Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://drive.google.com/file/d/0B1D6IDsKzX6TLUQ5VWNfUU1MU2s/view?usp=sharing

Θα ανεβάσω και από κατανάλωση κάποια στιγμή.

Αν έχω καταλάβει σωστά, έχεις UFS 2.0, αντί για UFS 2.1 που διαφημίζει η Huawei.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://www.gizmochina.com/2017/04/20/huawei-ceo-richard-yu-speaks-huawei-p10-flash-memory-issue/

Λοιπον,επανηλθε σημερα ο ιδιος ο CEO της εταιρειας στο θεμα με τις μνημες του p10. Πιστευω τα εκανε χειροτερα τα πραγματα.

1ον, τα αγγλικα του ειναι πολυ ασχημα.

Δευτερον,λεει οτι οι πρωτες παρτιδες του p10 δεν ειχαν ολεοφοβικη επιστρωση στην οθονη,μπορουν ομως να βαλουν οι καταναλωτες αν θελουν με προιοντα που προτεινει η huawei. Στο εξης τα νεα p10 θα βγαινουν με τη νεα επιστρωση.

Τριτον,ομολογει οτι καποια p10 βγαινουν με emmc μνημη και καποια με ufs. Η αιτια ειναι οτι δεν ειχαν αποθεμα απο τους προμηθευτες,προβλημα το οποιο παραμενει και τα p10 εξακολουθουν να βγαινουν ακομη με διαφορετικες μνημες.

Τεταρτον,ισχυριζεται οτι εχει ενα p10 plus με emmc και ενα mate 9 και δε βλεπει διαφορες στην αποδοση. Ασχολιαστο

Ενταξει,τι να πω. Την ειχα για σοβαρη εταιρεια. Με τις τιμες στο θεο απ τις "επωνυμες" και τετοια νοοτροπια απ αυτην,νομιζω η επομενη συσκευη μου θα ειναι xiaomi πιθαονοτατα. Στα θετικα των δηλωσεων του οτι τα mate 9 ειναι ολα με ufs και ομολογει εμμεσως οτι η πραγματικη ναυαρχιδα ειναι το mate,ενω τα p10 ειναι fashionable κινητα.

Αν έχω καταλάβει σωστά, έχεις UFS 2.0, αντί για UFS 2.1 που διαφημίζει η Huawei.

Και γω αυτό κατάλαβα, αν και πρακτικά φαντάζομαι η διαφορά θα είναι αμελητέα.

Όπως και να χει είναι μεγάλο φάουλ της εταιρείας

https://drive.google.com/file/d/1_T4v2n5fsfuWpR70176tZUcVRJKISlcscg/view?usp=sharing

Το δικό μου είναι P10 plus! Μετά απο μια βδομάδα χρήσης έχω να πω τα καλύτερα! Πριν είχα το S7 edge, η μπαταρία τα σπάει μου βγάζει μέρα που συνήθως στις 4 το απόγευμα φόρτιζα, και η κάμερα του παιδιά είναι μακράν η καλύτερη που είχα! Και το S7 είχε πολύ καλύτερη σε σχέσει με iphone αλλά το p10 plus τα σπάει!!!!

Edited by paros99

https://drive.google.com/file/d/1_T4v2n5fsfuWpR70176tZUcVRJKISlcscg/view?usp=sharing

Το δικό μου είναι P10 plus! Μετά απο μια βδομάδα χρήσης έχω να πω τα καλύτερα! Πριν είχα το S7 edge, η μπαταρία τα σπάει μου βγάζει μέρα που συνήθως στις 4 το απόγευμα φόρτιζα, και η κάμερα του παιδιά είναι μακράν η καλύτερη που είχα! Και το S7 είχε πολύ καλύτερη σε σχέσει με iphone αλλά το p10 plus τα σπάει!!!!

Τώρα εδώ λες κακά πραγματάκια και περίμενε αντιδράσεις! :lol:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τώρα εδώ λες κακά πραγματάκια και περίμενε αντιδράσεις! :lol:

Δεν έχω λόγο να πω ψέματα.. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω Huawei συνήθως ή iphone είχα ή Samsung η αλλαγή σε πρώτη φάση με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη! ;)

Δεν έχω λόγο να πω ψέματα.. Είναι η πρώτη φορά που παίρνω Huawei συνήθως ή iphone είχα ή Samsung η αλλαγή σε πρώτη φάση με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη! ;)

Δεν αμφιβάλω! Απλά είναι οι συγκρίσεις με το holy grail, που είναι κάπως .....;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κι εγω που το ειδα απο κοντα διαπιστωσα πως ειναι φανταστικη συσκευη. Εδω με το P9 και δεν εχω παραπονο πουθενα,δε πα να χει περσινα χαρακτηριστικα,δεν κωλωνει πουθενα.

Απλα τωρα δεν ειναι κριμα με τις διαφορετικες εκδοσεις hardware; Θα γεμισει το τοπικ με φωτος κατοχων απο benchmarks που αγωνιουν τι ειδους μνημη εχουν,αν το γυαλι της οθονης ειναι της νεας γενιας κτλ. Και στη μεταπωληση μεγαλο ρολο επισης θα παιζει τι εχει μεσα το κινητο. Ολα αυτα δηλαδη που δεν εχουμε καμια ορεξη να ασχοληθουμε και βλαπτουν πολυ μεμονωμενα την εικονα μιας συσκευης και της εταιρειας γενικοτερα.

Τελος παντων,τουλαχιστον η τιμη δεν ειναι στα υψη και δεν εχουν προκυψει χαζα προβληματα αξιοπιστιας,πραγμα οχι αυτονοητο για συσκευες που κοστιζουν 50% πανω...

Τα Huawei ανέκαθεν ήταν από τις πολύ αξιόπιστες υλοποιήσεις.

Όχι ότι δεν έβγαζε καμιά τους συσκευή πρόβλημα, απλά ήταν πολύ - πολύ περιορισμένες οι περιπτώσεις.

Το αυτογκόλ ήταν αυτό με τις μνήμες;

Δηλαδή αγοράζεις συσκευή τεσταρεις αν τρέχει με την ταχύτητα που προβλέπεται και αν όχι τι κάνεις;

Το επιστρέφεις κάνοντας σαματά για την κοροϊδία η την τρως;

Το αυτογκόλ ήταν αυτό με τις μνήμες;

Δηλαδή αγοράζεις συσκευή τεσταρεις αν τρέχει με την ταχύτητα που προβλέπεται και αν όχι τι κάνεις;

Το επιστρέφεις κάνοντας σαματά για την κοροϊδία η την τρως;

Παρόμοια φάση με την Apple και τους επεξεργαστές στο 6s,( tsmc και Samsung). Εκεί τι έκανε ο πελάτης? Σαματά? Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, όσοι το αγόρασαν το κρατάνε. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάτι για αντικατάσταση και όσο δεν παίρνει θέση η μπάλα πάει στην εξέδρα.

Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεσαι σε σχέση με την Samsung και την Apple αλλά απο την άλλη δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να δεχθουμε τετοιου είδους πονηρές πολιτικές απο όποιον και αν προέρχονται.

Απαράδεκτο και καταδικαστέο το φαινόμενο αυτό αλλά συνηθισμένη τακτική από πολλους κατασκευαστές είτε στην αρχή είτε στην πορεία της παραγωγικής διαδικασίας και του lifetime ενός προϊόντος.

Από την HTC με το 10 και τα διαφορετικά panel οθόνης Tianma vs Sharp),την Samsung με τους διαφορετικούς φακούς κάμερας(Sony vs Samsung) η και πετσοκομμένο feature μιας έκδοση πχ στον Qualcomm 820 S7 σειρά τον quick charge 3.0 το υποβάθμισε σε 2.0 για να μην υπερέχει έναντι του Exynos variant έως φυσικά και την Apple που στο iPhone 7 οι παρτίδες με Intel LTE modem υστερούσαν από τα αντίστοιχα με Qualcomm με αποτέλεσμα η Apple να προβεί σε firmware downgrade του Qualcomm modem έτσι ώστε ίσα να έρχονται και οι 2 υπό version της σειράς.

Εννοείται και στο χώρο των PC είναι διαδεδομένο φαινόμενο πχ ultrabook λαπτοπ,2 σε 1 συσκευές.

Βέβαια εδώ υπαρχει ποικιλία διαφορών πχ ανάμεσα σε eMMC και UFS είναι τεράστια αντίθετα μεταξύ UFS 2.0 vs 2.1 ειναι πολύ μικρη.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεσαι σε σχέση με την Samsung και την Apple αλλά απο την άλλη δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να δεχθουμε τετοιου είδους πονηρές πολιτικές απο όποιον και αν προέρχονται.

Δεν είπα ποτέ να το δεχτούμε, λέω ότι άκρη δεν βγει με βάση τα συμβάντα του παρελθόντος.

Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος από του P10 Plus από το Μ. Σάββατο. Πρωιν κάτοχος zenfone2 551ml. Πολύ ωραία οθόνη, η δυνατότητα καταργήσεις των σοφτ κουμπιών μου άρεσε πολύ. Γρήγορος σενσορας δαχτύλου και βολεύει πολύ για όσους πιστεύουν ότι δεν είναι βολικό το σημείο. Κάμερα καταπληκτική, εξ άλλου το έβγαλε και το dxomark. Οθόνη θαυμάσια, με ωραία χρώματα και πολύ καλή φωτηνοτητα. Θέλω πιο πολύ να σταθώ στην μπαταρία. Με την κλασικη χρήση καινούριου κινητού πραγματικά έχω μείνει άφωνος. Κάθε πρωί που σχολούσα από την δουλειά κ στην ουσία τελειωνε η ημέρα χρήσης είχα κοντά στο 40-50%. Έτυχε χθες να έχω 67% και δεν το έβαλα να φορτίσει για να δω πόσο θα αντέξει. Μου έβγαλε κομπλέ όλη την ημέρα απλά θέλω να σταθώ σε ένα πράγμα. Για έναν παράξενο λόγο μετά το 40% η μπαταρία δν θέλει να κατέβει. Έχω μείνει μ@@@ας με τις επιδόσεις τις μπαταρίας. Επίσης τα δώρα που έδωσαν για τις προπαραγγελιες, ήταν τέλεια. Το powerbank φορτίζει σε fast Charge την συσκευή ενώ ο φορτιστής αυτοκινήτου σε super fast Charge. Τον τρίποδα δν τον χρησιμοποιησα ακόμα αλλά είναι εύχρηστο για κάποιον που θέλει "επαγγελματικές" φωτογραφίες.

• Administrators
Βέβαια εδώ υπαρχει ποικιλία διαφορών πχ ανάμεσα σε eMMC και UFS είναι τεράστια αντίθετα μεταξύ UFS 2.0 vs 2.1 ειναι πολύ μικρη.

Αυτό είναι που καθιστά πολύ σοβαρό το θέμα. Σε περιπτώσεις των άλλων εταιριών που αναφέρθηκες οι διαφορές στην πράξη είναι αμελητέες, εδώ όμως είναι πιο σοβαρά τα πράγματα.

Modpic.gif

Καλό είναι όταν μιλάτε για καταναλώσεις να μας λέτε και το sot και αν είναι με χρήση wifi ή 4g

Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος από του P10 Plus από το Μ. Σάββατο. Πρωιν κάτοχος zenfone2 551ml. Πολύ ωραία οθόνη, η δυνατότητα καταργήσεις των σοφτ κουμπιών μου άρεσε πολύ. Γρήγορος σενσορας δαχτύλου και βολεύει πολύ για όσους πιστεύουν ότι δεν είναι βολικό το σημείο. Κάμερα καταπληκτική, εξ άλλου το έβγαλε και το dxomark. Οθόνη θαυμάσια, με ωραία χρώματα και πολύ καλή φωτηνοτητα. Θέλω πιο πολύ να σταθώ στην μπαταρία. Με την κλασικη χρήση καινούριου κινητού πραγματικά έχω μείνει άφωνος. Κάθε πρωί που σχολούσα από την δουλειά κ στην ουσία τελειωνε η ημέρα χρήσης είχα κοντά στο 40-50%. Έτυχε χθες να έχω 67% και δεν το έβαλα να φορτίσει για να δω πόσο θα αντέξει. Μου έβγαλε κομπλέ όλη την ημέρα απλά θέλω να σταθώ σε ένα πράγμα. Για έναν παράξενο λόγο μετά το 40% η μπαταρία δν θέλει να κατέβει. Έχω μείνει μ@@@ας με τις επιδόσεις τις μπαταρίας. Επίσης τα δώρα που έδωσαν για τις προπαραγγελιες, ήταν τέλεια. Το powerbank φορτίζει σε fast Charge την συσκευή ενώ ο φορτιστής αυτοκινήτου σε super fast Charge. Τον τρίποδα δν τον χρησιμοποιησα ακόμα αλλά είναι εύχρηστο για κάποιον που θέλει "επαγγελματικές" φωτογραφίες.

Καλές κλήσεις φίλε, να το χαρείς, κάποια στιγμή που θα μπορέσεις ανέβασε μερικές φωτογραφίες να δούμε την καμερα του κινητού και αν μπορείς ανέβασε φώτο με την κατανάλωση της μπαταρίας.

το έχει κανεις πρώην κάτοχος s7 να μας πει τη γνώμη του?

το σκέφτομαι πολύ για να κάνω τη μετάβαση

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

παιδια φανταζομαι το dual sim ειναι εκτος ευρωπαικης εγγυησης σωστα? εισαγεται επισημα ευρωπη?

Εγώ!!! Μην το σκέφτεσαι καν!!!

Μπορείς να γίνεις περισσότερο σαφής?

Σε ευχαριστώ

Δηλαδή μακριά ή αξίζει η μετάβαση;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δηλαδή μακριά ή αξίζει η μετάβαση;

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για μένα αξίζει! Το έγραψα και πιο πίσω! Πήρα το plus έχει από το s7 edge καλύτερη αυτονομία, καλύτερη κάμερα, είναι ταχύτατο οπότε θεωρώ ότι αξίζει η μετάβαση!!!

Για μένα αξίζει! Το έγραψα και πιο πίσω! Πήρα το plus έχει από το s7 edge καλύτερη αυτονομία, καλύτερη κάμερα, είναι ταχύτατο οπότε θεωρώ ότι αξίζει η μετάβαση!!!

Καλύτερη αυτονομία απο το S7 edge???

Περίεργο...

Η οθόνη του πως σου φάνηκε σε σχέση με την super AMOLED? Το emui σε σχέση με το TouchWiz?