suspect21 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Και γω μέσω firmware finder πέρασα την oreo αλλά η 365 δεν μου ήρθε. Η απορία μου είναι η εξης: όσοι την περάσαμε μέσω του app θα μας έρχονται οι Ota στο τηλέφωνο ή θα πρέπει να τσεκάρουμε μέσω app πάλι για νέες ενημερώσεις; Θα σου έρχονται και Ota αλλά μέσω εφαρμογής θα σου εμφανίζονται σίγουρα πιο γρήγορα πολύ καλή η εφαρμογή παρεμπιπτόντως Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Όσο το ©ustom δεν είναι 900 δεν υπάρχει θέμα με τις ΟΤΑ. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Καλημερα, εχει κανει προβλημα με battery drain? Ειμαι στην VTR-L29 8.0.0.360 (C432). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Έχεις κάνει factory reset μετά το upgrade? Οταν αλλάζεις version android, υπάρχουν τέτοια προβλήματα αν δεν κάνεις clean install. Δεν είναι και κανόνας βέβαια, αλλά είναι αρκετά συχνά τέτοια παράπονα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_lfc Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλησπέρα παιδιά.. Έχει πάρει κανείς την 8 ΟΤΑ χωρίς εφαρμογή η κάτι άλλο!? Το κινητό είναι αγορασμένο απο Public και το δίκτυο είναι cosmote (αν και νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο το δίκτυο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisk75 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Οι περισσότεροι που έχουμε πάρει την 8, με αυτόν τον τρόπο έχει γίνει Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgecat Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού εδώ και ένα μήνα και μόνο θετικές εμπειρίες έχω. Το μόνο μου πρόβλημα, που πάντως το θεωρώ μεγάλο, είναι όταν τραβάω φωτογραφίες και βίντεο. Μετά από 5-6 λεπτά χρήσης, πέφτει στο 0 σχεδόν η φωτεινότητα και με πολύ ζόρι βλέπω τι τραβάω. Και βέβαια δεν το έχω σε αυτόματη φωτεινότητα. Γνωρίζει κανείς γιατί ή έχει συμβεί και σε άλλους? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Παιδια κατεβασα απο το play store το pitch black θεμα στο κινητο μου και ειναι φοβερο.Δειχνει ολο το μενου του τηλεφωνου μαυρο απο ασπρο που ειναι.Δοκιμαστε το.Αξιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodorischr Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Έχεις κάνει factory reset μετά το upgrade? Οταν αλλάζεις version android, υπάρχουν τέτοια προβλήματα αν δεν κάνεις clean install. Δεν είναι και κανόνας βέβαια, αλλά είναι αρκετά συχνά τέτοια παράπονα. Οχι δεν εχω κανει..Να κανω clean install η' κ μεσω back up ολο το τηλεφωνο θα δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα. Το c!ean install δεν περιλαμβάνει την έννοια του backup/restore. Το σωστό clean θέλει setup as new και πέρασμα όλα με το χέρι. Αν βαριέσαι για κάτι τέτοιο, ξεκίνα με cache clear και βλέπεις και κάνεις. Και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να δώσεις χρόνο στο soc να "ξανά μάθει" την μπαταρία. Θέλει 4-5 κύκλους. Εγώ προσωπικά, κάνω παντα clean install, ειδικά όταν αλλάζει κα η έκδοση του Android. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Παιδια κατεβασα απο το play store το pitch black θεμα στο κινητο μου και ειναι φοβερο.Δειχνει ολο το μενου του τηλεφωνου μαυρο απο ασπρο που ειναι.Δοκιμαστε το.Αξιζει! Πολυ ομορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδια μου ηρθε η ορεο σημερα και την κατεβασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus_k Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Παιδια μου ηρθε η ορεο σημερα και την κατεβασα! ποιο build; 360 ή 365; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Μολις ηρθε η 365 σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Τα ίδια εδώ. Κατεβαινει. Στο 1% είμαι ακόμα... Στάλθηκε από το X98 Plus II (C2D6) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Και αμεσως πηρα και την προσαρμοσμενη της cosmote DT.GRC 8.0.0.304 (CT) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έχω εδώ και λίγο καιρό το κινητό, γενικά πολύ ευχαριστημένος, δεν δουλεύει όμως το fast charging, εκτός απο την πρώτη φόρτιση που μου το εμφάνισε.. είναι θέμα firmware ή πάει για αλλαγή? Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Επιτέλους άρχισε η ροή ..για την αναβάθμιση σε OREO (ver 365) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_lfc Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Βλέπω ότι οι αναβαθμίσεις πάνε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απο περιφέρεια τι γίνεται? Ρόδο δεν εχω ακούσει κανένα γνωστό και γενικα υπόλοιπη Ελλάδα να έχει πάρει την 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Μάλλον φταίει ο συριζα Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_lfc Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Μάλλον φταίει ο συριζα Χαχαχαχα και ο Ερμής!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Η επιλογή "Γεφυρα WI-FI" στο φορητό σημείο πρόσβασης (δεν θυμάμαι αν υπήρχε στην Nougat) τα σπάει! λειτουργεί σαν WIFI extender τέλεια!! (Προσοχή δεν εννοώ το Σημείο πρόσβασης Wi-Fi σε περίπτωση χρήσης DATA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 που μπορω να βρω την ρομ της κοσμοτε? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Η επιλογή "Γεφυρα WI-FI" στο φορητό σημείο πρόσβασης (δεν θυμάμαι αν υπήρχε στην Nougat) τα σπάει! λειτουργεί σαν WIFI extender τέλεια!! (Προσοχή δεν εννοώ το Σημείο πρόσβασης Wi-Fi σε περίπτωση χρήσης DATA)Δηλαδή κάνει το κινητό σου WiFi extender? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 που μπορω να βρω την ρομ της κοσμοτε? Eιναι branded το κινητο σου? Εμενα ναι. Νομιζω στον Γερμανο στην κανουν αν θελεις για να εχεις το wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts