bill_thes Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλησπέρα, έχει βάλει κανείς skin της dbrand στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Και ξαφνικα απο σημερα το πρωι,δεν μπορω να κατεβασω καμμια εφαρμογη απο το play store,ουτε μεσω ασυρματου δικτυου,ουτε μεσω δεδομενων συσκευης.Εκανα εκκαθαριση δεδομενων εφαρμογης και παλι τιποτα.Κανεις με παρομοια εμπειρια??Τι κανουμε τωρα??:worry: Δες ποιό error σου βγάζει και ανάλογα δες και την λύση. https://www.androidpit.com/how-to-solve-google-play-store-errors?nocol=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Τελικά ήταν όντως πιο απλό, τα άφησα όλα όπως ήταν, απλά έκανα ένα restart :) Εχμ, software είναι η εικόνα για κατανάλωση που ανέβασα Sent from my iPhone using TapatalkΔεν ειναι τιποτα. Αρχές Αλτσχάιμερ! Φυσικά έχεις δίκιο. Αφου σου εφτιαξε με ενα απλό restart ολα καλά. Οπως και να έχει, οπως σου έγραψα και εγώ εκεί τριγύρω είμαι απο κατανάλωση. Άσχημη παντως δεν την λες. Sent from my Huawei P10, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 (edited) Δες ποιό error σου βγάζει και ανάλογα δες και την λύση. https://www.androidpit.com/how-to-solve-google-play-store-errors?nocol=1 Ευχαριστω.Τα δοκιμασα ολα και δεν δουλεψε καμμια λυση.Μονο με επαναφορα τηλεφωνου και διαγραφη ολων των δεδομενων εστρωσε... EDIT : Οσοι εχετε παρομοιο θεμα με εμενα,με το play store,μην μπειτε στον κοπο να κανετε επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων και τo στηνετε παλι απο την αρχη το τηλεφωνο,γιατι απο σημερα,παλι τα ιδια κανει το store,ακομα και μετα το factory reset!!Δουλεψε για 1-2 ωρες και παλι τα ιδια,ουτε αναβαθμιση,ουτε κατεβασμα κανει... Edited September 11, 2017 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Μιας που έχω wificall άπο cosmote, απλά το έβαλα σε airplane τη νύχτα με το wifi ανοιχτό για να έχω κλήσεις και έχασα μόνο 3% σε 8 ώρες. Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) Ευχαριστω.Τα δοκιμασα ολα και δεν δουλεψε καμμια λυση.Μονο με επαναφορα τηλεφωνου και διαγραφη ολων των δεδομενων εστρωσε... EDIT : Οσοι εχετε παρομοιο θεμα με εμενα,με το play store,μην μπειτε στον κοπο να κανετε επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων και τo στηνετε παλι απο την αρχη το τηλεφωνο,γιατι απο σημερα,παλι τα ιδια κανει το store,ακομα και μετα το factory reset!!Δουλεψε για 1-2 ωρες και παλι τα ιδια,ουτε αναβαθμιση,ουτε κατεβασμα κανει... Τι ακριβώς σου έκανε ; Κόλλαγε στη Λήψη...; Γιατί μου έκανε κ μένα κάτι τέτοιο μετά το update αλλά με ρεσταρτ έστρωσε Edited September 11, 2017 by Los Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Τι ακριβώς σου έκανε ; Κόλλαγε στη Λήψη...; Γιατί μου έκανε κ μένα κάτι τέτοιο μετά το update αλλά με ρεσταρτ έστρωσε Ναι,κολλαγε στη ληψη νεων εφαρμογων-παιχνιδιων και δεν εστρωνε με τιποτα.Ουτε με ρεσταρτ,ουτε με καταργηση και επαναφορα google λογαριασμου.Μονο με factory reset εστρωσε και για λιγες ωρες μετα το fr μου το ξαναεκανε,τωρα...Ευχομαι να εστρωσε το δικο σου και να μην στο ξαναπαρουσιασει... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Δείχνει οκ για την ώρα, εσένα έχει ακόμα πρόβλημα; Μήπως παίζει κάτι με τα Permissions? Σ΄ένα φόρουμ γράφουν κάτι σχετικό: I too was not able to download anything from Play Store, the download used to be stuck at "download pending". Following solved the problem: Settings->Apps->Advanced(Configure Apps)->App Permissions->Storage->Google Play Store, turn on the permission for storage here if it is off. I had the same problem. Every time I tried to download any app, it got stack on pending download. I fixed it (i still can't belive it worked) by removing the storage permission to google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Δείχνει οκ για την ώρα, εσένα έχει ακόμα πρόβλημα; Μήπως παίζει κάτι με τα Permissions? Σ΄ένα φόρουμ γράφουν κάτι σχετικό: Οχι φιλε μου,ακομα εχω προβλημα.Και τα permissions ειναι στο ανοιχτο,τωρα τα τσεκαρα... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Οχι φιλε μου,ακομα εχω προβλημα.Και τα permissions ειναι στο ανοιχτο,τωρα τα τσεκαρα... Μήπως έχεις κάνει disable κάποιες εφαρμογές τουplay όπως books, tv κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) Μήπως έχεις κάνει disable κάποιες εφαρμογές τουplay όπως books, tv κλπ; Ολα της google ανοιχτα ειναι και με δικαιωματα.... Edited September 11, 2017 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Οχι φιλε μου,ακομα εχω προβλημα.Και τα permissions ειναι στο ανοιχτο,τωρα τα τσεκαρα... Και σε μένα ακριβώς το ίδιο και βλέπω ότι έχει και θέμα συγχρονισμού με το ημερολόγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 (edited) Και σε μένα ακριβώς το ίδιο και βλέπω ότι έχει και θέμα συγχρονισμού με το ημερολόγιο... Επιδημια επεσε??:lol:Και εγω τωρα που το λες το τσεκαρα και με το ημερολογιο και δεν συγχρονιζει!!Εννοειται οτι ο αυτ.συγχρονισμος ειναι ενεργος στη συσκευη μου...Λες να μην φταινε οι συσκευες μας και ειναι θεμα απο την google??Παντως και στο xda που διαβαζα το αντιστοιχο νημα για το κινητο μας,εχουν αρκετοι θεμα με το play store... Edited September 11, 2017 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Επιδημια επεσε??:lol:Και εγω τωρα που το λες το τσεκαρα και με το ημερολογιο και δεν συγχρονιζει!!Εννοειται οτι ο αυτ.συγχρονισμος ειναι ενεργος στη συσκευη μου...Λες να μην φταινε οι συσκευες μας και ειναι θεμα απο την google??Παντως και στο xda που διαβαζα το αντιστοιχο νημα για το κινητο μας,εχουν αρκετοι θεμα με το play store... Αυτό με το ημερολόγιο το επιβεβαιώνω και εγώ. Αν και έχω εγκαταστήσει το calendar της Google δεν συγχρονίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Aντιστοιχο προβλημα ειχα με το playstore σε αλλη συσκευη μου. Εκανα συνεχεια απενεργοποιηση εφαρμογης ή εκκαθαριση δεδομενων ή προσωρινης μνημης.τιποτα μεχρι που εκανα ξανα ληψη των google services και λυθηκε οριστικα το θεμα. Στο p10 δεν εχω ευτυχως παρομοιο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Aντιστοιχο προβλημα ειχα με το playstore σε αλλη συσκευη μου. Εκανα συνεχεια απενεργοποιηση εφαρμογης ή εκκαθαριση δεδομενων ή προσωρινης μνημης.τιποτα μεχρι που εκανα ξανα ληψη των google services και λυθηκε οριστικα το θεμα. Στο p10 δεν εχω ευτυχως παρομοιο θεμαΑπο που το κατέβασες? Στάλθηκε από το VTR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Αυτό με το ημερολόγιο το επιβεβαιώνω και εγώ. Αν και έχω εγκαταστήσει το calendar της Google δεν συγχρονίζει Το πρόβλημα το συγχρονισμού λύθηκε: 1. Έκανα delete τα data του ημερολογίου και 2. Στα καινούργια event που δημιουργώ προσέχω (πατώντας το κουμπί more) η εγγραφή να είναι στο calendar της google και όχι στο phone. Μετά από αυτά το stock ημερολόγιο του τηλεφώνου δυλεύει με τη google άψογα. To calendar app της google δεν χρειάζεται και το απεγκατέστησα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Μεγάλη απογοήτευση, όπως και στο s7, δε μπορώ να τραβήξω φωτογραφία την μικρή μου κόρη. Μόνο blur... Ειδικά το δικό μας έχει ενα χαζό έως ηλιθιο shutter delay που αν το παιδί δε κάτσει άγαλμα(άγαλμα όμως), βγαίνει κουνημένο...και δε μιλάω για την περίπτωση που λέει κρατήστε σταθερή τη συσκευή για τελειοποίηση... Και όταν δε το βγάζει αυτό το μήνυμα πάλι χαλί...το iPhone πυροβολεί σε αυτό τον τομέα Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Σε εσωτερικό χώρο με σχετικά χαμηλό φωτισμό? Μπορείς να ανεβάσεις ενα exif μιας τέτοιας φωτογραφίας για να δούμε πως την χειρίζεται? Υποπτεύομαι ότι ρίχνει χαμιλα το iso για να μην βγάλει πολύ θόρυβο και αυξάνει τον χρόνο έκθεσης, για να την τραβήξει. Αν συμβαίνει αυτό τότε λογικό είναι να σου βγαίνει θολό το παιδί. Έχει που έχει και "σκοτεινό" διάφραγμα ........ Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις (αν μιλάμε για τέτοια βέβαια), λίγα είναι τα τηλέφωνα που τα πάνε σχετικά καλά. Ή θα σου βγάλουν κάργα θόρυβο και το παιδί καθαρό (θα έχουν πάει δηλαδή το iso στα ουράνια) ή θα σου βγάλουν το παιδι με motion blur αλλά σχετικά καθαρή την φωτογραφία. Τα μικρα παιδιά (γενικά) είναι "δύσκολες" περιπτώσεις, υπό κάποιες προϋποθέσεις. Εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις θα τραβαγα με flash force on παρόλο που μπορει να μην χρειάζεται, απλά και μόνο για να το αναγκασω να την χειριστεί αλλιως την φωτογραφία. Να κρατήσει δηλαδη το iso σχετικά ψηλά και να σηκώσει και ταχύτητα. Και αν θα μου έβγαινε σκοτεινή θα την έφτιαχνα με ενα Photoshop ή ακομη και με το ενσωματωμένο πρόγραμμα που έχει το τηλέφωνο. Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Edited September 12, 2017 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Και γω το σκέφτηκα και το δοκίμασα αυτό με το flash, αλλά δυστυχώς ένα παιδί 13 μηνών δε θα περιμένει να εστιάσει με flash που αργεί και πιο πολύ. Και όταν το αφήνω συνέχεια ανοιχτό το φλας πάλι το ίδιο. Δεν ειναι μόνο το μωρό. 12 το μεσημέρι, βόλτα με μηχανή, τραβάω φωτό εν κινήσει και λόγω αυτού του delay προλαβαίνει να βγει blur οτιδήποτε στα 10 μέτρα. Θα ανεβάσω δείγμα. Μόνο η ριπή κάνει δουλειά Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Καλημέρα. Ναι είναι δύσκολη περίπτωση. Όσο και αν υφαίνεται απλό, δεν είναι. Θέλει τηλέφωνο με ακαριαία εστίαση, να γουσταρει να ανεβάζει iso και φυσικά ταχύτατο κλείστρο. Μην νομίζεις οτι πολλά τηλεφωνα θα σε καλύψουν. Θα πρέπει να ρωτήσεις στο νήμα που δοκιμάζουν και συγκρίνουν τα παιδιά τις φωτογραφικές να σου πουν ποια συσκευή θα σε καλύψει. Η πλειονότητα έχει προσανατολισμό προς την στημένη πόζα, σε ένα ωραίο τοπίο, όπου τα μοντέλα σου θα κάθονται άγαλμα και όχι τις αϊκίνητες σβουριτσες μας που δεν έχουν ησυχία! Μιλάμε βέβαια πάντα για το αυτόματο, έτσι? Στο χειροκίνητο κάνεις οτι γουσταρεις αλλά σιγά μη μας περιμένει το μοντέλο μας, να κάνουμε εμείς τα δικά μας, για να τραβήξουμε το "ενσταντέ". Είσαι γρήγορος? Το 'πιασες! Αλλιώς, άντε γειά! Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να προχωρήσω άμεσα στην αγορά του P10 για αντικατάσταση του iPhone 6 που έχω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι ακόμη Λόττο αν θα καταφέρω να αποκτήσω συσκευή και την γρήγορη μνήμη RAM και μνήμη αποθήκευσης; Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να προχωρήσω άμεσα στην αγορά του P10 για αντικατάσταση του iPhone 6 που έχω. Αυτό που θέλω να ρωτήσω, είναι ακόμη Λόττο αν θα καταφέρω να αποκτήσω συσκευή και την γρήγορη μνήμη RAM και μνήμη αποθήκευσης; Καλησπέρα!Την καλύτερη κίνηση θα κάνεις!Όσον αφορά τη μνήμη νομίζω πλέον δεν υπάρχει θέμα διότι όσο το έχουμε πάρει δεν έχουμε την αργή! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σ ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα βάλω την παραγγελία σήμερα. Το iPhone θα το δώσω στη γυναίκα προς αντικατάσταση του 4s. Άντε να δούμε, πρώτη δυνατή επαφή με Android από το 2011... Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Σ ευχαριστώ πολύ, μάλλον θα βάλω την παραγγελία σήμερα. Το iPhone θα το δώσω στη γυναίκα προς αντικατάσταση του 4s. Άντε να δούμε, πρώτη δυνατή επαφή με Android από το 2011... Θα δεις τρομερές αλλαγές και θα πας μάλιστα σε μια από τις πιο απροβληματιστες εταιρείες!Με το καλό! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts