dgeorge4 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Γύρω στις 5 ώρες βγάζω εγώ χωρίς παιχνίδια.. κλήσεις, κοινωνικά δίκτυα και φωτογραφίες η κυριότερη χρήση τα δεδομένα τ ανοίγω περίπου 6-7 ώρες την ημέρα, μόνιμα στο αυτόματο 4G/3G/2G το έχωΑπό κάμερα πώς σου φαίνεται; Από ότι κατάλαβα το hdr την ημέρα, το χρησιμοποιεί από μόνο του μερικές φορές χωρίς να χρειάζεται να το επιλέξεις. Αυτό βέβαια μερικές φορές τα κάνει μαντάρα σε εσωτερικούς χώρους, οπότε εκεί το γυρνάω στο pro. Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιά η διαφορά πορτραίτου και ευρέως διαφραγματος. Βραδινές ακόμα δεν έχω δοκιμάσει Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Από ότι κατάλαβα το hdr την ημέρα, το χρησιμοποιεί από μόνο του μερικές φορές χωρίς να χρειάζεται να το επιλέξεις. Oχι, δεν έχει αυτόματο hdr. Εχει ξεχωριστό mode για hdr στο μενού της κάμερας, κάτω απο τη ''Φωτογραφία'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Oχι, δεν έχει αυτόματο hdr. Εχει ξεχωριστό mode για hdr στο μενού της κάμερας, κάτω απο τη ''Φωτογραφία''Κι ομως έχει, δοκίμασε ένα παράθυρο με φως, θα βγει διαφορετικά από ότι έβλεπες στην οθόνη πριν τραβήξεις. Είναι λίγο πιο Light hdr σε σχέση με την επιλογή hdr από το μενού. Για να βγει αυτό ακριβώς που βλέπεις στην οθόνη πρέπει να επιλέξεις pro χωρίς περαιτέρω ρύθμιση Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Κι ομως έχει, δοκίμασε ένα παράθυρο με φως, θα βγει διαφορετικά από ότι έβλεπες στην οθόνη πριν τραβήξεις. Είναι λίγο πιο Light hdr σε σχέση με την επιλογή hdr από το μενού. Για να βγει αυτό ακριβώς που βλέπεις στην οθόνη πρέπει να επιλέξεις pro χωρίς περαιτέρω ρύθμιση Sent from my VTR-L09 using Tapatalk όντως έχεις δίκιο.. έκανα αυτό που είπες και το αυτόματο έδωσε iso 64 και έντονο φωτισμό εως καμμένο, ενω στο pro κατέβασε 50 iso και βγήκε πιο σκοτεινή thanks for info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπέρα! Μια ερώτηση.. Είδα σε κάποιο βιντεάκι στο ίντερνετ ένα review κι έδειχνε για τα navigation keys και είδα ότι είχε βάλει 4 εκτός από τα κλασσικά 3.. Το πισω, το home και τις ανοιχτές εφαρμογές.. Είχε κι ένα ακόμη με ένα βελάκι που λογικά είναι για την κουρτίνα ειδοποιήσεων. Το έχει ψάξει αυτό κάποιος αν υπάρχει όντως; Γιατί το έχω στο lg g4 και με βολεύει πολύ Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Καλησπέρα! Μια ερώτηση.. Είδα σε κάποιο βιντεάκι στο ίντερνετ ένα review κι έδειχνε για τα navigation keys και είδα ότι είχε βάλει 4 εκτός από τα κλασσικά 3.. Το πισω, το home και τις ανοιχτές εφαρμογές.. Είχε κι ένα ακόμη με ένα βελάκι που λογικά είναι για την κουρτίνα ειδοποιήσεων. Το έχει ψάξει αυτό κάποιος αν υπάρχει όντως; Γιατί το έχω στο lg g4 και με βολεύει πολύ Ευχαριστώ! Ναι φίλε υπάρχει αυτό κανονικά, απλά είναι τέρμα δεξιά.. δεν αλλάζει θέση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Οκ σ' ευχαριστω πολυ! Δεν πειραζει εστω κι εκει θα με βολεψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Από θέμα κάμερας πως σας φαίνεται;Μιλάω για γρήγορες λήψεις στο αυτόματο πάντα!Εμένα πάντως ερχόμενος από πάμπολλες συσκευές συμπεριλαμβανομένης και του s7 edge τη θεωρώ φοβερή κάμερα με πολύ δυνατό φλας! Υστερεί λίγο στο focus σε σχέση με το s7 αλλά γενικά τη θεωρώ μέσα στις 5 τοπ κάμερες! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Από θέμα κάμερας πως σας φαίνεται;Μιλάω για γρήγορες λήψεις στο αυτόματο πάντα!Εμένα πάντως ερχόμενος από πάμπολλες συσκευές συμπεριλαμβανομένης και του s7 edge τη θεωρώ φοβερή κάμερα με πολύ δυνατό φλας! Υστερεί λίγο στο focus σε σχέση με το s7 αλλά γενικά τη θεωρώ μέσα στις 5 τοπ κάμερες! πολύ ευχαριστημενος απο την κάμερα.. αν έχεις και τριποδακι κάνεις θαύματα το βράδυ με τόσα modes που έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 πολύ ευχαριστημενος απο την κάμερα.. αν έχεις και τριποδακι κάνεις θαύματα το βράδυ με τόσα modes που έχει Ναι ένα τρίποδο θέλω να πάρω ρε γμτ να δοκιμάσω και το night mode,γτ με το χέρι που προσπάθησα δεν μπορώ να το κρατήσω τόσο σταθερό! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion_amigdalou Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Είμαι με το κινητό δύο μέρες και είναι ένα από τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου σε όλους τους τομείς. Έκανα test ταχύτητας για την ιστορία και έβγαλε 750 και όχι 200 που έλεγε στο άρθρο ο τύπος. Το κινητό φυσάει, πάρτε το άφοβα Παιδιά ερώτηση. Ενώ είμαι σε μια εφαρμογή και πατάω να ανοίξει το πληκτρολόγιο να γράψω σκοτείνιαζει λίγο η οθόνη και για να έρθει ξανά η κανονική φωτεινότητα πρέπει να πατήσω το home key. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Να σε ρωτήσω από πού το πήρες το κινητό?'Αρα από θέμα μνήμης δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι? Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει διαφορές με το π9( πχ στην κάμερα, ταχύτητα κλπ) και αν έχει τόσο τρομερές διαφορές και αξίζει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εμένα στο τεστ βγάζει 570 Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Από θέμα κάμερας πως σας φαίνεται;Μιλάω για γρήγορες λήψεις στο αυτόματο πάντα!Εμένα πάντως ερχόμενος από πάμπολλες συσκευές συμπεριλαμβανομένης και του s7 edge τη θεωρώ φοβερή κάμερα με πολύ δυνατό φλας! Υστερεί λίγο στο focus σε σχέση με το s7 αλλά γενικά τη θεωρώ μέσα στις 5 τοπ κάμερες! Έχεις κάποιο δείγμα συγκεκριμένα να ποστάρεις.. θα με ενδιάφερε πολύ η σύγκριση με το s7. Εγώ στο P10 ερχόμενος από το nexus 5Χ η μεγάλη διαφορά είναι το pro mode. Την ημέρα επίσης οι φωτογραφίες είναι πιο ποιοτικές. Τη νύχτα θα ήθελα κάτι ακόμα στο αυτόματο.. Θα ήθελα ο έγχρωμος αισθητήρας να είναι imx3xx σειρά.. ΚΑταλαβαίνεις τη διαφορά όταν γυρνάς το βράδυ στο μονόχρωμο που τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Ναι στο αυτόματο μπορούσε τη νύχτα καλύτερα καθώς σηκωνει αρκετό θόρυβο το οποίο διορθώνεται με το pro. Σε σχέση με το s7, θεωρώ το p10 χειρότερο σε λεπτομέρεια και πιστότερο στα χρώματα Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Edited August 31, 2017 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Η κάμερα στο ασπρόμαυρο είναι πολύ καλή σε όλες τις συνθήκες, στο έγχρωμο και στο αυτόματο νομίζω ότι το 6p που έχω δεν το ξεπερνάει... και στις selfie η διαφορά είναι τεράστια και μέρα και νύχτα υπέρ του nexus. Τώρα όντως στο Pro Mode έχει πολλές επιλογές, δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρηστικές στην καθημερινότητα όμως. Έχω και τις δύο συσκευές, να ρωτήσω κάτι όμως, στην selfie camera το P10 έχει αυτόματο focus;Όταν πατάω να κάνω επίλεκτικο focus δεν κάνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Έχεις κάποιο δείγμα συγκεκριμένα να ποστάρεις.. θα με ενδιάφερε πολύ η σύγκριση με το s7. Εγώ στο P10 ερχόμενος από το nexus 5Χ η μεγάλη διαφορά είναι το pro mode. Την ημέρα επίσης οι φωτογραφίες είναι πιο ποιοτικές. Τη νύχτα θα ήθελα κάτι ακόμα στο αυτόματο.. Θα ήθελα ο έγχρωμος αισθητήρας να είναι imx3xx σειρά.. ΚΑταλαβαίνεις τη διαφορά όταν γυρνάς το βράδυ στο μονόχρωμο που τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.. Δυστυχώς όχι δεν έχω κάποιο δείγμα! Πάντως θεωρώ ότι συνολικά η κάμερα του s7 είναι καλύτερη διότι μεγαλύτερου διαφράγματος υπερτερεί στις βραδινές λήψεις συν οτι έχει λίγο πιο γρήγορο focus!Κατά τα άλλα στις ημερήσιες φωτογραφίες δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές!Αυτά τώρα τα λέω εμπειρικά και δίχως να είμαι κάποιος εξπερ στις φωτογραφίες!Απλά πως μου φαίνονται εμένα στο ταπεινό γυμνό μ μάτι! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Καλησπερα. Επειδη σκεφτομαι να αγορασω το P10 , μπορειτε να μου πειτε αν εχετε πολυ standby drain και περιπου τι SOT εχετε με τη χρηση που κανετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Καλησπερα. Επειδη σκεφτομαι να αγορασω το P10 , μπορειτε να μου πειτε αν εχετε πολυ standby drain και περιπου τι SOT εχετε με τη χρηση που κανετε? Καλησπέρα φίλε μ!Σε standby είναι ίσως μαζί με τα iphone τα καλύτερα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου!Σε 6-7 ώρες standby άντε να πέσει 1-2% !Επίσης τώρα σε sot είμαι στο 27% με μια μέρα και 11 ώρες και 5 ώρες 22 λεπτά οθονη!Αυτά με χρήση αποκλειστικά wifi,πολλά βίντεο youtube,πολύ facebook και κάποιες τηλεφωνικές κλήσεις! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Οσοι εχετε λαβει το Β161 firmware, απο που εχετε αγορασμενη συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Οσοι εχετε λαβει το Β161 firmware, απο που εχετε αγορασμενη συσκευη; Αυτή είναι η αμέσως επόμενη από την B150 που έχουμε οι περισσότεροι? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 εμένα είναι στην Β162, unbranded μονοκαρτο απο wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 εμένα είναι στην Β162, unbranded μονοκαρτο απο wind Εμένα είναι από Πλαίσιο unbranded και ακόμα είμαι στην 150!Τα μεγάλα μαγαζιά(Πλαίσιο, Κωτσόβολος κτλ) δεν τα προμηθεύονται όλοι από την Huawei εδώ πέρα?Θα περίμενα ότι εφόσον το πήρα από γνωστό μεγάλο μαγαζί ότι θα ήταν από την επίσημη αντιπροσωπεία! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Εμένα είναι από Πλαίσιο unbranded και ακόμα είμαι στην 150!Τα μεγάλα μαγαζιά(Πλαίσιο, Κωτσόβολος κτλ) δεν τα προμηθεύονται όλοι από την Huawei εδώ πέρα?Θα περίμενα ότι εφόσον το πήρα από γνωστό μεγάλο μαγαζί ότι θα ήταν από την επίσημη αντιπροσωπεία! πολύ περίεργο.. ούτε μεσω hicare στη βγάζει; το λειτουργείς κανονικά το τηλέφωνο, έχεις μέσα sim έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 πολύ περίεργο.. ούτε μεσω hicare στη βγάζει; το λειτουργείς κανονικά το τηλέφωνο, έχεις μέσα sim έτσι; Ναι φυσικά είναι το daily μου τηλέφωνο!Μέσω hicare είχα κοιτάξει μια φορά αλλά τπτ!Τι να πω δεν ξέρω! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Ξέρει κανείς αν η selfie camera έχει autofocus;;Γιατί το tap to focus δεν υπάρχει.Τα αποτελέσματα τις selfie είναι μέτρια δυστυχώς... b162 μονόκαρτο unbranded. Edited September 2, 2017 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts