Jump to content

Panos_lfc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Panos_lfc

  1. Panos_lfc

    Huawei P30

    Ναι τα είχα όλα κλειστά... Αλλα απο τότε έχει βελτιωθεί πάρα πολύ χωρίς να κάνω κάτι βασικό! Μιλάμε για 7 ώρες + χρήση οθόνης και πλέον κατα την διάρκεια της νύχτας με κλειστά όλα 2% χάνει.. Το φορτίζω ανα 2 μέρες περίπου με wifi Bluetooth μισή μέρα που είμαι εξω και data.. Μόνο στο mate 10 pro της γυναίκας μου το είχα δει αυτό..
  2. Panos_lfc

    Huawei P30

    Καλημέρα σας. Έχω το κινητό 10 μέρες και έχω παρατηρήσει οτι το βράδυ με κλειστά όλα (Bluetooth, wifi κλπ) η μπαταρία του κινητού χάνει 10% περίπου σε 7-8 ώρες. Δεν το λειτούργησα καθόλου με Android 9 μιας και με το που το άνοιξα έκανε αμέσως όλες τις ενημερώσεις και έτσι δεν ξέρω αν θα ειχε διαφορά. Γενικά ο μέσος χρόνος οθόνης είναι στις 5 ώρες περίπου. Εσείς χάνεται τόση μπαταρία με κλειστά όλα τα βράδυ? Μπορώ να διορθώσω εγώ κατι?
  3. Panos_lfc

    Huawei P10

    Έχει πάρει κανείς την 9 να μας πει εντυπώσεις? Πάντως μετά απο 2,5 χρόνια με το κινητό πάει σφαίρα!! Αλλα το P30 pro τα σπάει!
  4. Panos_lfc

    Huawei P10

    Χαχαχαχα και ο Ερμής!!
  5. Panos_lfc

    Huawei P10

    Βλέπω ότι οι αναβαθμίσεις πάνε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη απο περιφέρεια τι γίνεται? Ρόδο δεν εχω ακούσει κανένα γνωστό και γενικα υπόλοιπη Ελλάδα να έχει πάρει την 8.
  6. Panos_lfc

    Huawei P10

    Καλησπέρα παιδιά.. Έχει πάρει κανείς την 8 ΟΤΑ χωρίς εφαρμογή η κάτι άλλο!? Το κινητό είναι αγορασμένο απο Public και το δίκτυο είναι cosmote (αν και νομίζω ότι δεν παίζει ρόλο το δίκτυο)
×
×
  • Create New...