suspect21 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Δε ξέρω αν θα πάρει η οχι άλλη αναβάθμιση πέρα από την oreo, αλλά αν όντως δεν πάρει το θεωρω τραγικό Το κινητό βγήκε δηλαδή Μάρτιο, η oreo κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, οπότε 6μηνη υποστήριξη για flagship κινητό, οκ Όπως και να έχει, χθες έβαλα και εγώ την oreo, εκδοση 374, διαφορα 0, οπότε στη τελική πάρει δε πάρει άλλη έκδοση κλαιν μαϊν, ψυχολογικό είναι κυριως Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έχω την εντύπωση ότι μειώθηκε το shutter speed στην κάμερα, και άλλαξε το μενού των ρυθμίσεων, τίποτε αλλο Α και πλέον έχεις κάτι επιλογές άμα πατησεις παρατεταμένα στα εικονίδια των εφαρμογών, το οποίο δεν το θεωρώ και πολύ εύχρηστο άλλο οκ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Πολύ καλή μπαταρία τελικά στην ορεο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Υπαρχει τροπος το notification led να ειναι πιο εντονο; Προερχομενος απο P8 που ηταν πολυ δυνατο μου φαινεται καπως... Χθες περασα και εγω την B365. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Μπααα! Δυστυχώς, thast's it. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Πολύ καλή μπαταρία τελικά στην ορεοΠολύ καλύτερη μπαταρία, αλλά χάνω ειδοποιήσεις στο Mi Band, και σήμερα δε χτύπησε το ξυπνητήρι... Οπότε τα έβαλα στο manual, και θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgecat Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 (edited) Φοβερο τηλεφωνο. Αλλα την πατησα γιατι μου εδωσαν εταιρικο τηλ και τωρα ψαχνω 2σιμο Edited April 26, 2018 by georgecat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Για όσους έχουν πάρει την oreo Τα βιντεακια στο fb σας τα παίζει κανονικα? Εμένα δειχνει ότι φορτώνει και δεν τα παίζει ποτέ Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
f15 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Για όσους έχουν πάρει την oreo Τα βιντεακια στο fb σας τα παίζει κανονικα? Εμένα δειχνει ότι φορτώνει και δεν τα παίζει ποτέ Έμενα παίζουν κανονικά ,μάλλον είναι από την εφαρμογή ,κανε απεγκατάσταση και εγκατάσταση το Fb . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 (edited) Δε ξέρω αν θα πάρει η οχι άλλη αναβάθμιση πέρα από την oreo, αλλά αν όντως δεν πάρει το θεωρω τραγικό Το κινητό βγήκε δηλαδή Μάρτιο, η oreo κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, οπότε 6μηνη υποστήριξη για flagship κινητό, οκ Όπως και να έχει, χθες έβαλα και εγώ την oreo, εκδοση 374, διαφορα 0, οπότε στη τελική πάρει δε πάρει άλλη έκδοση κλαιν μαϊν, ψυχολογικό είναι κυριως Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έχω την εντύπωση ότι μειώθηκε το shutter speed στην κάμερα, και άλλαξε το μενού των ρυθμίσεων, τίποτε αλλο Α και πλέον έχεις κάτι επιλογές άμα πατησεις παρατεταμένα στα εικονίδια των εφαρμογών, το οποίο δεν το θεωρώ και πολύ εύχρηστο άλλο οκ Η γέφυρα WIFI (extender) και η ζεύξη μέσω USB προϋπήρχε και στη Nougat ή στο EMUI 5; Edited April 30, 2018 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpnek Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Σημαντική η βελτίωση της διάρκειας της μπαταρίας με την αναβάθμιση σε EMUI 8.0.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Δείξτε και κανένα screenshot από τη μπαταρία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 (edited) Στην Oreo παρατηρησα οτι δεν λειτουργει το led στις ειδοποιησεις του Gmail....Το εμφανιζει και σε αλλους; Επισης υπαρχει καποιο καλο tempered glass και απο που; Edited May 2, 2018 by toko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfis Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 (edited) Παιδιά αξιζει η αγορα του p10 στην τιμη των 380 απο σκορυτζ ή να παω στο mate 10 lite σε 250. Προερχομαι απο το p10 lite το οποίο δεν μου βγήκε έτσι όπως το περίμενα με πολλά κολλήματα και σοβαρό προβλημα στο ηχειο Edited May 1, 2018 by chrisfis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Προσωπικά τα θεωρώ αρκετά για το p10 αυτά τα χρήματα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Ναι, προφανώς και αξίζει να πας στο Ρ10. Καμία επαφή τα δυο τηλέφωνα, σε κανένα σημείο. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Δε ξέρω αν θα πάρει η οχι άλλη αναβάθμιση πέρα από την oreo, αλλά αν όντως δεν πάρει το θεωρω τραγικό Το κινητό βγήκε δηλαδή Μάρτιο, η oreo κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, οπότε 6μηνη υποστήριξη για flagship κινητό, οκ Όπως και να έχει, χθες έβαλα και εγώ την oreo, εκδοση 374, διαφορα 0, οπότε στη τελική πάρει δε πάρει άλλη έκδοση κλαιν μαϊν, ψυχολογικό είναι κυριως Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έχω την εντύπωση ότι μειώθηκε το shutter speed στην κάμερα, και άλλαξε το μενού των ρυθμίσεων, τίποτε αλλο Α και πλέον έχεις κάτι επιλογές άμα πατησεις παρατεταμένα στα εικονίδια των εφαρμογών, το οποίο δεν το θεωρώ και πολύ εύχρηστο άλλο οκ Το πιό πιθανό είναι να πάρει και την 9η έκδοση του Android Edited May 9, 2018 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό. Εδώ και κάτι μέρες, όταν πατάω το HiGame, φορτώνει για αρκετή ώρα αλλά δεν μπαίνει γιατί λέει δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ, ενώ είμαι συνδεδεμένος. Είμαι στην Oreo (C432). Καμιά λύση? Μήπως πρέπει να κατεβάσω κανά άλλο app για τα games? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Παιδιά έχω ένα θέμα με το κινητό. Εδώ και κάτι μέρες, όταν πατάω το HiGame, φορτώνει για αρκετή ώρα αλλά δεν μπαίνει γιατί λέει δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ, ενώ είμαι συνδεδεμένος. Είμαι στην Oreo (C432). Καμιά λύση? Μήπως πρέπει να κατεβάσω κανά άλλο app για τα games? και σε μένα το ίδιο κάνει δεν ξερό τι γινεται!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 To HiCare εννοειτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magas_28 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Το HiGame..Φορτώνει αλλά δεν μπάινει ποτέ. Και λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση ίντερνετ. Ότι να'ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Χρησιμοποιώ την oreo 20 μέρες τώρα περίπου Την έβαλα και έκανα hard reset μετα Γενικα όλα καλα Αλλά η συσκευή ώρες ώρες έχει πολύ lag χωρίς να κανω κάτι ιδιαιτερο Μετά από λίγο στρώνει μόνο του Ίσως έχει να κάνει και με το ram management, δε ξέρω αλλά σαν εικόνα είναι κάτι πολύ απογοητευτικο Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mairo0la_ Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 P10 ή p20 lite? Ειδικά σε κάμερα και σελφι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 P10 εννοείται Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ποιο τζαμι αποδεδειγμενα καλυπτει ολη την οθονη και ειναι καλης ποιοτητας;....Διαβαζω για Nilkin και Benks XPRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Έχει κανένας προβλημα με τα scrolable widgets στην αρχική οθόνη; Έχω την εφαρμογή επαγγελματικό ημερολόγιο και συνέχεια κολλάει. Δεν ανανεώνει το περιεχόμενο του. Θα πρέπει να βγάλω το widget και να το ξαναβάλω αλλά μετά από λίγο ξανακυλάει. Αυτό συμβαίνει όταν πήρα την Oreo αναβάθμιση, πριν δούλευε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts