Jump to content

Huawei P10

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με Benchmarks ασχολείται κάποιος από εδώ; Μου βγάζει περίπου 116.000 στο AnTuTu βλέπω στο Internet ότι σε ίδια τηλέφωνα βγάζει 145.000 , 147.000, πως είναι αυτό δυνατόν;

Τι σκορ έχετε στο δικό σας;

Edited by George_mob

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με Benchmarks ασχολήται κάποιος από εδώ; Μου βγάζει περίπου 116.000 στο AnTuTu βλέπω στο Internet ότι σε ίδια τηλέφωνα βγάζει 145.000 , 147.000, πως είναι αυτό δυνατόν;

Τι σκορ έχετε στο δικό σας;

Εγω δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα αλλα εμενα εχει κανει 133095 απο εκει και περα πιστευω οτι παιζει ρολο τι εχεις μεσα στο κινητο πχ εγω τωρα εκανα ξανα τεστ ενω εχω διαγραψη 400+ φωτογραφιεσ εβγαλε 145757 οποτε δε ξερω τι παιζει ακριβως

Edited by pavlos95

Εγω δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα αλλα εμενα εχει κανει 133095 απο εκει και περα πιστευω οτι παιζει ρολο τι εχεις μεσα στο κινητο πχ εγω τωρα εκανα ξανα τεστ ενω εχω διαγραψη 400+ φωτογραφιεσ εβγαλε 145757 οποτε δε ξερω τι παιζει ακριβως

έχω αρκετά Video & Φωτογραφίες καθώς και μπόλικες εφαρμογές. Πιο πολύ το εγκατέστησα έτσι για να δω τι παίζει και ξανάφυγε όπως είναι.

Απλά μου κάνει εντύπωση το τεράστιο εύρος σε απότελέσματα που υπάρχει στο Ιντερνετ, ενώ μιλάμε για την ίδια συσκευή.

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

έχω αρκετά Video & Φωτογραφίες καθώς και μπόλικες εφαρμογές. Πιο πολύ το εγκατέστησα έτσι για να δω τι παίζει και ξανάφυγε όπως είναι.

Απλά μου κάνει εντύπωση το τεράστιο εύρος σε απότελέσματα που υπάρχει στο Ιντερνετ, ενώ μιλάμε για την ίδια συσκευή.

τα αποτελεσματα αλλαζουν αν καποια στιγμη κανεις εργοστασιακες η κατι τετειο κανε ξανα τεστ και θα δεις θα σου βγαλει αρκετα υψηλο score εγω περιμενω να συγκρινω με android 8

καλησπέρα παιδιά!!!

Κάτοχος και εγώ του P10 από τον Νοέμβριο ήρθε η ώρα να βγάλω την μεμβράνη και να βάλω ένα κάλο γυαλί!!!

Είδα στο Skroutz κάποια και μου άρεσαν τα 2 παρακάτω!!! άπλα δεν ξέρω τις διάφορες τους....

μπορεί κάποιος να μου πει τη διάφορα έχει το ένα από το άλλο???

https://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5465&virtuemart_category_id=441&Itemid=486#description

https://www.e-smartbuy.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5457&virtuemart_category_id=441&Itemid=486

Η δεύτερη είναι Full Face κολλάει καλύτερα στις άκρες που είναι οβάλ το η οθόνη (ή αν δεν κολλάει, δεν φαίνεται άσχημα).

Έχω βάλει Full Face όχι Nillkin που είναι κορυφαίες και είμαι ευχαρηστιμένος.

Θα προτημούσα την δεύτερη επίσης γιατί δεν έχει το κόψιμο στο κάτω μέρος από το τζαμάκι:rolleyes:

Προσοχη γιατι φαρδαινουν τα πλαινα bezels και κοβεται λιγο πλατος οθονης εκτος αν βελτιωθηκαν

Μια απορία. Θήκη δεν έχετε βάλει? Δεν δημιουργεί πρόβλημα?

Sent from my Huawei P10 uaing Tapatalk.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Η δεύτερη είναι Full Face κολλάει καλύτερα στις άκρες που είναι οβάλ το η οθόνη (ή αν δεν κολλάει, δεν φαίνεται άσχημα).

Έχω βάλει Full Face όχι Nillkin που είναι κορυφαίες και είμαι ευχαρηστιμένος.

Θα προτημούσα την δεύτερη επίσης γιατί δεν έχει το κόψιμο στο κάτω μέρος από το τζαμάκι:rolleyes:

Προσοχη γιατι φαρδαινουν τα πλαινα bezels και κοβεται λιγο πλατος οθονης εκτος αν βελτιωθηκαν

Ευχαριστώ!!! για την πρώτη γιατί είναι ποιο ακριβή???

r31134 Τι εννοείς όταν λες ότι κόβεται λίγο πλάτος οθόνης??? πως γινεται αυτό???

Προφανως επειδη ειναι περιγραμμα το οποιο για να ειναι πιο ανθεκτικο, εγινε λιγο πιο πλατυ και τρωει απο την οθονη. Ας μας πει ο φιλος που εχει βαλει κι αυτος. Εγω 1,5 ευρω απο ebay το πηρα αλλα ειναι το μονο που εχει τελεια εφαρμογή

Προφανως επειδη ειναι περιγραμμα το οποιο για να ειναι πιο ανθεκτικο, εγινε λιγο πιο πλατυ και τρωει απο την οθονη. Ας μας πει ο φιλος που εχει βαλει κι αυτος. Εγω 1,5 ευρω απο ebay το πηρα αλλα ειναι το μονο που εχει τελεια εφαρμογή

Δεν βλέπω να τρώει οθόνη είναι πολύ λεπτό το πλαινό σκούρο χρώμα από το τζαμάκι, πιστεύω πως καλύπτει απλά μόνο το ακριανό οβαλ της οθόνης :cool:

Eτσι μου φαινοταν και εμενα στις φωτο αλλα στην πράξη τελικα εφαγε λιγο απο πλατος οθονης το βαμμενο περιθωριο-περιγραμμα. Γνωμη μου ειναι να το σιγουρεψεις ή για δοκιμή παρε ενα φτηνο

γεια σας!μπορει καποιος να μου προτεινει προστατευτικο οθονης για huawei p10 επωνυμο απο skroutz ή eshop που να μην καλυπτει την καμερα με καποιο λινκ ισως για να αποφυγω τυχον λαθος αφου καθε εταιρεια βγαζει 2-3 διαφορετικα για καθε μοντελο.ευχαριστω

Ειμαι στην 180 εκδοση και σημερα παρατηρησα κατι που δεν ειχα δει πριν. Με ανοιχτο το κινητο στην πριζα,στην οθονη κλειδωματος μου βγαζει μια νεα οθονη με πληροφοριες φορτισης και αλλα πραγματα. Χωριζει τη φορτιση σε εξυπνη,συνεχη και αργη και εχει και δυνατοτητα απενεργοποιησης της γρηγορης.

Kι εμένα εκτος του wifi μου, προσπαθει να συνδεθει οπου βρει cosmote wifi fon και μου κοβει το 4G. Branded cosmote

Ειμαι στην 180 εκδοση και σημερα παρατηρησα κατι που δεν ειχα δει πριν. Με ανοιχτο το κινητο στην πριζα,στην οθονη κλειδωματος μου βγαζει μια νεα οθονη με πληροφοριες φορτισης και αλλα πραγματα. Χωριζει τη φορτιση σε εξυπνη,συνεχη και αργη και εχει και δυνατοτητα απενεργοποιησης της γρηγορης.

Για πες λίγο παραπάνω.. Εμένα δεν μου βγάζει τέτοια επιλογή.. Στην Β180 είμαι και θέλω να απενεργοποιήσω τη γρήγορη φόρτιση γιατί το βάζω όλο το βράδυ..

Απλα το παρατηρησα ενω ειχα ανοιχτο το κινητο και το βαλα στην πριζα. Μου εβγαλε την εξης οθονη κλειδωματος:

26040148318_45213cb3ea.jpgScreenshot_20180126-200756 by spazoklabanias, on Flickr

Πατωντας το γραναζι,αυτην:

39880388392_3879559e70.jpgScreenshot_20180126-200805 by spazoklabanias, on Flickr

Και καποιο απ τα εικονιδια φορτισης κτλ, αυτη:

28133122099_9249294be4.jpgScreenshot_20180126-200815 by spazoklabanias, on Flickr

Σκέφτομαι την αγορά του p10. Με ενδιαφέρει η dual sim έκδοση. Ο βασικός λόγος αγοράς είναι το wifi calling. Διαβάζοντας το forum διάβασα κάπου ότι δεν υποστηρίζεται το wifi calling στην dual sim έκδοση. Ισχύει?

Σκέφτομαι την αγορά του p10. Με ενδιαφέρει η dual sim έκδοση. Ο βασικός λόγος αγοράς είναι το wifi calling. Διαβάζοντας το forum διάβασα κάπου ότι δεν υποστηρίζεται το wifi calling στην dual sim έκδοση. Ισχύει?

Ναι ισχύει. Και εγώ έχω την dual έκδοση και Β180, αλλά ακόμα δεν έχω το wifi calling. Δεν ξέρω αν θα έρθει μελλοντικά ή όχι.

Καλησπέρα σας παιδιά και κάλο σαββατοκύριακο!!!!

Μπορεί το θέμα που θα ρωτήσω να μην είναι στο κατάλληλο thread άλλα δεν βρήκα και κάποιο άλλο!!!!

Είχα από προηγούμενο μου κινητό το (S5) αυτήν την κάρτα μνήμης

https://www.skroutz.gr/s/6263643/Samsung-Evo-microSDXC-128GB-U1-with-Adapter.html

και τώρα την έβαλα στο P10, θέλω να σας ρωτήσω....

για 4Κ video εγγραφή και ανάγνωση πρέπει να αλλάξω κάρτα να πάω σε κάποια U3?

αξίζει το κόπο να κάνω αλλαγή γιατί είναι και ακριβές, θα δω κάποια διάφορα???

Παιδια το p10 εχει 6p lenses ή 5p;

Επειδή εδώ το έχασα λίγο, τι εννοείς?

Καλησπέρα σας παιδιά και κάλο σαββατοκύριακο!!!!

Μπορεί το θέμα που θα ρωτήσω να μην είναι στο κατάλληλο thread άλλα δεν βρήκα και κάποιο άλλο!!!!

Είχα από προηγούμενο μου κινητό το (S5) αυτήν την κάρτα μνήμης

https://www.skroutz.gr/s/6263643/Samsung-Evo-microSDXC-128GB-U1-with-Adapter.html

και τώρα την έβαλα στο P10, θέλω να σας ρωτήσω....

για 4Κ video εγγραφή και ανάγνωση πρέπει να αλλάξω κάρτα να πάω σε κάποια U3?

αξίζει το κόπο να κάνω αλλαγή γιατί είναι και ακριβές, θα δω κάποια διάφορα???

Εδώ είσαι:

https://www.extron.com/product/videotools.aspx

Το αν αξίζει ή όχι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Για παράδειγμα, αν θα το βλέπεις σε οθόνες κινητών, ταμπλέτες και TV<50" , όχι δεν αξίζει τον κόπο ούτε τα έξοδα. Κάτι εμφανές θα υπάρξει για TV 55/60 και άνω.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ευχαριστώ πολυ fanatikos!!! Από ότι κατάλαβα και από το calculator που μου έστειλες δεν χρειάζεται να αλλάξω!!! Η κάρτα μου είναι μια μέτρια άλλα και 4Κ να τραβήξω θα καταλάβω διάφορα μόνο σε μεγάλη οθόνη και αν τραβήξω κάτι με μεγάλη ταχύτητα..... Σωστά????

Λογικά, αν το αντικείμενό σου έχει υψηλή ταχύτητα (πχ φόρμουλα 1 ή κάποιο αυτοκίνητο σε αγώνα rallie), θέλεις περισσότερο υψηλό frame rate παρά υψηλή ανάλυση. Το υψηλό frame rate θα σου εξασφαλίσει ομαλή κίνηση και άψογο slow motion χωρίς να σου κανει blur τα πάντα.

Η τόσο υψηλή ανάλυση έχει έννοια μόνον στις "πολλές" ίντσες. Στην γρήγορη κίνηση δεν έχει να σου δώσει κάτι. Ίσα ίσα που μπορεί να σου δημιουργήσει και πρόβλημα αν δεν έχεις πολύ γερό hardware.

Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk.

Edited by fanatikos