r31134 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 To firmware finder ειναι αυτο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder ??? Παιζει να εχουμε κανενα θεμα με καμια εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 To firmware finder ειναι αυτο εδω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder ??? Παιζει να εχουμε κανενα θεμα με καμια εγγυηση? Δε το γνωρίζω, αλλά λογικά γιατί να έχεις θέμα, ούτε root δε κάνεις. Επίσης ένα καλό tutorial είναι αυτό εδώ Απλά όταν αλλάξετε DNS στο wifi για να εμφανιστεί η αναβάθμιση, ξεκινήστε την αναβάθμιση, πατήστε pause, ξαναγυρίστε τις ρυθμίσεις του wifi όπως τις είχατε γιατί αλλιώς τα 2,8Gb θα κατέβουν σε καμία βδομάδα. Το λέει και το βίντεο μέσα, αλλά δε του δίνουν βάση πολλοί στο συγκροτημένο σημείο, όπως και γω, και το κατάλαβα αργότερα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Δε το γνωρίζω, αλλά λογικά γιατί να έχεις θέμα, ούτε root δε κάνεις. Επίσης ένα καλό tutorial είναι αυτό εδώ Απλά όταν αλλάξετε DNS στο wifi για να εμφανιστεί η αναβάθμιση, ξεκινήστε την αναβάθμιση, πατήστε pause, ξαναγυρίστε τις ρυθμίσεις του wifi όπως τις είχατε γιατί αλλιώς τα 2,8Gb θα κατέβουν σε καμία βδομάδα. Το λέει και το βίντεο μέσα, αλλά δε του δίνουν βάση πολλοί στο συγκροτημένο σημείο, όπως και γω, και το κατάλαβα αργότερα Sent from my iPhone using TapatalkΔεν έχεις θέμα με εγγύηση με το firmware update ,εδώ και root να κάνεις μπορείς να το επαναφέρεις σε εργοστασιακή κατάσταση και είσαι κομπλέ όχι όπως τα Samsung που γράφει ο Knox και παπαλα η εγγύηση Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σε Dual Sim δεν έχει αυτή την επιλογή γιατί έβαλα τη 162 αλλά δεν έχω επιλογή για VoLTE? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Σε Dual Sim δεν έχει αυτή την επιλογή γιατί έβαλα τη 162 αλλά δεν έχω επιλογή για VoLTE? Ευχαριστώ. Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω μόνο το VTR-L09 έχει τέτοια υποστήριξη Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μπορεί να αργήσει μέσω OTA,είναι πολύ βολικό το wificall δεν έχω καλο σήμα σπίτι ,το βαζω σε flight mode ανοίγω wifi και έχω σήμα καμπάνα με χει σώσει και πολύ λιγότερη ακτινοβολία και καλύτερη μπαταρία ;) Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Μα πως γίνεται να έχεις wifi ανοιχτό αφού το βάζεις σε κατάσταση πτήσης?Αφού με το που μπαίνει σε flight mode απενεργοποιείται το wifi Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Μα πως γίνεται να έχεις wifi ανοιχτό αφού το βάζεις σε κατάσταση πτήσης?Αφού με το που μπαίνει σε flight mode απενεργοποιείται το wifi Όπως το είπε ο φίλος, βάζεις Flight mode και ανοίγεις μονό το wifi και έχεις κανονικά την υπηρεσία. Μη μπερδεύεσαι με τη φωνή, όλα περνάνε μετά μέσω data Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Όπως το είπε ο φίλος, βάζεις Flight mode και ανοίγεις μονό το wifi και έχεις κανονικά την υπηρεσία Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Ναι σωστά τώρα το είδα ;) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω μόνο το VTR-L09 έχει τέτοια υποστήριξη Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Κρίμα και περίμενα την υπηρεσία πως και πως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω, περνώντας την Β162 (όχι το firmware της Cosmote), δουλεύει κανονικά volte/vowifi? Δεν θέλει το δικο της software? Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δηλαδή παιδιά για να καταλάβω, περνώντας την Β162 (όχι το firmware της Cosmote), δουλεύει κανονικά volte/vowifi? Δεν θέλει το δικο της software? Sent from my Samsung Galaxy Tab Pro, using Tapatalk. Όχι δεν θέλει!Απλά στέλνεις ένα μνμ στο 1333 και ενεργοποιείται Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 (edited) Καλημέρα σε όλους! Απορία: Εγώ που έχω το VTR-L09 μοντέλο και τη Β162 έκδοση του firmware γιατί δεν έχω τη συγκεκριμένη υπηρεσία? https://wmpics.pics/di-IYJM.jpg Edited September 5, 2017 by djfotisl7 μεγάλο μέγεθος εικόνας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Καλημέρα σε όλους! Απορία: Εγώ που έχω το VTR-L09 μοντέλο και τη Β162 έκδοση του firmware γιατί δεν έχω τη συγκεκριμένη υπηρεσία? https://wmpics.pics/di-IYJM.jpg Διότι έχεις Vodafone Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Όχι δεν θέλει!Απλά στέλνεις ένα μνμ στο 1333 και ενεργοποιείται Οου, ντίαρ!!! Πέρφεκτ!! :lol: Αψογο! Σε αναμονή λοιπόν πότε θα το δώσουν. Καλημέρα σε όλους! Απορία: Εγώ που έχω το VTR-L09 μοντέλο και τη Β162 έκδοση του firmware γιατί δεν έχω τη συγκεκριμένη υπηρεσία? https://wmpics.pics/di-IYJM.jpg Διότι έχεις Vodafone Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Μόνον η πράσσινη, παιδιά. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Μακάρι να ξεκουνίσει και η κόκκινη, για την μπλέ χλωμό το κόβω! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Μόλις τσίμπησα μια θήκη αυθεντική της huawei mashup brown για το κινητάκι. Υλικό τσοχας με δέρμα καφέ στα 20€. Από θέμα ομορφιάς και κρατήματος δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή πιστεύω Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Οου, ντίαρ!!! Πέρφεκτ!! :lol: Αψογο! Σε αναμονή λοιπόν πότε θα το δώσουν. Μόνον η πράσσινη, παιδιά. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Μακάρι να ξεκουνίσει και η κόκκινη, για την μπλέ χλωμό το κόβω! Ευχαριστώ και τους δύο! Μια εβδομάδα το έχω και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Μόλις τσίμπησα μια θήκη αυθεντική της huawei mashup brown για το κινητάκι. Υλικό τσοχας με δέρμα καφέ στα 20€. Από θέμα ομορφιάς και κρατήματος δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή πιστεύω Sent from my iPhone using Tapatalk Το παχαινει?Πόσα χιλιοστά είναι το πάχος του; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Το παχαινει?Πόσα χιλιοστά είναι το πάχος του; Οι φωτογραφιες πιστεύω αδικούν τη θήκη, δε το παχαίνει καθόλου, άμα έχετε πιάσει τις αυθεντικές της Apple που κάνουν το κινητο ψιλογκουμούτσα, ε εδώ είναι το αντίθετο. Έχει και σε άλλα χρώματα άμα ψάξτε στο skroutz που ταιριάζουν γάντι και οπτικά στο μαύρο. Για το λευκό μου πιστεύω αυτή ταιριάζει περισσότερο άμα θέλει κάποιος μόνο back cover Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Πολύ ωραία φενεται, εξαιρετική. The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Το είχα πάντα απορία.. Αυτή η θήκη είναι από ύφασμα ή απλώς είναι το εφέ; Δεν την αγόρασα γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να την καθαρίζω εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Πολύ ωραία φενεται, εξαιρετική. The power of the 10 The power of the 10 εσύ, The 10 the good εμείς :) Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Οι φωτογραφιες πιστεύω αδικούν τη θήκη, δε το παχαίνει καθόλου, άμα έχετε πιάσει τις αυθεντικές της Apple που κάνουν το κινητο ψιλογκουμούτσα, ε εδώ είναι το αντίθετο. Έχει και σε άλλα χρώματα άμα ψάξτε στο skroutz που ταιριάζουν γάντι και οπτικά στο μαύρο. Για το λευκό μου πιστεύω αυτή ταιριάζει περισσότερο άμα θέλει κάποιος μόνο back cover Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Ωραία φίλε μ την παρήγγειλα κ εγώ να σαι καλά ;) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Εξαιρετική θήκη το χω ξαναγράψει ! Έχω την ίδια χωρίς το δερμάτινο κομμάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 (edited) δεν παρέχει απόλυτη προστασία όμως, το κάτω μέρος ειναι ακάλυπτο οπως και τα κουμπιά στο πλάι προτιμώ τη nillkin nature, λεπτή με καλύτερη προστασία στις κάμερες και δεν αφήνει ακάλυπτο τίποτα Edited September 5, 2017 by bill_thes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 δεν παρέχει απόλυτη προστασία όμως, το κάτω μέρος ειναι ακάλυπτο οπως και τα κουμπιά στο πλάι προτιμώ τη nillkin nature, λεπτή με καλύτερη προστασία στις κάμερες και δεν αφήνει ακάλυπτο τίποτα Και η sparkle της Nillkin που χρησιμοποιω εγω,καλυπτει καθε σημειο και εμπρος και πισω στην καμερα. Οι εργοστασιακες αφηνουν τρυπα και αργα ή γρηγορα θα γρατσουνιστει ευκολοτερα το γυαλι εκει πισω. Η γνησια huawei που μοιαζει με αυτη αλλα καλυπτει και οθονη,ειναι πιο ομορφη κατα τη γνωμη μου αλλα και παλι εχει μεγαλη τρυπα πισω. Αλλα εχει ωραιο θαμπο τζαμακι καθετο. Αλλα εχει και 35 ευρω Ελλαδα ή 13 απο Ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts