Jump to content

Τα όμορφα Ελληνικά νησιά

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια είναι τα ομορφότερα ελληνικά νησιά;  

261 members have voted

1. 1. Ποια είναι τα ομορφότερα ελληνικά νησιά;

• Δωδεκάνησα
      29
    • Κρήτη
      35
    • Κυκλάδες
      79
    • Επτάνησα
      63
    • Εύβοια
      8
    • Νησιά Σαρωνικού
      2
    • Νησιά Βορείου Αιγαίου
      24
    • Βόρειες Σποράδες
      11
    • Αλλα,ποια;
      10

Recommended Posts

Αν θελετε διακοπες καπου πιο ησυχα μακρια απο το κοσμοπολιτικο τουρισμο τοτε επιλεξτε Δωδεκανησα! Οχι ολα βεβαια αλλα για παραδειγμα η ΚΑΛΥΜΝΟΣ προσφερεται για διακοπες τετοιου ειδους πιο ανθρωπινες..

www.kalymnos.tk

• 4 weeks later...
  • Απαντήσεις 211
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν θελετε διακοπες καπου πιο ησυχα μακρια απο το κοσμοπολιτικο τουρισμο τοτε επιλεξτε Δωδεκανησα! Οχι ολα βεβαια αλλα για παραδειγμα η ΚΑΛΥΜΝΟΣ προσφερεται για διακοπες τετοιου ειδους πιο ανθρωπινες..

www.kalymnos.tk

Δεν εχω παει σε ολα βεβαια. Μονο στην Συμη και στην Ροδο οπου μενω βασικα. Στην Ροδο καθε αλλο παρα αυτο που λες θα βρεις. Θα βρεις πολυ κοσμο, ολων των ηλικιων, ολων τον στυλ γενικα ολους τους ανθροπους, πολα αμαξια, πολες ωραιες παραλιες που στο συνολο τους ειναι γεματες (υπαρχουν βεβεα και αυτες που εχουν της καρεκλες και λιγο μερικα μετρα πιο εκει πατανε πολοι λιγοι, αλλα ολοι η τουριστες πανε στης καρεκλες), πολα αξιοθεατα με αποκοριφομα την παλια (ή μεσεωνηκη) πολυ, πολα ξενοδοχια, πολλα μαγαζια, πολα κρουαζιεροπλοια και πολλα ακομα. Το γεγονος οτι καθε 2-3 μερες ερχονται κρουαζιεροπλοια που στο συνολοτους κουβαλε 7-8 χιλιαδες τουριστες μαλλον λεει πολα. Ανα σεαζον (νομιζω) ερχονται περι τους 500 χιλιαδες τουριστες. Φετος πχ δεν εβρισκες δωματιο, ολα τα ξενοδωχια ηταν υπερπληρες. Αυτο δηλωνει το αντιθετο

Στην Συμη παλι δεν εχει ολον αυτον τον σαματα αλλα εχει αρκετο τουρισμο που παει για μια μερα με καραβακια απο την Ροδο

Ζάκυνθος... πάνεμορφο νησί και φυσικά τρομερές παραλίες....! ψηφίζω επτάνησα!!! :p

Ayto poy me enoxlhse sth Zakyntho htan oi synexeis strofes stoys perissoteroys dromoys toy nhsioy.

Kata ta alla oi paralies ths einai ontos poly kales kai pentakathares.

Ayto poy me enoxlhse sth Zakyntho htan oi synexeis strofes stoys perissoteroys dromoys toy nhsioy.

Kata ta alla oi paralies ths einai ontos poly kales kai pentakathares.

Και δεν φτανουν οι συνεχεις στροφες, υπαρχει και το κακο και στενο οδοστρωμα. Παρολο αυτα, ψηφιζω κι εγω Ζακυνθο. Το καλυτερο νησι που εχω παει, και εχω παει σε αρκετα! :)

πότε ήταν υπερπλήρη τα ξενοδοχεία στη ρόδο?ιούλιο ήρθα και το φαληράκι ήταν νέκρα.no offense αλλά γιατί σας λένε τσαμπίκους?

Βρέθηκα στη Ρόδο τον Αύγουστο και ενώ είχα ξαναπάει παλιότερα,με ενθουσίασε τόσο πολύ που είναι από τα αγαπημένα μου νησιά :)

Η Παλιά πόλη είναι πολύ γραφική και πανέμορφη. Από τουρισμό είχε κατά κύριο λόγο ξένους και οι Ροδίτες ήταν απίστευτα φιλικοί και εξυπηρετικοί!

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

πότε ήταν υπερπλήρη τα ξενοδοχεία στη ρόδο?ιούλιο ήρθα και το φαληράκι ήταν νέκρα.no offense αλλά γιατί σας λένε τσαμπίκους?

Λόγω της μονής της Παναγίας της Τσαμπίκας :)

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• 6 months later...

Για όλους όσους ψάχνουν κοντινές αποδράσεις, οικονομικές και ξεκούραστες θα πρότεινα το camping Andros. Θα είναι σε πλήρη λειτουργία τις επόμενες ημέρες και πιστεύω πως αξίζει μια επίσκεψη.

Σχετικό site: http://www.geocities.com/camping_andros

Τα αγαπημενα μου νησια ειναι Θασος για τις υπεροχες παραλιες, Σκοπελος, Ναξος, Κρητη, η μικρουλα Αμμουλιανη, η Συρος επισης πολυ ομορφη...

Ολα εχουν την ομορφια τους... ερχεται παλι καλοκαιρακι να τα χαρουμε....

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

Τα αγαπημενα μου νησια ειναι Θασος για τις υπεροχες παραλιες, Σκοπελος, Ναξος, Κρητη, η μικρουλα Αμμουλιανη, η Συρος επισης πολυ ομορφη...

Ολα εχουν την ομορφια τους... ερχεται παλι καλοκαιρακι να τα χαρουμε....

Αμ δεν μας βλέπω να τα χαρούμε έτσι που τα'χουν κάνει εφοπλιστές και υπουργείο... :( :mad:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αμ δεν μας βλέπω να τα χαρούμε έτσι που τα'χουν κάνει εφοπλιστές και υπουργείο... :( :mad:

:mad: Αστα να πανε δε θελω να τα σκεφτομαι ομως αυτα γιατι εκνευριζομαι!!!!

Ας ειμαστε αισιοδοξοι... πως θα βαλουν μυαλο...:rolleyes:

Αν και δεν το βλεπω.... αλλα λεμε τωρα...:wacko:

Και το χειρότερο δεν είναι για μας τους τουρίστες (έστω και εσωτερικούς), αλλά για τους επαγγελματίες (ή έστω «ερασιτέχνες», βλ. ενοικιαζόμενα) στα νησιά...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αυτοι φετος θα υποφερουν παρα πολυ....

Ειδικα στα Επτανησα... απο οτι φαινεται ο σεισμος τους τσακισε!

Επειδη τις επομενες μερες θα βρεθω στη Συρο για 2 μερες για ενα γαμο,υπαρχει καποια παραλια που να ενδεικνυται για μπανιο & να ειναι κοντα στο λιμανι?Αιμιλιε?:shifty:

Βρέθηκα στη Ρόδο τον Αύγουστο και ενώ είχα ξαναπάει παλιότερα,με ενθουσίασε τόσο πολύ που είναι από τα αγαπημένα μου νησιά :)

Η Παλιά πόλη είναι πολύ γραφική και πανέμορφη. Από τουρισμό είχε κατά κύριο λόγο ξένους και οι Ροδίτες ήταν απίστευτα φιλικοί και εξυπηρετικοί!

sumfono h rodos einai polu oraia eidika to kalokairi !! emena m arese kia h krhth polu !! alla oxi oles oi perioxes !!

Επειδη τις επομενες μερες θα βρεθω στη Συρο για 2 μερες για ενα γαμο,υπαρχει καποια παραλια που να ενδεικνυται για μπανιο & να ειναι κοντα στο λιμανι?Αιμιλιε?:shifty:
Κοντά στο λιμάνι (δηλ. Ερμούπολη) δεν έχει ακριβώς δίπλα. Κοντινότερη είναι νομίζω ο Αζόλιμνος (συμπαθητική παραλία) γύρω στα 10 λεπτά. Αλλά όταν η μακρινότερη παραλία (και προσωπικά για εμένα καλύτερη), οι Αγκαθωπές είναι μισή ώρα με το ΚΤΕΛ από Ερμούπολη, όλες οι παραλίες κοντά είναι. Πας άνετα και Κίνι και Γαλησσά και Φοίνικα. Ρώτα όποιον ντόπιο γνωρίσεις, είναι πολύ εξυπηρετικοί. Α, έχε υπόψη σου ότι θα είναι λίγο κρύα τα νερά αυτό το καιρό...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Έχω πάει σε πολλά νησιά αλλά ένα είναι το αγαπημένο μου, η Μυτιλήνη! Πανέμορφο μέρος :)
only crossfit...

Στο Φοίνικα να πας.

Ήμουν εκεί στις 4 Απριλίου. Δεν έκανα βέβαια μπάνιο εγώ.

Πάντως σε οποιαδήποτε θάλασσα και να θελήσεις να πας δεν θα κάνεις περισσότερο από 30 λεπτά.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

η πελοπονΝΗΣΟΣ μετραει ως νησι???χεχεχε, Ζαχαρω Ηλειας rulez!!!!!!!!

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Κρήτη με χίλια...

Πέρασα σήμερα από το Καλό Χωριό στο Ίστρο (Μετά τον Άγιο Νικόλαο).

Για δουλειά μεν αλλά αγαλλίασαι η ψυχή μου !!!

Mitilini fisika!To omorfotero nisi tou kosmou!!!Ase de apo politismo...

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"