα μεταφορικα ειναι επιπλεον.

Η συνολικη τιμη απο ευρωπαϊκή αποθήκη ειναι 220 +- 5 ευρω αναλογα το καταστημα.

Ειναι χωρις μεταφορικα τοσο ή τα χει εξτραδακι μετα στο καλαθι;

41,68 δολάρια τα μεταφορικά !

Και γιατι να μην το παρει καποιος απο Honorbuy τοτε; :confused:

Παντως τετοιες τιμες δεν ξερω αν αξιζουν οταν με 20 ευρω διαφορα το παιρνεις κωτσοβολο με εγγυηση.

λεβέντες να σας κανω μια ερώτηση αγορασε η κουμπάρα μου το redmi note 4x απο πλαισιο εχθες και σημερα εγω της πηρα μια sview cover της xiaomi. την βαλαμε πανω ενεργοποιησα απο το μενου την επιλογη για smart cover αλλα το αποτέλεσμα μηδεν. δεν ανταποκρινεται καθολου το κινητο στο άνοιγμα κλεισιμο της θηκης. το πηγαμε στο πλαισιο και μας ειπε απο δευτερα για να μιλήσουν με αντιπροσωπεία. τι λετε να φταιει? με ποιο τρόπο λειτουργεί η θηκη με proximity η με μαγνητακι γιατι μαγνητακι δεν εχει.?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,θα ήθελα να μάθω,αν γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα εξουσιοδοτημένο,το συγκεκριμένο τηλέφωνο σε μαύρο χρώμα προς επίδειξη,ήθελα να το δώ από κοντά επειδή είμαι έτοιμος στο να το πάρω αυτές τις μέρες,ευχαριστώ.

ΥΓ. Στο Πλαίσιο της Καλλιθέας που πήγα μου είπαν ότι το έχουν μόνο σφραγισμένο και θα ανοίξουν ένα χρυσό προς επίδειξη.

Επειδή δεν πήρα καμία απάντηση στο ερώτημα μου,να ενημερώσω ο ίδιος για φίλους που τυχόν ενδιαφέρονται,ότι το Πλαίσιο το έχει σε μαύρο χρώμα αλλά δεν αναφέρεται σαν επίσημος πωλητής στο site της infoquest,ενώ το Media markt της Λ.Συγγρού το έχει ανοιχτό προς επίδειξη σε μαύρο χρώμα και άμεσα διαθέσιμο,οπότε το είδα από πολύ κοντά,μου άρεσε πολύ και το πήρα και 'γώ.

Καθ' ότι γενικά δεν είμαι έμπειρος χρήστης,γενικά με smartphone,έπαθα ''πολιτισμικό σόκ'' αφού μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το παλιό Samsung Ace 3 της κόρης μου και λίγο με το Huawei P8 lite που έχει εδώ και ενάμισυ χρόνο περίπου.

Έχω χαθεί λίγο έως πολύ στο miui,αλλά που θα πάει θα την βρώ την άκρη,τουλάχιστον για την χρήση που το προορίζω.

Επειδη το πηρα απο πλαισιο σου λεω οτι ειναι κανονικα infoquest. Ειχε κολλημενο στη ζελατινα του βιβλιαρακι της infoquest και μαλιστα πριν το παρω τους πηρα τηλεφωνο να το επιβεβαιωσω οτι ειναι του επισημου εισαγωγεα.

Γενικα καταστηματα τυπου πλαισιο φερνουν μονο απο επισημους αντιπροσωπους ή εισαγωγεις.

και στο πλαίσιο μαγουλας για χθες και σήμερα τουλάχιστο δεν υπαρχει εκθεσιακό και ουτε σκοπεύουν να βάλουν παρολο που τα έχουν διαθέσιμα. επισης να ενημερωσω οτι με επιβεβαιωσαν τηλεφωνικός οτι το προϊόν καλυπτεται απο την εγγυηση της infoquest αρα ειναι επισημος πωλητης

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εντάξει τότε,σημαίνει ότι είναι παράλειψη της infoquest,στο να ενημερώσει την σελίδα της,όσον αφορά τους επίσημους μεταπωλητές της η είναι νέα η συνεργασία της με το Πλαίσιο και δεν πρόλαβαν την ενημέρωση της.

Άρα όλα καλά και με το Πλαίσιο.

Καλοδούλευτο να είναι λοιπόν,σε όλους εμάς που το προτιμήσαμε.

Μα ουτε το mediamarkt αναφερε μεχρι πριν καποιο καιρο στο xiaomi-greece.gr ενω πουλαγε το note 4 (mtk) :)

Απο οτι ειδα στις προηγουμενες 2 συσκευες της, πρωτα ξεκιναγε να το πουλαει ενα καταστημα και μετα απο καποιο καιρο το βαζαν στο site. Αλλα γενικα σε τετοια καταστηματα αν υπαρχει αντιπροσωπος ή επισημος εισαγωγεας, δεν παιζει να φερουν παραεισαγωγης.

Edited by Antretng

Μα ουτε το mediamarkt αναφερε μεχρι πριν καποιο καιρο στο xiaomi-greece.gr ενω πουλαγε το note 4 (mtk) :)

Απο οτι ειδα στις προηγουμενες 2 συσκευες της, πρωτα ξεκιναγε να το πουλαει ενα καταστημα και μετα απο καποιο καιρο το βαζαν στο site. Αλλα γενικα σε τετοια καταστηματα αν υπαρχει αντιπροσωπος ή επισημος εισαγωγεας, δεν παιζει να φερουν παραεισαγωγης.

Mου το είπαν αυτό στο Πλαίσιο,ότι δεν κάνουν εισαγωγές δικές τους,αλλά "κόλλησα" επειδή δεν το είδα στην επίσημη σελίδα της infoquest.

Άπιστος Θωμάς εγώ,βλέπετε.

ρε παιδες τελικα πυξιδα εχει το κινητο?

σαν gps το εχει δουλεψει κανεις να πει εντυπωσεις?

γιατι βλεπω να τελειωνει το μαυρο και αντε παλι στο περιμενε....:lol:

ρε παιδες τελικα πυξιδα εχει το κινητο?

σαν gps το εχει δουλεψει κανεις να πει εντυπωσεις?

γιατι βλεπω να τελειωνει το μαυρο και αντε παλι στο περιμενε....:lol:

Πυξίδα έχει και την δούλεψα λίγο,χρήση GPS δεν έχω προλάβει ακόμη να κάνω,ίσως κάποιοι άλλοι φίλοι το έχουν δοκιμάσει και επειδή με ενδιαφέρει και μένα η χρήση GPS περιμένω να ακούσω εντυπώσεις.

Ναι εχει πυξιδα. GPS δεν εχω προλαβει να το τεσταρω ιδιαιτερα αλλα μια φορα που το βαλα κλειδωσε χωρις προβληματα.

Ναι εχει πυξιδα. GPS δεν εχω προλαβει να το τεσταρω ιδιαιτερα αλλα μια φορα που το βαλα κλειδωσε χωρις προβληματα.

το θέμα δεν είναι μόνο το κλείδωμα αλλά και κατά την εν κινήσει πλοήγηση και εν στάσει τι λέει.Μην σε πετάει σε δίπλα στενά η εν στασει να αρχίσει να στρίβει ατό εδώ και από εκεί

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)